Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Mücahit Göker albüm tanıtım konseri...

10 Ocak 2014 Cuma 21:00
Giriş 20 TL

Mücahit Göker'in yeni albümü "Dara Heni"nin Tanıtım Konseri

Yakın zamanda Lizge müzik tarafından yayınlanan, Bingöllü müzisyen Mücahit Göker'in ilk albümü "Dara Heni"nin tanıtım konseri, 27 Aralık 2013'de, "The Mekan"da gerçekleştirilecektir.

Emekli bir öğretmen olan Mücahit Göker , yıllardan beri anadili Zazaca'da şarkı sözleri, şiirler yazıyor ve bunları besteliyor.

Mücahit Göker'in şarkıları bize, Zazaca'nın Bingöl'deki kullanış biçimi ve farklılıklarına dair örnekler sunuyor. Bu şarkılarda hem geleneğe dayanan güçlü bir kaynakla karşılaşıyoruz, hem de, karşımızda kentli bir ozanın yorumu var.

Metin Kemal Kahraman ve grubu, Mücahit Göker ve Erdoğan Emir'in sahne alacağı etkinlikte, ayrıca Seyri Mesel tiyatro grubu, Gağan (yılbaşı) vesilesiyle, geleneksel bir orta oyunu olan Qal u Fatık oyununu canlandıracaktır.

Lizge Müzik

Dara Heni Albümü Tanıtım Konseri, 27 Aralık 2013, saat 21.00

Dara Hênî...
Hedrebîyayişê albûma min Dara Hênî de, hûnermend ercîyayê embazanrê; Serdar Keskin, Wk Merdimin, Sebahattin Yıldız, Gökçe Coşkun, Elîyê Qasimun û Mahmut Ayçiçek rê ez zaf teşekur kena. Şima eşkênî albûma DARA HÊNÎ, marketanê muzîk ra bidê waştış. Yan zî adresê lînkê înternet www.esenshop.com/detail.aspx ser ra pêyda bikerî.
Bi germinîyê muzîk de bimanên wêşî de.

Dara Hênî albümümün hazırlanmasında emeği geçen sanatçı arkadaşlara; Serdar Keskin, Wk Merdimin, Sebahattin Yıldız, Gökçe Coşkun, Elîyê Qasımun ve Mahmut Ayçiçek'e teşekkür ederim. Albüm; müzik marketlerden (Esenshop) üzerinden sipariş edilebilir veya, www.esenshop.com/detail.aspx link adresi ile internet üzerinden temin edilebilir.
Müziğin sıcaklığıyla sağlıcakla..

Yorumlar

Aynı gece