Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Kıvılcım Ural @ Bronx Pi Sahne

10 Ocak 2014 Cuma 22:00
Şarkı yazarı ve yorumcu Kıvılcım Ural, 10 Ocak'ta Bronx Pi Sahne'de sevenleriyle buluşuyor.

Mavi Işıklar grubunun eski gitaristi Fikret Ural'ın kızı İstanbul doğumlu şarkı yazarı ve yorumcu Kıvılcım Ural, içinde hiç müzik susmayan bir evde büyüdüğü için müziğe olan düşkünlüğünü ve kafasında susmayan orkestranın kökünü, çocukluğuna bağlıyor.

Kıvılcım Ural, sözcük kalıplarını ve bunu bir oyuna dönüştürmeyi keşfetti ve kendi içsel yolculuğuna başladı. Yıllar geçtikçe edebiyata olan ilgisisinin yanı sıra fotoğrafa olan merakı ile İzmir'de ilk kişisel fotoğraf sergisini gerçekleştiren sanatçı, hayatı boyunca aidiyet yoksunluğu sıkıntısı yaşadığından, başladığı Dokuz Eylül Üniversitesi Sanat Yönetmenliği ve Miman Sinan Üniversitesi Dramatik Yazarlık bölümlerini terketti.

İlk bestesini Barış Mançonun 7'den 70'e programında 6 yaşındayken söyleyen Ural, daha sonra uzun bir süre kimse ile konuşmadı. 19 yaşında İstanbul'a geri döndükten sonra bestelerini arkadaşları ve yakın çevresiyle paylaşan sanatçı, üretkenliği hayatın oksijeni gibi kabul etti ve ayrıca müziğin yanı sıra kısa film, dizi, reklam ve müzik kliplerinde ekran yüzü olarak yer aldı.

Kendine özgü tarzı ile bağımsız müzik yazarı ve yorumcuları arasında katılmaya hazırlanan Kıvılcım Ural'ın ilk albümü "Rüya Raporları" Dokuzsekiz Müzik yapımcılığında dinleyicisi ile buluşuyor.

Tamamen akustik kayıt edilen ve yalın bir anlatımla ifade ettiği albümünde yer alan 12 şarkının tüm söz ve müzikleri Kıvılcım Ural'a ait... "Buralar Benimdi Eskiden" ve "Yağmurlar Altında" şarkıların müzikleri ve tüm düzenlemeler ise müzisyen Serkan Ferat ile Kıvılcım Ural'ın ortak çalışması...

info: 05313848080

Yorumlar

Aynı gece