Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

GOLD'N BEATS | TELEPOPMUSIK DJ SET ANTIPOP | 10 OCAK 2014

10 Ocak 2014 Cuma 22:00
Telepopmusik, AntiPop'un Performanslarıyla Roxy Sahnesi'nde

Fransız elektronik müzik grubu "Telepopmusik"; deephouse'tan 80'lerin elektoro'suna, downtown'dan soyut ritimlere uzanan elektronik müzik ruhunu 10 Ocak'ta İstanbul'a taşıyor. Gold'n Beats serisi kapsamında düzenlenen gecede kapılar 22:00'da açılacak.

Elektronik müziğin Fransız temsilcisi Telepopmusik; 2002'de çıkardıkları "Genetic World" albümlerindeki çağ ötesi ses, tarz, ritim karışımı ve uluslararası konuk vokallerin sıra dışı çeşitliliğiyle büyük bir çıkış yakaladı. Uluslararası müzik piyasasında büyük ilgi gören grubun, DJ Dergisi tarafından beş yıldızla ödüllendirilen albümü, aynı zamanda Music Dergisi tarafından da "en cool dans albümü" olarak tanımlandı. NME "genetik olarak modifiye edilmiş house" diye açıkladığı albüm, pek çok yayın tarafından "mükemmel elektronik ruh" olarak övgüye layık bulundu.

Bilinen indie-pop gruplarının şarkılarından derlenen geleneksel müzik yeteneklerini, elektronik müziğin şekil değiştiren dünyasıyla birleştirerek yepyeni bir sound yakalamayı başaran Telepopmusik h2000 performansları ve Electronica Festival'ın ardından uzun bir aradan sonra yeniden İstanbullu müzik severlerle buluşacak.

Yorumlar

Aynı gece