Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ'ın yazılarını beğenmediğiniz üyeleri

  • psyccomat • 10 Kasım 2007 19:44 • #589429
    Kimsenin fakesi falan değilim Yaklaşık 1.5 yıldır garaj üyesiyim. Arada sırada gelir bakarım.

    Herşeyi eleştiriyorsunuz son derece gereksiz bir şekilde. Başta da forum müdürlerini. Üstelik en ufak bir kargaşada "kişisel sorunun var benle" diyerek bel altı vuruyorsun. Hoşuma gitmiyor. Belki güzel şeyler yazmaya kalksan çok güzel şeylert çıkacak ortaya, ama varsa yoksa eleştiri, muhalefet.

    Single faktör de sizin gibi, fazla muhalefet. İyi niyetiyle yazdığı zaman çok güzel şeyler çıkıyor ortaya, çok bilgili. Ama bu kadar gereksiz eleştiriler canımı sıkıyor.

    Aria aslında yazınca çok güzel yazıyor, gerçekten keyif alıyorum. Hatta sevdiğim üyeler başlığına bile yazabilirim onu. Ama tartışmalarda ahkam kesmesi yok mu, ona sinir oluyorum. Sitenin sahibi gibi davranıyor. Forum müdürleri ile arası oldukça iyi anlaşılan. Adam canı isteyince geyik yapıyor, canı isteyince müzik dışına çıkıyor, canı isteyince millete ayarlar yağdırıyor; ama mesajları hala yerli yerinde. Aria GalaCtiCa'nın mesajlarında hiç "bu mesaj garaj kurallarına uymadığı için silinmiştir" yazısını göremedik. Dedim ya, müdürler tarafından seviliyor (!) demek. O da sıradan bir üye, bu kadar ayrıcalık tanınmasını anlamıyorum.

    Durum bu. Kimsenin ikinci hesabı falan değilim. Açıklayabildiğim kadar açıklamaya çalıştım. Benden bu kadar. Herkese iyi akşamlar.
Bu konunun tüm mesajları