Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Perşembe Radyosu "5. Hafta"

22 Ağustos 2013 16:20
Bağımsız müziğin yeni bölümü Perşembe Radyosu'na hoşgeldiniz.

Etkileyici bir giriş paragrafı bulunmayan Perşembe Radyosu her haftanın tek Perşembesinde sizlerle. Keyif alın!

Haftalık yayın akışı;

Quasi – 'See You On Mars'

Quasi; eski evli çift Janet Weiss ve Sam Coomes'dan oluşan Indie/Rock grubu. İkilinin Ekim ayında çıkacak albümü Mole City 24 şarkılık dev bir yapım. Albüm içeriğinden ilk şarkı See You On Mars;



Chelsea Wolfe – 'The Waves Have Come'

Chelsea Wolfe yeni albümü Pain Is Beauty için hazırlanıyor. 3 Eylül'de çıkacak albümün ikinci şarkısı The Waves Have Come aşağıdaki bağlantıdadır.



Albümün We Hit A Wall isimli şarkısını Perşembe Radyosu 2. Hafta'da bulabilirsiniz.

Ejecta – 'Jeremiah'

Leanne Macomber ve Joel Ford'un yeni müzik grubu Ejecta, ilk Single Jeremiah (The Denier) ile karşımızda. İlk albüm ise Kasım ayında çıkıyor.



Tears For Fears – 'Ready To Start' (Arcade Fire)

Favori gruplarımdan Arcade Fire'ın şarkısı Ready To Start yeni bir yorumla müzikseverlerin beğenisine sunulmuş. Tears For Fears tarafından hazırlanan şarkıyı aşağıdaki bağlantıdan dinleyebilirsiniz.



London Grammar – 'Interlude'

London Grammar Eylül ayında çıkacak albümü If You Wait içeriğinden yeni bir şarkı paylaştı. Interlude isimli şarkı Hannah Reid'in etkileyici sesiyle aşağıdaki bağlantıdan dinlenebilir.



Night Beds – 'Ramona'

Night Beds, Country Sleep isimli albümden Ramona için yeni bir klip hazırlamış. Abraham Vilchez-Moran imzası taşıyan klibe aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.



Sophia Knapp – 'Close To Me'

Sophia Knapp, Into The Waves içeriğinden paylaştığı 4. video klibi ile tekrar karşımızda. 'In Paper', 'The Right Place' ve 'Evermore' klipleriyle tanışıklığımız olan albümün son video klibi ise Close To Me;



Spiritualized – 'I Am What I Am'

Spiritualized muhteşem Sweet Heart Sweet Light albümünden I Am What I Am için yeni bir klip hazırladı. Bu hafta Perşembe Radyosu'nun en iyilerinden olan 'I Am What I Am';



Color War – 'Obelisk'

Color War 4. Stüdyo albümü It Could Only Be This Way'e hazırlanıyor. Albüm öncesi ilk video klip Obelisk'i aşağıdaki bağlantıdan seyredebilirsiniz.



Akron/Family - 'Sand Talk'

Akron/Family haftanın ilgi çekici gruplarından. Sub Verses isimli albümden Sand Talk isimli şarkıyla karşımıza çıkan Akron/Family'nin, Ali Beletic yönetmenliğinde hazırlanmış video klibi;



Perşembesini Sert Sevenlere;

Pinkish Black – 'Ashtray Eyes'

Perşembe Radyosu'nun 4. Hafta konuğu Pinkish Black, Ashtray Eyes ile tekrar karşımızda.

Razed To The Ground içeriğinden Kites And Vultures ile konuk aldığımız Pinkish Black'i yine aynı açıklamayla selamlayalım.

Ashtray Eyes'i Metal olarak adlandırmak zor. Ama en az Metal kadar ağır.



Pelican – 'Lathe Biosas'

Yine 4. Hafta'da Deny The Absolute isimli şarkı ile konuk aldığımız Pelican, yeni paylaşımı Lathe Biosas klibiyle karşımızda. Lathe Biosas Ekim ayında raflarda olması beklenen Forever Becoming isimli albüm içeriğinden.

Yorumlar

Taze haberler