Ezgicim onu bütün anneler cinsiyet ayrımı yapmaksızın çocuklarına söylüyor :) tabii genç kız kısmını değiştirerek :D yani bana da söylüyor annem sonuç olarak ama ben dinliyor muyum tartışılır tabii.. sonuçta düzeltsem yine bozulacak.. ayrıca ben aradığımı bulduğuma göre sorun yok :)
sonracığıma Tom'u bu kolonide düşman ilan ediyorum, bir tane severim diyen çıkmadı eheh (çok üzülmüştür bu söylediklerimize kesin hehe)
Uykusuz okuyorum tabii ki Ezgi, ilk çıktığından beri takipçisiyim :)
ibiş seni de keşke anam beni kız doğursaydı derken görenler var, yalan söyleme bak :D
Pınar senin fikre bayıldım ben ya eheh yapsınlar bence de bunu.. her tıkladığımızda bir bira kazanalım :D süper olur ya eheh taşınmak da fenadır tabii bu sıcakta, yazık sana yani ne diyim..
Selin rekor kırma peşindesin sanırım :) son günlerde uzun yazıları okumaya başlamışsın :)
ya bu arada ben bugün kan grubumun en nadir bulunan kan olduğunu öğrendim.. halbuki çok bulunur sanıyordum eheh düşün yani bende bile var :P dünyadaki insanların sadece %1'inde varmış, ilginç yani.. neyse efendim, ilginç olur da bende olmaz mı tabii hehe en kısa zamanda Kızılay'a gidip kan vericem bu yüzden, zor bulunuyor madem, işe yarasın bari :)
son olarak sıcaaaaak diyor ve gidiyorum :)