Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -5gap- • 23 Ağustos 2008 21:35 • #404193
    gazla çalışan insan Pınar oluyor, evet :) öyle değil mi Pınar? :D

itiRaf ediyoRum.. evet o benim! =D =P
    cok pis gazLa caLısıRım .. ama bunu basaRan nadiR insanLar vaR.. heRKes yapamıyoR =D
    bugun akLım basımda degiL yaa .. yukaRda yazıLanLarı okudum ama ne yazıLdıgını unuttum.. cok yazmıssınız =P ya da ben yasLanıyoRum .. ki ikinci secenek daha mantıkLı =P
    tom demissiniz .. bende yoRum yapam ki eksik kaLmiiim.. bende sevmiyoRum o adamı yav .. ya da söyLe diyem icimde hic bisi yok ona kaRsı ahuahua =D bu nasıL bi cümLe oLduysa böyLe .. siz anLayın =P
    soooRacıma ezgi sınavın iyi gecti sanıRım.. tebRikLer (: dedigin gibi koLay oLuyoR soRuLar..
    dayınıkLık konusuna geLince acayip dagınıgımdıR.. ama kendime göRe topLuyum 8) annem bana da kızıyoRdu zamanında ama artık o da aLıstı =D bana kızdıgında veRdigim cevap "yigidin maLı oRtadadıR!" ahuaua =D yanLıs mıyım =P hem bunu coook önceLeri ataLarımız söyLemis .. bi biLdigi vaRmıs ki söyLemisLer .. onLarda ben daha dogmadan benim icin caLısıyoRLarmıs bak göRüyon mu =P hehehe ..
    aa uguR okumus cevap yazıyoR .. sasıRdım =P bakaLım bunu okucak mı diye ikinci oyunumu yapıyoRum sana .. iLkini faRKetmemistin.. =D
    su gaRajın ya RekLamını degistiRsinLer ya da heR tıkLayana biRa yoLLasınLar..!
    nası fikiR ama =D bence gayet güzeL ve uyguLanması geReken bi fikiR! :H
    bi de biz tasınıyoRuz yaa .. cok zoR bu sıcakta cook.. bİR sey yaptıgım yok ama oLsun.. yakınmak benim isim zaten =D =P
  • -sput- • 24 Ağustos 2008 00:53 • #404212
    pınar usenmedim son yazdgın mesajı okudum.
    bunu belirtmek istedim :D
  • Shut Up • 24 Ağustos 2008 04:49 • #404354
    Ezgicim onu bütün anneler cinsiyet ayrımı yapmaksızın çocuklarına söylüyor :) tabii genç kız kısmını değiştirerek :D yani bana da söylüyor annem sonuç olarak ama ben dinliyor muyum tartışılır tabii.. sonuçta düzeltsem yine bozulacak.. ayrıca ben aradığımı bulduğuma göre sorun yok :)
    sonracığıma Tom'u bu kolonide düşman ilan ediyorum, bir tane severim diyen çıkmadı eheh (çok üzülmüştür bu söylediklerimize kesin hehe)
    Uykusuz okuyorum tabii ki Ezgi, ilk çıktığından beri takipçisiyim :)
    ibiş seni de keşke anam beni kız doğursaydı derken görenler var, yalan söyleme bak :D
    Pınar senin fikre bayıldım ben ya eheh yapsınlar bence de bunu.. her tıkladığımızda bir bira kazanalım :D süper olur ya eheh taşınmak da fenadır tabii bu sıcakta, yazık sana yani ne diyim..
    Selin rekor kırma peşindesin sanırım :) son günlerde uzun yazıları okumaya başlamışsın :)
    ya bu arada ben bugün kan grubumun en nadir bulunan kan olduğunu öğrendim.. halbuki çok bulunur sanıyordum eheh düşün yani bende bile var :P dünyadaki insanların sadece %1'inde varmış, ilginç yani.. neyse efendim, ilginç olur da bende olmaz mı tabii hehe en kısa zamanda Kızılay'a gidip kan vericem bu yüzden, zor bulunuyor madem, işe yarasın bari :)
    son olarak sıcaaaaak diyor ve gidiyorum :)
  • -sput- • 24 Ağustos 2008 13:42 • #404415
    bu yazıyı da okuduguma gore bi yorum daha yaziyim dedim :)
    Evet artık bi madalyayı hakkettim..
    aslında danısman hocalarım benim evde pc'yi actıgımı gorseler cok kızarlar ama .. yine de okudum iste yorumları :)
    evet Bende farkettim.
    artık cogumuz gece ayakta gunduz yatakda=)
    benim icinde gecerli olmaya baslamıs. sdfds.f
    ama sabah 9da kalktım , dısarı bile cıktım :]
    siz su anda uyuyorken ben neler yaptım :p
    5saatlık uykuyla olmak o kdar sevindiriyor ki beni :D
    hayata karsı 1-0 hissediyorum kendimi. uauha:D
    neden boyle seyler yazmayı geregi duydum? bilmiyorum.
    yazılanlara goz gezdirirken kahveyle ilgili bisiler okudum.
    eger kahveye ceyrek aspirin atıp icerseniz 3saat kesintisiz esnemezsiniz!
    ben 2gun boyunca uyumadıgım zamanlarda yapıyordum:D
    denemelii herkes bunu.

nokta=]
  • Shut Up • 24 Ağustos 2008 17:55 • #404488
    okumayı geçip uzun yazmaya da başlamışsın Selin :) şaşkınlığımı gizleyemiycem bu durumda hehe madalyanı hazırlamaya başlıyorum hemen :)
    bu sene öss'ye gireceksin sanırım sen, yazık sana.. şimdiden kolay gelsin diyorum..
    gece uyanık kalıp gündüz uyunan kısaca vampir stili diyebileceğimiz yaşam tarzını bütün koloni olarak benimsemeye başladık gerçekten.. ama yani gündüz sıcak falan, napıcaz uyanıp da :)
    sabah 9 diye bir saat bile olduğunu hatırlamıyorum ben, demek varmış ki sen kalkmışsın hehe nasıldı? tecrübeni paylaş :D
    kahve-aspirin olayına da ihtiyacım olmuyor hiç, zaten uyuyamıyorum ben ya, ne şanslısınız :)
    ya bir de Pınar'ın dediği gibi şu reklam insanın bira istemesine neden oluyor, bak yine istedim ben şimdi.. soğuk soğuk olsa da içsek öf.. bu sıcakta dışarı çıkmaya üşenmesem gider alırdım şimdi ama üşeniyorum, çünkü sıcak.. akşam çıkar alırım artık :)
    hadi gittim ben, sayoonara :)
  • -5gap- • 24 Ağustos 2008 20:53 • #404590
    seLin bu koLoninin adı heR ne kadaR tembeLLer koLonisi oLsa da biz buRda uzun uzuuun yazaRız =D
    yeni aLıskanLıgımız =P insan uzun yazıp sacmaLayınca bence cok RahatLıyoR =D
    bu sıcakta dışarı çıkmaya üşenmesem gider alırdım şimdi ama üşeniyorum, çünkü sıcak..

söyLemeden gecemicem iyiki sıcakmıs demek geLdi icimden =D =D üsengecLik bazen ise yaRıyoRmus iste göRüyoRuz..ve yasıyoRuz .. bi tek ben yasıyoRum ama oLsın =P
    ama bu RekLam Ramazanda da devam edeRse.. biLemiyoRum artıkın noooLur =P bi si oLcaandan degiL yaa nese =D =P
    bugun otuRurken cok yoRuLdum yaa =D otuR otuRda bi yeRe kadaR hani =P
    hayaL kuRasım geLdi baaak..
    aaa bugun kapLumbaga göRdüm özcan =D cok sekeRdi dicem ama tuhaf oLcak.. ama diRek akLıma tuLumba geLdi =D
    dün gece testeRe 2 yi izLedim.. sanıRım yeni fiLmi ekimde vizyona giRcekmis .. biR gün biz de öyLe oLabiLir miyiz acaba özcan =P hehe .. ooff .. bak iskence yapasım geLdi cok pis fena =D gözümde canLandı bi kac bisi .. o günLerde kaLcak biLiyoRum =P
    kahve konusu akLımda kaLmıs .. karameLLi oLanını seveRim.. kaRameL oLan heRseyi seveRim zate yaa nese..
    bu ne sıcaktıR böyLe yaa .. RekLam da gözüme gözüme giRiyor.. faRkettim cok fazLa taktım ona .. ama insanLık haLi napcan =P icen vaR icemeyen vaR .. düsüncesizLer,hıh! =D
    ve bugunLuk bu kadaR yeterLi .. gidiyorum..
    eLveda =D
  • -sput- • 24 Ağustos 2008 23:42 • #404649
    tembeller kolonisinde uzun uzun yazılması enteresan gercekten ama bu da kolonimizin, dolayısıyla bizim Farkımız sanırım:)
    babamla annem bira iciyor şu anda.. benim canım cekmiyor! sfg:D Bira sevmem ben zaten. Sanırım sanslıyım bu acıdan:)
    Absolut vb severim. icince saglam iciceksin xD
    arada bi yukarı bakıp ne diyicektim deme ihtiyacı duymuyo degilim :p
    okumayı gectim yazıyorumda gercekten.. (:
    ben sıcak soguk 4mevsim uyumak istemeyenler icin demistim onu ama Tembeller kolonisinde bunu isteyen kac kisi vardır?
    Tum gun sasırtıcı bisey olarak evde durdum :) birtek sabah cıktım. Gece 4gibi yattım. Ugurla mesajlasıyorduk beni 9da uyandır diye. ben onu uyandırdım xD
    dfdsf. =)=) kalktım dısarı cıkıp markete gittim hatta:)
    Yarın sabah 8de cıkcam evden. 8bucukda Besiktasta olmam, derse girmem lazım =)
    Bende Karemelli kahve severim! kahveyi cok severim =) Moka'yı da severim mesela. Latte pek begenmemistim ama .. icerim yani :D
    bizim dolapta alkol cok var Özcan:) ama icmiyorum :p Ama icince fazla kacırdıgım bi gercek oluyor. durduramıyorum ehehe
    Ramazanda Alkol canım cekmez ama sussuz napıcaz tum gun:/ ben hergun dısardayım.
    urktum simdi :):)
    Sabah 9 diye bi saat dilimi var Gercekten... Sen birde 8de Besiktas / Beyoglu yollarını gor.. Trafik var o saatte! İse gidiyo herkes malum.. :/
    Bi Galatasaraylı olarak mutlulugumu belirtmek istiyorum.
    Öpüldünüz Efem :)
  • Shut Up • 24 Ağustos 2008 23:45 • #404656
    üşengeçliğimi bir kenara bırakıp gittim, aldım ve içtim demeyi çok isterdim :D:D yok ya, gitmedim :) aslında üşengeçlikten değil de dalmışım ben eheh bizimkiler muhabbet kuşu almışlar da, onunla uğraşıyordum, dalgınlığıma gelmiş.. sonra da dizi falan izledim, buraya girince hatırladım :D neyse artık, başka zaman.. (bu arada kuşun adı "cino" hehe Pınar üzgünüm yine canını çektirdik eheh)
    kaplumbağaları seviyorum ben de ya.. 2 tane vardı bende bir aralar :) (bu arada canlı kaplumbağadan mı yoksa cansız olanından mı bahsettiğimizden emin olamasam da riske girmeye karar vererek yazdım eheh gerçi 2 tane vardı kısmını atarsak cansız olanlarını da seviyorum, bir açıdan ikisi için de olmuş eheh)
    tulumba da kaplumbağayla birlikte ilk akla gelecek şey tabii, normaldir onun aklına gelmesi Pınar :D aslına bakarsan şu sıralar benim aklıma da bunlardan biri gelince diğerini hatırlıyorum, içimize işledi sanırım :D
    testere serisinin 5.si 24 ekimde gösterime girecek diye görünüyor imdb'de, ben de görmüştüm hehe tabii Amerika'da gösterime girme tarihi bu ama büyük ihtimalle ya aynı anda girer ya da bir hafta sonra.. çünkü burda da fazlasıyla popüler.. ben bütün seriyi izledim ama 1 ve 2 en iyileriydi ya, sonra abarttılar bence.. aslında sadece değişik ölüm stilleri gördüğüm için izliyorum eheh yenisi çıkınca da sinemaya gideceğime eminim ama :)
    reklam da görülmeyecek gibi değil ya.. Sprite'ın bir reklam serisi vardı ya hani şu acı gerçekler :) aslında reklamlarını insana susuzluk hissettirmek için yaptıklarını falan söylüyordu (sanki bilmiyorduk hehe) bu da öyle birşey işte.. alkol almayan bir insan alkolik olur garaja gire gire :D
    neyse efendim, saygıyla huzurlarınızdan ayrılıyorum :) görüşürüz..
  • -sput- • 24 Ağustos 2008 23:47 • #404658
    özcancım.
    yazını okudum ama cevap veremiyorum.
    senden 3 dk once en uzun comment'mi attım :D
    onu hazmetmem lazım :F
  • Shut Up • 24 Ağustos 2008 23:53 • #404665
    ben yazarken araya Selin girmiş eheh tabii uzun yazınca bitirene kadar araya başka yazı girebiliyor, doğal birşey :) bu sebepten bir mesaj daha yazma gereksinimi duydum :)
    şimdi biz her ne kadar tembel olsak da fazlasıyla saçmalamayı seven bir koloni olduğumuzdan dolayı böyle yazılarla karşılaşılabiliyor işte eheh ayrıca gerçekten de rahatlıyorum ben de saçmaladıkça Pınar'ın dediği gibi :)
    alkol olayınaysa şöyle diyim, yazın biradan başka içecek görmüyor gözüm pek.. yazın favori alkollü içeceği bence bira :) kışın her türlüsü olabilir :)
    uyuma konusunaysa dediğin gibi öyle birşey isteyen kimse yoktur herhalde burda :D uyumak süper birşey :)
    9 diye bir zaman dilimi olmasına şaşırdım ama bölük pörçük de olsa eskilerden hatırlıyorum o saati :D uzun zamandır kalkmıyorum gerçekten o saatlerde ya, ne kadar fena birşeydi hatırlıyorum ama hala :D 8'de kalkmak daha da fena, çok yazık sana Selin :)
    ve son olarak yine görüşürüz diyim, bu sefer araya kimse girmemiştir herhalde hehe görüşürüz :)