-
Uzun yazıların başlarını diğerlerininde özetlerini kısaltmalarını falan okumustum :D
-
uzun yazmaya simdik heeec haLim yok =/
asLında söyLicek biR$eyde buLamıyorum..
cok sıcak bugun yaa =S
tavLada aLırım akLını ama diyoRum..
hangi cesaRetLe biLmiyoRum ama =D
hepimiz kaRde$iz sonucta.. ve tabi ki de mühim oLan insanLık..
hepimiz aynı yeRe gidicez .. öLümLü dünya .. bugun vaRız .. yaRın yokuz..
degeR biLmek.. kıymet biLmek Lazım..
özcan ya$Lanan biR tek sen degiLsin göRdügün gibi =D
keyfim yeRine geLdi yav sacmaLayınca .. iyi oLdu bak bu =D
RahatLadım..
ama gidiyoRum..
i$ güc insanıyım ben sonucta =P
yaLandan kim öLmüs =P
-
özetlerini kısaltmalarını mı okudun ibiş? nasıl oldu o :D vay be demek meşhur olduk, millet yazdıklarımızı okuyup sonra da özetini çıkarıyor hey gidi hey :D
Pınar yaşlılar kulübüne hoşgeldin :) bir de yaşlılar kolonisi açmak lazım hehe ihtiyacımız var bence :)
bak ibiş senin için bu sefer kısa kesiyorum, hadi görüşürüz (yalan len yalan, hemen inandın yine hehe aklıma yazıcak birşey gelmedi)
-
bak ibiş senin için bu sefer kısa kesiyorum, hadi görüşürüz (yalan len yalan, hemen inandın yine hehe aklıma yazıcak birşey gelmedi)
bunak şahsiyet :d
-
öss sonucLarı acıkLandı..
ama..
bi eksik vaR!
büyük biR eksik..
sabah sabah hic cekiLmiyoRsun PınaR (!)
-
hmm evet, nedense şaşırmadım yazdıklarına Pınar.. öss sonuçları açıklansa da öyle bir eksik olucakmış gibi görünüyor..
ayrıca bunak sensin ibiş, aklıma birşey gelmiyor dedik, unuttuk demedik (sanki unutmazmışım gibi oldu dimi ama sonuç olarak o zaman unutmamıştım, aklıma birşey gelmemişti)
-
msn'inde babası oLan kac ki$i vaRdır acaba_!?
anasını sattıgımın dünyası demek istiyoRum izninizLe =D
icimden geLdi =P
-
dünyanın anası mı varmış?! bak bu habere şaşırırım işte :)
msn'inde babası olan kaç kişi vardır, hmm.. hmm.. 328594 olabilir mi? :)
-
eveeet..
biR yeRden aLan ALLah,digeR yandan veRiyoR..
neymi$ üzüLmeye,yas tutmaya geRek yokmus.. heRkes hak ettigi kadaRmıs..
iLk dostum.. benim icin cok önemLi oLan biRi sakaRya'ya geLiyoR.. cocukLuk aRkadasım(: buRayı kazanmıs.. cok sevindim.. beLki onunLa biRLikte yaRaLarımızı saRabiLiriz.. ikimizde biRbiRimizin iLacı oLur ve eksikLeri kapatıRız..
eski hayaLLerimi cöpe atıyoRum.. yeniLerini kuRmaya basLıyoRum..basLıyoRuz..
beLki de böyLesi daha iyidiR..
artık üzüLmek yok..
cünkü heRsey bi yeRe kadaR..
benden bu kadaR (!)
eyvaLLah..
ne o tanıdık mı geLdi_!? yok hic sanmıyoRum (!)
-
hmm Pınar hanım ciddi konulara girmişsiniz.. ben pek yorum yapamıycam bu konuda..
eğlenceli kısımlarına (ya da bu durumda kısmına diyim) yoğunlaşıcam, diğer kısıma girmek istemiyorum izninizle.. (trt'ye de kesin başvurucam bu konuşma stiliyle)
demek çocukluk arkadaşın geliyor, güzelmiş :) geldiğini bildiğine göre görüşüyordunuz demek ki, o zaman sorun olmaz ama hiç görüşmeyip de uzun yıllar sonra çocukluk arkadaşını görmek çok garip birşey.. yani ne konuşacağını da bilemiyorsun zaten.. ayrıca çocukluktan sonra kendimizden çok farklı bir karakteri olmuş olabiliyor ve şaşırıyor insan küçükken bununla mı arkadaştım ben diye :) çocukluk arkadaşlarımın birçoğuyla ben de görüşüyorum hala, güzel oluyor aslında ya.. eski günleri hatırlamak falan :) ama tekrar ediyorum, çook eski bir çocukluk arkadaşını yıllar sonra görenler size sesleniyorum, koşarak uzaklaşın :) (tabii çocukluk arkadaşını uzun yıllar sonra görünce nasıl tanıyabilirsin ki diyenlere de şöyle cevap vereyim (yalnız milyonlarca kişi okuyor sanki bu mesajı, nasıl da coştum hehe ayrıca yine parantez içinde parantez açmışım, kapatıyorum hemen) bazıları hiç değişmemiş oluyor, yani yüzünden tanıyabiliyorsun ama ikinizi de tanıyan bir büyük insan (yaşça büyük tabii hehe) sizin hatırlamanıza yardımcı olabiliyor, her ihtimalde de kaçın diyorum, çok fena)
öf yeter ya, ne kadar uzattım yine, hadi gittim ben (agresif son hehe)