-
ay ben çocuk yapamaaamm :/
kabus :D deLirir çocuk benle :D
sen yap ya da aplam yapsın :D ya da özcan api yapsın ya da uur :D biriniz yapın :D ben teyze olucam :D
__
eheh aynen kaTılıyorum :D aynı kapı :P
-
zaten bu sitede herkesin bi yerde kolu var :D
-
bence bakkaLdan cocuk aLaLım =D =D =D
seveRsin isin bitince geRi veRiriz =D
-
:D
o nasıL bişe öyLe :D çocuk mu kandırıyosun pınar :D:D
__
evet öyle ali yha :D
-
sana da fikiR begendiRemiyoRuz yav =P
oLmaz ki ama böyLe =P
hayaL gücü bunLar =D =D
sen iste ben hepsini yapaRım =P
-
ilk olarak tüüü diyorum ibiş sana, rezil seni, demek Pınar'a tavlada yenildin :D bir dahaki gelişinde öğreteyim ben sana tavla oynamayı rezil kişilik :)
sonracığıma Pınar haklısın, nazar değdi gerçekten, sürekli ne kadar uzun yazıyorsunuz diye diye bu hale geldik işte.. bizi bu hale düşürenler utansın diye yılların geyiğini yapmak istiyorum utanarak (ama çok utandım gerçekten)
Ezgicim sana da atel yapalım biz, çocuk falan daha çok erken :) öyle bir söylemişsin ki yani sanki sipariş üzerine çalışıyoruz ehehe -bana çocuk lazım -ne için? -sırtım ağrıyor çiğneticem -peki bayan şurdaki üst sıra sırt çiğneyici çocuklar oluyor, isterseniz hemen onun altında da masaj yapan çocuklar var ama en az 3-4 tane almanız lazım, malum küçük elleri var -tamam 4 tane masajcı çocuk alayım -sırt çiğneyiciler kaç olsun? -ondan da 3 tane alayım -tamamdır, paket mi olsun :D neyse efendim, geyiği fazla uzattım sanki ehm, durayım :)
şaka bir yana benim de sırtım ağrıdı ya, kötü birşey şu sırt ağrısı gerçekten..
neyse ya yatsam mı ki acaba ben.. hmm karar veremedim.. birşeyler düşüneyim artık.. hadi görüşürüz pek sayın insancıklar arkadaşları (ben de anlamadım, bu ne demek diye sorarsanız peşinen cevaplamış olayım hehe)
-
niye ReziL oLuyoRmu$ canım aaaaa .. deRim ve sokak kavgası cıkaRırım hee =D ona göRe Özcan =P
hem beLkim seni de yeRim dicem de .. yemiyoR demek.. ondan susuyoRum =D
biRazda kısa mesajLardan gideLim.. eLbet eL ayak cekiLir o zamanda mesajLarımız uzaR.. eskisi gibin.. (:
cocuk geyigi cok hosuma gitti ayRıca beLirtmeden gecemicem =D masaj icin 3-4 tane cocuk Lazım eLLeri kücük.. auhauah .. koptum oRda..
ama iyi fikiR oLur .. bi giRisimci bunu düsünebiLir =P bi bakaRsın tutaR.. geRci akLıma kötü kötü seyLer geLiyoR ama bunu payLasmak istemiyoRum.. bu konuyuda kapatam baRem böyLe diyeRek.
of.. hazırLanmam Lazım.. yapcak cok i$ vaR ama .. nasıL oLcak hic biLmiyorum.. ü$eniyoRum.. bu sıcakta gitmek..
ke$ke insanLarın cok istedikLeri,caba saRfettikLeri seyLer oLsa dicem ama ..oLunca da mutLu oLunmuyoR.. o yüzden biR de sonuna en sonunda da mutLu oLunsa diye ekLiyorum..
eskisehiR'e gecis yapmak istiyoRum.. oRda okumak istiyoRum.. yasamak istiyoRum..
ve biRseyLer yapmaya gidiyoRum..
sagLıcakLan.. (:
-
Ezgi nin kilo muhabbetinden doğan geyiğe ve aynı zamanda Pınar dan çıkan mesajlara e birde Özcan Abim'in eklemeleriyle ortada dönen olaya koptum yav :D
-
ee .. biz i$tee .. koLoni haLkımız =P
kopmak noRmaL.. kopmamak anormaL oLur =P
heR$ey yatan icin! 8)
ahuauh..
-
ibiş kişisi bu geyiği sana ithaf ediyoruz o zaman :D ama şaşırdım sen nasıl oldu da okudun bunları ehehe çok şaşkınım çook, gözlerim açıldı kocaman ama göremiyorsun tabii :) (inanma len hemen, hiç de açılmadı hehe)
Pınarcım şimdi tavla olayına hiç girmiyorum bile, zira sen kendi kendine cevabı vermişsin, istediğin zaman oynayabiliriz :) Haliye'yle oynuyorduk bir zamanlar (sanırım 1 ay öncesi falan) sürekli yenilip duruyordu, ona göre konuş diycem ama zaten birşey dememişsin hehe (bu arada iyi ki girmedim konuya he, girsem ne kadar yazardım merak ettim şimdi)
çocuk konusunda yaptığım geyiklerden sonra toplumsal bir de mesaj vermek istiyorum; "çocuk ticaretine hayır!!" benim yaptıklarım tabii ki şakaydı.. (nasıl ciddileştirdim ortamı dimi hehe)
yalnız girişimci olarak da iyi fikirdi bence de Pınar, bunu da belirteyim :) ve masaj için de en az 3-4 çocuk olmalı iddiama hala katılıyorum :)
ve hemen bir soru sormak istiyorum sayın Pınar kişisi.. sen nereye gidiyorsun ki ya? söyledin de ben mi unuttum bir yere gideceğini? küçük beyinli ve hafızası balık kadar olan bir insanım, onun için emin olamıyorum ehehe
bir de çok güldüm şuna "herşey yatan için" hehe, çok iyiymiş ya :D
buraya kadar okuduysan seni de tebrik ediyorum ibiş.. çok büyük olaylara imza atmaya başladın, böyle devam etme ama yoksa ölürsün falan sen, dayanamazsın bu kadar okumaya eheh
hadi gittim ben insancıklar, görüşürüz sonra :)