Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• letmefree • 26 Ağustos 2008 15:22 • #405224
    akLıma hemen sinema konusu geLiyoR .. evet bence bi gün hep beRaber koLonicek kaRameLLi kahve icip koRku fiLmine gideLim =D ben geLirim =D ama söyLüyorum.. hayatımda pek koRku fiLmi izLemedim.. bi fiLm vaRdı adını simdik tam hatırLamıyoRum.. seytan^dı sanıRım ismi.. fiLm cok dandikti.. hatta dandik ötesiydi..ama ben onu daha minnacıkken izLedigim icin ödüm pokuma kaRısmıstı =D =D itiRaf ediyoRum =P hatta bi süRe uyuyamamıstım geceLeri.. iste ondan sonRa pek izLemedim.. izLemeye cesaRet edemedim.. ama birLikte oLursak izLerim.. heLe heLe ezgide koRkuyoRmus zaten.. ikimizi yanyana koyun fiLmden cok bizi izLersiniz bence iddia ediyoRum auhhau =P =D asLında zevkLi de oLur hee .. bi an gözümün önünde canLandı .. ezgiyLe biz biRbiRimizi paRcaLıyoRuz koRkudan siz güLüyoRsunuz .. miLLet bize patLamıs mısıR atıyoR .. insan oLun azcık diyee =D auhaa .. bak kendi kendime yarıLmıs duRumdayım su an.. Ramazan gectikten sonRa yapmaLıyız bence bunu.. =D
    koLoni buLusması.. ve ResimLeri.. ana ne güzeL oLur Lem.. kac senediR birLikteyiz.. tanısıyoRuz.. kaynasıyoRuz .. cok hos oLur! (:

film olayını tekrar söylüyorum, her zaman bekleriz hehe ayrıca korku filmine gidip Ezgi'yle Pınar'ı yanyana oturtmak gerçekten eğlenceli olacak gibi, denemeliyiz :D

devamında o film korku filmi olmaz komedi filmi olur pıNar senLe beni yanyana oturturlarsa.. evet ben deititraf edeyim o şeytan filmini izledikten sonraannemlerle yatmıştım o gece10 yaşında filan olmalıyım :D komedi...

koLoni buluşmasııı wuhuu süpper olur yhaa (= ben 9undan sonra aRtık hep isttayım..pıNarım sen geldiğin zaman ayaRlayalım buluşmayı.. yaLnız şu var istanbulkonusunda tam bi karacahilim hiç bi yeri bilmiyorum :D sarıyere inebilirsem üniden ne ala .. Bu duRumdabize bi tuR reahberi gerekiyor ki bu da özcaN abi oluyor. Hem komiser olarak ona düşer. Öyle değil mi?

az ve öz kısıleriz bence.. yeterliiiiiiiiiii :) bu arada karamel mukemmel birsey ama yazın pek hos olmuyor sanki :/ eheh

bencedeee.. kaRamel evet kışın daha iyi gider =)
    ____
    ya Ezgicim bizde şöyle bir çelişki var şimdi.. tembel olmasına tembeliz ama saçmalamayı da çok seviyoruz ve doğal olarak çelişiyoruz kendimizle bazen :) tembelliğimiz saçmaladığımız zaman sekteye uğruyor eheh ilginçiz işte :)

ilginçlik iyidir işte.. Kısaca bize özgüyüz mü deseK acaba bu çeLişkiden kurtulmak için?!

___
    Ezgicim bende bencilim o konuda=)

biR itirafçı daha.. Ben asLında herkesin özünde bencil duygular yattığına inanıyorum ama iTiraf edebilen çok azçıkıyor doğRusu =)

_____

ezgi evet aRaba kuLLanmak güzeL ama vaR yaa o kuRsta kandıRıyoRLar bizi.. nası oLuyoR diceksin simdik.. ben kuRstayken geRi geRi gitmek icin sadece debRiyaja basıyoRdum.. o kendiLiginden gidiyoRdu.. ama bizim aRabada gitmiyoR =D =D babama diyoRum babam inanmıyoR.. gaza basmadan nasıL gitcek diye .. abime söyLedi feLan.. hepsi bana güLüyoR ama ben biLiyoRum gidiyoRum =D hocamı aRayıp soRduLar.. megeR dizeLLe caLısıyoRmus ve otomatik oLarak gaz veRiyoRmus aRaba .. öyLe ayarLarıyLa iLgiLi biRseymis .. bunu neden anLattım biLmiyoRum yaa .. maksat muhabbet =D simdi bizim aRabayı kaLdıRamıyoRum.. ama kaLdıRınca süRüyoRum! 8) nası yetenek ama di mi =D guRur duyuyoRum =P

hocanın ayağında fren debriyaj varken bizimki oyun oynamak oluyor bence.. öyleyazık azcık eğlensinler diyorlar.. Aynı debriayaja basınca geri gitme durumu benim arabada da var tamam öğrenmiş olayım senden ki aynı durumu yaşamayayım bizimkilerle :D pis hilekarLar!
    ______

insanların geneli sıkıcı olduğundan normaldir Ezgicim.. geceleri o yüzden de güzel olabilir tabii, bu yönden düşünmemiştim hiç :)
    ayrıca seni pek bu durumlarda görmeye alışık değilim, baya bir depresif olmuşsun gerçekten.. sebebini de bilmiyorum diyorsun hmm.. sakin ol, derin nefes al, sen de depresif olursan napıcaz biz Ezgi :)

saNırım biliyorum, ya da anLadım.. Şimdi sabah olduğundan mıdır nedir melankoli oranımda bariz birdüşem var gece tekRar dönüş yapar mıyımbilmiyorum.. bana pek olan bir duRum değil çabuk atLatıcam umarMmm...
    ____
    yoRuldum yazmakTannn...
    göz dokToruna gidcem daha... Yerinde bulabilirm umaRm..
    Uff çok sıcak..
  • -5gap- • 26 Ağustos 2008 21:01 • #405459
    yuuuh..
    amma uzun yazmısınız bea demek istiyoRum bende =D maksat Laf oLsun =P
    bugun o kadaR coook sey yedim ki.. sistim.. patLıcam yakında =P fondü'nün gözünün yagını yiiim =D ne kadaR güzeL bi$isin sen öyLe .. uzun zamandan sonRa anca.. hayaLLerimdeydi oda =P cok ac gözLüyüm ben ya =D
    ezgi.. öyLe aRada bana da cok geLirLer.. bi süRe gitmezLer.. beLki bosLuga düstügünden öyLe geLiyoRdur.. oLanLardan sasıRmıssındıR.. ayak uyduRamamıssındıR vs vs.. ama ne güzeL ki heRsey geciyoR..bitiyoR =)
    yazıLanLarı gene unuttum ve yukaRı cıkmaya acayip üseniyoRum.. ama yapcak baska biR sey yok.
    kahve gözüme caRptı.. bugun kahve dünyasında biR sey icem dedim.. soguk mikoLatha'mı ne öyLe biRsey.. adını biLmiyoRum =D ama tadı iiRenc! ve ötesi... kus!
    seytan'dan bi tek ben koRkmamısım demekki.. cok sevindim =D kendimi saLak gibi hissediyoRdum ama bunu duydum iyi oLdu =D artık koRku fiLmi izLeyebiLirim =P ucukLamıcaksam egeR =D
    tuR rehbeRi özcan.. kesinLikLe! (: ben istanbuLda hic hiic biRsey yapamam =D ama soRa soRa bagdat buLunur oda ayRı biRsey =P ama Ramazan bi gecsin.. pınaR geL deyin ben geLiim =P taksim beyogLu'da yapak ama =D icimde kaLmasın =P aa bi de baLık ekmek yanına da ............ * bosLukLarı siz doLduRun =P oo ben böyLe sayaRsam hic bitmez .. günLerde yetmez zaten =D istanbuL.. askım kabaRdı =D guRban oLam ben sana emii ahauhau ..
    off midem.. kusucam! domates kabukLarı feLan .. auhauhauha .. ayy iRencim.. kendi kendime midemi buLandıRıyoRum yaa .. iskencenin heR türLüsü makbuLduR hem =P
    özcan uguR icin biRsey yazmıssın ama sanıRım uguR peRsembeye kadaR oLmıcakmıs nette.. ki o geLene kadaR da oooo .. cok seyLer yazaRız biz göRemez =P
    aRaba konusuna geLince .. asLında kuLLanmayı cok istiyoRum simdik.. ama öküs abimi kandıRamıyoRum.. tek basıma da kuLLanamıcama göRe ... =/ babamLa oLunca da sinirLerimi bozuyoR istop edince =D =S
    bak babamı andım kuLakLarını cınLattım benden biRsey istedi =D mesaj aRasında gittim Türk kahvesi yaptım geLdim hemen (: itinayLa boL köpükLü Türk kahvesi yapıLır! 8) diyeRek RekLamımı da yapam =D aa ben kahve faLına da cok meRakLıyımdıR =D auhau .. asLında tüm faLLara meRakLıyım ama oLsun..
    insanLara iyi oLup oLmamaktan söz acıLmıs .. heRkesLe (!) aRanda bi mesafe oLmaLı bence .. heRkese inanıp güvenmemek Lazım.. bigün vaR bigün yok.. aa bi de taviz veRmiceksin! veRirsen egeR heR daim kaybedeRsin.. hayatın kuraLLarından biRi =P
    göz doktoRu _!? yav ben uzagı göRemiyoRum =/ gözLügüm vaR asLında ama pek takmıyoRum.. sadece beLirLi deRsLerde.. cok cok iLerLedi sanıRım.. bu gidisLe kimseyi göRmicem =P doktoRa gitmem Lazım.. aRabada gözLükLe biLe tabeLaLarı okuyamadıgım oLuyoR cünkü .. geRisini siz düsünün =P =D
    sıcaktan isyan ediyoRsunuz .. ben dün denize gittim bizim buRda .. biR üsüdüm vaR yaaaaa! Resmen pokum dondu derLer yaa öyLe oLdu =P heRkes yanaR.. ben üsüRüm.. öyLe de dengesizim iste! 8)
    kaRameLi heR türLü yiyebiLirim.. soRun oLmaz! 8) 4mevsim* =D
  • Shut Up • 26 Ağustos 2008 23:09 • #405488
    siz yanyana oturduğunuz sürece korku filmi komedi olur bence de anlattıklarınıza göre ama sorun değil bence, komedi filmi izlemeyi sevmediğimiz kim söyledi ki :D
    tur rehberliğini de yaparım tabii, kimlere tur rehberliği yapmadım ki zaten hehe şöyle bir anı sıkıştırayım araya hemen :) bir ara eski grubumla Taksim'deki farklı stüdyoları deniyorduk ve hepsinin yerini bilmiyorduk tabii ki.. onun için stüdyoda buluşamıyorduk, tek tek aramaktansa buluşup beraber arayalım diye Fransız Konsolosluğu'nın önünde buluşurduk hep.. neyse efendim tabii biz burda beklerken her milletten insanlar gelip gelip şuraya nasıl gideriz, buraya nasıl gideriz, yok efendim taksiyle mi gitsek, otobüsle mi gitsek, ondan sonra güzel midir orası, önerebileceğiniz yer var mı falan filan.. en çok da japonlar geliyordu.. kendilerinin konuşma şekli, tonu bir garip olduğundan her an kavga edecekmişiz gibi hissediyordum ama aralarında konuşuyorlardı tabii japoncayı, biz doğal olarak bilmiyoruz hehe aralarından biri hep ingilizce biliyor çıkıyor bu insanların, o da garip tabii.. neyse işte bir tanesi sormaya başladı broşürden göstererek nasıl gideriz diye tek tek.. Topkapı Sarayı'nı gösterdi önce, tarif ettik, sonra Ortaköy'ü gösterdi anlattık falan en son broşürdeki Truva Atı'nı gösterdi hehe dedik o İstanbul'da değil bir kere çekik gözlü insancıklar.. pek komik gelmedi yazınca ama herneyse, kısaca çok rehberlik yaptık demek istemiştim zaten ama uzun versiyonunu yazmak daha eğlenceli geldi bana :)
    şu çelişki olayı için de kendimize özgüyüz diyebilirmişiz evet, mantıklı geldi :)
    melankoliklik sabahları bozuluyor zaten genelde ya, ışık olunca daha aydınlık şeyler düşünüyor sanırım insan istemese de..
    göz doktoruna sen de gitmelisin demek ki Pınar, gözlükle bile okuyamıyorsan.. demek ki numarası değişmiş gözlerinin, onlarla bakarsan daha da bozarsın, dikkat et..
    senin şu İstanbul aşkın ne zaman kabarmıyor ki Pınar :) ben hiç bilmiyorum öyle bir anının olduğunu :D
    kahve de yapıyorsunuz demek Pınar hanım, aferin aferin :D fal olayı gayet komik bir olay bence ya hehe bazıları gerçekten ciddiye alıyorlar, sen eğlencesinden bahsediyorsundur herhalde dimi (öyledir öyle hehe) bize de yaparsın artık koloni buluşmasında kahve :D:D
    deniz sevmeyen ve doğal olarak yüzme bilmeyen bir insanım valla ben.. aslında deniz sevmeyen demeyelim de yüzmeyi sevmeyen diyelim (yüzemediğinden demeyin, çünkü hiç ilgimi bile çekmedi yüzmek, kara gibisi var mı ya hehe) denizi severim de bakmak için :) karşısında oturmak güzel oluyor yani..
    burası hala sıcak ama biraz daha az sıcak 2 gündür maaşallah :) umarım tekrar eski haline dönmez.. bu halde bile yanıyorum, diğer halini hiiiiç görmek istemiyorum tekrar..
    Uğur'un da gelmeyeceğini biliyorum da belki çooooooooooo(...)ok küçük de bir ihtimal olsa olur dedim işte :D ben de pek sanmıyorum olacağını :D
    ve görünüşe bakılırsa çoooooooooooo(...)ok da uzun yazdım, durayım yazık size hehe hadi görüşürüz pek sayın koloni milleti :)
  • -5gap- • 27 Ağustos 2008 19:14 • #405686
    $imdiiiii..
    geLeLim fasuLyenin faydasına..
    sabah koLoniye giRdim biRseyLer kaRaLıcaktım.. ama egeR yazsaydım aCcayip bunaLım.. buRam buRam meLankoLik kokan satırLar oLucaktı.. sizinde icinizi kaRartmamak icin yazmadım =P ama simdi meLankoLikLigimden biRaz daha oLsa aRınmıs duRumdayım..
    dün gece biRazcık aLem yaptım kendi capımda =D kıRmızı saRap + bonibon ikiLisiyLe birLikte.. evde ve tek basıma.. heRkes uyuyoR.. bi yakaLansam... kıyamet kopaR.. ama kim takaR.. ALLahtan basıma biRsey geLmeden atLattım.. yogun bunaLım anLarı yasıyoRdum o an =P kaRanLık ve müzik.. tabi ki sessizLik.. bas döndüRücü tabi =P
    düsündüm de amma cok sey yasadım bu 2 ay icinde iyi kötü.. ama nedense hep kötü oLan seyLer agıR basaR.. bende de duRum faRksız.. ama heRsey geceR oRası da ayRı..
    senin şu İstanbul aşkın ne zaman kabarmıyor ki Pınar :) ben hiç bilmiyorum öyle bir anının olduğunu :D

iste o an bugun geRcekLesti.. bugun evdekiLer istanbuL'a gitti.. ama ben gitmedim.. gidemedim.. amac faRkLıydı cünkü gitmenin.. kaLdıRamazdım ben.
    bugun beLki de canımı daha da acıtmak icin öLümLe iLgiLi bi cok sey okudum.. öLüp gidenin aRdında bıRaktıkLarı seyLeri cok düsündüm.. yasadıkLarı .. yasayamadıkLarı.. eksik kaLdıgı seyLer vs vs.. ama anLadım ki hayat üzüLmek icin cok kısa.. tabi anLamak yetmiyoR.. kaybetmeden,yitip gitmeden degeRini anLayıp kıymetini biLmek geRekir.. gec oLmadan.. ama .... yok mu guRur,inat,nefRet,kin.... engeL oLuyoR..
    neyse efenim.. simdiLik yeteR bu kadar..
    beni dinLediginiz icin tesekküRLerimi sunuyoRum ve huzRunuzdan ayRıLıyorum.
  • -sput- • 27 Ağustos 2008 21:06 • #405703
    okuyamadım tuum yazılanları..
    kendimi hic hic iyi hissetmedigimden olsa gerek..
    bu sabah saat 7de ailem tatile gitti.
    ben 9gunlugune onlarsız bulgaristana gitmistim.. hic boyle olmamıstım:/
    dershanem var diye bensiz gitmeleri konusunda ısrar ettim.. kopegim kedim ve ben evde yalnızız..
    kedim dısarda su an ama herneyse:/
    onları cokcokcok ozledim..
    en yakın dostlarımızla (13kisi) olarak gittiler..
    aradım konustuk..daha da garip oldum.. guzel egleniyorlarmıs.. sevindim tabi . boyle olması icinde ben ısrar ettim.. ama kalan mı zor giden mi derlerdi ya.. kalmak cok zormus:/
    kocamaaaan evde tek basımayım :S
    kendimi yapayalnız hissediyorum..
    ozelliklede su anda, gece olunca.. ailem bu kadar uzaktayken nasıl uyurum naparım..sabah nasıl kalkarım bilemiyorum:/
    onlar olmadan bu ev ne kadar da bosmus meger...
  • letmefree • 27 Ağustos 2008 23:07 • #405725
    seLincimm canım yhaa:(
    pıNar ve Özcan abi siz alınmayın yazılarınız uzun kaçtı pek okumadımçünkü gözümr damla sıktılar yakını görme konusunda biraaz problem yaşıyorum :D
    yine de pıNarı okudumbirazsanırım kolonicek depresyondayız=)

sLn nedense ailenin önemini onlardan ayrıldıktan sonra anlıyoruz... seninki de öyle olmuş.. Benim bu aralarmoralimin bozuk olmasının nedeni de o.. Ben her ne kadar evcil bi insan değilim filna diye kendimi inandırsam dageçen gün annemler valizini toplamaya başla artık deyince kavradım olayınıngerçekliğini.. Düşünsene kaç senedir aynı şehirdeailenle yaşıyorsun,hasta olduğun zaman yanındalar,kaprisini çekiyorlar, ekmek elden su gölden yaşıyorsun, azcık derdin olsa hemen koşuyorlar çözmeye uğraşıyorlar sırf yanında olduklarını bilmek bile güzeL..
    Evet kavga da ediyoruz didişiyoruz da, birbirimiz çok kırdığımız zamanlar da oluyor ağladıklarımız da..
    Ama ne bileyim gideceğimi kavramamışım sanki..
    Yeni kavramak ve ayrılmak gerektiğini bilemk, hiç bilmediğin bi şehre,hiç bilmediğin bi ortama girecek olmak da geriyor ve üzüyor beni açıkçası..
    aman ne bileyim. evin küçük kızı olmak güzeLdi sanırım=)
    Şimdi seninki benimkinden biraz farlı sanırım. Kısa sürelisi.. Ama ayrılık yine de..
    Cnm penimmm.. Hiç sıkma janını.. Ne de olsa en fazla 10 güne tekrar onlarlasın..
    Ama evde yalnız olmak elbette sıkıyordur janını.. Yakın bi arkadaşını senle kalmaya ikna edebilirsin belki.. hem eğlenirsiniz beraber=)
    ____

yüzme bilmediğini gururLa söylediğin satır çarptı gözüme özcan abi,kızdım! :Dsenin gibi b, ,nsanın bilmesi lazım yüzme.. karanın nesi güzelmiş :D git ankarada filna yaşa o zaman madem..
    ____
    bu sabah yağmur yağdı buraya.. oleeey.. kısmen de olsa serinledik sanırım=)
    __
    gözüm çıkacak :D şaşı beş oldumekrana bakarkenn..
  • -sput- • 28 Ağustos 2008 00:28 • #405740
    Özcancım.
    gecerken gozume carptı =) Mephistoda bisi icme!
    ehehe:)
    Ezgicimm... benimkiler yine c.tesi gelcekler ama..
    senin durumun cok zor.
    ama katlanmalısın biliyorsun:/ bende onlarsız ben bi numarayım falan gibi seyler dusunuyordum ama.. onlar olmadan.. olmuyor!
    aile cok onemmliii.....
    sen hangi sehire gidiyorsun?.. umarım guzel olur hersey senin icin..
    diycek birsey bulamıyorum...
  • letmefree • 28 Ağustos 2008 12:40 • #405781
    isTanbuLa gideceğim sLnjmm..
    eveT biliyorum alışmak lazım,alışırım da elbet.. Sonuçta herkes alışıyor..
    ama başLangıçta biraz zoR geliyor işte...:/
    seninkiler kısa sürede dönecekmiş şanslısın kuzuu..
    sağol jnm =)
    diyecek bir şey pek bulunmuyor genelde boşver..=)
  • Shut Up • 28 Ağustos 2008 18:28 • #405886
    bugün bir sürü şey yazabilirdim ama vazgeçtim, kısa yazıcam bu sefer.. herkes depresyona girmiş burda gerçekten, umarım çıkmanın yolunu bulursunuz en kısa sürede diyim.. uzun uzun ne yazabileceğimi bilmiyorum bu konu hakkında, herkes yazmış zaten yazabileceklerimi..
    görüşürüz..
  • -5gap- • 28 Ağustos 2008 21:12 • #405896
    uzun yazmaya benim de pek haLim yok..
    ama yazdıkLarınızı okudum..
    ben evde yaLnız oLsam sikayet etmezmisim gibi geLiyoR.. öyLe düsünüyoRum.. evde yaLnız oLmayı seviyoRum cünkü..
    neyse..
    söyLenecek söz yok.. gidiyoRum ben!
    diyeRek sebnem feRahtan aLıntıı yapıp,gidiyorum.