$imdiiiii..
geLeLim fasuLyenin faydasına..
sabah koLoniye giRdim biRseyLer kaRaLıcaktım.. ama egeR yazsaydım aCcayip bunaLım.. buRam buRam meLankoLik kokan satırLar oLucaktı.. sizinde icinizi kaRartmamak icin yazmadım =P ama simdi meLankoLikLigimden biRaz daha oLsa aRınmıs duRumdayım..
dün gece biRazcık aLem yaptım kendi capımda =D kıRmızı saRap + bonibon ikiLisiyLe birLikte.. evde ve tek basıma.. heRkes uyuyoR.. bi yakaLansam... kıyamet kopaR.. ama kim takaR.. ALLahtan basıma biRsey geLmeden atLattım.. yogun bunaLım anLarı yasıyoRdum o an =P kaRanLık ve müzik.. tabi ki sessizLik.. bas döndüRücü tabi =P
düsündüm de amma cok sey yasadım bu 2 ay icinde iyi kötü.. ama nedense hep kötü oLan seyLer agıR basaR.. bende de duRum faRksız.. ama heRsey geceR oRası da ayRı..
senin şu İstanbul aşkın ne zaman kabarmıyor ki Pınar :) ben hiç bilmiyorum öyle bir anının olduğunu :D
iste o an bugun geRcekLesti.. bugun evdekiLer istanbuL'a gitti.. ama ben gitmedim.. gidemedim.. amac faRkLıydı cünkü gitmenin.. kaLdıRamazdım ben.
bugun beLki de canımı daha da acıtmak icin öLümLe iLgiLi bi cok sey okudum.. öLüp gidenin aRdında bıRaktıkLarı seyLeri cok düsündüm.. yasadıkLarı .. yasayamadıkLarı.. eksik kaLdıgı seyLer vs vs.. ama anLadım ki hayat üzüLmek icin cok kısa.. tabi anLamak yetmiyoR.. kaybetmeden,yitip gitmeden degeRini anLayıp kıymetini biLmek geRekir.. gec oLmadan.. ama .... yok mu guRur,inat,nefRet,kin.... engeL oLuyoR..
neyse efenim.. simdiLik yeteR bu kadar..
beni dinLediginiz icin tesekküRLerimi sunuyoRum ve huzRunuzdan ayRıLıyorum.