Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -5gap- • 6 Eylül 2008 00:05 • #408176
    (: (:
    yazdıkLarınız yüzümü güLümsetiyoR..
    bu duRumda biLe..
    ama..
    yoRumsuz..
  • letmefree • 6 Eylül 2008 01:13 • #408207
    Evimde gibi hissediyorum bu kolonide kendimi(=
    rahaT,her şeyi paylaşabilir dilediğini yapabilirmişsin gibi...
    (=
    döNdüüüümm.. biLiyorum özlediniz beniii :P
    resmi olarak üniversiteliyim aRtık.. 9u gecesi tekrar yoLcuyum... Teyzemlerin tüm ısrarlarına rağmen 4 gün için geri döndüm,eveT..
    yaşLanıyorum yhaa :D üniversite çok uzaktı bana.. İyiydik böyle :P
    ____

burası seLin'ee
    Ezgicim. yazını simdi gordumm .. seni cok ozledimmm diyerek baslamak istiyorum :)

yaLancı çoban :P size zorla söyletiyorum bunu ehehe :D
    yükseklik korkusu değil de o rangerdan korkman doğal bence.. Ürkütücü,tırsınç,korkunÇ :D ama yine de her insan bi defa denemeli.. Bi kere bindim bi daha binmeem :D ziraat baNkasını tersten görmek enteresan bi olaydı :D
    evet bu aRalar bi alkol merakı var sende keş miolcaksın başımıza :P
    ________
    pıNaraaa;
    tamam bi kutu cinoya evleniyorsan sen ohooo seni kandırmak çok kolay be yafru :D
    yaLnzı bi mazoşistlik sezdim sende neden kendini melankoli moduna sokmaya çalışıyorsun ki?
    bu meLankoliden alınan zevk nedir yha :D insanoğlunun saçmalığı bence..
    asLında var ya herkes için için hüzünlü anLarı sever de, sevdiğini itiraf edebilençok azdır..
    insan daha yaRatıcı oluyor mutsuzken.. Yine de mutLu olmak lazım yha (=
    ve çocukLuk konusuna da geleyim.. Sekiz yaşımda fiLan yazdıklarımı okudum geçende.. Günlüğümü.. Hayatın ne kadar basit olduğunu gördüm.. Hiçbir karmaşa,entrika,saçmalık yok.. Oyun var sevgi var.. sadeceçocuksu duygular düşünceler...Arkadaşlarınla oynadığın bir oyun bile gününün konusu olabiliyor.. İnsan büyüdükçe hayattan zevk alması için sevmesi için daha fazLa neden arıyor ve sanırım bu bizi büyüdükçe daha mutsuz kılıyor...

ama heLvasınıda yapıp yemek Lazım tabi.. boL fıstıkLı... =D

sana anneanNemden bir aLıntı: "boğazsak!" len adam ölmüş helvanın bol fıstıklı olması gerektiğini düşünüyo te allam :D

_______

Uur'a
    Ezgi varlığınla yokluğun birde olsa sonuç olarak varlığını bilmekte güzel,

neden öyLe oldu şimdi (=
    ___

özcan apimeee
    Ezgi sen yaptır kaydını, özleriz biz merak etme :D

yaptırdım, özlediniz mi? xD :D

tamamdır, Pınar'ı evlendirmenin yolunu bulduk :D hemen bir baterist bulup bir koli cino ve bir miktar alkolle bitirebiliriz bu olayı :D

Pınarı elendirmeye çok meaklı gördüm seni :D hayırdır arkadaşlarından filan talip mi var acep :P :P

şu içince çekici olma olayıysa tam tersine aslında ya :D yani içince sen değil karşındaki %10 çekici geliyor olabilir :D:D

"çiRkin kadın yokTur az vodka vaRdır" tezini savunmuşsun sanki (=

______

hepiciğinizeee;
    bi sevgi pıtırcıklığı duRumu sezdim sanırım :D bende hepiniz kocaman seviyorum len :D bunu da burdan belirtmiş olayım..

__
    bitTi...
  • Shut Up • 6 Eylül 2008 03:45 • #408247
    ohooo 2 gün uğramadım hemen melankoli sızmış koloniye :) şimdi ben arada kaldım, bu melankolikliği sürdürsem mi, yoksa hepinizi güldürmek için (boşa da olsa) çabalasam mı diye.. en iyisi ortaya karışık yapıyım, artık ne çıkarsa dimi :)
    şu eski günleri hatırlama, eskiden yazılanları okuma olayı çok ilginç oluyor gerçekten.. daha 1 sene önce yazdıklarını bile bugün okuduğunda "ne kadar saçma şeyler düşünüyormuşum" ya da "o gün şimdikinden daha mı mantıklıymışım ya" diye diye okuyoruz ama genelde ilk cümle geçerli oluyor.. hep bugün kendini çok mantıklı, zeki sanıyorsun ama halbuki öyle değil.. mesela hani büyükler herhangi bir öğüt falan verir, biz de "of hiç anlamıyorlar beni" şeklinde klasik ergen cümleleri kurarız.. aslında onlar genel olarak bizden daha iyi biliyorlar (biliyorum burasını yine aynı klasik ergen olarak karşılayacak herkes, öyle olduğunu itiraf etmese de.. çünkü ben yazarken bile "yok ya, öyle değildir" diye düşünüyorum çaktırmadan) yani işte sonuç olarak sürekli bir gelişim halindeyiz ve eskiden yaptıklarımız saçma gelebiliyor.. aslında belki her zaman gelişmek de değil, gerilemek belki.. gelişim değil değişim diye değiştireyim ben o kelimeyi.. çünkü her zaman gelişim olmuyor.. işte hep değişim halinde olunca da bu olanlar normal galiba.. (itiraf ediyim, yazarken nereye bağlayacağımı unuttum, biraz (!) saçma oldu ama artık böyle bırakıyorum, siz bağlayın gerekirse hehe)
    hmm Selin bende de var o yükseklik korkusu ya.. bungee jumping yaparak atlatmaya çalışıcam :)
    ibiş bütün yazılanları okuduğun için seni tebrik ediyorum.. sanırım ilk defa yaptın bunu :)
    Ezgicim özledik tabii ya, sorulur mu :) bak sen söyleyince farkettim, Pınar'ı evlendirmeye çalışmışım ben baya gerçekten :D:D ilginçmiş hehe
    çirkin kadın yoktur, az votka vardır tezini savunmuş gibi olmuşum ama cinsiyet belirtmeden savunduğum için çirkin insan yoktur, az votka vardır demiş olmam daha uygun olacak :) herkes için yani hehe yani sonuçta öyle de birşey var :)
    sonunda kaydını da yaptırdın demek, tebrik ediyorum tekrar tekrar ve başarılar diliyorum (ihtiyacın yok ama olsun hehe)
    yazacak daha çok şey var aslında ama yazıyı uzatıp, okunmasını daha da işkence haline getirmemek için burada kesiyorum.. diğerlerini de sonra yazarım ölmezsem :) görüşürüz..
  • -sput- • 6 Eylül 2008 11:17 • #408253
    (: (:
    yazdıkLarınız yüzümü güLümsetiyoR..
    bu duRumda biLe..
    ama..
    yoRumsuz..
    bu durumda bile? iyi misin :/
    yaLancı çoban :P size zorla söyletiyorum bunu ehehe :D
    yükseklik korkusu değil de o rangerdan korkman doğal bence.. Ürkütücü,tırsınç,korkunÇ :D ama yine de her insan bi defa denemeli.. Bi kere bindim bi daha binmeem :D ziraat baNkasını tersten görmek enteresan bi olaydı :D
    evet bu aRalar bi alkol merakı var sende keş miolcaksın başımıza :P
    ben ters cevirenlere binmedim. yemez yani. bayılırım herhalde direk:D
    ylan falan da degiiill =) ozledik kızm!
    ve de yurtta mı kalıyorsun sen? merakk^^
    ....sende neden kendini melankoli moduna sokmaya çalışıyorsun ki?
    bazen insan oyle istiyor (mesela bende oyle oluyorum) zorla uzuyorum kendimi Resmen. ama bu yaz sıcagında uzulunce insan usumeye baslıyor. sırf onun icin yani . baska sebebi yok benimkinin:D
    Özcan yazının o ilkkk uzun paragrafanı dikkatlice okudum.. aslında haklısın (: Söylemek istedigini anlayabiliyorum^^
    hmm Selin bende de var o yükseklik korkusu ya.. bungee jumping yaparak atlatmaya çalışıcam :)
    hehe=) ben kendimi dusunemiyorum.. :/
    belirtmeden gecemiycem Özcan 3satırlık parantez iclerini seviyorum:D
    okurken o anki duygunu hissetiriyorsun. sen ciddi ciddi birseyler yazmaya baslasana :)

Bugun okul icin etegimi pantolonu tshortumu buldum:) malum okul baslıyor.. heyecan yok aslında(: cok ozledim dostlarımı diyemem.. Yine türlü türlü karmasıklar yasıycam belkide^^ ama o karmasıklıkları ozledim:)
  • KaranLık-göLge • 6 Eylül 2008 12:36 • #408259
    Ezgi'cim 2gün varsın 13124gün yoksun ondan dedim (: ama inanki yokluğunda harbiden özlüyoruz.ya da özlüyorum diyim ^^ nese çok uzatıpta saçmalamaya gerek yok sonra bende abim gibi bağliyamicam bi yerlere kala kalıcam öylecene (: .olay şu ki tahmin ettiğim kadarıyla Selin Ranger e değilde şu şey var ya hani ımmm birden yukarı fırlatıyo sonra aşağı indiriyo ona bindi heralde :D ben ranger a bayılırım (: gençlik haftasında Ankara da arkadaşlarla ilk bindiğimizde bi arkadaşım ağlamıştı orda altıma kaçırcam, durdurun falan diye çığlık attıkça ben gülüyordum açıkcası :D :D . o yüzden kızlarla binmeyi çok daha çok seviyorum, eğlenceli oluyo :D. Abi sen bungee jumping yapmayı denicekmişsin, bence deneme hiç boşuna o halatlar seni koruyamayabilir, aşırı yüklenmeden aşağı indiğin dakka kopabilirler :p Pınar ortada almış başını giden bi evlilik konusu var (: hayırdır yavrum ? evlilik başına mı vurdu :D demek istiyorum. ouff benide benzettiniz kendinize bende başladım uzun uzun yazmaya .. ha unutmadan Ezgi burası evim gibi demiş, haklısın Ezgi burası gerçekten evimiz gibi, çünkü diğer kolonilerde bu kadar samimi olduğumuz dostlar dışında başkalarıda var ve bu kadar rahat konuşamıyoruz (:

daha çok uzatmadan 'nokta' koysam iyi olucak (: .
  • -5gap- • 6 Eylül 2008 18:58 • #408518
    inaaaaaaaanmıyoRum diye söze giRsem koLoniye gaRip kacmaz ama benim haLİme cok gaRip kacaR =D
    ve nedenini acıkLıyoRum.. hepinizinde göRdügünüz üzeRe.. sonunda uuR'da bize katıLmıs duRumda.. cani gönüLden tebRik ediyoRum =) kacısın yoktu zate =P bunun bi süRe sonRa bagımLıLık oLdugunu beLirtmeden de gecemicem ayRıca (:
    ezgi'm,yavRum.. hayırLı uguRLu oLsun =) senin adına mutLuyum.. umaRım heRsey cok ama cok güzeL oLur ..
    istanbuL'a kaRsı ayRı bi sempatim vaRdı ama sanıRım o yavas yavas yok oLuyo.. ya da yok oLucak.. tabi ki bunu kendi kendime yapıyoRum.. heRseyi kendim yaptıgım gibi..
    ezgi sanıRım koLoninin en uzun yazısını yazdın aLıntıLarLa birLikte =)
    mazoşistLik fazLasıyLa mevcut bende.. ama seviyoRum.. insan heR zaman mutLu oLmaLı ki degeRini anLasın ;) mutsuzken kendimi daha iyi ifade edebiLdigimi düsünüyoRum.. yanıLıyoR da oLabiLirim tabi.. hic biseyden emin oLmamak Lazım.. bunu simdi neden söyLedimse =/
    kandırıLmak konusuna geLince .. ne yazıkkı öyLe hemen heRseye kanaRım .. heR türLü yani.. =P
    "çiRkin kadın yokTur az vodka vaRdır" sözü cukk otuRmus vaLLah =)
    hadi itiRaf edin beni evLendiRip kurtuLmak istiyoRsunuz =P
    evLenmek mi =S töbeee .. daha neLer.. noooLuyoRuz =S =P
    kuzen iyi miyim biLmiyoRum.. sadece kaRısık.. kaRmakaRısık..
    ama onu biLe seviyoRum! =]
    bugun yeni evi temizLemeye gittik.. öLdüm,gebeRdim,bittim Resmen.. ama yine de buRdayım.. nedense ^^
    isaLLah tasınmayı basaRcaz.. yapabiLİriz,niye yapamayaLım ki zate =P
    eLim,koLum tutmuyoR =P ama yazmaya haLİm vaR =D
    ama bugunun tek iyi taRafı.. aRabayLa geLirken Radyoda "piiz- vazgec gönüL" cıktı.. sasıRdım.. sesini actım.. bangıR bangıR.. bende bagıRa bagıRa cıgıRdım.. annemin abimin söyLedikLerini takmadan.. o kadaR iyi geLdi ki.. RahatLadım sanki..
    *vazgec gönüL..vazgec seni anLayan yok..
    biR yagmuRun icinde ates böcegi misaLi..
    biR yanıp,biR söndün!

ayRıca;
    iyi ki bu koLoni ve koLonidekiLer vaR! ;)
    buRaya yazınca,yazıLanLarı okuyunca kendimi daha iyi hissediyoRum..
    aska geLdim Lem.. neRde bizim votkaLarımız =P
    bu kadaR sevgi seLi yeteR..
    izninizLe huzRunuzdan ayrıLırım..
  • Shut Up • 6 Eylül 2008 19:51 • #408536
    selamlar selamlar, ben geldim yine :) naber koloni mensupları :)
    Selin öncelikle teşekkür ederim paragrafı anladığın için hehe anlamayan olursa sen anlatırsın artık, ben görüldüğü üzere pek anlatamıyorum :) sonra yine teşekkür ediyorum parantez içlerim hakkında söylediklerin için ama gaz verme bana, yazamam ben birşey :) gaz verince coşuyorum, sakin :)
    ve ibiş sana gülüyorum sadece :D o kadar konuştun konuştun bak gördün mü sonunda bize benzedin bu yönden de ehehe daha fazla dayanmanı beklemiyorduk zaten (dayansan da zorla kendimize benzetirdik zaten, sen bizden kaçış olabileceğini falan mı sanıyorsun ibiş, hey gidi hey eheh) :)
    Pınar, nasıl oluyor da İstanbul'a karşı olan sevgin, sempatin azalıyor? bak buna şaşırırım işte.. (hatta şaşırdım bile ama suratımı göremiyorsunuz tabii, Seda Sayan'ın bakışını düşünün eheh)
    üzgünken kendini daha iyi ifade etmen de normal sanırım ya da bana da olan birşey olduğundan öyle geldi, bilemiyorum artık :)
    koloni hakkında da şunu söyliycem.. bilsem ismini tembeller kolonisi yerine başka birşey koyardım hehe tembel olmasına tembeliz ama şu an kolonideki olan şey, ne biliyim yazılanlardaki içtenlik falan işte daha bir ön plana çıkıyor tembellikten :) ama yine de sonuçta tembeliz ve bu isim seçimimin de arkasında duruyorum hala hehe zaten nerden bilicektim böyle olacağını dimi :)
    neyse efendim ben yazarken ezan okundu, gidiyorum koşaraktan eheh sonra devam ederim :)
  • -sput- • 6 Eylül 2008 21:01 • #408547
    aska geLdim Lem.. neRde bizim votkaLarımız =P
    oooyyhhh:) Vodkaaa 8) benim etrafımda alkol demeeeyiiiinnn... Canımmm cekiyoor:D
    o kadar yazıyı okuyupta tepki vermemek... sonrada bu lafta aaahh cekmek de bana özgü sanırmm ^^
    piiz ' dinlemedm hic:)
    Ugurun yazdıklarına tepki vermemem daha buyuk bi tepki olur:p usendim birsey demeye:D
    Ugur cok konusur zaten.. 3 4 hatta 5 yıldır susmadı :D bıdbıdbıddd=)

su anda annemle uni Rehberlerine bakıyoruz. :/ Ankarada Baskent uni'de Beslenme Ve Diyetetik var.. puanı da iyi.. orayı istiyorum:/ yemek yerken acıkladm..
    babamın tepkisi... *oldu gozlerim doldu :D * dedi.. bende istersen agla ama seneye ank'dayım dedim:/:/ annemde uni.lere bakıyor.. Zayıf noktamı da biliyor... İtü'deymis bak falan diyor.. =) icim acıdı:/:/

Özcancımm... bu ic acımanın arasında senin yazını okudum..
    evet Sabahları Seda Sayanı ızledigin herkese ifşa oldu :))
    ben oruc tutmuyorum:/ aslında istiyorum.. fakaat . tutmuyorum iste=/
    Koloniyi adıyla sanıyla.. herseyiyle seviyorum :-*

evettt..tıp fakultesine geldik diyor annem:)
    daha bikac saat once ayrı eve cıkma fikrine bile sıcak bakıyordu.. ama baska sehirde ayrı ev oldugunu anlamamıslardı :/:/

Ve Türkiye-Ermenistan macı bitti..
    2-0 aldık..
  • Shut Up • 7 Eylül 2008 03:18 • #408768
    ehm o kadar yazı içinde sadece şuna cevap vericem Selin ve gidicem, uzun yazmıycam şimdi :) Seda Sayan izlemiyorum tabii ki sabahları, hatta sabahları uyanık bile olmuyorum :D ama sadece sabahları görünmüyor ya bu kadın canım, televizyonda çıkıyor sürekli.. zaten o ve onun gibiler yüzünden televizyon izleyemez oldum, korkuyorum artık eheh
    neyse efendim, buna açıklık getirmek istedim sadece (gerçi kimsenin hatta senin bile öyle düşünmediğini ve espri yaptığını biliyorum ama benim için şakası bile kötü işte eheh açıklamak istedim.. teşekkür eder ve saygılarla ayrılırım huzurlarınızdan) görüşürüz :)
  • -sput- • 7 Eylül 2008 12:07 • #408818
    :))
    uzun parantezin icin tesekkurler :D
    iste bunu seviyorum demek istedim=)