Evimde gibi hissediyorum bu kolonide kendimi(=
rahaT,her şeyi paylaşabilir dilediğini yapabilirmişsin gibi...
(=
döNdüüüümm.. biLiyorum özlediniz beniii :P
resmi olarak üniversiteliyim aRtık.. 9u gecesi tekrar yoLcuyum... Teyzemlerin tüm ısrarlarına rağmen 4 gün için geri döndüm,eveT..
yaşLanıyorum yhaa :D üniversite çok uzaktı bana.. İyiydik böyle :P
____
burası seLin'ee
Ezgicim. yazını simdi gordumm .. seni cok ozledimmm diyerek baslamak istiyorum :)
yaLancı çoban :P size zorla söyletiyorum bunu ehehe :D
yükseklik korkusu değil de o rangerdan korkman doğal bence.. Ürkütücü,tırsınç,korkunÇ :D ama yine de her insan bi defa denemeli.. Bi kere bindim bi daha binmeem :D ziraat baNkasını tersten görmek enteresan bi olaydı :D
evet bu aRalar bi alkol merakı var sende keş miolcaksın başımıza :P
________
pıNaraaa;
tamam bi kutu cinoya evleniyorsan sen ohooo seni kandırmak çok kolay be yafru :D
yaLnzı bi mazoşistlik sezdim sende neden kendini melankoli moduna sokmaya çalışıyorsun ki?
bu meLankoliden alınan zevk nedir yha :D insanoğlunun saçmalığı bence..
asLında var ya herkes için için hüzünlü anLarı sever de, sevdiğini itiraf edebilençok azdır..
insan daha yaRatıcı oluyor mutsuzken.. Yine de mutLu olmak lazım yha (=
ve çocukLuk konusuna da geleyim.. Sekiz yaşımda fiLan yazdıklarımı okudum geçende.. Günlüğümü.. Hayatın ne kadar basit olduğunu gördüm.. Hiçbir karmaşa,entrika,saçmalık yok.. Oyun var sevgi var.. sadeceçocuksu duygular düşünceler...Arkadaşlarınla oynadığın bir oyun bile gününün konusu olabiliyor.. İnsan büyüdükçe hayattan zevk alması için sevmesi için daha fazLa neden arıyor ve sanırım bu bizi büyüdükçe daha mutsuz kılıyor...
ama heLvasınıda yapıp yemek Lazım tabi.. boL fıstıkLı... =D
sana anneanNemden bir aLıntı: "boğazsak!" len adam ölmüş helvanın bol fıstıklı olması gerektiğini düşünüyo te allam :D
_______
Uur'a
Ezgi varlığınla yokluğun birde olsa sonuç olarak varlığını bilmekte güzel,
neden öyLe oldu şimdi (=
___
özcan apimeee
Ezgi sen yaptır kaydını, özleriz biz merak etme :D
yaptırdım, özlediniz mi? xD :D
tamamdır, Pınar'ı evlendirmenin yolunu bulduk :D hemen bir baterist bulup bir koli cino ve bir miktar alkolle bitirebiliriz bu olayı :D
Pınarı elendirmeye çok meaklı gördüm seni :D hayırdır arkadaşlarından filan talip mi var acep :P :P
şu içince çekici olma olayıysa tam tersine aslında ya :D yani içince sen değil karşındaki %10 çekici geliyor olabilir :D:D
"çiRkin kadın yokTur az vodka vaRdır" tezini savunmuşsun sanki (=
______
hepiciğinizeee;
bi sevgi pıtırcıklığı duRumu sezdim sanırım :D bende hepiniz kocaman seviyorum len :D bunu da burdan belirtmiş olayım..
__
bitTi...