Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• Shut Up • 7 Eylül 2008 18:00 • #408873
    hehe Selincim tekrar teşekkür ederim uzun parantezlerime ettiğin iltifatlar için :D kısa parantez yazamaz oldum zaten, açıyorum parantezi, insan bir kelime ya da birkaç kelime yazar ve kapatır ama bende nerdeeee :D yazıyorum da yazıyorum, ne zaman aklıma gelirse o zaman kapatıyorum :) bunun sevilecek birşey olduğunu bilmiyordum ama sevdiğine sevindim :)
  • -5gap- • 7 Eylül 2008 21:18 • #408897
    oyyy oyy ..
    geLdim..göRdüm..okudum..gidiyoRum..
    hic haLim yok..
  • Shut Up • 7 Eylül 2008 22:28 • #408909
    bir Sezar havasıyla gelip gitmişsin hehe tebrik ediyorum :)
  • letmefree • 7 Eylül 2008 22:31 • #408910
    Ezgicim özledik tabii ya, sorulur mu :) bak sen söyleyince farkettim, Pınar'ı evlendirmeye çalışmışım ben baya gerçekten :D:D ilginçmiş hehe
    çirkin kadın yoktur, az votka vardır tezini savunmuş gibi olmuşum ama cinsiyet belirtmeden savunduğum için çirkin insan yoktur, az votka vardır demiş olmam daha uygun olacak :) herkes için yani hehe yani sonuçta öyle de birşey var :)
    sonunda kaydını da yaptırdın demek, tebrik ediyorum tekrar tekrar ve başarılar diliyorum (ihtiyacın yok ama olsun hehe)

asLında itiraf ediyorum 5igecesi geldim (= sonRaa okudum tüm yazdıklarınızı ama yazmaya üşendim o yüzden gecikmeli yazıyorum kusuRa bakmayın.. Tipik biR tembelim ben işte idare ediverinn (=
    yhaa özledinizbiliyoRum :P
    "çirKin insan yokTur az vodKa vaRdır" peki :P (vodka yazma alışkanlığım kırgızistandan kalma bu huyumu da idare ediverin düzeltemiyorum :D:D))
    kaydımı yaptırdımm.. HeRkes bir süslü göRmeniz lazım "ooo may goood" diyor insan (bu avrupa yakasındaki şahikanın söyleyiş tarzıyla düşünülmeli.. :D ))
    bugün habire valiz hazırladım yarın da hazırlaycağım.. Uff.. Toplanmak çıldırtıyor beni...
    _____
    ben ters cevirenlere binmedim. yemez yani. bayılırım herhalde direk:D
    ylan falan da degiiill =) ozledik kızm!
    ve de yurtta mı kalıyorsun sen? merakk^^

heR insan hayatında bi keRe binmeli benceee :D:D
    ahah özleyin beni anacığımmm :P
    yurTta pTanem.. Dağın başında üni zaten evde de hayatta yapamam ben(=
    kesin öLürüm dağınıklık ve tembellikten :D habire beni toparlayacak birisi lazım :D
    ____

Ezgi'cim 2gün varsın 13124gün yoksun ondan dedim (: ama inanki yokluğunda harbiden özlüyoruz.ya da özlüyorum diyim ^^

neTTe olamasam bileee ezgi parMaklarının ucundaaa :D (hugodan çarptım bu lafı :D)
    caNim benim pTanesin =*
    _____
    ha unutmadan Ezgi burası evim gibi demiş, haklısın Ezgi burası gerçekten evimiz gibi, çünkü diğer kolonilerde bu kadar samimi olduğumuz dostlar dışında başkalarıda var ve bu kadar rahat konuşamıyoruz (:

home sweet home ehuhehe :D
    hakLısın katıldım görüşlerineee
    ____
    ezgi'm,yavRum.. hayırLı uguRLu oLsun =) senin adına mutLuyum.. umaRım heRsey cok ama cok güzeL oLur ..

sağol melekimm (=
    umuyoRum bendeee...saLı günü gideceğim geri işteee...
    _____

ezgi sanıRım koLoninin en uzun yazısını yazdın aLıntıLarLa birLikte =)
    mazoşistLik fazLasıyLa mevcut bende.. ama seviyoRum.. insan heR zaman mutLu oLmaLı ki degeRini anLasın ;) mutsuzken kendimi daha iyi ifade edebiLdigimi düsünüyoRum.. yanıLıyoR da oLabiLirim tabi.. hic biseyden emin oLmamak Lazım.. bunu simdi neden söyLedimse =/
    kandırıLmak konusuna geLince .. ne yazıkkı öyLe hemen heRseye kanaRım .. heR türLü yani.. =P
    "çiRkin kadın yokTur az vodka vaRdır" sözü cukk otuRmus vaLLah =)
    hadi itiRaf edin beni evLendiRip kurtuLmak istiyoRsunuz =P
    evLenmek mi =S töbeee .. daha neLer.. noooLuyoRuz =S =P

yazarımm 8)
    evLen evLen ne güzel olur :D
    geLirizz oynarız hep birLikte :Ddağıtırız biraz da güzel olur :D:D
    evde kalmış bile sayılabilirsin bazı yerlere göer ahahah :D
    ____

papam not gircekmiş başımda bekliyo gitmem lazım yazımın devamı var ama başımda ve beni azarlıyor :D
    aRkası yarın yafrularımmm :D
  • -sput- • 8 Eylül 2008 18:10 • #409171
    onlar sevilmiyicek sey mi Özcan? :p bende yapmak istiyoruummmm :D
    Pınarım. kuzenim =) ev isi nasıl gidiyor? cok bitkin gorunuyorsun:/
    Ezgicim tembellik taaam bize goreeee^^
    ben okuyupda yazmadan duramıyorum:D cunku unutabiliyorum yazılanları:D ahah. hatta birseyi okuyup cevap yzıyorum. sonra digerni sonra digeriini=) yoksa unnutup kalırımm:)
    Kızıııımmm, buralarda boyleee :p

ben uni'nin ilk gunu annemle gidicem. anneme diycem ki .kosede dur. gerisini ben sürücem diyip vııııınnn sonra da csss... gbi bi sesle inip arabanın kapagını kapatıp anneme anahtarları fırlatıcam. o park ederken etrafa samimi gibi gozuken bi edayla sırıtıp sacımı savurcam. annemde yanıma gelicek, kırıta kırıta yuruycezzz:D

hayalllerim(L)

ezgiye cevaba devam ediyim=)
    eheh* ben eve cıkabilirim. eger baska sehirse. ama bilemiyoruumm:/
    ben evi dusunemiyorum:D ama insan yalnızken daha duzenli oluyor.
    toplayamıyıcagı seyi ypmıyor:D annemler yokken ben evde ictikden sonra evi topliyip oyle sızıyordum mesela:D
    insan degisiiyor anında:D
    ve asla binmemm:p
    ben Pınarın evlenmesini istiyorum.
    herkes evlensin. bi suru yigenim olsun. halaaa teyzeee diye kosustursunlaar... (:
    Arkasını bekliyoruz hayatım:)

ps. bugun Lise 4/son 'a basladım:)
    Efendim. son Lise gunlerimi hissediyorum.
    daha bi kamyoncu bulupta Liselim yazdıramadan bitmesin bu liseeexD
  • -5gap- • 8 Eylül 2008 18:50 • #409197
    simdiiiiiiiiiiiii...
    diye giRis yapıp uzun yazamadıgım günLerin acısını cıkaRmak istiyoRum =P
    öhööm..
    önceLikLe beLirtmek istiyoRum ki tembeLLik yapmayı cok ama cok özLedim! $u i$Ler bi bitsin vaR yaa otuRdugum yeRden kaLkmıcam..
    $u günLerde gündeLikci kadın moduna giRdim.. hayatımda hic yapmadıgım seyLeri yapıyoRum =S bu kadaR caLısmak bana teRs.. heRkesi sasıRtıyoRum 8)
    ve aLıntıLarıma basLıyoRum.. sizi simdiden uyaRıyoRum uzun oLcak =D
    gaz verince coşuyorum, sakin :)

aman aman Özcan ve ben gaz aLınca bi daha duRamıyoRuz .. uyaRıyoRum =P ona göRe davRanın,sonRa pisman oLmayın =P
    sen bizden kaçış olabileceğini falan mı sanıyorsun ibiş, hey gidi hey eheh

hehe..
    bi ucan,bi de kacan kurtuLurdu eskiden.. simdi kendimizi geListiRdik ve.. kacıs yoLu yok.. cıkmaz sokak! 8)
    akLımıza koydugumuzu yapaRız!
    wuhuu.. cok iddaLı oLdu ama caktıRmanyın.. devaamm =D
    Pınar, nasıl oluyor da İstanbul'a karşı olan sevgin, sempatin azalıyor? bak buna şaşırırım işte..

bu günLerde heRkesi sasıRtıyoRum =) bu iyi biRsey mi kötü biRsey mi biLemiyoRum tabi.. göReceLi..
    seda sayan bakısı yeRine gözümün önüne estetik yaptıRmaktan agzı kapanmayan bi suRat geLdi.. öyLe biRini göRmüstüm ama adı akLıma geLmiyoR neyse.. sonuc oLarak koRkutucu =P
    bilsem ismini tembeller kolonisi yerine başka birşey koyardım

iLk basta akLıma yeni bi koLoni mi kuRsak geLdi.. ama sonRa yoo yoo oLamaz hayıR dedim.. ne de oLsa hic biRsey biRbiRinin yeRini tutmaz.. ve hicbi zaman eskisi gibi oLmaz!..
    oooyyhhh:) Vodkaaa 8) benim etrafımda alkol demeeeyiiiinnn... Canımmm cekiyoor:D

benimde..benimde..benimde ..
    desem Ramazan Ramazan ayıp oLuR mu =P
    aman canııııım.. yabancı mı vaR =D
    mühim oLan insanLık sonucta! >:)
    kuzen üni. konusunda ALLah yaRdımcın oLsun.. ve sabıR diLİyoRum.. sınav oLup bitip teRcih yapıp sonucLar acıkLanana kadaR ( ki ben bunu yazaRken biLe yoruLdum =P ) istekLerin,teRcihLerin,düsünceLerin o kadaR cok degiskenLik gösteRcek ki.. (en azından bana öyLe oLmustu ) sıkıntıLı zoR kaRısık günLer pesini bıRakmıcak ne yazık ki.. sonunda umaRım heRseye degeR ve istedigin yeRde oLursun =) ben oLamadım ama nese =/
    kaydımı yaptırdımm.. HeRkes bir süslü göRmeniz lazım

tamamdıR artık sen de bi üni.Lisin =) hayıRLı oLsun.. (: ve ayRıca beLirtmek istiyoRum ki iktisadi ve idaRi biLimLer faküLtesinin kızLarı hep öyLediR =D kendim öyLeyim diye söyLemiyoRum tabi =D =P cogu üni.de öyLe =D saRı uzun sac,beyazLı aLtın RenkLi kıyafetLer.. ve koLunda tasıdıgı cantası.. iste dıs göRünüsü =P koLunda diyoRum ama .. diRsek kısmında tasıR cantayı ya ne =D kokos insanLar..
    saLı günü gideceğim geri işteee...

saLı deRken_!? bu saLı_!? yaRın ki saLı_!? hemen_!? yook canım..
    Pınarım. kuzenim =) ev isi nasıl gidiyor? cok bitkin gorunuyorsun:/

off off .. yoRgunLuktan gebeRcek böyLe gideRse =P
    ama yeni bi ev.. beLki yeni bi hayat =)
    Ezgicim tembellik taaam bize goreeee^^

tembeLLigin gözünün yagını yiiim beaaaa! =D =D
    ahaha .. kuzen hayaLin cok güzeLmis =D seni öyLe hayaL ettim de .. heLe o sac atmanı.. hehe .. o an oRda oLup sana Laf atmak isteRdim ahuauha =D =D =D
    ben Pınarın evlenmesini istiyorum.

aa yok.. ben aLmiyim.. Lütfen ısRar etmeyin =P=D =D
    daha bi kamyoncu bulupta Liselim yazdıramadan bitmesin bu liseeexD

en cokta buna güLdüm =D =D
    Lise yıLLarı.. ahh ahh.. özLedim..
    yaRın isaLLah Lisedeki sınıf aRkadasLarımLa iftaRa gidip özLem gideRcez =)
    Lise de en cok özLedigim seyse kopyaLarımız! 8)
    deR gideRim..
    cok uzattım..
    hoscakaLın koLoni sakinLeri (:
  • -sput- • 8 Eylül 2008 19:04 • #409199
    Pınaaar:D yazının sonuna bi bakiyim dedim. anaaaammm... indikce iniyor.
    seni kutlarım!
    Kuzencim. benim kuzenin zafer var ya. o da oyle diyor.
    Her uni'li arkadasım oyle soyluyor.
    sınava girdikten sonra bile 3saatte degisiyor diyorlar.
    sen nereyi istiyordun? sahi hangi bölümdesin sen..
    simdi hatırladım. heheh^^
    acaba muhendis kızlar nasıldıır :p
    bende o anı yasamak istiyorum :D
    kayıt anını :)
    Laf atmak? hehehe:D

en cokta buna güLdüm =D =D

ben tum yazıyı okurken gulumsedim :)
    sacını basını oper ve giderim =)
  • -5gap- • 8 Eylül 2008 21:40 • #409251
    seni kutlarım!

teveCcünüz efenim..
    size Laik oLmaya caLısıyoRum =P
    benim gözüm yüksekLerde degiLdi..üni. oLarak =D haddimi biLiyoRdum yani =P PsikoLojik Danısma ve RehberLik istiyoRdum ben.. ama hayatta okumam dedigim bi böLümü okuyoRum.. iktisat* ve aiLemin yanında =/ baska sehiRde oLmak vaRdı diye hayaLLere daLardım ama .. daLarsam cıkamam.. (:
    mühendis tanıdıgım bi kız oLmadıgından bu konuda yoRum yapamıcam =D
    Laf atmaya geLince..bu araLar cok fazLa yaptıgım bisey =D ama caktıRmadan.. icimden.. =D =P
    *masumca "meLenk:"
    sacını basını öpeRimide iLk defa duydum göRdüm =D
    sacını basını yoLarım hadi neyse de .. öpmek.. gaRip geLdi =P
    hadi bu yazım kısa oLsun baRe cok ısRar ettiniz =P
  • letmefree • 9 Eylül 2008 12:20 • #409352
    seLine ;
    yafRuu ben durabiliyorum valla yazmadan(= ama okuyorum hepsini :D
    yok bebek yha ben vde tekken daha beter oluyor evim görsen bi.. Bişiyler yenilip içilmiş orda..Kıyafetler desen evin her köşesinde.. Bi de umursamıyorum hiç tembellik yapıyorum kafama göRe.. Sonra annemin geleceği gün telaşla topluyorum her yeri :D:D
    Ve...Bi gün seni kamikazeye bindiricem :P nihaha :D
    hayaLine de epey güldüm buRda:D
    ve haklısıN tembellik tam bizegöre!
    pıNar da evLensin :D

______

iLk basta akLıma yeni bi koLoni mi kuRsak geLdi.. ama sonRa yoo yoo oLamaz hayıR dedim.. ne de oLsa hic biRsey biRbiRinin yeRini tutmaz.. ve hicbi zaman eskisi gibi oLmaz!..

aynen katılıyorum. ilk bende onu düşündüm ama soNra hiç bişi eskisi gibi olmaz diye düşündüm..(=
    buRası iyi böyle :D

tamamdıR artık sen de bi üni.Lisin =) hayıRLı oLsun.. (: ve ayRıca beLirtmek istiyoRum ki iktisadi ve idaRi biLimLer faküLtesinin kızLarı hep öyLediR =D kendim öyLeyim diye söyLemiyoRum tabi =D =P cogu üni.de öyLe =D saRı uzun sac,beyazLı aLtın RenkLi kıyafetLer.. ve koLunda tasıdıgı cantası.. iste dıs göRünüsü =P koLunda diyoRum ama .. diRsek kısmında tasıR cantayı ya ne =D kokos insanLar..

iyi o zaman bana epey dalgageçecek ve gülecek malzeme çıktı desne :D ahah :D yetiştirirm saçmalıklarını hemensizee :D
    ve evet bebek bugün 9da gidiyorum..
    hala valizlerimi toparlayamadım çünkü annem kullandığım valizi çok büyük buldu onu kaldırmazmışım
    iki valiz almış gelmiş onlara doldurcakmışım. Şimdi suç kimin burda? valla ben değilim :D
    ____

pınar gidelim selinin ilk gününe kenardan bağıralım.. Hüoop yafrum bak buraya, oyt hepsi senin mi fiLan diye bilinen en kro lafları bağıralım ahaha
    ______

• KaranLık-göLge • 9 Eylül 2008 12:43 • #409353
    bak abi görüyon mu ne güzel hayalleri var bizim kızların (: . senin niye yok, hı ?