Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• Shut Up • 25 Eylül 2008 05:00 • #411013
    Pınar hocanın bir de geldiğini düşün, okulu sevmiyorum diyen birisi için en kötü senaryo bu olur bence hehe testere serisi de 9'a kadar çekilecekmiş galiba, oha diyorum burdan kendilerine :D rakı için bir süre daha bekle ama rüyanda olur tabii :)
    Selin mesajın alıntı manyağı olmuş :D bebişim diyen birini tanıyorum ben de, var öyle insanlar ütopik gibi görünse de, Selin de varmış işte :) kendi kendime saçmaladığım kısma bu hallerine bayılıyorum demişsin hehe sağol valla ne diyim :D ben bunu sürekli yapıyorum da çaktırmamaya çalışıyorum işte :) ışınlanma olayını sana emanet ediyoruz o zaman Selin.. Heroes izleyen var mı bilmiyorum ama orda ne güzel ışınlanıyor Hiro Nakamura adlı japon kişilik hehe bir de Journeyman vardı, o da zaman içinde seyahat ediyordu (gerçi Hiro Nakamura da öyle yapıyor) yani işte bilim-kurguyu gerçeğe dönüştürme fırsatı artık senindir Selin, en kısa sürede bekliyoruz bu teknolojiyi :) merdivenlerin 3. katında aklına gelmişim.. olur öyle, ben 3. katlarda insanların akıllarına gelirim, şaşırılacak bir durum yok :D her 3. kata çıkan arkadaşımın (veya herhangi bir şekilde tanıdığım birinin) aklına hemen ben gelirim, sonra geçer.. (süresi var, 3-5 saniye arasında geçiyor, işte bünyeye göre değişir o, duyumlarıma göre bazılarında 2 dakika civarı da sürmüş) seninki de istatistiklere uygun şekilde olmuş, sorun yok :D
    eee başka ne desem bilemedim şimdi.. çok su içmişim (bu neden sizi ilgilendirsin bilmiyorum ama yazdım işte, ne desem bilemedim demiştim yani, hor görmeyin beni hehe) şöyle bir baktım da iyi saçmalamışım yine ya.. gideyim en iyisi ben :) hadi görüşürüz sevgili seyirciler.. önümüzdeki maçlara bakalım :)
  • -sput- • 25 Eylül 2008 17:41 • #411030
    rakı için bir süre daha bekle ama rüyanda olur tabii :)
    8)

Selin mesajın alıntı manyağı olmuş :D
    aslında ben tek tek cevap vericektim alıntısız ama yazarken kendim unutuyorum ne diyicegimi .. alıntı yapınca baka baka ne guzel yazıyorum iste:)
    Selin de varmış işte :)
    abartmayın o kadar da degilim... Sakalasırken falan.. herkesede soylememki . bi kıza bebisim dedigimi dusunemiyorum bile x) ahah.

ışınlanma olayını sana emanet ediyoruz o zaman Selin.. Heroes izleyen var mı bilmiyorum ama orda ne güzel ışınlanıyor Hiro Nakamura adlı japon kişilik hehe.
    ..
    ..
    Selin, en kısa sürede bekliyoruz bu teknolojiyi :)
    gazı aldıımm :p hadi bakalım . hehe.
    yarın 4.kattayken aklıma getircem seni :p
    eheh=)=)

ben nete neden girdim bilmiyorum ama yazdım cizdim gidiyorum :)
  • Shut Up • 26 Eylül 2008 02:31 • #411110
    ben de unutuyorum ya, aslında güzel taktik seninki.. ben hep yukarı çekip bakıyorum, sonra aşağı inip yazıyorum falan :)
    bebişim lafı için de şaka yapıyorum ben de zaten ya, söylesen nolcak :)
    gazı aldıysan en kısa sürede bekliyorum bak bu teknolojiyi, sonra yapamadım falan demek yok :P
    ve son olarak 4. katta aklına getirmeye çalışma, ben 3. kat insanıyım der ve giderim efendim :)
  • -5gap- • 26 Eylül 2008 16:08 • #411120
    gene okuLa geLdim..gene hoca yok .. seviniyim mi üzüLiim mi biLemiyoRum.. =/ ama oLsun nete giRdim böyLeLikLen =D
    dısaRda bi RüzgaR vaR off off .. ucucam neRdeyse o kadaR =P
    bi de buRda öyLe saRkıLar caLıyoR kii .... yoRumsuzum! tepki biLe veRemiyoRum.. eLim koLum bagLı kaLıyoR =P netsiz oLmak cok zoR cok.. degeRini biLin .. ahuaha =D
    soRaaacıma..
    3 kat muhabbeti ne yav =D anLamadım =S niye 3.. niye 6 degiL de 3 =D
    istanbuLda buLuscaz demiiiii =D
    ben nete geLemedigimden pek konusamıyoRuz .. seLinLe mesajLasıyoRuz bi =)
    hehe .. bi de ben geLemiyoR musum .. =D yok yok.. kacaR geLirim noLcak =P
    maksat birLikte oLaLım =)
    gönüLLer biR oLsun >:)
    9gün tatiLim vaR simdik.. yeni tatiLden cıkmıs oLsam da cok iyi oLcak =) sevindim.
    kuzen aRkandayız sen heR türLü icadı yapaRsın =) ısınLanmayı da buLursun.. heLe heLe biz hep beRaber kafa veRdik mi ohooo ... büssüRü sey buLuruz =D bundan eminim. tabi uyguLanmaya geceR mi biLemem =D =D
    biRden mutLuLuk geLdi yaa =) iyi oLdu.
    buRda noLuyoR bana haLa cözemedim. beni kendime getiRiyor =)
    hepimiz kaRdesiz >:)
    cok güLdüm sanıRım =S oLsun .. oLsun .. iyidiR =)
    cok dandik rüyaLar göRüyorum bu sıRa yaa .. heLe bi tanesinde kaLktıgımda gözümde yas vaRdı =S agLamısım.. ohaa oLdum (!) uahuah =D =D
    ama mühim oLan insanLık tabi.. >:)
    faRkettim de cok kuLLandıgım $eyLeri yazmısım.. onLarı beLirgin yazdım =D hepsi bi mesajda topLandı böyLeLikLen =D
  • Shut Up • 27 Eylül 2008 03:14 • #411279
    bence sevinmen lazımmış eheh rüzgarda da dolaşma, uçma potansiyeli var sende Pınar, neyse ki uçmamışsın yani :) 3. kat muhabbeti herhangi birşey değil, geyik olsun diye saçmaladığım birşey oluyor kendileri hehe beğenmediysen değiştireyim bak, sana yaparım bu kıyağı :D sinema için de kaç tabii, olmazsa biz oraya gelir kaçırırız eheh
    tatil de iyiymiş, oh, dinlen işte ne güzel :) dandik de olsa bir rüya görmek istiyorum ben de.. hiç görmüyorum ben, ne garip bir olay.. herkes anlatıyor, şöyle süper rüya gördüm, böyle dandik rüya gördüm, uçuyordum, kaçıyordum, yürüyordum, koşuyordum, amuda kalkmıştım falan.. ama yok bende hiçbir anlatıcak rüya.. ağlıycam sanırım, çok hüzünlendim :D:D
    ehm neyse efendim, işte ben de Chopin dinliyorum şimdi.. diyeceksiniz ki bana ne.. hemen sinirlenmeyin, durun bir izah ediyim :) aklıma birşey geldi de onu anlatıcam yani, o yüzden :) hocamla birgün piyano çalışırken işte Chopin çalışıyorduk, onun aklına birşey geldi (gördüğünüz gibi yine benden birşey çıkmadı, hocamdan çıktı, ne kadar kötü bir hayatım var benim eheh) bir arkadaşı varmış, işte hocam da (normal olarak) konservatuar okuduğu için sormuş ona; "ya şofbeni bulan Chopen miydi?" diye hehe ben de dedim hoca yeme beni, böyle birşey de sormamıştır ama sormuş.. ve anlatınca ne kadar iğrenç oldu bu böyle öf :D anlattığıma pişman oldum yani.. ve siz şimdi yine diyeceksiniz ki (ve bu arada ne sürekli konuşuyorsunuz ki, sözümü kesip duruyorsunuz, ayıp ayıp, medeni insanlarız şurda, ben sizin konuşmanızı bölüyor muyum hiç hehe) anlattığına pişman olduysan silsene, niye silmedin madem.. ben de size derim ki o kadar yazdım şimdi, silersem emeğime yazık olur, tembel halimle bu kadar yazmışım, daha ne istiyorsunuz benden anlamıyorum yani (yazar burda kendinden geçer) (ya da geçmez ya, vazgeçtim) (ne çok geçmek dedim dimi) (bu da yeni parantez stilim mi oldu acaba) (ama pek sevmedim bunu, yapmıyım bir daha) ya acayip saçma bir mesaj oldu bu, çok özür diliyorum sizden, yoruldunuz buraya kadar okuyup :) en iyisi burda bırakayım da kızgınlığınız bir nebze azalır belki :) (nebze de ilginç bir kelimeymiş) tamam tamam gittim ya, bağırmayın :)
  • -sput- • 28 Eylül 2008 15:21 • #411414
    evet guzel taklittir. ehehe
    sen 3kat diyince okudugum bi kitaptan bi bolumu anımsadım :)
    dısaRda bi RüzgaR vaR off off .. ucucam neRdeyse o kadaR =P
    seni cok iyi anlıyoruuummm :/
    gecen gun buralarda oyleydi... hasta oldum.. ouuw:/
    su anda burda da oyle sarkılar calıyor ama alısıyorsun Pınarcım :)
    3olayına gelince. simdi 3 diyoruz. sonra 4 olur.. oyyyylleeee gider.
    :p
    Evet mesajlasıııyoruuz=)
    o gun hepberaber olucaz umarım (:
    guzel olcak guzelll =))
    nick'n yazmasa bile senin yazdıgın anlasılabilicek bi mesajdı Kuzen:)
    birlik olup herseyi yapabiliriz bence. ehhe. [umut meselesi.. ]
    [cabalamak lazım.]
    azimle s.can duvarı deler xD
    asdfdadfdsf....
    Ruya diyince sen Ruyalarımı dusundum :)
    Rüyalarm bi kisi etrafında dönüyor.. <3
    zaten pek sık ruya görmuyorum .. (:

Özcan caba goster sende ruya gormek icin .. eheh
    mesajını sabırla okudum ve tepki olarak durdum sustum gulumsedim demek istiyorum:D
    Parantez iclerindeki yazılarını seviyim =)
    nasıl bir insanım ben ya xD sdfsg.
    Arkadasın cevap olarak ne almıs?
    o bulmamıs demis mi hocan?
    sahi sohpeni kim bulmus?

(internette arastırma yapıyoruummm...)
    1874 yılında kapalı devre banyo şofbenin mucidi olarak bilinen Johan Vaillant .... vs vs.
    Almanmıs kendileri... Almanya oyle cokda soguk degildir aslında.. ben daha kuzey ulkelerinden bekliyordum boyle seyleri...
    Eskimonun buzdolabini bulması gibi birsey olmus bu ..
    neyse..
    benim gibi meraklı biri icin sofben'ın mucidini de blmis olmak onemli :)
    Saglıcakla kalın (:
  • letmefree • 29 Eylül 2008 00:31 • #411496
    vaLLa okuyoRum yazdıkLarınızııı
    aMa bu aRaLar yazmaya üşeniyoRum..
    Evdeyim.. Dün geLdim.. YaLnız 12 saat oTur oTur canım çıkTı yahu..
    Yhaa ben 4ü gecesi döneceğim,buLuşma 11inde olacak demi?
    NooLur 11i diyin..(=
    RüzGaR bizim ünide yaşaNır.. BöyLe dağın tepesinde oLduğumuz için aynen uçuRuyor..
    Uçurma abartma değil yaLnız plastik sandalyeler fiLan devRilmişti o derece :D
    seLin bence senin "bebişin" o kızınki gibi değildir..
    Kız asLında sevimli birisi ama tam anlamıyla bir tiki :D
    beni göRünce de naber bebişim filan diyoR kalıyoRum bir :D

en son göRdüğüm rüyaa..
    Hikayesi biraz uzun ama anLatayım :D
    çaRşamba günü orTaköye gittik.. Otobüste sapık tipli bi adam benim saçımdaki kırıktan muhabbete girdi.. Görseniz alakasız ötesi.. Benim adım muraT ama kaRa murat diyebilirsiniz falan gibisinden de epey zırvaladı.. En sonunda erKen indik çünkü adam susmayı reddediyodu çünkü :D
    rüyamda da bu adam eklemiş beni nicki de kaRa murat :D bakar mısınız zırValıklarıma:D
    adam bilinçaltıma işlemiş :D

• -sput- • 30 Eylül 2008 01:37 • #411628
    Bu saat oldu
    hala is yerindeyiz.
    hala calısıyoruz.
    kardesim ve babam ve kedim ve köpegim evde uyurken ben ve annem ve annemin yardımcısı abla hala calısıyor.

yatak özlemi icindeyim diyorum baska birsey demiyorum
  • -5gap- • 6 Ekim 2008 17:18 • #412262
    oo noLmus bu koLoniye duruLmus .. oLcak sey degiL =P
    kac haftadıR giRemiyordum nete özLedim vaLLah he .. ama bu gidisLe uzun zamanLar daha giRemicem gibi..
    neyse efenim yokLugumu hissettiRmicem =P
    okudukLarımı unuttum yaaa =/
    o yüzden özgün takıLcam..
    evde net oLmadıgından paso tv izLiyorum. cnbc-e deki diziLere takıLmıs duRumdayım. gecen gün pReson bReak ın 3sezonun hepsini veRdiLer ve ben 14 den gece 12ye kadaR ayrıLmaksızın onu izLedim. ve ertesi günde kendime geLemedim dogaL oLaraktana.
    ohh bayRam da bitti .. ama tatiLde bitti =/
    neyse bi daa ki baYRamı bekLiyorum.. oda 9 günmüs =D zate Türkiye tatiLLer üLkesi =D
    bayRamda sekeR topLamaya geLen cocukLara kapıyı acmıyorum =D hehe .. evet bunu yapıyoRum.. kapı caLıyorLar ve gidiyoRLar =D =D =D
    bugun bi deRs isLedik vaRyaaaaa motoR gibi hoca..
    rüya konusu akLıma geLdi.. ben o kadaR cok ve o kadaR dandik seyLer göRüyorum ki anLatamam =D =D= D= D
    yaptıgım normaL biRsey yok gibi zate.. anormaLim.
    kuzen ne isi =S
    özcan o zaman bundan sonRa heR katta 2. oLsun 3oLsun . hepsinde sen akLıma geLcen =P =D euheuheue ..
    neyse efenim.. biRaz daha sacmaLamak isteRdim ama daha yapıcak cok isim vaR =/ nete sınırLı giRiyorum ne de oLsa..
    bi daaki göRüsmemize kadaR iyi bakın kendinize..
    göRüsmek üzeRe (:
  • Shut Up • 7 Ekim 2008 20:11 • #412302
    yine uzuuun bir aradan sonra geldim.. (yalana bak uzuuunmuş.. 10 gün olmuş alt tarafı) şöyle bir yazıyım, saçmalıyım da gidiyim yine hehe (ya şimdi düşündüm de 10 gün de az değilmiş ya, doğru demişim, hakkımı yemeyin) ve saçmalamaya başlıyorum; (bu arada kendi hakkımı kendim yiyip sonra size kızdım, kusura bakmayın eheh ne diyorum ben ya, delirdim iyice :D)
    araştırmacı ruhlu insan Selin :D oturup araştırmış bulmuşsun şofbeni bulan insanı hehe tebrik ediyorum bu yüzden :) hocamın ne dediğini hatırlamıyorum şimdi cevap olarak, komik kısmı aklımda sadece, demek ki devamı komik değilmiş :D ayrıca ne kadar çabalasam da göremiyorum rüya falan, boşuna çabalamaya gerek yok :)
    Ezgi görüşemedik biz uzun zamandır sanki :) neyse 11'i zaten o gün, görüşürüz artık :)
    ve Pınarcım sen yoksun diye duruldu işte koloni eheh ayıp değil mi gelmiyorsun :D Prison Break'i sabahtan akşama izlediğin için tebrik ediyorum seni de.. baya zor olmuştur hepsi bir anda :) izledim ben de hepsini, hatta şimdi Amerika'yla aynı anda ilerliyorum.. işte dün 4. sezonun 7. bölümü verildi, ordayız :D
    çocuklara şeker vermeyip hepsini kendine saklıyorsun dimi :D her katta da geliyim tabii aklına, bak ne kadar sinsiyim, önce 3. katta akıllara geliyordum, şimdi her katta hatırlatıyorum kendimi, yavaş yavaş bütün hayatınızı ele geçiricem ha ha ha haa (eski korku filmlerindeki kötü karakter kahkahası olarak okuyun tabii o kahkahayı (Pınar hatırlarsın sen onu eheh) bir parantez daha varmış, onu da kapıyım)
    neyse efendim.. yeterince saçmaladım yine, sonra devam ederim artık :) görüşürüz sayın seyirciler..