-
hoşbulduk ve sana iyi çalışmalar aslında bende öss ye ve yetenek sınavlarına yönelik sıkı bi çalışmaya girmem lazım hala bi üniye girememekten çok sıkkınım doğrusu bi de okul beğenmiyorum sanırım bundanda kaybettim bu 3.yılım olacak:D
-
Latince bilen bi kuzenim var.
bende ögrenmek istiyorum o dili.. simdilik sadece sayıları , kimya-biyolojideki bence "sınırlı" terimleri biliyorum ama olsun..
zaman su gibi akıp gecerken Özcanla mesajlasıyordum.
Koloniye geri bi bakma niyetiyle ugradım :)
sabahın körü diye tabir ettigimiz zaman dilimi (saat 7 oluyr..) 'nde uyanıp derse gitmesi gereken insan oldugum icin sırtımda bi agrı var... (ne alaka demeyin. Cok alaka..(bkz. yasayan bilir.) Özcan'n parantezlerine atıfta bulunuyorum simdi.(bayadır acmıyor bi parantez.(neyse yeter. bunu Özcana özelden iletsem daha iyi. burda boyle sacmalık gibi gozukcek..(icimde kalan yazmak istedgim ne cok sey var simdi.. kesiyorum sesimi.. uf:D )))
Gidip odamda Fizik falan coziyim ben ya x)
Bu enerjiyi dısa vurmam lazım :D
Borsa izleyerek sabahlayan bi insan kırması oldum:/
sevgilerimle'
-
ben bilmiyorum o lanet dili öğrenmek istiyorum ama olmuyor =(
çok çalışmalıyım çok =(
-
hoş geldin demiş miydm hatırlamıyorm ama hoş geldin Kenny..
Selam koloni ahalisi nasılsınız ? lafı çok uzatmiycam.. b.ktan ama bi o kadarda güzel günlerden sonra tekrar sıkıntılarıma geri döndüm .. şu okul bi bitsede hayırlısıyla artık dönmemek üzere bi yerlere gidip kayıplara karışsam diyorum kendimce.. iyi davranın kendinize..
-
dememiştin hogeldin şimdi demiş oldun hoşbulduk...okul bitmeden önce bende bitsede kaçsam gitsem diyordum bitti hla aynı ewdeyim değişmiyor valla çok kötü çokk..
-
ben hayatımdan memnunum ev hayatı konusunda 8)
mesela bugun evdeyim (gunlerden cuma ve ben evdeydim!)
kısır yaptım :D
ev isi yaptım =)
eglendiim (a)
enteresan dimi x)
ama hosuma gitti.. özlemisim yemekleri =) yapmayı.. =)
test cozmedim (: o konuda tembelimm simdilik..
ama bu aralar hep komisyon toplantısı var.
sonra annecigimle gidilen kokteyl'ler.. yemekler.. ve alısverisler..
kızlarla toplanmalar..
derse yer veremiyorum :D
kopyacı bi insan oldum. kopya cekesim yoksa sallıyorum arkadaslarım:D
kısacası dersleri unuttum.
ve uyuyabiliyorum (:
öss'de de bunları kullanabilirmiyim acaba ?
sanmamakla beraber bu guzel gunde pc basında durmamaya kanaat veriyorum
*Özcan...özledikk be!
-
the man is back in town
pek sevgili koloni sakinleri..
uzun bir süredir yazmadım değil mi? evet (dakika bir, saçmalama bir eheh) neden yazmadın derseniz ki demezsiniz, o yüzden cevaplamıyorum (iki etti ama artık saymamaya karar verdim, çünkü yazı boyunca saçmalayacağım düşünülürse benim bunları saymam da saçmalıklar arasına katılmış olacak ve saçmalamanın sınırlarını o kadar zorlamak istemiyorum şu an)
ben yokken de çok büyük bir geyik dönememiş, çok da birşey kaçırmamışım galiba :) yeni gelenlere burdan hoşgeldin de demiş olayım hemen (her ne kadar beş gitmiş olsanız da.. (böyle yazınca garip oldu ya, hoşgeldin beş gittin muhabbeti var ya, oraya gönderme yapayım dedim ama kendimi böyle açıklama yazmak zorunda hissettiğime göre pek başarılı değilim bu konuda))
keNnY6 nickli arkadaşım, hangi bölümün yetenek sınavlarına giriyorsun diye sormak istiyorum.. ama hangisi olursa olsun kesin torpil vardır, zor işler zor..
bu aralar kendime işkence yapmaya başladım.. saat 7-8 gibi yatıyorum ve 12-1 arası kalkıyorum (hatta bazen daha erken kalkıyorum) böylece daha çabuk uykum gelir diye düşünüyorum ama gelmiyor.. ısrarla 7-8'e kadar uyutmuyor beni şu küçük beynim.. sürekli bana birşeyler düşündürmekle uğraşıyor.. halbuki bırak da uyuyalım arkadaşım, ne zorun var yani.. burdan kınıyorum kendisini..
can sıkıntım da tavan yapmış durumda.. bu sıralar her zamanki rutinimden biraz daha değişik şeyler yapıyor olsam da yine de sıkılıyorum.. sıkılmaktan bile sıkılıyorum, o derece kötü.. sanırım adrenalin salgılamam lazım, birşeylerden heyecanlanmam lazım ama heyecanlanacak birşey bulamıyorum.. bakın buraya yazarken çözdüm galiba sorunumu da hehe (çözmedin salak, buldun sadece (kendime ayar da veriyorum eheh))
Selin bu aralar eğleniyormuşsun, ne güzel :) ayrıca kopya çekmek de çok güzel eheh ama sen kopya çekme, derslerine çalış.. öss durumu var sende, kopyayı unut mümkünse (Allah'ım bunları ben mi söylüyorum :D)
ayrıca özledik diyip bir nezaket örneği gösterdiğin için de teşekkür ediyorum Selincim :) hatta yazmayacaktım, sadece okuyacaktım yazılanları ama mesajının sonunu görünce yazayım dedim :)
ve gidip uğraşıcak başka şeyler bulma vaktim geldi galiba.. bir gram uyku yok gözümde.. aslında hep yarı uyur halde gezerim ama uyumak için yattığımda uyuyamam, çok pis bir durum (ne acındırdım kendimi ya hehe)
neyse arkadaşlar, sohbetinize doyum olmuyor ama ben gidiyim artık.. çoluk çocuk bekler malum.. hadi iyi bakın kendinize.. görüşürüz.. (yalnız buraya yazmayı özlemişim be, iyi geldi hehe)
-
yazını okuyunca kendimi iyi hissettim..
cok dolu icim :/
yazını okurken bosaldı sanki...
ben asık oldum :S
(oldum mu ? )
belki degilimdir..
uf bu cok farklıı..
ilk defa biri ben uyuyamıyorum diye bana masal anlatıyor..
uykuyu cok sevmesine ragmen sabahın köründe uyanıp bana sınav oncesi moral veriyor..
kusur arıyorum ..bulamıyorum..
neyse.neyse.neyse.
icimdeki dolulugu bosaltıcak birseyler bulmalıyım..
Özcan iyi ki yazdın.
yoksa bu yazım cok daha uzun olurdu..
cevap vermiycem yazına=)
o kadar sevindim ki cunku.
Fikir yürütmek istemiyorum :)
Sıra Ezgi ve Pınarda..
hadi yazın(:
-
öyle bir yazmışsın ki Selin, sanki çok süper ve çok da anlamlı bir yazı yazmışım gibi hissettirdin ama ne kadar saçma şeyler yazdığımı çok iyi biliyorum hehe (gerçi sen de saçma olduğu için sevmişsin ya neyse :D)
aşık olmak.. hmm.. hiç girmeden yanından geçeyim ben bu konunun.. kusursuzluk olayına girmek istiyorum ama.. çünkü yok öyle birşey.. kusursuz insan, kusursuz eşya, kusursuz aşk, kusursuz elma, kusursuz masa vs (vs diyim ki durabileyim hehe) gibi şeyler yok.. tamamen kusursuz birşeyin olması da imkansız.. ya zaten saydığım şeylerin çoğu kişisel zevklerle, kişisel yaklaşımlarla alakalı değil mi? yani birine göre kusursuz görünse de diğerine göre kusurludur, bir yerini beğenmez işte.. herneyse eşya olan şeyler alakalıydı bu söylediğim.. kusursuz insan dersek o hiç kimseye göre olacak birşey değil.. yani kişisel yaklaşımla da alakası yok, çünkü kusursuz insan olması imkansız.. ayrıca kusursuz insan olsa çok garip olurdu ya :) neyse, tam olarak anlatamadım söylemek istediklerimi ama biraz olsun anlamışsınızdır diye düşünüyorum.. anlamadıysanız da sağlık olsun.. sadece birkaç dakikam boşa gitmiş olur, feda olsun :) (duyan da burda bunları yazmasam çok önemli bir bilimsel buluş yapıcam sanar hehe)
neyse efendim, öyle işte.. Selin hariç kimsenin birşey yazmaması, Selin'in de kısa yazması ve benim de daha dün uzun bir yazı yazmış olmam sebebiyle (ne uzun sebepmiş) bugün burada bitiriyorum mesajımı ve uykum gelene kadar yapıcak başka birşeyler bulmak için uğraşmaya başlıyorum.. kalın sağlıcakla (i love TRT :D)
-
sevgili koloni arkadaşlarım
nedense içimde garip bi sıkıntı var halbuki her şey yolunda gibi tek sorun hala üni ye girememiş ve bi daha hazırlanıcak olmam.
bu da sanırım üzerimde baya stres yaratıyor shut up nickli arkadaşım moda ve tekstil tasarımın yetenek sınavlarına giricem inşallah torpil konusunda haklısın ama çok başarılı olursa alınabileceğimi düşünüyorum((umarım boş bi düşünce değildir))
neyse ben gidiyim sıkıla sıkıla yatağıma yatayım belki biraz müzik dinler uyur kalırım hade iyi geceler....