-
Özleseydin Gelirdin.
hıh
=(
-
yaaa kuzumm kızma ama ya hü:
bir aRa yeniden buluşalımm fazLaca açtık arayı... =(
canım Garaj'a gelmeye neden bu kadaR üşeniyorum hiç biLmiyorum ya.. Ama pek nete de bakmadım açıkçası.. Arada bi face'ten kontrol ediyoRum ne var ne yok..
hü: seLincimmmm sen trip atmazsın bana demi?
seviyoRum hepiciğiniziii....
-
yaRın büyük gün =P
buLusuyoRuz (=
-
merhaba...
selam arkadaşlar...
-
öhööm..
artık geLdim..
ve netime kavustum!
uzun yazıLar dönemi ba$Lasın =P
istanbuL'dan döndüm ve feLaketLer ba$Ladı..
ee normaL.. o kadaR güLdüm ki =D batıL inancLı biRi oLaraktana basıma kötü seyLerin geLicegini tahmin ediyoRdum =D oLdu da..
ama yine de istanbuL maceRamız oLdukca güzeLdi..tabi ki bi o kadaR da yoRucu..
Özcan senden uzuuuuun bi yazı bekLerdim günü anLatan =D göRemedigimde hayaL kıRıkLıgına ugRadım =P hehe..
ama sende yoRgunsun tabi ondan =)
citywall, ho$ geLmi$en.. buyuR gec,rahat oL =P kendi evin gibi =P hehe..
uzun yazı yazmayı unutmusum yaa . bak yazamıyoRum simdik. zorLanıyoRum =P ama yavas yavas aLıscam ve eski tempoma geRi dönicem =D hehe.
ucukLadım =S bu nu da akLıma geLmisken yaziyim =D ama hasta oLmadım. gayet sapasagLamım =D
istanbuL'dan söz etmek istiyoRum biRazda =)
fazLasıyLa güzeLdi (=
HaLiye,Özcan,ben deniz P(i)naR,SeLin ve "kaan" aRkadasımız! yoksa uguR mu demeLiydim =P hehe =D
ezgi yoktu =/ geLemedi..kuLakLarını cınLattık =) ama bi dahaki sefeRe o^da oLucak insaLLah..
..sonunda baLık ekmek + biRa yaptık.. ama göRdük ki gözümüzde büyüttügümüz kadaR yokmus =P pndan bi dahakine Rakı aLcak yeRini =P hehe.. ben kaLdıRamam ama neseee!
pamuk sekeRimizi de yedik. buLutLarın üstünde ayakLarımızı saLLaRken oLmasa da,taksimde bi aRada meRdivenLerde yorgunLuktan göcmüs bi haLde yedik..
faRkettim de Özcan Listeye ekLedikLerimiz azaLıyoR sankim yavas yavas =D =D sıRadaLerine geLiyoRuz =P sevindiRici bi haber..
resimLere baktım da sankim azcık cekiLmisiz =D bi daha ki ne daha cok oLsun =D =D hehe..
aaaaa.. Özcan Bey unuttum sanma tavLa oLayını! 8) 5-1 yendim! =D aLnımın akıyLa,biLegimin hakkıyLa! =D defaLarca dedigim gibi de diLimden kurtuLamıcaksın! nihahah.. ben bunu aRa aRa sana hatırLatcam,bi yeRde kabusun oLcak! =D
meLemen hakkında da konusmak istiyoRum =D eLLerimLen size cok güzeL meLemen yaptım di mii =D auhauha .. heRsey sizin icin.. (=
biRden yoRgunLugumu hatırLadım..
ama bi süRe istanbuL demicem =D bünyeme agıR geLdi =P
resimLerin hepsine de yoRum yaptım face te =D
artık benden kurtuLus yok =P
yakLasık 5 ayın acısını cıkaRıcam =P
ama simdiLik bu kadaRLa yetineLim..
esen kaLın =D
-
Cevap: -Konu içermez-
bu uzun yazının beni ilgilendiren tek cümlesi için teşekkürler:)
diğer bölümlerini muhattab olan arkadaşlar cevaplar sanırsam:)
-
okudun mu hepsini diye soRmak istiyorum =)
-
Cevap: -Konu içermez-
evet tabi ki okudum:)
hem de çok eğlenerek güzel bir özet olmuş bence dediğim gibi konuyu bilmesem de:)
-
$a$ıRdıgımı beLLi etmek istiyoRum..
geneLde buRaya geLenLerin,bu uzuuun yazıLarı göRdükten sonRa hiic okumaya yeLtenmeden,bi daha da ugRamamak üzeRe kactıkLarını düsünüRdüm =D
megeRsem öyLe degiLmis =)
egLeneRek okuduysan da ne mutLu (=
demek ki seni buRaLar da sık sık göRicez:) konuyu da böyLe bagLıyım dedim =D
mesajLarda pek konu oLmaz.. daLdan daLa misaLi =) icinden ne geceRse o an..iyi,kötü..
bu aRada ben pınaR! =]
-
ooo P(i)nar hanımlar dönmüşler garaja :D net gelince coşmuşsun Pınar eheh neyse, biraz daha sık uğramaya başlarız artık biz de :)
aa hemen unutmadan citywall hoşgeldin demek istiyorum :) ve gerçekten ben de şaşırdım Pınar gibi.. uzun yazıları görenler gerçekten kaçıp gider normalde hehe okuma kısmına geçmen bile mucize ama sen üstüne bir de cevap falan bile yazmışsın :D şaşırtıcı bir olay.. ben de Özcan bu arada, şimdiden memnun oldum :)
şimdi tekrar P(i)nar'ın (bu arada burda parantez içine almama gerek yok galiba, ı-i olarak ikisi de mevcut :D) yazdığı mesaja karşılık vermeye başlayayım..
senin şu batıl inançların bitmek bilmiyor.. o konuya hiç girmiyorum :) ve kesinlikle yorucu ama fazlasıyla güzel bir 2 gün geçirdiğimizi düşünüyorum ben de.. mümkünse bir daha o kadar yürümeyelim :)
uzun uzun yazma kısmınaysa hemen şöyle diyim; geçen sefer biri (hanginiz olduğunu hatırlamıyorum) bana yaz demişti bütün günü.. ben de yazmıştım ama sonra kimse öyle dediğini kabul etmedi :D ben de bu sefer hiç yazmıyım dedim (zaten bu sefer kimse öyle birşey de demedi :D) bir de iyice unuttum ben burayı.. pek uğramıyorum, kimse gelmez oldu buralara (en azından şimdiye kadar öyleydi hehe) nerde eski garaj milleti demek istiyorum yaşlı bir insan olarak :D:D ama sende hayal kırıklığı yaratacağını bilsem yazardım Pınarcım, bir dahakine artık :D
balık-bira olayı fenaydı ama gerçekten.. rakı-balıktı onun adı tabii, rakısını biraya çevirince bir terslik çıkması çok da şaşırtıcı değil galiba :) bir daha birayla asla, rakı rakı rakı diyorum :)
pamuk şekerler evet bulutlarda olmadı, bulutlar bu kadar kişiyi kaldırmazdı zaten :D
ve liste olayı da azalıyor gerçekten, ben sürekli çoğalacak diye bekliyordum ama başarıcaz galiba :D yalnız yaptığımızdan çok şey ekledik gibi geliyor bana ama çaktırmayalım :D
resimler çekilirken daha çok gelmişti bana ama çok da değilmiş evet..
menemen için de ellerine sağlık diyim burdan da :D bir dahakine daha büyük şeyler yapmanı bekliyoruz :D:D
tavla olayınaysa hiiiiç girmiyorum.. çok ballıydın sen, bence hiç sayılmaz o, ayrıca rövanşını yapmalı onun, bir kere sayılmaz :D ve hemen çikolata olayı geldi aklıma nedense, kazanmıştım o kadar :D:D
neyse efendim.. fazlasıyla yazdım gibime geldi.. durayım şimdilik de bir ara tekrar yazarız ya, kaçmıyor burası :) hadi görüşürüz bakalım pek sevgili koloni sakinleri :)
P(i)nar'a not: na :D