Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -sput- • 31 Ekim 2008 17:12 • #413759
    hosgeldin mazbut :)

bugun uzucu bi olay daha yasadım
    ama mutluyum sanırım.
    hepinizi öperek ayrılıyorum..
  • Shut Up • 2 Kasım 2008 18:45 • #413958
    bu koloni gerçekten bu kadar korkutucu mu oldu ya? yeni gelen insanların yazdıkları hep aynı oluyor; "beni de aranıza alırsanız" veya buna benzer cümleler :)

hoşgeldin Cem.. içimizdeki en tembel olabilir misin bilmiyorum ama denemek serbest tabii :)

ve tüm koloni için bir dileğim var (miss world seçilecekmişim de, o meşhur soru sorulmuş gibi hissettim bunu yazınca da hehe) herkes multu olsun.. artık mutlu olun ya, yeter bu kadar, benim karamsarlığımı bile geçtiniz :)
  • mazbut • 4 Kasım 2008 20:52 • #414075
    hoşbulduk =)
    evet yaa hepimiz mutlu olmalıyız yoksa bu hayat nasıl çekilir bugünümüz kötü ise geçmişteki yaşadığımız güze olan herşeyi hatırlamak lazım ya da geleceğe umutla ve sevgiyle bakmak lazım
    neyse ders çalışmam lazım yoksa aphrodite apollo ares artemis hestai poseidon zeus hiç biri affetmicek beni kendnize çok iyi bakın saygılarımla
    tembel kalın =)
  • KaranLık-göLge • 5 Kasım 2008 19:09 • #414133
    hoş geldin Cem ..
  • LP_fortune • 9 Kasım 2008 22:25 • #414346
    lan kabak niye lan abını hıc arayıp sormuyonn nerlerdesın senn..
  • -5gap- • 10 Kasım 2008 14:56 • #414380
    koRkutucu degiLiz Özcan..
    tabe göRüyorLar bizi samimi acaba bende ayak uyduRabiLir miyim hesabı ..
    =P =D
    bugun aRaba kuLLandım..
    ve artık basaRdım! 8)
    istop etmedim hec =D
    bayıRda da kaLktım..
    tamamdıR bu is =P
    deRs caLısıyorum.. ot oLdum!
    özcan cok iyi biLiyoR=P birLikte yasadık o anLarı ahuah ..
    ama basaRdım 8)
    nesem efenim..
    gözLerinizden öpeRim..
  • mazbut • 10 Kasım 2008 15:41 • #414381
    sevgili koloni mutluyum çünkü bir araştırma kazısına katılacam uyduruk bişey ama olsun benim için anlamı çok büyük çünkü ilk araştırma kazım olucak ve sınıftan sadece 3 kişi katılacak hem tembel olup hem başarılı olmak böyle bişey herhalde benim hazırlanmam lazım kendinize iyi davranın herşey güzel olacak OLACAK...=)
  • Shut Up • 11 Kasım 2008 06:10 • #414414
    ibiş kişi, cevap ver niye aramıyorsun Sertaç'ı eheh bak yardımcı da oluyorum yani, çünkü ibişle ödeşmemiz lazım (Pınar'ın da tabii hehe neyse, bu konuya girmiyim hiç, anlaması gerekenler anladı :D)

ya işte samimi olunca korkutucu olmak da yanında bedava mıdır nedir, öyle bir izlenim oldu bende Pınar hehe neyse artık, bir alttaki, yani senin mesajla benimki arasında kalan mesajda gördüğüm üzere korkutuculuğumuz bir nebze azalmış.. (yalnız tam yerini belli etmesem de olmuyor :D:D)
    istop etmeden araba kullabildin demek, tarihi de söyleseydin hehe belirli gün ve haftalara katardık :D
    ders çalışma olayını evet, bizzat yaşadım Pınar hanımla, onun için çok zor dakikalardı tabii ama ben gayet eğlendim.. fantastik bir masal bile anlattım yani, daha ne olsun :D

Cem sana da bizim için de kaz diyim bari hehe nereyi kazıyorsunuz, ne bulmayı amaçlıyorsunuz gibi sorular sormak istiyorum ama arkeoloji konusunda 0 (hatta -1) bilgim olduğundan dolayı biraz tırsıyorum rezil olur muyum acaba, bunlar sorulmaz mı ki diye hehe sen bilgilendir bizi artık (en azından beni) cahil kaldım ben :) başarılı tembel olayını da hep sevmişimdir, belirtmek istiyorum burdan :)

neyse sayın sevgili ve coşkulu kalabalık, hadi görüşürüz.. yatarım artık belki :)
  • -sput- • 11 Kasım 2008 16:16 • #414429
    Cem '(:
    ilk olarak seninle konusarak (kelimeleri kullanma gucum iyice zayıfladı galiba..buraya kullanılacak daha iyi kelimeler bilirdim ben x)) (haa.. sey yazıcaktım.. konusarak diyince sanki karsımda birine bisi anlatırmısım gibi gulumsedim.dfdsfdgd.herneyyyseee...))
    Kazı yapmak muthis birsey olmalı =)
    bu konuda birseyler okuyup/izlemistim (birilerinin hic sasırmamıs oldugunu hissediyorum :))
    Dunyanın merkezini (asıl kasttedigim magma tabakamızın altındaki cekirdegimiz degil tabi) kazarak bulmaya calısanlar bana biraz "enteresan" gelir..
    Aslında guzel olmalı tabi.. yuzyıllar oncesinden olumsuzluge kalıcı birseyler bırakarak kavusulabilinecegini farkeden liderler.. (:
    Ne yazık ki sabır isteyen bi meslek..

ehemmm..
    berbat bigun geciriyodum.
    agladım falan.. ama bana yer oldugunu bildigim bi omuzda agladıkdan sonra gulmeye basladım =)
    Matematik sınavı da olduk ..
    Tüyapa da gittimmm..
    *Kahramanımn dogum gunu oldugu icin yatagına pastayla bile gittim :)
    ilk kutlayann olduummm hehhe8)
    bi daha yasamak istedigim ve dusunurken bile sinirlerimin bozuldugu anılarla dolu 10gunu geride bıraktım =)
    a bi de örgu örüyorum.. (Özcan biliyo.. zaten en son o gun ördüm.. ) :)

ve 3arkadas kafa kafaya verdik.. Katil olabiliriz heran..
    cok ciddiyim :/

kafa sisirdim yine..

iyi dileklerimi sunuyorum :)
  • keNnY6 • 11 Kasım 2008 23:35 • #414458
    merhaba arkadaşlar nolur beni de alın aranıza tembel olmak istiyorum:)