Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• letmefree • 15 Eylül 2008 10:13 • #410097
    ne oLuyr burada yha ://
    sizi bıRakmaya gelmiyor sanırım..
    Neden bu kadar depresifsiniz,mutsuzsunuz...
    :( çok kötü oldum yhaa.. Sizi böyle göRmek,ypratıcı...
    Buraya geliş sebebim azcık geik yapıp size buradaki tiki tipleri anlatp neşelendirmekti ama..Hiç içimden gelmedi şimdi..
    Mutsuz olmayı hake etmiyorsunuz ikinizde.. Ve suratınıza sahte gülümsemeler yakışmıyor..
    Seviyorum ulen hepinizi..
    Ve çok önemlisiniz benim için!
  • Shut Up • 15 Eylül 2008 22:44 • #410142
    birkaç gün gelmedim ve tabii ki yine birşeyler olmuş burda.. bütün bunları okuduktan sonra pek diyecek birşey bulamıyorum şimdi.. Pınar'la konuştuk zaten olanları, üzülmene değmez, unut herşeyi (diycem yine ama biliyorum ki pek mantıklı cümleler değil bunlar) Selin'e nolduğunuysa hiç bilmiyorum ama sorun herneyse kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin (evet, klişe insanı oldum)
    Ezgi sonunda okula gitmeye başladın da başından olaylar bile geçti demek, zaman baya hızlı akıyor gerçekten.. ibiş biliyoruz senin nerde olduğunu, kaçamazsın zaten diycem ama sen bunu okuyamayacaksın tabii..
    son olarak bir not ekliycem; Pınarcım teşekkür ederim verdiğin sözü tuttuğun için, pek tanıdığım kimse yok verdiği sözü tutan.. benim için son derece anlamlıydı, teşekkür ederim tekrar..
    (garip bir mesaj oldu, evet)
  • -5gap- • 17 Eylül 2008 13:23 • #410218
    efenim.. sonunda tasınmıs buLunmaktayız.. ve bi süRe nete giRemicem.. cünkü gittigimiz yeR dag bası gibi.. bi adsL bagı biLe yok!! ama neyse ki isyan etmicem =P onLarı sonRa yapcam..
    simdik arkadasımın yurdunda oLdugum icin fırsattan yaRarLanarak mesaj yazam dedim =D özLedim cünkü =/
    neyse efenim..
    gecmisi gecmiste bırakaLım ve koLonicek önümüze bakaLım =)
    en iyisi oLur..
    ezgicim anLatsaydın keskem o tipLeri =D senin yorumLarını bekLiyorum =P ve umaRım aLısmaya basLamıssındır ..
    özcan .. sana birsey diyemicem.. ama hakLısın deyip konuya hic girmeden cıkıyorum..
    ..ve kendinize iyi bakın..
    gitmem Lazım..
    aceLe yazıLmıs biR mesajdıR bu..
    nokta. =D
  • -sput- • 19 Eylül 2008 17:58 • #410390
    o kadaR kötü bi duRumdaydım ki.. msne bi giRdim seLin'den mesaj.. topLu mesaj.. ki o mesaj bana bi cok keRe geLdi.. ben okumadım biLe dogRu düRüst.. o mesajı göRmeden zaten damLaLar akıyordu gözLerimden.. agLıyoRdum..göRünce,okumaya basLayınca daha da agLamaya basLadım.. bi yandan da güLümsüyorum.. icim ısındı biRden.. kuzen tesekkür ediyorum..tekRardan!
    bizim icin ne kadar onemli oldugunu unutma bitanem..
    hic böyLe oLabiLicegini düsünmezdim,tahmin etmezdim,akLımın ucundan biLe gecmezdi..
    seni öyle iyi anlıyorum ki .. Ersin icinde aynısını ben uzun bi sure soylemistim cunku :/ Maalesef bununla da yasamayı ögreniyor insan..
    hatta bu ugurda cogu seyi belli etmeden yasıyor.. sevgisini bile..
    kuzen.. ben de senin gibi müzik dinLeyip tek basıma agLamak yeRine koLoniye geLip yazmayı teRcih ettim.. ben de biLmiyoRum bunun ne kadaR dogRu oLdugunu.. ama biLdigim biR sey vaR ki,RahatLadım!
    yazdıktan sonra, bahsettikden sonra daha rahat oluyor insan..
    artık uyuyabiliyorum en azından..
    Farkettim ki... Hicbirsey yapmamak lazımmıs..
    kendinin mutlu olucagının garantisini veremesen bile sırf karsı taraf uzulmesin diye kabullenmemek lazımmıs.. =/
    hayatımdaki en buyuk hatalarımdan biri de bu oldu zaten..
    en yakın arkadasını kıramamak.. simdiyse yuzyuze gelemiyoruz=/
    hala bakısları ustumde.. hissediyorum. ama tersleyemiyorum bile.
    icini bildigim biri icin hicbirsey yapamıyorum..
    kırılsın istemiyorum.. zamanında da istememistim.
    bunlar hic birseye cozum degil farkındayım.. ama ... ama.. yine de ben kalp kırıcı olarak anılmak istemiyorum..

Yine de maallesef mutluyum.
    aslında hayatımdaki en guzel mutluluk bu.
    ask falındaki papatyalar gibiyim..
    koparılmıs yapraklarım var...
    ama ben hala ben'im.
    beni ben yapanlayım..
    mutlulugumun sebebiyleyim..
    zaman hicbir sevgiyi unutturmuyormus anladım :)
  • mervesp • 20 Eylül 2008 13:25 • #410471
    arkadaşlar,

ağlıyacam ama =<
  • letmefree • 20 Eylül 2008 18:29 • #410533
    Kimse ağLamasın ulennnn!
    yeTer bu kadar depresiflik... Açsın diye şu anda dinlediğim şarkıyı bilseniz :D Katy Perryden "ı kissed a girl" :D
    tarz değiştirdim:P
    Gelemem bu kadar depresifliğe.. Sizin böyle geyik yapan hatta saçmalayan hallerinize bayılıyorum o hale dönün noooLUr!
    Bu arada direksiyonu da verdim ehliyetim olucak yakında hobareyyy :D
    yarın akşam 12 saat yolculuğum varrrr :/ gitmeyi reddediyorum.. Yaa ışınLasanlar beni ne süper olur demi :D
    Gerçek hayatta bebişim diye konuşanlar olduğuna inanır mısınız? :D ben sadece buRhan var zannediyordum.. Bizim okulda var öyle tipler :D kız çok iyi biri belli ama bebişim bir nedir yha kabusss :D
    hmm uzun zamandır sesim çıkmıyodu sanırım.. Aslında okuyup okuyup ne yazsam diye düşünüyordum.. En sonunda yazabildim bişiyler... :)
  • -5gap- • 22 Eylül 2008 11:21 • #410783
    öhöööm..
    sevgiLi arkadasLar ben geLdim =P
    okuLdan giRiyorum nete.. sıRf biRseyLer yazabiLmek icin geLdim =D kıymet biLin =P
    ahh ahh ben bu duRumLara düsücek insanmıydım bea =P
    ezgi kapandı bitti gitti o depResifLikLer.. geRci haLa icimizde kaLıcak ama neyse .. en azından dısa vuRmayız =)
    hehe.. iste iktisadi ve idaRi biLimLer faküLtesi ögrenciLerinin diger bi özeLLigide bebisim diye konusmak =D =D ahuauha.. heRkes bi buRhan takLiti tuttuRmus gidiyor.
    daa duR neLerLe kaRsıLascaksın =D =D
    Özcaaaan.. neRdesin.. koLoniyi bosLama =P
    isyanLarıma basLamak istiyoRum izninizLe.. evden okuLa 40 dakka da iki ayRı aRabayLa gidiyoRum yaa .. ise baaak... hayatımın yaRısı yoLLarda gecicege benziyoR =/ bi damLa yagmuR düsse su
    eLektRik kesiLİyo yaa .. köy gibi bi yeR sanıRım yazınca daha iyi anLadım =D =P
    okuLa gitmekte pek bi sıkıcı canım.. sıcacık hayatından kaLk sabahın köründe hiiiic isin yoksa okuLa git.. peeh..
    ben böyLe hayatın... =P =P hehe..
    aa akLıma geLmisken.. bu araLar pek bi sinir,stRes sahibiyim.. nedense artık!! =P rahatLama yoLu buLdum kendime =D
    gözLerimi kapatıp,istanbuLda bogaza nazıR kendimi hayaL ediyoRum =D martıLar..vapurLar.. ayakLarımı uzatmısım.. izLiyoRum.. karanLık.. yıLdızLar.. ve biRden sakinLesiyoRum =D
    tabi bu sizde ise yaRamaz =D
    sonRa akLıma biRsey geLiyo daa da stRes sahibi oLuyoRum ama neyse,bundan söz etmiyoRum =P
    neyse yavastan gitsem iyi oLucak..
    kendinize iyi bakın..
    göRüsürük.
  • Shut Up • 22 Eylül 2008 22:37 • #410811
    bir sürü birşeyler yazılmış burda yine.. şaşırıyor gibi yapayım dedim ama yok, olmadı.. o zaman şaşırmamış gibi devam edeyim yazmaya.. (zaten şaşırmadıysam şaşırmamış gibi niye olayım, şaşırmamış olarak devam ederim bence.. evet)
    şimdi efendiler :) bütün yazdıklarınızı okudum.. depresiflikten çıksın herkes gerçekten, yeter ya, ne gerek var hehe (kendime şaşırdım şimdi de hehe)
    Ezgicim tebrik ediyorum ehliyet için :) ışınlanma olayını da bizim gibi bir tembel bulacak diye bekliyorum.. çünkü bu kadar üşenince insan bir yerlere gitmeye ışınlanmayı bulmalı bence.. ama işte çelişki var tabii burda da, tembelken nasıl bulacaksın ışınlanmayı.. çelişkili insanlarız vesselam hehe
    bebişim olayınaysa hiç girmek istemiyorum, etrafımda var bir tane öyle diyen biri ve gerçekten çok garip birşey bunu duymak.. gülsen mi, ağlasan mı bilemiyorsun :)
    Pınar hanım sizin internetsiz kalmanıza da nasıl üzüldüm anlatamam, birkaç gün ağladım, o yüzden böyle biraz ara verip de yazmış bulundum eheh yani koloniyi boşlamaktan değil :D yolun da baya uzunmuş ya, yazık sana..
    Selin naber :) senden de ses çıkmamış bir süredir benim gibi hehe inzivaya çekildin herhalde :)
    öf ya, sıkıldım ben.. yalnız ne güzel yağmur yağdı ya dün, sevindim tabii yağmur yağınca hehe oturup bir de Garbage - I'm Only Happy When It Rains dinledim, tam oldu hehe
    neyse, başka yazamadım şimdi, biraz ara verince böyle oluyor herhalde :) hadi görüşürüz koloninin sevgili kadim üyeleri :D:D
    Not: mervesp ağlama :) arada depresifleşiliyor burda böyle eheh
  • -5gap- • 24 Eylül 2008 13:06 • #410952
    sabahın köründe kaLk,okuLa git.. bekLe ve hoca geLmesin!
    uzaktan geLiyoruz bi de demi,hıh! azıcık insaf =P
    hec te sevmem kendisini..gecen sene az canımızı okumadı.
    öküs!
    =D
    dün testere 4ü izLedim 3ü izLemedigimden pek bisi anLamadım =/
    okuLu sevmiyorum,hıh! zorLamı =P
    disim agRıyo.. rakı Lazım rakı =P
    gecen rüyamda götürüyordum zate söyLemesi ayıp =D =P
  • -sput- • 24 Eylül 2008 23:34 • #411003
    Gelemem bu kadar depresifliğe.. Sizin böyle geyik yapan hatta saçmalayan hallerinize bayılıyorum o hale dönün noooLUr!
    suann gayeet mutluyumm:) ama yine gripim. ehhe
    Gerçek hayatta bebişim diye konuşanlar olduğuna inanır mısınız? :D
    eveeet bende varııımm =D
    ama sadece benim icin cok ozel birine oyle derim.
    zaten o da bana bi tek der.
    ve 2mizde kıllıgına deriz :D
    bi erkege bebisim demek ayrı zevk :H
    nedense erkekler bebegim ve bitanem gibi kelimeleri sevmiyor =/
    ya da benim arkadaslarım öyle x)
    okuLdan giRiyorum nete.. sıRf biRseyLer yazabiLmek icin geLdim =D kıymet biLin =P
    kıymet biliriz efendm:)
    gözLerimi kapatıp,istanbuLda bogaza nazıR kendimi hayaL ediyoRum =D martıLar..vapurLar..
    ayakLarımı uzatmısım.. izLiyoRum.. karanLık.. yıLdızLar.. ve biRden sakinLesiyoRum =D
    dershanesi besiktasda olan biri icin aslında pek birsey ifade etmiyor bazen ama, yanında olana gore degisir tabi :)
    tabi bu sizde ise yaRamaz =D
    :))

bir sürü birşeyler yazılmış burda yine.. şaşırıyor gibi yapayım dedim ama yok, olmadı.. o zaman şaşırmamış gibi devam edeyim yazmaya.. (zaten şaşırmadıysam şaşırmamış gibi niye olayım, şaşırmamış olarak devam ederim bence.. evet)
    bu hallerine bayılıyorum :D
    ışınlanma olayını da bizim gibi bir tembel bulacak diye bekliyorum..
    aranızdan benden baska muhendis olmayı dusunen olmadıgına gore dusunuyoruuuummmm 8)
    aslında bu konuda cok sey okudum.. enerji transformasyonu konusunda baya dinledim, izledim, okudum diyebilirim.. ama sorun cıkıyor.. henuz bi *madde* transe edilemedi :/
    denenecek. basarılacak x)
    Selin naber :) senden de ses çıkmamış bir süredir benim gibi hehe inzivaya çekildin herhalde :)
    iyiyim Özcan. gecende merdiven cıkarken aklıma geldin. dershanenin 3.kat merdiveniydi... mesaj atıcaktım.. dedim bosver . hehe.
    nasılsa sms halindeyiz=) bende girmiyordum pek.. ama koloninin kalbindeyim :p

disim agRıyo.. rakı Lazım rakı =P
    canım alkolll cekiyorr.... iradeli olmalıyım..
    bugun anneme dedim.. ramazan bitse de iyice icsem diye.
    annemin ifadesi garipti, iceriz dimi anne dedim. Teyzemle icmeye bayılıyorum. beni yadırgamıyor :D

aslında konusucagım bi sürü sey vardı :)
    Hic ummadıgım anda ummadıgım birsey icin secildim.. bir dolu seyler oldu..
    tembellik yapmıyorum.. uzanıp yatamıyorum :p
    ama mutluyum :)
    hele de yagmur beni daha da sevindiriyooor=)
    yagmur yagdıkca asık oluyorum.ehhe..

*merve, üzülme:)

herkesi öperim, kendinize iyi bakın :)
    arada mesaj atın.
    (=