Gelemem bu kadar depresifliğe.. Sizin böyle geyik yapan hatta saçmalayan hallerinize bayılıyorum o hale dönün noooLUr!
suann gayeet mutluyumm:) ama yine gripim. ehhe
Gerçek hayatta bebişim diye konuşanlar olduğuna inanır mısınız? :D
eveeet bende varııımm =D
ama sadece benim icin cok ozel birine oyle derim.
zaten o da bana bi tek der.
ve 2mizde kıllıgına deriz :D
bi erkege bebisim demek ayrı zevk :H
nedense erkekler bebegim ve bitanem gibi kelimeleri sevmiyor =/
ya da benim arkadaslarım öyle x)
okuLdan giRiyorum nete.. sıRf biRseyLer yazabiLmek icin geLdim =D kıymet biLin =P
kıymet biliriz efendm:)
gözLerimi kapatıp,istanbuLda bogaza nazıR kendimi hayaL ediyoRum =D martıLar..vapurLar..
ayakLarımı uzatmısım.. izLiyoRum.. karanLık.. yıLdızLar.. ve biRden sakinLesiyoRum =D
dershanesi besiktasda olan biri icin aslında pek birsey ifade etmiyor bazen ama, yanında olana gore degisir tabi :)
tabi bu sizde ise yaRamaz =D
:))
bir sürü birşeyler yazılmış burda yine.. şaşırıyor gibi yapayım dedim ama yok, olmadı.. o zaman şaşırmamış gibi devam edeyim yazmaya.. (zaten şaşırmadıysam şaşırmamış gibi niye olayım, şaşırmamış olarak devam ederim bence.. evet)
bu hallerine bayılıyorum :D
ışınlanma olayını da bizim gibi bir tembel bulacak diye bekliyorum..
aranızdan benden baska muhendis olmayı dusunen olmadıgına gore dusunuyoruuuummmm 8)
aslında bu konuda cok sey okudum.. enerji transformasyonu konusunda baya dinledim, izledim, okudum diyebilirim.. ama sorun cıkıyor.. henuz bi *madde* transe edilemedi :/
denenecek. basarılacak x)
Selin naber :) senden de ses çıkmamış bir süredir benim gibi hehe inzivaya çekildin herhalde :)
iyiyim Özcan. gecende merdiven cıkarken aklıma geldin. dershanenin 3.kat merdiveniydi... mesaj atıcaktım.. dedim bosver . hehe.
nasılsa sms halindeyiz=) bende girmiyordum pek.. ama koloninin kalbindeyim :p
disim agRıyo.. rakı Lazım rakı =P
canım alkolll cekiyorr.... iradeli olmalıyım..
bugun anneme dedim.. ramazan bitse de iyice icsem diye.
annemin ifadesi garipti, iceriz dimi anne dedim. Teyzemle icmeye bayılıyorum. beni yadırgamıyor :D
aslında konusucagım bi sürü sey vardı :)
Hic ummadıgım anda ummadıgım birsey icin secildim.. bir dolu seyler oldu..
tembellik yapmıyorum.. uzanıp yatamıyorum :p
ama mutluyum :)
hele de yagmur beni daha da sevindiriyooor=)
yagmur yagdıkca asık oluyorum.ehhe..
*merve, üzülme:)
herkesi öperim, kendinize iyi bakın :)
arada mesaj atın.
(=