Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -5gap- • 2 Eylül 2008 19:19 • #407225
    sana düğün hdiyemiz bi koli cinoo :D

evLenmeyi düsünmeye basLadım =P
    biRaz da alkol geTirebilirz iyi davranırsan :P

bu mesajLa da kaRar veRdim en kısa zamanda evLeniyoRum =P
    auhauha..
    ezgi seni daha simdiden özLedim (:
    hehe..
    kuzen ne mutLu sana,koRkunu yenmissin =)
    yaRım saat kaLdı.. biRaz daha dayanabiLirim! =/
  • Shut Up • 3 Eylül 2008 00:14 • #407251
    tamamdır, Pınar'ı evlendirmenin yolunu bulduk :D hemen bir baterist bulup bir koli cino ve bir miktar alkolle bitirebiliriz bu olayı :D
    şu içince çekici olma olayıysa tam tersine aslında ya :D yani içince sen değil karşındaki %10 çekici geliyor olabilir :D:D
    Selin nasıl bir korkunu yendin bilemiyorum ama sonuç olarak tebrik etmek lazım :)
    Ezgi sen yaptır kaydını, özleriz biz merak etme :D
  • -5gap- • 3 Eylül 2008 04:07 • #407269
    dügünümde haLay cekmek istiyoRum.. hemde haLay bası oLaRak! =D huauhaua ..
    acıktııııııııım!
    davuLcu geLirse hain pLanLarım vaR =P
    buRası yaLan.. ama caktıRmayın =D
    meLankoLik bi saRkı takıLdım gidiyoRum.. hicte meLankoLik havamda degiLim hee .. zorLa kendimi o duRuma sokcam iste =P
  • Shut Up • 3 Eylül 2008 17:47 • #407371
    ben kanıt olması açısından kamerayla gelirim Pınar :D gerçi düğünlerde zaten kameraya çekiyorlar ama olsun, kendi kanıtımı kendim yaparım ben :P
    davulcu olayını takma kafana, hallediyorum ben :D
    benim de bu ara öyle bir şarkı takıldı ağzıma, kulağıma falan :D sürekli dinliyorum..
    eee sonra nolmuş?
  • -5gap- • 3 Eylül 2008 23:15 • #407454
    i$te sonRa adam öLmü$$$ .. bak göRüyon mu coLuk cocuk yetim kaLdı.. oysa dedim ben ona o kadaR bak yapma,etme,pisman oLuRsun.. yoook.. sözümü dinLemedi..
    aL sana .. sözümü dinLemezsen böyLe oLuR iste ..
    ama heLvasınıda yapıp yemek Lazım tabi.. boL fıstıkLı... =D
    zate basım agRıyoR! =/
  • Shut Up • 4 Eylül 2008 01:42 • #407493
    öncelikle geçmiş olsun diyorum.. sonrasında adam için de konuşayım (adam olduğunu nerden çıkardın dersen yetim demişsin, ordan çıktı öyle hehe) ben de söyledim ona, baya bir konuştuk.. adam çok mutluydu.. evinden işine, işinden evine gidip geliyordu.. tekdüze bir hayatı olmasına rağmen hayatından memnundu.. işte ben adamla konuştum, dedim ne kadar mutlusun böyle.. peki neden mutlusun? savaş, şiddet, küresel ısınma vs vs bir sürü şey var (adama vs vs demedim, hepsini saydım) işte sonra nedense bu bağırarak koşmaya başladı, bir baktım çatıya çıkmış atlayacak.. ya dedim bari daha düzgün bir şekilde intihar et.. ne bu klişe böyle?! çatıdan atlamalar falan.. ama dinlemedi işte, manyak mıdır nedir anlamadım.. aşağı atladı, öldü oracıkta.. ben de gidip ayağımla bir dürtükledim, tepki vermedi, ölmüş cidden.. neyse artık :) yeteri kadar saçmaladığımı düşünüyor ve gidiyorum :)
  • -5gap- • 4 Eylül 2008 22:21 • #407770
    ben de gidip ayağımla bir dürtükledim, tepki vermedi, ölmüş cidden..

ahuauha ... hic güLcegim yoktu yaa ..
    ne güzeL meLankoLik takıLıyoRdum suRda.. zıvanadan cıkaRdın beni =P
    neyse efenim.. ben meLankoLik haLime giRmek istiyoRum.. kendi icimde,mutsuzLugumLa mutLu oLuyorum..canımı acıtmak hosuma gidiyoR..
    bugun eski esyaLarımı kaRıstıRdım.. bi kutu mektup.. ıvıR zıvıR.. bi cogunu okudum.. eskiden ne kadaR safmısız..cıkaRsız..sevgide yaLan oLmadan.. oLdugu gibi.. dogaL.. bunLarı neden yazıyoRum biLmiyoRum.. eski günLerimi özLedim beLki de .. büyüdük ve kirLendi dünya diye bosuna söyLemiyorLar iste .. ama son hic degismiyoR.. mutsuz son.. biRseyLer hep bitiyoR.. aRkadasLıkLar,dostLukLar,askLar kimi zaman sevgi.. bu hayatta sonsuz biR sey vaR mı ki.. oRası da ayRı..
    bugun vaRız..yaRın yokuz.. o zaman niye bu dargınLıkLar..
    amaaan bea yasamak zoR..anLamak zoR..düsünmek zoR..
    koLay oLan biRsey de yok! koLay oLsa bi anLamı da oLmazdı zaten..
    istedikLerimLe eLimdekiLer cok farkLı seyLer.. ama biRsey yapamıyoRum.. eLim koLum bagLı.. biRseyLer yapmak Lazım ama .. kendim icin mi baskaLarı icin mi.. yoksa geRektigi icinmi_!?
    bi düzendiR aLmıs basını gidiyoR.. süRü haLinde yasıyoRuz..
    günLük oLarak buRayı baya bi benimsedim sanıRım..
    neyse fazLa uzatmiyim.. heRkesin isi gücü vaR..
    ama mühim oLan insanLık!
    insanLık vaRsa tabi..
  • -sput- • 5 Eylül 2008 15:49 • #407932
    Ezgicim. yazını simdi gordumm .. seni cok ozledimmm diyerek baslamak istiyorum :)
    Neden 3gun yoksun diye de merak ettim acıkcası ^^
    bende yoktum bikac gundur. ama dershane cok kasıyor. beynim patlıycaakk:/
    mesela surdan anlayabiliyoruz bunu. Özcan mesaj atıyor. okuyorum. bi saat sonra cevap yazmayı dusunuyorum . 6saat sonra cevap atıyorum :D
    soyleyince komik ama o an komik gelmiiyorr :/
    yendigim korkumu da acıkliyiim =)
    yukseklik korkum vardı! lunaparkda o asagı yukarı seylerine bindim :) (cok iyi bi acıklama yaptım diymi? assagı-yukarı cıkıp inen ayaklarnın yere basmadıgı olaya iste :))) ccooookkkk cıglıkk atttımm.. babama bakıp beni alll annee beni kurtaaar diye bagardım :D kardesimde yanımdaydı.elimi sımsıkı tuttu x) sesim kısılınca artık bagıramadım . durumun rehavetiyle gozumden yasda aksa bunu yenebilirim dedim kendime!

halaaa korkuyorruumm :D ama cok degiill
    sonraaacııııgmaaaaa bende kameraamla gelebilirim,
    alkolleri getiririz. ben icmeye heran hazırım buaralar zaten =D
    kimdir bu adam? diye merak ettim ama karısmamalı :p
    biRseyLer yapmak Lazım ama .. kendim icin mi baskaLarı icin mi.. yoksa geRektigi icinmi_!?
    kendin icin pek birsey yapamıyorsun artık... Gerektigi icin yapıyorsan birseyi o zaman kendin icindir buyuk olasılıkla.. ve bu baskaları icindir aynı zamanda.. Sadece kendin icin birsey yapamazsın :/
    ben yapabilcegimi sanmıyorum (a)
    ben Bi kisiyi dusunuyorum sadece buaralar. onun fikirlerini onemsiyorum:/
    hayatıma bi nokta sectim. Teget gecmiyorum oraya hic.
    Eskiden yazılan mektupları okudugunu gorunce gulumsedim.. bende okumustum
    hatta birini asıl sahibine bile yolladım:)

*sevgilerimle.
  • KaranLık-göLge • 5 Eylül 2008 21:35 • #408124
    herkes olabildiğince güzel,net ve akıcı konuşmuş ama ne yazık ki bende o beceri kabiliyetten eser yok :/ . belki inanmiycaksınız ama bu son sayfada ki mesajların hepsini okudum.Melankolik ruhum, seni seviyorum ^^ iyi ki varsın. abim sen zaten farklı bi olaysın.Ezgi varlığınla yokluğun birde olsa sonuç olarak varlığını bilmekte güzel, Selin gibi bende özlediğimi belirtiyim burdan. ve Selin .. içimdekileri anlatmaya seninde bildiğin üzere kelimeler yetmez.belki bunları daha farklı yerlerde belirtmem gerekirdi ama yinede burdan da söylemiş olayım, sen benim herşeyimsin.

hepinizi seviyorum.
  • -sput- • 5 Eylül 2008 21:45 • #408129
    ve Selin .. içimdekileri anlatmaya seninde bildiğin üzere kelimeler yetmez.belki bunları daha farklı yerlerde belirtmem gerekirdi ama yinede burdan da söylemiş olayım, sen benim herşeyimsin.

hepinizi seviyorum.

sen beni aglatmakdan hoslanıyo musun?
    :/
    senin konusmana gerek bile yok.. ben seni cok iyi anlıyorum..
    sende benim herseyimsin.
    aglayarak telefonda konustugum , konusurken agladıgım. sonra agladıgıma degilde senin uzulmene uzuldugum insan:)