Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• Shut Up • 24 Ağustos 2008 23:55 • #404668
    az önceki mesajımı bitirirken büyük bir yanılgıya düşmüşüm :D araya girmeyi başarmış yine Selin hehe tebrik ettim yine (bu ara ne kadar çok tebrik ettim seni ya ehehe)
    uzun yazman hakkında da şunu söyliyim, sonra insan çok alışıyor, hep öyle yazıyor, uyarı olarak mı algılarsın yoksa tavsiye olarak mı sen bilirsin artık hehehe
    hadi yine gittim, araya girmezsin herhalde bu sefer :D görüşürüz :)
  • -sput- • 24 Ağustos 2008 23:57 • #404673
    ben birde 7de kalkıyorum dusunebiliyormusun?
    eheh.
    upuzuuuuun bi yorum yazmayı isterdim ama halim yok =) bi kac saatlık uykuylayım.. uykum geliyor sanırım..
    bende testereyi izlemistim birazıcıkk..
    hep birlikte gidelim filmee! Pınar ist'e gelir.
    gideriz.
    super olurr(:
  • letmefree • 25 Ağustos 2008 02:17 • #404768
    yha bence bu koloni arTık tembeller sıfatından vazgeçmeli ve ad olarak şunu kulLanmalı "mesajLarı roman uzunluğunda olanLar"
    eheh:D
    çünkü okuması epey sürüyor itiraf edeyim=) ve pınarın yöntemini kuLLanıcam enterlayıp enterlayıp yazıcam o zaman okuması daha kolay luyor paragrafın içinde kendimi kaybediyorum ((bu aRada demincek dünyanın en enteresan ikilemesini kullandım,faRkettiniz mi? enterlayıp enterlayıp tiki türkçesi :D ))
    Testere2yi bendeseyrettim o gün.. ablamsa içeride başka bişi seyretti koRku filmlerine dayanamıyor çünküü :D geRçi benm de ne kadar dayandığım biraz meçhul ama.. Özellikle sinemada korkmuşsam tam anLamıyla çeneme vuruyor :D
    acıyorum yanımdaki arkadaşıma kiii bu genelde dicLe oluyor
    en son korku filmini seyrettiğimizde şu haldeydim itiraf edeyim..Dzilerim diclenin üstünde seyrettim filmi tam bir rezalett :D
    yazın ne içilir..soğuk su eheueuhe :D yaz kış durmadan su içerim ben arKadaşlarım su durumunu abarTtığımı söylüyorlar habireelimde su şişesi olunca :D
    kahve.. Karamel konusunda katılıyorum pıNara bende karamelli kahve severim :D özellikle yaz kış karamelli frappachino.. mmm :D
    Latteyi bende sevmem pek ama kahvedir içerim :D
    samsundaki tek iyi kahve yapan yer münevver :D hiç kahveci adı gibi mi yha eheueheh :D buraya da kahve dünyası açılsa..
    eveT yha hep beraber sinemaya giTsek züPper oluur :D çok eğLeniriz:p ama koRku filmi konusunda baştan uyarımı yaptım ona göre...
    bugün ilk defa hocanın ayağında debriyaj fren olmadan araba sürdüm (ama sanayide boş arazideee çaktırmayın) yine de aRaba sürmek ne kadar zevkLiymiş yahuuu :D
    oyt yoruldum..
    bi tembel uzun yazan olarak görevimi yerine getirdim zevkLeee..
    günlük gibi oluyor burası farkettiniz mi?
    ve bize ait gibi sadece biz yazıyoruzz =)
    hoşuma gidiyor
    bencilim itiraf ediyorumm..
    =)

• Shut Up • 25 Ağustos 2008 15:02 • #404911
    ben 7'de yatıyorum Selincim :D sen gece fazla oturma bence hehe filme de gideriz her zaman ya, istediğiniz film olsun :D
    ya Ezgicim bizde şöyle bir çelişki var şimdi.. tembel olmasına tembeliz ama saçmalamayı da çok seviyoruz ve doğal olarak çelişiyoruz kendimizle bazen :) tembelliğimiz saçmaladığımız zaman sekteye uğruyor eheh ilginçiz işte :)
    çok ilginç bir ikileme kullandığını da eklemeden geçemiycem gerçekten hehe değişik şeyler yapmak zevkli tabii :)
    korku filmlerinden korkamayan bir insanım ben maalesef, hatta çok fazla izlediğimden (ve %90'ı hiçbir şeye benzemediğinden) genelde tahmin edebiliyorum ne olacağını.. korkudan çok gerilim filmleri güzel, onlarda biraz gerilebiliyor hiç değilse insan :)
    kahve konusuna nasıl değinmemişim şimdiye kadar anlamadım :) kahve içmeden duramayan bir insanım ve kahve olsun, taştan olsun diyorum (çünkü hiç olmazsa ölebilirim hehe) münevver diye kahveci de süpermiş bence eheh sevdim şahsen :D
    araba kullanmak zevklidir Ezgi, kimse olmadığı zaman daha da zevkli bence :D
    günlük gibi olma kısmına da katılıyorum, hatta ben böyle manyak gibi tek tek cevap verdiğim için soru-cevap kolonisi olma yolunda ilerliyor :) herkes olamaz zaten burda ya, çünkü bizim kadar saçmalamayı ve birinin saçmalamasını dinlemeyi herkes sevmez, sevemez hehe
    ben şimdi arkadaşlarla buluşucam (bu sıcakta) aslında hep akşam çıkalım diyorum ama anlatamıyorum işte, akşam yine çıkarız diyorlar hehe bir yönden mantıklı tabii :) neyse, daha yazardım ama geç kalıcam, arkadaşlarım tarafından linç edilmek istemediğimden koşarak uzaklaşıyorum :) hadi görüşürüz :)
  • -sput- • 25 Ağustos 2008 17:41 • #404950
    evet burasının gercek bir gunluk oldugu konusunda haklısınız..
    burası hep boyle durmalı .. yıllar sonra giripde.. Ahh ahh neler yapmısız. neler konusmusuz demeliyiz:)
    Kahve dedik dedik de aklıma simdi Mephisto'da ictigimiz kendini icicek sanan igrenc birsey olan Frozen geldi.. bu kadar kotu bir sekilde bahsetmemin sebebini eger icseydiniz anlardınız diyorum. özellikle de cilekli... Berbat berbat!
    münevver?? Gercekten yaratıcı :D ben hep oraya giderdim =) begendimm..
    ben geceleri/aksamları cok dısarı cıkamıyorum simdilik.. zaten hava sıcakken pek icimden geldigini soyleyemem:) saat 17ile 21 arası cıkarsam cıkarım. 22den sonra annem de zorlasa tembelligimden cıkmam :D zaten tuum gun aynı yerde oturmayı isteyen biriyim =)
    dün telefonumun sarjı azdı. tüm gun evdeydim ama kalkıp odama gidip takmaya usendigim icin gece odama yatmaya gittigimde taktım :D
    kendimle gurur duyuyorum:D
    ben 1haftadır dershaneye gidiyorum. ve daha bi kere erken gidemedim :/ azıcık uykumla cıkıyorum evden ama yetisemiyorum.. hepde alıstık artık gozuyle bakıyorlar.. cok uzuluyorum :P
    bugun arkadaslarla cıkısta gezdik. ama yoruldum evime geldim =)
    Kahveyi kısın Milkshake'i yazın cok severim =) Ramazanda hep milkshaakee yazarsam sasırmayın yani :)
    az ve öz kısıleriz bence.. yeterliiiiiiiiiii :) bu arada karamel mukemmel birsey ama yazın pek hos olmuyor sanki :/ eheh
    bende gerilim severim. korkuda. ama korkarım :D kardesim biara her gece izliyordu. artık korkmuyor pek. demekki alıskanlık soz konusu .. bende denemeliyim. ama bazen korkunca 15yasındaki kardesimle (Hakan) aynı yataga sıgamıyoruz:D
    korkudan kardesimle yattıgımı itiraf ediyorum . ehehe . ama abla kardes guzel oluyor :D
    sizleri seviyorum.
    Ezgicim bende bencilim o konuda=)
  • KaranLık-göLge • 25 Ağustos 2008 21:04 • #404978
    BU NE KARDEŞİM !

sizin gibi tembellerin Allah belasını versin, tembel değil yazarsınız sanki. Selin aferin sanada Ezgi'den sonra sende uydun Özcan'la Pınar'a .böyle uzun yazılarınız olmaz olsun :p kısa yazın lütfen :/
  • -sput- • 25 Ağustos 2008 21:34 • #405005
    sizin gibi tembellerin Allah belasını versin, tembel değil yazarsınız sanki. Selin aferin sanada Ezgi'den sonra sende uydun Özcan'la Pınar'a .böyle uzun yazılarınız olmaz olsun :p kısa yazın lütfen :/

ulan Tövbe de. bana birsey olsa sanki yaşayabilirsin! hıh
    Tabi uyucam.. ben kotu birsey mi yaptım ki hıhhh??
    okuma sende! oku diye zorlayan mı var? aaaaaaaaaaaa...
    kısa olmaz.. burası gunluk.. dertlerimizi anlatıyoruz mis gibi.
    sanane. Herkes uzuun uzunn yazıyor ve mutlu oluyor .
    kıskanma:P
  • -5gap- • 25 Ağustos 2008 21:45 • #405008
    önceLikLe sesLi biR ohhh cekiyoRum.. neden tüm yazıLanLarı okudum.. biR cogunu unutmus oLsam da sonucta okudum.. o'da biRsey! 8)
    ayRıcana gözüme hemen caRptı.. size de caRpmıs oLmaLı .. RekLam degismis! ama eskisi daha güzeLdi bence =D
    akLıma hemen sinema konusu geLiyoR .. evet bence bi gün hep beRaber koLonicek kaRameLLi kahve icip koRku fiLmine gideLim =D ben geLirim =D ama söyLüyorum.. hayatımda pek koRku fiLmi izLemedim.. bi fiLm vaRdı adını simdik tam hatırLamıyoRum.. seytan^dı sanıRım ismi.. fiLm cok dandikti.. hatta dandik ötesiydi..ama ben onu daha minnacıkken izLedigim icin ödüm pokuma kaRısmıstı =D =D itiRaf ediyoRum =P hatta bi süRe uyuyamamıstım geceLeri.. iste ondan sonRa pek izLemedim.. izLemeye cesaRet edemedim.. ama birLikte oLursak izLerim.. heLe heLe ezgide koRkuyoRmus zaten.. ikimizi yanyana koyun fiLmden cok bizi izLersiniz bence iddia ediyoRum auhhau =P =D asLında zevkLi de oLur hee .. bi an gözümün önünde canLandı .. ezgiyLe biz biRbiRimizi paRcaLıyoRuz koRkudan siz güLüyoRsunuz .. miLLet bize patLamıs mısıR atıyoR .. insan oLun azcık diyee =D auhaa .. bak kendi kendime yarıLmıs duRumdayım su an.. Ramazan gectikten sonRa yapmaLıyız bence bunu.. =D
    koLoni buLusması.. ve ResimLeri.. ana ne güzeL oLur Lem.. kac senediR birLikteyiz.. tanısıyoRuz.. kaynasıyoRuz .. cok hos oLur! (:
    kusun acı cino*mu.. anaa .. ben onu yeRiiin yeRrr .. ama isminden doLayı sadece =D ve evet canım istedi.. 3 kutu cino^mdan sadece 14 tanecik kaLdı =/ ve okuLLar acıLana kadaR.. yakLasık biR ay dayanmam Lazım.. ahh cino ahh.. yeRİm seniiiii =D =D
    günLük gibi oLma konusuna da kesinLikLe katıLıyoRum.. cok güzeL oLuyoR .. (:
    uguR'un isyanına bitmis duRumdayım =D =D koptum.. auhauah .. ama inanıyoRum biR gün uguRda uzun bi yazı yazıcak (!) ahanda buRaya yazıyoRum uahuah =D =P
    ezgi evet aRaba kuLLanmak güzeL ama vaR yaa o kuRsta kandıRıyoRLar bizi.. nası oLuyoR diceksin simdik.. ben kuRstayken geRi geRi gitmek icin sadece debRiyaja basıyoRdum.. o kendiLiginden gidiyoRdu.. ama bizim aRabada gitmiyoR =D =D babama diyoRum babam inanmıyoR.. gaza basmadan nasıL gitcek diye .. abime söyLedi feLan.. hepsi bana güLüyoR ama ben biLiyoRum gidiyoRum =D hocamı aRayıp soRduLar.. megeR dizeLLe caLısıyoRmus ve otomatik oLarak gaz veRiyoRmus aRaba .. öyLe ayarLarıyLa iLgiLi biRseymis .. bunu neden anLattım biLmiyoRum yaa .. maksat muhabbet =D simdi bizim aRabayı kaLdıRamıyoRum.. ama kaLdıRınca süRüyoRum! 8) nası yetenek ama di mi =D guRur duyuyoRum =P
    seLin bi yeRde tüm gün aynı yeRde otuRmayı isteyen seven biRiyim demisti sanıRım.. bende aynen öyLe .. 5bucuk saaat aynı yeRde hic kaLkmadan!! otuRdugumu biLirim =D daha yeni oLdu cünkü =D unutmadım ondan =P
    yazaRken yoRuLdum..sizde okuRken yoRuLmayın diye kesiyoRum artıkın =P
    esen kaLın ..
  • letmefree • 25 Ağustos 2008 22:37 • #405021
    insanLardan sıkıldım desem ne dersiniz...
    bunaLdım kimseyi istemiyorum çevremde ve sanırım o yüzden seviyorum geceleri.. heRkes uyuyo oluyor süper..
    ancaK o zaman yaLnız hissedebiliyorum..
    Niye bu kadar bunaldım onu soRsanız hiçbilmiyorum..
    hani aNtidepresandın sen nooldu hani depresif anlardan nefret ediyodun.. geLdiler sanırım bana ama ne kadaR kalırlar bilmiyorum..
    buhRan buNalım.. azönce iki senedir konuştuğum bi aRkadaşımı defettim çok iyi geldi sinir ediyordu beni.. aNladım insanlara her zaman iyi davranmamalııı..
    köTü biri oLucam ben kaRar veRdimm
    pehh...
    öyLe nedensiz bir siNir bozukLuğu...
    ve bu da pek koloni mesajı gibi olmadı mazur görün..
    bLog yazısına benzedi ama..
    siz anlarsınız benii...
  • Shut Up • 26 Ağustos 2008 00:39 • #405067
    tembellerin günlükleri hehe şu sıralar çok meşhur oldu ya şu günlükleri, günceleri diye biten film ve diziler.. The Chronicles Of Narnia, The Chronicles Of Riddick, The Spiderwick Chronicles, The Mutant Chronicles, Terminator: The Sarah Connor Chronicles vs. vs. :D bizimki de böyle olsun madem, zaten aksini iddia edemez artık kimse herhalde, gayet günlük oldu ama etkileşimlisinden :D
    Mephisto'da hiç kahve içmedim ya, sadece kitap-cd falan bakmaya giriyorum oraya, nedense kahvesini denemedim hehe
    benim de ablam korkar bu filmlerden ya.. gece izlediğimiz zaman evde dolaşamaz yanında biri olmadan, o kadar yani :D
    he ayrıca Pınarcım eğer o dediğin film gerçekten Şeytan filmiyse bir ara gelmiş geçmiş en iyi korku filmi seçilmişti :D ve o filmden de korkmuştu ablam :D:D
    unutmamak için benim yaptığım taktiği yap Pınar, ilk önce okuyorum, sonra yazarken üstten okuyorum tekrar, hatırlıyıp yazıyorum eheh napıyım, herşey aklımda kalamıyor tabii :)
    film olayını tekrar söylüyorum, her zaman bekleriz hehe ayrıca korku filmine gidip Ezgi'yle Pınar'ı yanyana oturtmak gerçekten eğlenceli olacak gibi, denemeliyiz :D
    cino adlı küçük arkadaşımı da senin yanına getirmiyim bari hehe cino kadar küçük zaten :D yersin falan, dikkat etmek lazım :D
    gaza basmadan giden araba da ilginçmiş tabii :D gaz pedalı ayarında vardır sorun ya, fazla aşağıda ayarlamışlardır rölantisini :) benim kullandığım bir arabanın da fren pedalının ayarında sorun vardı, az basarsan hissetmiyordu bile, sonuna kadar basarsan duruyordu ancak ama tabii o zaman da acı bir fren sesiyle ve kayarak :D ama ben napıyım, ayarları sorunlu hehe
    insanların geneli sıkıcı olduğundan normaldir Ezgicim.. geceleri o yüzden de güzel olabilir tabii, bu yönden düşünmemiştim hiç :)
    ayrıca seni pek bu durumlarda görmeye alışık değilim, baya bir depresif olmuşsun gerçekten.. sebebini de bilmiyorum diyorsun hmm.. sakin ol, derin nefes al, sen de depresif olursan napıcaz biz Ezgi :)
    her zaman, her şartta iyi olmamak lazım bence de insanlara.. çünkü öyle olunca herşeyi yapabileceklerini sanıyorlar.. ne biliyim çok da anlayışlı olmak güzel birşey değil sanırım.. nasıl olsa eski haline döner tekrar diye kafasına estiği gibi davranıp sonra anlayışlılıktan (!) yararlanarak hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor herkes hayatına.. neyse, insanlar garip yaratıklar işte.. herbiri ayrı ayrı (yılların klişe tespitini de söylemiş bulunuyorum, süper rahatlatıcıymış)
    kahve kahve kahve kahve.. her yerde kahve yazıyor :) nescafe ice içiyim ben bari, bu sıcakta güzel oluyor..
    son olarak Uğur yazının sonunu okur belki diye yazmak istiyorum (hiç öyle olacağını düşünmesem de) sırf sana inat uzun yazıyoruz biz hehe sen istediğin kadar konuş :D:D
    çok uzun oldu bu yazı kusura bakmayın artık.. hadi görüşürüz efendim..