Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• letmefree • 22 Ağustos 2008 02:43 • #403646
    ohaa diyoRum...
    Lost'un 3. sezon finaLini de yapmıs buLunmaktayım..
    ve tekRardan ohaa diyoRum!!
    4'ü ipLe cekiyoRum

ben de hala seyredeceğim 4.sezonu ama o kadar ara verdimki 3ü unuttum =)
    ____

akLıma ezgi geLdi bak.. koc üni.sinde okumak .. vay bea .. ne diyim.. hayırLı ve ugurLu oLsun (:

oyt çok teşekkürler yafrum =) bakaLım nasıl bişe deneyip göreceğiz :P
    _______

Ezgi'ye gelince, o zaten insan üstü bir performans sergilediğinden birşey diyemiyorum hehe

özcan apimm yha.. =) benimçıldırdığım anlarda bile o inancını kaybetmedi :) bu yıl rolleri değiştirmiştik biraz karamsarlık konusundaa =) o antidepresan olmuştu bir ara sağolsun =)
    ______

Edgar Allan Poe,Can yücel ikisine de bayılırımve yazdıklarınız çokgüzel gerçekten zevkle okudum=)
  • Shut Up • 22 Ağustos 2008 19:13 • #403883
    ya bence ikiniz de izlemeyin 4. sezonu, ben size özetliyim :D
    rolleri de arada değiştirmek gerekiyor işte Ezgicim, napalım :) ama bu konuda değiştirmek kolay oldu yani, çünkü başka türlü bir sonuç olacağını hiç düşünmemiştim ve görüldüğü gibi de olmadı :) hep sen mi yardım edicen hem hehe işe yaradıysa söylediklerim sevindim efendim :) siz sağolun der ve diğer konuya geçerim :)
    demek ki zevklerimiz hemen hemen aynı burdakilerle, aynı şeyleri seviyormuşuz, güzel güzel :)
    karnım acıktı benim ya, gidip yemek yiyim, artık sonra gelir tekrar yazarım pek sayın insancıklar, hadi koşarak uzaklaştım, gittim ben :)
  • letmefree • 22 Ağustos 2008 20:57 • #403900
    uykum var dün 7de yattım..:S
    trafik çalışmam lazımm yaRın sınav var... Uykum da var beraberinde.. Birisi bana kahve yapıp geTirsee ne süper oLuuurrr.. Meselaaa apLamm..
    Bi daha kumRu yemicem midemi raHatsız ediyorr..
    (her yememden sonra buNu diyorumm fekaT....)
    aLLam bu ne sıcak yha! eriyorum resMen!
    püff..
    Kardeniz bile böyleyse..
    Reddediyorum bu araLar yaşamayı!
    Dünya soğusun öyle gelicem dünyaya..
    Birini beni şimdilik dondursuunn..
    Vardı yha öyle bi film .. Vanilla Skydı saNrm..
    Tom Cruise ile Penolepe Cruz oynuyordu sankiii...
    Yıllar öncesinden bir anı..
    Beğenmemiştim..
    Pınarvari bir yazı oldu bu (=
    Pınarımm sana özendim idolümsün rol modelimsin :P
  • -5gap- • 22 Ağustos 2008 21:13 • #403912
    Bana sevmek yaramıyordu,
    Ben sevilemiyordum...

en ho$uma giden yeR.. beLki de bana beni anımsattıgı icindiR .. kim biLir!
    koLonicek zevkLerimizin uyu$ması da ayRı bi oLay.. cok uyumLuyuz! 8) huyumuz kuRusun =P bu aRaLar bu cümLeyi de cok kuLLanmaya basLadım.. faRkettim =D
    trafik çalışmam lazımm yaRın sınav var...

hiiiic kasma bosveR .. Rahat oL.. genis oL .. =D zate soRuLar cok koLay oLuyo.. ben 25 dakka da mı tüm soRuLarı bitiRmistim.. ama tabi kopya sagoLsun! 8) kopyasız yasama hayıR diyoRum!! =D
    ve buRaya da yazıyoRum ki bugun itibaRiyLen ehLiyetimi aLmıs buLunmaktayım!8) ama hic heycanLı degiLim ve aRaba kuLLanmak istiyoR muyum biLinmez ..
    bi hayaLim vaRdı.. daha dogRusu hayaLimizzz! onu payLasmak istiyoRum izninizLen =D maksat muhabbet =P 4 kisi oLarak aRabanın önüne sıgı$caktık =D aRkada kimse oLmıcak.. heRkes önde(!) sonRa accaktık ismaiL yk'dan "bas gaza askım" adLı nadide eseRi.. hepimiz kafayı bi öne bi aRkaya saLLıcaktık =D =D tabi bu sIRa aRaba gidiyoR oLcaktı =D =D off .. ama artık bu imkansız!
    icimde biR of cektim ve kaRsımda ki dagLar yıkıLmasa da biRaz yamuLdu =P
    karnım acıktı benim ya, gidip yemek yiyim,

tatLı oLaydı da yiyekdik (!) =D =D
    Pınarvari bir yazı oldu bu (=
    Pınarımm sana özendim idolümsün rol modelimsin :P

hehe.. yavRum benim =D
    Laik oLmaya caLısıyoRum bende i$te! 8) =P
    ama du havaLanam azıcık icimde kaLmasın =P
    "beni sizLer yaRattınız efenim" auhauahau =D =D
    saygıyLa kaRsınızdan ayRILıyorum simdik..
  • Shut Up • 23 Ağustos 2008 01:59 • #403994
    Ezgi yavaş yavaş benim düzenime geçiyorsun sanırım :) gece otur, gündüz uyu :D vampir stili işte hehe kahve olayında da şansın çok düşük, burdan yapılmıyor :) Duygu yapsın tabii, işi ne :P
    sıcaklardansa her seferinde bahsettiğim gibi yanıyorum, ölüyorum diyim yine.. Karadeniz öyleyse işte düşün bizi :) yazık ya hatta ayıp, yeter artık :)
    Vanilla Sky ilgimi çekmediği için izlemedim ama doğru demişsin Penelope'yle Tom oynuyor :D Cameron Diaz ve My Name Is Earl'den Jason Lee bile var ama nedense yine de ilgimi çekmedi (aslında biliyorum nedeni, Tom yüzünden izlemedim hehe) güzel de değil demişsin, o zaman izlememeye devam ediyim :)
    sonracığıma Pınarcım huyumuz kurusun lafını fazla kullandığını ben de fark ettim, hep birşeyler takılıyor senin diline :)
    o sizin hayaliniz de ilginçmiş hehe Jim Carrey'nin buna benzer bir kısa klip mi desem video mu desem, vardı işte öyle birşey :) ama hepsi öne sıkışmamıştı tabii :)
    tatlı olayınaysa hiiiç girmeyelim tekrar, çıkamıyoruz hehe görüldüğü gibi çıkamamışız da zaten :)
    ve son olarak Ezgi, gazla çalışan insana gaz vererek büyük bir insanlık örneği sergilemişsin, kutluyorum :D
    şimdi de gidip dizi izliyim bari diyorum, hadi gülüşürüz :)
  • letmefree • 23 Ağustos 2008 14:39 • #404069
    yapTırdım dün kahvemi=)
    Sınava da girdim çıkTım.. Kolaydı.. Geçicem hepsinden fekaT trafikten düşük bi notla geçme ihtimalim muhtemel.. Hiiiç umrumda diiiiil valla =)
    gazLa çalışan insan Pınar mı oluyor yha?
    Evet.. Vampir düzeniii.. Severim.. Fekat anNm düzenli bir insan olduğu için o pek katlanamıyor benim o halime=)
    Toma olan bu düşmanlık neden acep? gerçi bende hiçhaz etmem kendisinden ama sebebini bilmiyorum gıcık oluyorum adama sadece.. İtici geliyor bana..
    Kız olmayı reddediyorum yha.. Temizlik yapmaktan nefret ediyorum :D
    ıyk..
  • Shut Up • 23 Ağustos 2008 18:54 • #404172
    ehehe tebrik ettim o zaman seni Ezgicim, bir ehliyet alanımız daha olucak kısa bir süre sonra :D ayrıca kahve yaptırabildiğin için de tebrik ettim :) trafikten düşük not alsan nolcak ya, boşver zaten, geçmek önemli olan.. fazla not alınca birşey kazanmıyorsun :)
    gazla çalışan insan Pınar oluyor, evet :) öyle değil mi Pınar? :D
    vampir düzenini sevmeyen bir anne her zaman olur zaten.. ama herşeye rağmen vampirliğimizi sürdürmeye çalışıyoruz işte :)
    Tom'a olan düşmanlık da aynen seninki gibi işte.. nedense ben de hazzetmiyorum.. ayrıca oyunculuğunu da sevmem.. ne biliyim işte öyle birşey :)
    kız ya da erkek olmanın zararları ve faydaları say say bitmez, o açıdan birşey diyemiycem hehe erkek olsan da şikayet edicek birşey bulurdun :D
    şimdi gidip yemek yiyim ben, bu kadar yazıdan sonra insan enerji kaybediyor ve acıkıyor yani :)
  • letmefree • 23 Ağustos 2008 20:07 • #404178
    uuf başım sepet gibi:/
    Geç yaTıp eRken kalklmanın zararLarııı....uf..
    ne biLeyim odadağınık olunca "hiç burası bi genç kızı odasına benziyor mu?" diye azar yiyorumda :D
    acep erkek olsam sorun olmaz mı merak ettim ondan =)
    heRkes uyuyor yha evde.. Hepimizin başı ağrıyor ne nazik alet bi aileyiz :D
    Uykusuz okuyor musunuz yha sormak isTedim?
  • KaranLık-göLge • 23 Ağustos 2008 20:12 • #404181
    acep erkek olsam sorun olmaz mı merak ettim ondan =)
    tek kelimeyle şunu söyliyim bazen erkekler [ben asla söylememde (: ] şans olsa anam beni kız doğururdu diyo.bu yeterli bi cevaptır heralde merakına.
  • letmefree • 23 Ağustos 2008 20:25 • #404183
    yeterLi değil :D
    neden böyLe diyorlar öğrenmek lazım :D:D
    bak ben söyledim açıkça nedenini ehuehe :D
    "Flaş Flaş Flaş! Odasını toplamamak için eRkek oldu!" eheuhehe :D
    böyLe bi haber düşünebiliyor musun :D