Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -sput- • 31 Ağustos 2008 21:30 • #406592
    off .. hasta oLuyoRum sanıRIm =/
    bende hasta oluyorum sanırım.
    hatta oldum bileee:/ coraplarla dolasıyorum =) uzun kollu giydim bugun..
    yakında daha kotu olurum:/

evet gel kuzen gel:D
    ben o saatlerde uyanmıs oluyorum =) Özcan kac saat uyuyorsun acaba? ben o saatte yatsam 3saat sonra uyanırım:/ Gunes gozume girer herhalde:D
  • -5gap- • 31 Ağustos 2008 21:48 • #406599
    beni göRmen Lazım.. ben kat kat giyindim uzun koLLu,hıRka,coRap..
    icim üsüyoR haLa =/
    ama hasta oLmayı seviyoRum =D cok nazLı oLuyoRum.. ve cektiRiyoRum.. auhaua =P
    bi yandan üsüyoRum.. bi yandan icim yanıyoR..
    ayyy öLüyoRum sanıRım..
    =P =P
  • Shut Up • 1 Eylül 2008 04:14 • #406824
    selamlar efendim :) ikiniz de dikkat edin kendinize, çok fena yaparım bak, hasta falan olmayın :) ben yeni kurtuldum ya, fena fena :)
    Pınar oylar sana merak etme bu arada :) matematik konusunda da hak veriyorum sana :)
    Selin ben 6-8 saat arası uyuyorum genelde.. gece güzel geldiği için gündüz uyumak daha mantıklı geliyor bana hehe gözüme de girmiyor güneş (aslında giriyor da takan kim hehe)
    sahur olayına girişti bizimkiler, davulcu falan geçiyor şimdi hehe geldik yine ramazana ya :) neyse efendim, aklıma gelen birşey yok benim ya, sonra konuşuruz :)
  • -5gap- • 1 Eylül 2008 13:30 • #406909
    davuLcu demi$ken..
    kücükLügümden beRi davuLcuLardan koRkmu$umduR! =D
    ahuahu .. cok aptaLca biLiyoRum ama napam..
    koRkuyoRum kaRdesim..
    zoRLa mı =P
  • -sput- • 1 Eylül 2008 17:53 • #406998
    umarım bi davulcuyla Evlenirsin Pınar!
    :))
    ben sabahıııınn korunde uyandım ve yollara dustum yine :p
    cok uykumm varr.. uyumk istiyorum:/
    uuf.
    tamam Ozcancım cok cok dikkat etcem kendime bugunden itibarenn =)
    Bizim burda gecip Gecmedigini bilmiyorum. ben son 10dakkada uyananlardanım :)
    acıktıgımı belirtmek istemiyorum. ama cok susadım:/
    gecicek gecicek=)
    neden boyle anlamsızca konustum yine?
    neyse gidiyorum =)
  • -5gap- • 1 Eylül 2008 19:36 • #407016
    bateRist oLsun ahuahua =D =D
    evLenirim =P
    bugun neRdeyse tüm gün uyudum..
    uyumaktan sıfatım kaydı Resmen =D =D
    vaR mıydı ki kaydı_!? oRasıda ayRı.. kaRıstıRmayın =P
  • Shut Up • 1 Eylül 2008 21:39 • #407034
    ehehe ilginç bir korkuymuş Pınar ya :D bateristlerden korkmuyorsun ama bakıyorum da :D ayrıca uyumaktan sıfat kaymaz ya, uyudukça güzelleşiyor insan :P
    Selin aferin, dikkat et tabii :) son 10 dakikada uyanıyorsun demek hehe o da güzel, ben hiç uyumayanlardanım bilindiği gibi, bence daha güzel ama senin durumunda bu pek uygun olamıyor tabii :)
    ehm öhm gittim ben.. görüşürüz.. can't touch this :D
  • -5gap- • 1 Eylül 2008 21:58 • #407039
    bateRistLere guRban oLam diye biR sey söyLicem yanLıs anLasıLcak.. ondan susuyoRum=P yoRumsuzz .. =D
    uyudukca güzeLLesiyoR insandan yoLa cıkaRak insanLar iceLim güzeLLeseLim der ya .. biLim adamLarı onun dogRuLugunu kanıtLamıs.. icince insanLar % 10 daha cekici oLuyoRLarmıs .. gecen gazete de okumustum.. yanLıs hatırLamıyoRsam tabi..
    canımın nadiR cay istedigi bi zaman..
    ama midem de hicbiR seye yeR yok..
    ama istiyoRum..
    biLiyoRum cok fazLa soRunum! 8) =D
  • -sput- • 2 Eylül 2008 00:35 • #407086
    icince insanLar % 10 daha cekici oLuyoRLarmıs

ben ramazan bitsin icmeye devam edicem sayende
    fsdf:D
    sacmallıyyycakkk halim yok.
    bummbuuuyuk bi korkumu yendim sanırım:D
    *mutluluk*
    gittim ben(=
  • letmefree • 2 Eylül 2008 18:14 • #407223
    ben oRuç tutamıyoRum yha. Bayılacak gibi oluyoRum ondan çabalamayı bıRaktım...
    Ve fekaT kolonimizde herkes oRuç tutuyormuş yine kendimi kaFir gibi hissettim :/
    neyse..
    HasTaLar iyi misiniz bakaLım?? Dikkat edin kendinizeeee.. Tam geçiş havaLarı (anneniz konuşuyor gibi hissettiniz mi? :D ))
    baTeristLer? hmm :D heMen everelim seni bi bateristle.. Biz de fırsaTTan istifade düğününde dağıtırız pınar olurmu ? sana düğün hdiyemiz bi koli cinoo :D
    biRaz da alkol geTirebilirz iyi davranırsan :P
    nese gittim ben..
    yoKum 3 gün kadaR!
    özLeyin len beNi! :D göRücem :D Gelince çok özledik fiLan diyin :P yazık muTlu olayIm :D