Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -sput- • 3 Aralık 2008 17:05 • #416306
    yine yanılmısım :)
    ask degil. aradıgım maceraymıs (:
    ama eglendim.
    üzülmedim degil ama cokta muhim degil artık.

berbat gunler geciriyorum Özcan :/
    bugun hocayla tartıstım.
    bi cok dersten notlarım dustu.
    derslerde not tutmadıgım icin ve dinlemedigim ve de hocaları takmadıgım , derse baya gec girdigim icin tüm hocalar bana kızmaya basladı :/
    bi de ayagımı burktum.
    cok sinirliyim bu donem icinde.
    gerginim.
    bunda yeni aldıgım kahveleriminde payı var ama..
    sakinlesmem lazım.
    ic coskumu kaybettim.
    La Mettrie miydi insan bir makinedir diyen..
    bu yuzden sürgün yiyen..
    simdi onun dediklerine katılmamanın elde olmadıgını anlamıs bulunuyorum..

Aslında kısa yazdıgımı farkedip uzun yazmıs olmak icin yazıyor sayılırım.
    kusursuz bi cok sey vardır ama *bence* (:
    Asıkken karsındaki kisiyi kusursuz gorebiliyorsun ama.
    gelip geciyor iste =)

gunler acı ve ayrılık dolu geciyor..
    dün okulun bahcesinde eski bi dostu son defa gordum..
    hani demistim biyerde. -belki 24saatte' soylemisimdir-
    bi dosttan ayrılmaya cabalıyorum diye..
    dun o bahcede insanlar dersteyken biz dısardaydık..
    icim üsüdü :/
    Yapayalnız hissettim..
    sınıfa kadar nasıl gittim.. derste hocaya ne dedim bilmiyorum..
    acaba o naptı..
    bugun gordum onu. kısacık bisey sordum..
    ama bi yabancıydı artıkk..

ama gecicek..

diy mi ?
  • -5gap- • 3 Aralık 2008 19:02 • #416323
    heyooo..
    ben geLdim =D
    coook uzun zamandan sonRa sonunda nete giRebiLdim..
    sıRf bu ugurda abimi yaRı yoLdan döndüRdüm 8)
    hehe.. abim ise yaRıyor yaa seviyoRum! (:
    koLoniye geLmedigim o uzun zamanda bi cok sey oLdu.. iyi kötü..
    heR zaman ki gibi yasamaya devam ediyoRuz..
    sınav dönemindeyim..köpek gibi caLısmama Ragmen sınavLarım kötü geciyor..
    gecis yapma hevesimi kaybediyorum..
    oLsun bea.. gönüLLer bir oLsun =P
    seLin koLoni sana kaLmıs gibi (:
    yeni geLen aRkadasLar da hoj geLmisLer (:
    sonRacıgımaa ..
    asLında o kadaR coooooook uzun yazmak .. okadaR cok sey anLatmak istiyoRum ki ne yazıkki zaman yok..
    yeni eve inteRnet bagLatamıyoruz,cünkü oRdan da tasıncakmısız =/
    naptıgımız beLLi degiL resmen yaa =D
    ama aLıstım sayıLır netsiz oLmaya .. deRs caLısabiLiyoRum en azından =D
    hehe..
    özLedimm..!
    bi cok seyi özLedim..
    ama simdik bunLarı acmiim,acaRsam cıkamam..
    bi kac not bakmam Lazım =/ yaRın ki sınavıma da hiiiic caLısmadım..
    ALLah yaRdımcım oLsun =D
    simdiLik kactım =/
    dikkat edin kendinize =)
  • mazbut • 3 Aralık 2008 21:34 • #416348
    sevgili koloni sakinleri sınavlarım harıka babam gurur duyuyor benle tabi bu gururun ona götürüsü çok olucak vespa LX-60 aldıracam =) şimdilik hayatım iyi
    herkese selam şimdiden iyi bayramlar dilerim kendinize iyi bakın
    hergününüzü dolu dolu geçirin =)
  • -sput- • 3 Aralık 2008 21:44 • #416349
    Pınar iyi ki yazmıssın :)
    ben mutlu olunca bi süre cevap yazamıyorum mesaja :)

*mazbut* kutlarım.
    ama kıskandım.. eheh.
    sınavlar berbat benim :/
  • Shut Up • 4 Aralık 2008 06:07 • #416358
    sayın sevgili koloni muhteremleri, coşmuşsunuz bugün :) Pınar bile gelmiş hehe neyse efendim, lafı uzatmadan yazmaya başlıyorum (sanki şu an yazmıyormuşum gibi hehe)

keNnY6 o sıkıntı geçer, başkası gelir.. bitmiyor bu sıkıntılar ya (karamsarlık havası estiriyorum hehe) demek tesktil tasarım için özel yetenek sınavına gireceksin.. hmm.. inşallah herşey istediğin gibi olur ve başarırsın.. torpil olayı can sıkıcı ama düşünmemeye çalışmak lazım ya da bu gerçekle yaşamayı öğrenmek lazım.. bilemiyorum hangisi doğru olan..

Selin kişisi, aşk da bir macera değil midir diye coşmak istedim ama son anda vazgeçtim :) çünkü geçen sefer de dediğim gibi şu aşk konusuna girmiyim ben :) (yalnız hep böyle diyorum ama hafiften de giriyormuşum gibi geldi bana, neyse)
    ayağını burkmana üzüldüm, doktora falan gitmişsindir ve umarım ciddi birşey değildir..
    hocaların elindeki otorite yüzünden fazla tartışmamak lazım tabii ama sen de biraz boşlamışsın gibi görünüyor okulu.. (bana öyle gelmiştir inşallah)
    uzun yazmak için uzun yazmayı ben de çok yapıyorum bu arada.. zevkli birşey hehe
    kusursuzluk olayında ben kendi açımdan hala aynısını düşünüyorum.. çünkü herşeyin hep daha iyisi oluyor işte.. ve dediğin gibi aşıkken, aşık olduğun kişiyi kusursuz -san-ıyorsun..
    hmm birini hayatından çıkarmak da zor birşey.. hele ki senin durumundaki gibi yakınında bir yerlerdeyse, yani bir şekilde karşılaşıyorsan.. geçer umarım diyim..
    ve son olarak sana şunu söylüyorum: SEN KAHVE İÇME!

Pınar hanım hoşgeldiniz hehe uzun süredir ortalarda görün(e)mediniz.. her ne kadar bir şekilde haberleşiyor olsak da burdan başka oluyor tabii :)
    sınav konusunda da şanssızmışsın ya.. ama çalışmaya devam et sen, yaparsın (sen şimdi gaz diyeceksin buna yine ama değil, belirtmiş olayım hehe)
    yerinde duramayan bir aile olduğunuzdan dolanıp durun bakalım hehe ama ders çalışmak için ortam oluşmuş tabii.. işine de yarayabilir :) yarın gireceğin sınavda da başarılar :)

mazbut seni de tebrik ediyorum :) yalnız babana yazık olucak görünüşe bakılırsa ama napıcaksın işte.. hem gururlu, hem de paralı olunmuyor (bkz: fakir ama gururlu insan) (bu arada buraya bile bakınız vermeyi başardım, bu da yeni eklentim oldu, evet :)) sana da iyi bayramlar ve sana da carpe diem :)

ve sanırım burda bitiyor mesajım.. ya da biraz daha uzatsam mı ki hehe okuyamasın kimse :)

Ezgi ortalarda görünmüyor şu sıra, çok mu çalışıyor nedir :)

işte öyle muhterem kişilikler.. bende en son yazdığım mesajdan beri bir değişiklik yok.. 3-5 film daha izledim sadece :) gerisi hep aynı (gerçi film izlemem de hep aynı ya, neyse) uyu, uyan (ki aslında benim uyanma safham çok uzun sürüyor, 6-8 saat sonra ayılmış oluyorum işte hehe) arkadaşlarla takıl, biraz muhabbet, biraz dolaşma, sonra eve geri dön, yemek ye, film izle, müzik dinle, uyu.. genel hatlarıyla hala aynı şekilde işte görüldüğü gibi :)

rutinimi bozmam lazım.. görüşürüz.. esen kalın :)
  • mazbut • 8 Aralık 2008 17:19 • #416908
    evet yorucu bi gün kan kan kan heryer kan =) ama güzeldi kanlarla beraber günahlarımda akıp gitti melekler gibiyim kanatlarımın çıkmasını bekliyorum
    bu arada ders çalışmadan çalışkan olmak bizim gibi bi tembellere yakışır kii ben öyleyim
    şimdi izninizle arkadaşımla buluşucam
    kendinize iyi bakın
  • -5gap- • 10 Aralık 2008 17:52 • #417054
    iyi bayRamLar diyeRek söze basLıyorum(:
    ve gidiyoRum..
    beni bekLiyoRLarmıs =/
    pof.
  • -sput- • 11 Aralık 2008 13:26 • #417100
    ne yazsam ki :)
    Özcanın yazısının ustune bisey yazılmasını bekledim.
    Özcan haberin olsun yazılarına karsı bi saygım bi öngörüm biseylerim var ((:

İyi bayramlar.
    Sevgiyle kalın.
  • Shut Up • 14 Aralık 2008 18:54 • #417396
    aa 10 gün olmuş ben buraya gelmeyeli.. günler ne çabuk geçiyor değil mi efendim :) selamlar, saygılar, sevgiler falan sunuyorum hemen sizlere.. nasılsınız sayın insanlar? afiyettesinizdir inşallah :) bugün kısa yazmaya çalışıcam (yalana bak, yazıcak birşey gelmiyor aklıma da o yüzden kısa yazıcam eheh)

klasik olarak tarih sıralamasına göre herkese cevap yazayım (sanki herkes de benden cevap bekliyormuş gibi eheh ama çok eski bir alışkanlık bu bende ve eskiden bir sürü kişi sürekli yazıyorduk, herkes birbirini tanıyordu.. durum böyle olunca da herkese cevap vermek gerekiyordu.. o günlerdendir benim bu alışkanlığım diye de gereksiz bir açıklamada bulunmuş olayım ve unutmadan parantezi de kapatayım değil mi :) )

evet yorucu bi gün kan kan kan heryer kan =) ama güzeldi kanlarla beraber günahlarımda akıp gitti melekler gibiyim kanatlarımın çıkmasını bekliyorum
    bu arada ders çalışmadan çalışkan olmak bizim gibi bi tembellere yakışır kii ben öyleyim
    şimdi izninizle arkadaşımla buluşucam
    kendinize iyi bakın

aman kanatların çıkarsa dikkatli ol.. hemen uçmaya kalkma, bir deneme falan yap.. belki biraz antrenman gerekiyordu uçmadan önce (ne diyorum ben ya)
    çalışmadan çalışmak olmak kısmınaysa katılıyorum tüm kalbimle :)

iyi bayRamLar diyeRek söze basLıyorum(:
    ve gidiyoRum..
    beni bekLiyoRLarmıs =/
    pof.

bayramda gelmedim ben buraya dimi, terbiyesiz ben :) ben de geçmiş bayramınızı kutlamış olayım bu durumda.. ayrıca sağolun diyim, size de iyi bayramlar Pınar hanım :) yalnız çok kalmışsın ya hehe merhaba-görüşürüz şeklinde olsa da uğrayabilmen güzel tabii :)

ne yazsam ki :)
    Özcanın yazısının ustune bisey yazılmasını bekledim.
    Özcan haberin olsun yazılarına karsı bi saygım bi öngörüm biseylerim var ((:

İyi bayramlar.
    Sevgiyle kalın.

eheh teşekkür ediyorum Selin hanım.. saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum, müteşekkir oldum efendim (peki neden bazen (hatta genelde) TRT sunucularına dönüyorum yazarken, ilginç) böyle söyleyerek beni gazlamayın lütfen :D çünkü gazı alıp coşmaya müsait bir bünyem var :) (ki Pınar hanımlar çok iyi bilirler bunu eheh) tekrar teşekkür ederim :) ayrıca sana da iyi bayramlar diyorum hemen :)

bitti mesajlar.. hmm kısa yazıcaktım dimi :D tamam, siz bunu kısa sayın artık.. aslında daha önceki yazılarıma bakarsak kısa da yazdım ya.. uzun görünmesinin (ki ben şu an birşey göremiyorum daha mesajı göndermediğimden ama uzun olacağı belli yandaki kaydırma çubuğundan hehe) sebebi alıntılardır efendim :)

neyse lafı uzatmadan (daha ne kadar uzatacaksam, dikkat ettiyseniz iki saattir herhangi birşey anlatmadan sadece saçmalıyorum ve doğal olarak lafı uzatıyorum ki hala devam ediyorum eheh) bitiriyorum.. kendinize iyi bakın efendim.. daha kısa sürelerde buralarda olmaya çalışıcam (çok işim var ya, gelemiyorum hehe) (ayrıca Selin gazına gelmişim bile ben ya, baksana herkes beni bekliyormuş gibi davranıyorum haha) (hehe-haha nedir ya) öf yeter be Özcan!! kendi kendime de kızarım yeri geldiğinde gördüğünüz gibi (devrik cümle manyağı oldum :D) hadi gittim ben ya.. bir görüşürüz, kendinize iyi bakın demek için bu kadar uzun yazı yazan başka biri var mı :D

- görüşürüz, iyi bakın kendinize :D
  • -5gap- • 16 Aralık 2008 16:12 • #417487
    gazı alıp coşmaya müsait bir bünyem var :) (ki Pınar hanımlar çok iyi bilirler bunu eheh)

buna cevap yazmadan oLmaz =P
    ahh biLmem mi,biLmem mi..
    gaz aLmaya o kadaR müsaitiz ki.. bi aLdık mı ayakLarımız yeRe basmıyoR.. basamıyoR .. öyLe ucuyoRuz =D
    ama güzeL oLuyoR (=
    *buLutLarın üstüne cıkıp,ayakLarımızı saLLandıRıp,pamuk sekeRi yicezzzzzzz (= (=