-
yoRgun geLdim ben bu dünyaya..
=/
Özcan ü$enmesen kim biLir neLer neLer yazcaktın =D hehe.
bi gün ü$enme oLur mu =P bakaLım noLcak.
bak ben ü$eniyoRum ve bu kadaR diyoRum.
cino konusuna geLince..aRamızda bi anLasma sagLayabiLiriz! =P =D
-
üşenmediğimde koloni tarihinin en uzun yazısına imza atmıştım zaten eheh onu da kimse geçemedi ve geçemez de diye iddia ediyorum :D (ama tabii bu iddia üzerine gaza gelip de geçmek isterse geçer, o ayrı bir konu ama geçme çabasında olmadan kimsenin o kadar uzun bir yazı yazma gereksinimi duyacağını sanmıyorum eheh)
soru1: yazar yukarıdaki paragrafta ne anlatmak istemiştir eheh
neyse, saçmalıyorum işte görüldüğü gibi :)
mazbut 3.lük için tebrik ediyorum ve sana Kurban'dan "Yalan" şarkısını armağan ediyorum :) hatta onu da boşver, The Beatles'tan "Hey Jude"u armağan ettim gitti :) çünkü aşk hakkında konuşmak gibi bir hataya düşmiycem burda :)
Pınar niye yorgunsun sen yine? tatil sana yaramadı galiba :)
cino konusuna gelince, her konuda anlaşabildiğimiz gerçeği var ama bu konuda biraz şüpheliyim :P yok yok, bence bir ortak yolunu buluruz eheh
neyse pek sayın seyirciler, bu sefer gerçekten normalden kısa yazarak bitiriyorum burda cümlelerimi.. kalın sağlıcakla :)
-
cevap1-kısaca pınaR gaza geLme diyoRsun!
auah =D
anLadım =P
-
gerçeklerle yüzleşmek acıtıyo insanın canını zor olanı severim ama bu olanlar beni aşıyoo aylardır acısını çekiyorum son günlerde yeniden alevlendi biraz cesaretim olsa açıcam telefonu seni seviyorum diyecem ama olmaz onunda hayatını mahvedemem
bu arada evi göktürke yakın arkadaşlar varsa eve beklerim yanlızlık canımı sıkıyo artık ne içiyo ne bi şey söylüyo öylece oturmuş beni izliyo
benden tüm loner olmaya zorlanan insanlara gelsin
peyk gidin....
-
yok Pınar, öyle demedim bence eheh konuyu tekrar oku :P
mazbut, ne diyim sana bilemedim.. ben bu konularda tavsiye verecek adam değilim çünkü, hep yanlış adımları bulurum :)
gerçekten kısa yazdım bu sefer, ağlamak istiyorum :)
-
peyk gidin....
takıntı haLine geLmisti bi aRa ben de bu saRkı!
seviyoRum! (:
insanın heR kötü seye aLısma süResi 21 günmüs. sonRasında heR seye aLısmaya basLıyoRmus.
payLasmak istedim. neden biLmiyoRum.. aLakasızca =)
hade tamam öyLe oLsun özcan =P hehe.
-
Cevap: -Konu içermez-
sen istanbuldamısın shut up yeni insanlar tanımaya ihtiyacım var adresi vereyim gel yanlızlıktan kurtar beni abicim yoksa kafayı yiyecem iki şişe istanblue var gel jackda var ama yarım şişe kurtarıcım eline uzatsa kurtarsa beni karanlıktan çıkarsa aydınlığaa
-
5gap ben çok kötü acı çekiyorum kalbim sızlıyor sen hiç aşk acısı çektinmi abi bitmişim ben geçmişteki karanlık anlıra baka baka içiyorum birilerine bi şeyler anlatmam lazım yoksa kusucam birasdan heryere
-
biRseyLer yazmayı dene.
ne biLiyim.
heRkes zamanında ask acısı cekmistir ama eninde sonunda insan aLısıyor.
ne yasadıgını biLmedigim icin biRsey söyLeyemem ki.
yakınında oLan,seni tanıyan,oLayLarı biLen biriyLe konussan sana daha cok yaRdımcı oLabiLir deRim.
ama su an mantık aRamıcak duRumda oLdugunu da az cok tahmin edebiLiyorum.
daha fazLa sacmaLamıyorum.
ve susuyorum!
-
bence de mazbut seni tanıyan yakınında olan ve konuyu bilen arkadaşlarınla daha iyi paylaşabilirsin dertlerini...
yoksa dert paylaşılamamış olur ki bu daha acı olur...