-
ben ne zaman birkaç gün gelmesem burası coşuyor ya :)
şimdi geldim ama birşey yazmadan gideceğim.. okudum ama yazılanları..
kendinize iyi bakın, takmayın kafanıza birşey diyeyim ve gideyim.. görüşürüz..
not: Pınar seni ayrıca sorgulayacağım :)
-
ben seni soRguLarken,sende beni soRguLarsın..
auhuah =D =D
bi tasta,iki kus ..
-
Cevap: -Konu içermez-
tamam peki... demek bana öyle geldi...
-
kalbimde annemin doğum sancıları yeniden doğuyorum dünyaya ama artık biliyorum bu karanlık dünyanın ne boktan bi yer olduğunu hazırlıklıyım bu sefer ilk saniyelerde kalemde onlarca gol görmicem savaşıcam kazanacağımı biliyorum savaş bazende olsa mutluluk getirir insana =)
görüşürüz kendinize iyi bakın okuluma dönüyorum artık
-
ya canım sıkıldı bi bakim şu tembeller kolonisine dedim!!pc başına gelene kadar yarım saat mi geçer yahuu..xD
-
sen beni niye sorgulayacaksın Pınar eheh bir de ben hep unutuyorum konuştuğumuzda sorgulamayı ya neyse :)
2ce sen yine iyi gelmişsin, ben bir gireyim diyorum, bazen 1-2 günü buluyor girmeyi başarmam :)
son olarak mazbut, savaş hiçbir zaman mutluluk getirmez bence..
ve yine kısa kesip gidiyorum, zira gece gece ders çalışmam gerekiyor.. benim gibi tembel bir insana yapılmamalı bence sınav falan :) görüşürüz sayın seyirciler, esen kalın :)
-
elli kolu beklemektense savaşmak gerektir zorluklarla mutluluk arkasındadır zorlukların savaş ilan ediyorum yaşanmış olan bütün karanlık anılarıma şiddetle tavsiye edilir rahatlatıyor insanı =)
-
ya bende 2 gündür açmıyodu siteyi hacklediler mi ne:)
geldi sonunda...
-
amaan,eskiden soRguLamak mı vaRmıs demek istiyoRum sana =D
bende dün siteye giRemedim,deLİ etti beni.
ama düzeLmis cok süküR =)
artık okuLa gitmeye basLıcam =/
hic istemiyoRum,cünkü üseniyoRum.
sabahtan aksama kadaR okuLda oLcam =S hic bana göRe biRsey degiL! =D
ve yıgınLa deRs! =S
off..off..
kim bas edicek onLarLa..
yine de.. mühim oLan insanLık! >:)
dipnot: kuzeeeen! sesime geL! (=
-
amaan,eskiden soRguLamak mı vaRmıs demek istiyoRum sana =D
tabii ki bu söze birşey demiyorum :D ya da diyorum, eskiden uyumak mı varmış eheh ben senin yerine de uyurum :D en azından haftanın 4 günü uyuma şansım var :D
benim çok fena başım ağrıyor ya.. halbuki eskiden baş mı varmış, ağrı mı varmış.. (farkındayım, çok uzattım aynı saçmalığı eheh) ve daha fazla uzatmamak için de gidiyorum.. ama eskiden gitmek mi varmış.. (tamam, tamam gittim :D)