-
selamlar pek sayın koloni sakinleri, yaşam formları..
yine birkaç gün unuttum galiba ben buraya gelmeyi.. (devrik cümle kuruyorum nedense sürekli hmm)
birşeyler yapmak isteyip de sonra ne yapacağını unutanlardansın demek sen de Pınar hehe bana da oluyor öyle ama ben balık hafızalıyım, senin niye öyle :)
tiyatro güzeldir tabii ya, ben de çok sevmeme rağmen nedense tiyatroya gitmek, sinemaya gitmekten daha zor gelir hep.. şu ana kadar çözebilmiş değilim nedenini ama açıkçası çok fazla tiyatroya gittiğimi söyleyemiycem.. zaten aklıma da gelmiyor.. işte Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali falan oluyor ya da ona benzer etkinlikler oluyor, ancak o zaman her yerde reklamı olduğu için görüyorum da aklıma geliyor.. ancak öyle gidiyorum ki bu yaptığım çok ayıp ama neyse artık :)
hangi filmleri aldın Pınaaaaar :D benim bildiklerim mi acaba hehe ne meraklıyım ya :D ama film dedin, ben napıyım hehe eğer izleyip beğendiğin bir film olursa hemen haber ver, eğer arşivimde yoksa katayım hemen (ki arşivimde bulunmaması zor ama neyse :P hava da atayım ehehe) bilgisayarın bence şaşırmıştır senin film yazdırmaya çalıştığını görünce :D ondan öyle yapmıştır, selamımı söyle, çalışır o hehe
böreeeeek! aman yanlış oldu, Pınaaaaar :D börek, pasta diyince kafam karışıyor hemen gördüğün gibi eheh hiç değilse rüyandakilerden ayırsaydın bana :D
temizliği seviyorum aslında ama ben yapmıycam ve ben evde yokken yapılacak :D ama düzenlilik konusundan bahsediyorsan ona karşıyım işte.. annem her odamı temizlediğinde herşeyin yerini değiştiriyor, bulamıyorum sonra.. uzun uğraşlar sonucu benim asla koymayacağım yerlerden çıkıyor eheh ayrıca evindeki çöpleri hiç atmayıp ölen arkadaşı da şehit tembeller listesine koymalıyız sanırım, vay be, o neymiş öyle eheh neyse, ölünün arkasından konuşmayayım, bizim eve de çöp atar sonra :D hala yapıyorum ya, terbiyesiz ben :)
cinooooo! aman bak yine yanlış oldu, Pınaaaaar hehe hep kafamı karıştırıyorsun ya, olmaz ki böyle :D arkadaşın da, sen de cinoları bana verin bence eheh senin getirmeni bekliyorum zaten.. hem çikolata borcun var bana hıh :D o gün almadın, unuttun ama bak ben unutmadım eheh olay cino olunca balık değil fil hafızalı oldum birden :D:D cidden ya, iyi hatırladım bak :D
Travian'ı Uğur oynuyordu ama hala oynuyor mu bilmiyorum.. ben hiç oynamadım.. yok yok, bir kere oynamam için arkadaş ısrar etmişti ama ben hemen sıkılmıştım :D 1 gün oynadım galiba eheh o yüzden hiç bilemiyorum yani :D hatta arkadaşıma da bıraktırdım.. her gördüğümde oyunu kötüleyip durdum da :D:D ama ben yine de yardım ederim sana, merak etme :D
gözlerini pörtleterek bağır, ben resmini çekeyim o arada :D bak burdayken hiç aklıma gelmedi böyle birşey yapmak.. hep normal (artık ne kadar normal denirse) resim çekildik :) neyse artık, ben de sana bağırırım aynı şekilde gözümü pörtleterek Pınaaaar diye hehe böylece görüşemediğimiz zamanlarda bu ifadeyi hatırlamamız zor olmaz :D
kafayı yemek diyince de Hannibal geliyor aklıma.. gerçi kafayı değil, beyni yiyor ama olsun.. kafayı yerse beyni de yemiş olur sonuçta.. ne diyorum ben ya :) daha ders çalışıcam, ondan böyle oldum galiba ben de :)
aynı şekilde beni de bu hale getirenler utansın :D
Pınar Pınar, hanimiş Pınar
Ikınıyorum akrostiş yapmak için Pınar
Neden böyle birşeye kalkıştım bilmiyorum Pınar
Aslında çok açık, biraz (!) manyağım Pınar
Rakı balık yapalım mı Pınar
:D:D bunu neden yaptığımı bilmiyorum ama akrostişe yeni bir bakış açısı getirdiğimi düşünüyorum, çünkü mısra sonları da hep Pınar'la bitti :D gerçi hiç şiire benzemedi ama ben şiir yazarsam bu kadar oluyor işte :D
Pasta, börek yapıyorsun
Iyân ki uğraşıyorsun
Neden bana getirmiyorsun
Ayıp değil mi
Razıyım bir dilime de
hehe neyse, daha yazardım da durayım :D
ibiş gelmiş eheh naber ibiş :) hiçbirini değil, herhangi birini okusan şaşıracaktım zaten hehe sana da iyi geceler :)
neyse, ben de gideyim, ders falan çalışıcam öf.. neyse, görüşürüz sayın seyirciler.. au revoir..
-
Selamlar millet ben yeni üye...
-
oyyyy..
Özcaaaaaaaaan..
cosmusun genee =D
foRmundaymıssın bakıyoRum da..
kac gündüR dünyayı kurtarmıyoRuz bizzz .. bak simdik akLıma geLdi..
tembeLLiik basa beLa =P
aa bugun nooLdu..hemen anLatıyiim.
mesaj atmaya cok üseniyoRum Özcaaaan =D
daha yeni uyandım =S =S =S saatLerdiR uyuyoRmusum megerrr.. habeRim yok =D
neysem..
bugun sabahın köRünde kaLktım ve semineRe gittim.
micRosoft'un geneL müdüR yaRdımcısı geLcekti.. ne isim vaRsa.. gittim.. gittik.. sertifikaLı oLunca tabe.. =D
adam anLatıRken,bi yaRısma vaRmıs.
konusu,....
eee..$eyyy... =S
seninde su an anLadıgın üzeRe unuttum yaa ..
bi yeRe yazmıstm ama..teLefona yani =D son gün gecen haftaymıs diye siLdim..
anLatmaya caLısıyiiim. sen anLarsın ne de oLsa =D
hayatımızdaki zorLukLardan teknoLoji sayesinde nasıL bas edebiLiriz..
cözüm teknoLojiyLe iLgiLi oLcakmıs iste.
yazıLım,oyun geListiRme,fotogRaf feLan fiLan..
sonuc oLarak.. akLıma hemen bizim bir aRaya geLdigimizde,beyin fıRtınası yaptıgımız o mükemmeL özeLLimiz akLıma geLdi..
dedim ben bunu özcana yetistiRiiiim.. anında biRseyLer buLuruz,paRayı da caRpaRızzzz =D =D =D
ama geL göR ki.. gecmis..
seneye =P =D
..i$te öyLe biRsey..
daha yeni uyanmıstım haLbuki ben =D
Özcaaaaaaaaaan..beni anLıyoRsun degiL mi..
auhauah =D =D
sonRacıgımaaaaa..
yazını okuRken cevap veRicek cok sey akLıma geLmisti ama ...
unuttum!
yasLanınca haLimi,haLimizi cok merak ediyoRum.
adLarımızı biLe hatırLamıcaz bu gidisLe..
sonLarda sankim benim adıma yapıLmıs biR siiR vardı..
cok hos oLmus,tebRik ediyoRum.. daha güzeLLerini de yapabiLirsin diyeRek hafiften gaz'ımı da veRiyoRum caktıRmadan =P
ama biRinin sonunda "Rakı baLık yapaLım mı PınaR" diyoo du ki..
oRayı unutmadım.
benim saRhos haLimi kaLdIRabiLiceksen.. neden oLmasın deRim =D =D =D
akLıma seLin'in yıLbası hatırası geLdi.. ahuahua =D
off... güLmek istemiyoRum .. =D =D
sonRacıgımaaaaa ..
gözLerimizi portLetmeekkk.. eveeeeeet! bi daaakine öyLe resim cekineLimmm =D
bunu kesinLikLe yapaLım..
hatta bi dahakine düzgün heec resmimiz oLmasın =D
ahauah .. akLıma duRaktaki resmin geLdiiiiii... ahuauha =D =D
özLedimmmm..
ne güzeLdi bea o gün! (=
meLemen yapaRak daha da güzeLLestiRmistim ben.. auhaua =P =D
fiLm konusu.. hangi fiLmi aLdıgımı biLmiyoRum =/
büssüRü..
ama iste pc kaLdıRmıyoR =P
aLısık oLmayınca tabe dedigin gibi =D
ben bu gidisLeee buRdan kaLkamıcam..
yazdıkca yazıyoRum.
cok tehLikeLi asLında =D =P
msn'i biLe acamadım haLa üsengecLikten..
uguuuuRrrrrrrr..Ruhuuummm..biLiyoRum bu yazdıgımı göRmiceksin =P ama göR! =D
yeni üye.. hos geLmisin.. buyuR gec (=
biRi beni duRduRsuuuuuuuuuun!
=D =D =D
-
bana coşmuşsun diyene bak hehe sen de coşmuşsun Pınaaaaar :D
sorma ya, dünyayı kurtarmayı unuttuk kaç gündür.. en kısa sürede yine kurtaralım, başına birşey gelmesin arkadaşın :)
mesaj atmasan da telepatiyle ulaşabilirdin Pınarcım eheh onu unutmuşsun işte :D mesaj atmak üşenilecek birşey tabii, gerçi telepati de zor ama neyse :P
Microsoft'un yarışması da iyiymiş ya.. tüh kaçırdık demek zamanını :D bence de bir beyin fırtınasıyla alırdık ödülü hehe bizden kaçar mı ya :D hatta çok beğenip iki ödül birden verirlerdi bence :D ayrıca teknoloji diyor Pınar, tam bizim alan yani biliyorsun :D:D
yaşlanınca herhangi birşey hatırlayacağımı sanmıyorum ben ya :D bir tek eskiden o mu vardı, bu mu vardı falan demeye devam ederim herhalde :D
he o sonlardaki şiir de neden coştuğumu bilmeyip de yazdığım birşeydi anlayacağın üzere eheh zaten orda da belirttiğim gibi şiire hiç benzemediler :D
rakı-balıkla hemen sarhoş olmazsın ya, az içiririm ben sana :D ya da çok içiririm, eğlenirim :D:D karar veremedim şimdi eheh düşünürüz bir dahakine :D Selin'in yılbaşı hatırası tam komediydi cidden ya :D:D bir de gece bana anlattığını da hatırlamıyordu onları :D:D
duraktaki resmimi de unutur musun lütfen :D bir kere onun bir amacı vardı ya :D gözlerimizi pörtleterek çekildiğimiz (çekileceğimiz) resimler de herhalde asrın fotoğrafları olur eheh düşünmesi bile gayet komikmiş :D he bir de bir dahakine hiç düzgün resmimiz olmasın demişsin :D gülüyorum sadece :D hangi resmimiz düzgündü ki bugüne kadar :D:D
ben bu sefer burda bırakıp kısa yazmış olmak istiyorum ama sanırım bunu yapmak için biraz geç kaldım hehe uzun olmuş sanki yine :D neyse artık, durmasam ne kadar uzun olabileceğini siz düşünün diyim :) ve dinlediğim şarkıdan bir alıntıyla da bitireyim yazıyı, güzelmiş söz "raise your hopeful voice"
not: yeni gelen GaZoLiN'e de hoşgeldin diyim tabii :)
-
Sağolun ya...Hoşgelmişim bende...
-
Ya bu arada gözümden kaçmadı.Hani biz 'tembeliz' ya...Uzun uzun yazmaktan sıkılmıyoruz.Yorucu gelmiyo yani...Üşenmiyoruz yani(:
-
Gazo hoş geldin, alışırsn elbet..
sayfayı aşağı çekiyordum sitem dolu bir mesaj yazmak için ki son anda gözüme çarptı
uguuuuRrrrrrrr..Ruhuuummm..biLiyoRum bu yazdıgımı göRmiceksin =P ama göR! =D
(:
Allah belanızı verecek.. hiç bişi demiyorum ben..
-
sen cosaRsın da ben eksik kaLırmıyım yaa =P
ondan costum ben de Özcaaaan.. sıRf seni düsündügümden yani =P hehe.
GaZoLiN,tembeLLige farkLı bi bakıs acısı getiReLim dedik,ondan böyLe uzuuun uzuun yazıyoRuz =P aa öyLe mi demeyin =D öyLeymis =P benim de habeRim yoktu ama neyse =P
zaten pek kimsenin de okudugu yok,kendi capımızda egLeniyoRuzz =D
buRda hakLı oLma ihtimaLi cok yüksek iste =D
uguRrrr... sitem doLu mesaj yazmak ne demek.. =D
hem de bizee..
heyy adamım..aLırım façatını a$$aaa =D
anLadın sen=P hehe ..
Özcaaaaaan,sanki benim üzeRimden pLanLar kuRuyoRmussun gibi hissettim (!) beni saRhos edip,egLenmek gibi gibi gibi.. biLiyoRum yanıLıyoRum=P =D
ortagız bizzzz! sonuc oLarak 8)
aCcayip acım.. ama cok fazLa da üseniyoRum yemek yemege..
cık bakaLım isin icinden cıkabiLirsen..
hade madem benim de bu yazım kısa oLsun =D
eneRjim yok =P
aRkama bakmam,gideRim =P
-
Tamam aldım ben mesajı.Alışmak konusuna gelince...uzun mesaj pek yazamasamda size ayak uydurmaya çalışırım.Bu arada benim adım Gamze...
-
Cevap: -Konu içermez-
hoş geldin tekrar Gamze sana katılıyorum:)
baştan okudum biraz ama sonra üşenmeye başladım ne yalan söleyeyim:)
sana katılıyorum:)