-
E bi yerden başlasan diyorum o zaman sohbete daha kolay dahil olursun...
-
iç mimar iyi para kazanıyorsunuz babamdan az para kaldırmadınız =) şaka tabi bunlar ben cem arkeoloji okuyorum
-
Arkeoloji her zaman çok merak ettiğim bir alandır.SÖZELCİ OLSAYDIM VE TARİHİ SEVSEYDİM Kİ BU İMKANSIZ ARKEOLOG OLABİLİRDİM SANKİ.(bu arada iç mimarlık hakkındaki düşüncelerini dozunda bırakmışsın)
-
Herkes farklı bölümlerde okuyo galiba.Ne güzel ya...
-
Arkeoloji güzel bölümdür herhalde, falan filan. :P
-
Sen hangi bölümdesin?
-
İngiliz Dil Bilimi. "O ne?" diyebilirsin, genellikle öyle diyorlar. :)
-
yok yok, ben ne zaman ara versem o zaman coşuyor koloni, anladım ben bunu bir kez daha hehe şimdi bir miktar yazılanların aklımda kalan kısmına yorum yapayım hemen :)
Pınaaaaar :D elektrikleri ben göndericem dedim sana, sen biraz daha beklemeyip uyumaya karar verdiğinden işine yaramadı tabii :) ayrıca ben keseni buldum uzun uğraşlar sonucu, haddini bildirdim, merak etme :D konser kimin konseriydi bu arada? cidden sen çok gezmeye başladın, otur bakıyım evinde ahah :D bowling'e nerden sardın ya eheh kafayı yemene de engel olurum ben, hatta engel olmaya başladım, bilmem fark ettin mi Pınaaaar :D
Gamze demişsin ki ben de yazayım gün içinde yaptıklarımı ama merak eder misiniz o da ayrı konu.. sen bizim yaptıklarımızı merak ediyor musun? hayır.. biz yine de yazıyor muyuz? evet :D sen de okuyor musun? sanırım yine evet hehe o zaman biz niye okumayalım dimi :D okuruz okuruz, yaz sen eheh eğlenceli oluyor tezimi savunuyorum hala :) otellerdeki saçma dizaynlara da hiç şaşırmadım doğrusu hehe çünkü bence onların çoğu iç mimar falan bile tutmuyordur ya :)
Ranxi!! aa eskiler eskiler dedik, Kübra gelmiş isim değişikliğiyle eheh ama bak hemen tanıdım :D tekrar hoşgeldin diyim eheh
hmm başka ne diyim.. ben de bugün kitap alayım dedim.. baya bir uğraştıktan sonra buldum kitapları ama yoruldum galiba.. tembellik işte :) bütün günüm yollarda geçti.. yağmur yağar gibi yapıp durdu sürekli, bir telaş içinde gezdik eheh niye telaş yapıyorsak artık (aslında yapmadık da, ayaküstü yalan söylüyorum eheh) neyse işte.. Lost'un son bölümünü izledim az önce de eheh sürekli olaylar karışıp duruyor, bakalım nolcak diyerek bu konuyu da geçeyim.. yazacak başka birşey de gelmiyor aklıma şimdilik.. gidip Uykusuz okuyayım biraz.. bir ara da yatarım herhalde :) hadi görüşürüz sevgili koloni insanları..
-
Lost'un son böLümünü izLemi$-mi$-mi$...!
anLadın sen beni! =D =D
böyLe giRis yapmıcaktım ama sinirLendiiiiim =P
Özcaaaaaan,döveRim .. auhaua =P =D
kafayı yememe engeL oLcagına,yaptıgına baak=P hehe =P
neysem..tekRardan giRis yapıyoRum =)
günaaaaaydın (=
bu saatte buRda ne isim vaR biLmiyoRum.. süRekLi uyudugum icin ne zaman yatıp kaLdıgım beLLi oLmuyoR..
Özcaan,sen daha yeni uykuya daLmaya ba$Lamı$ındıR =P biLmezsin sen bu saatLeri =P euheh .
acaba buRdan Özcaaaan..Özcaaaan.. diye bagıRsam hissedeR misin.
teLepati kuRardık.. beLkim Rüyana giRerdim.. kaRsıLIkLı fRansızca konusuRduk.. auha =D =D
yeni uyandıgım ve cok uyudugum icin sacmaLama sınıRLarımı a$maya ba$Lıcam biRazdan =D
Özcaaaaan..sana buRdan bi habeR veRiyiiiim =D
sonunda gidiyoRum eskisehiRee .. yupppieeee =D =D
sende sevindin biLiyoRum =P =P ahuahu.
buRdan da cok fazLa gezdigimi kanıtLamıs oLuyoRum sanıRsam..
ama Özcaaan hep sen gezcek degiLsin yaa =D
ayRıca,evet bende faRkettim.. koLoni cosması hep sen yokken oLuyoR.. ama sen hep oL! =D
bak bu sefeRde döveRim =P hehe .. yok yok,gözLerimi portLetiRim sana,koRkaRsın auhau =D =D
ic mimaRLık konusuna geLiyim hazıR akLıma geLmisken,demek ki beni yanLıs yönLendiRmisLer.. zaten ben esit agıRLıgım. neysem =)
Özcaaaan.. sen kitap okuma.. vaLLah bak.. ben faRkettim sana yaRamıyoRrrr =P
sana taktım Özcaaaaan =D
Özcaaaan diye bagıRmak istiyoRum..
auhaua..
Özcaaaaaan..tuuuuut.. =D =D =D
yakaLaaaaa..
=P =P
-
İngiliz filolojisi oluyo di mi o biliyorum ya ben onu...Sonunda filolog oluyosun..