-
Kim nerde okuyo merak ettim bu arada....
-
yakında terk-i diyar ettirirsiniz siz adama..
-
Ne demek istediniz acaba?
-
Cevap: -Konu içermez-
güzel bir paylaşımdı Gamze teşekkürler:)
umarım bu kadar yorgunluktan sonra annenin o güzel yemeği sana tam bir ödül gibi gelimiştir:)
ben iletişim okudum:) ama zor değildi. en azından senin bölümün kadar:)
-
Her bölümün kendine göre zorluğu var.İletişim de bunlardan biri...Yeterki insan mesleğini sevsin zorluk ona hiç gelir.Kendi mesleğim için de böyle.Birşey tasarlamak çok sancılı bir süreç ama sırf sonucu görmek için bu sancı çekilmeye değer.Sonunda anne yemeği var(:
-
anaaaam.
koLoniyi acınca bi $a$ıRdım..
nooLuyoRuz oLdum =P
bayaa yazı$mı$ız =) hehe..
aLısık degiLim tabe,ondan gaRipsedim =P
öhööm..
geLeLim fasuLyenin faydasına..
ben iktisat okuyoRumm =/ sakaRya üni.sinde..
zoR! =S
anamı agLatıyoRLar.. ama yine de mühim oLan insanLık =)
ic mimaR oLmak istiyoRdum bende bi araLar =/
ama..cin aLi'yi biLe cizemedigim,yeteneksizLerin önde gideni oLdugum icin..bu sevdamdan vazcaymak zoRunda kaLdım =P
uuuRrr..yavRum..aLırım akLını! =D
aa dünkü konseRİm cok güzeLdi =D heeheh..
bowLing oynamayı ögRenmem Lazımmm =D beceRemiyoRum =P
neRde beLe$ oRaya yerLe$ sözünü ayRı bi seviyoRum..
beLirtmek istedim.. auhau =D
mutLuyum yaa! =/
gaRip geLiyoR..
oyy..
Özcaaaaaan..
kafayı yememem Lazım.. engeL oL bana =P hehe..
-
" Ey kara cübbeli!
Taş atma bu dünyayı bilmek isteyenlere.
Onlar yaradanın sanatı peşindeler;
Seninse aklın fikrin abdest bozan şeylerde..." ömer hayyam ne güzel söylemiş şu hasta yatağımda arkamdan laf atan bölüm başkanını ne güzel anlatmış
-
you're talking to yourself
and nobody is home
you can fool yourself
you came in this world alone
alone........=(
-
Herkesçe bilinen bir yanlışı açıklığa kavuşturmak isterim.İç mimarlık çizim yeteneği gerektirmeyen bir bölümdür.Lakin çizimlerimizi t cetveli ve gönye yardımıyla yaparız, serbest elle değil.KTÜ de okuyorum ve sayısal puanıyla yerleştim.Yetenek sınavıyla girmedim.Aslında üniversitem önceden yetenekle alıyormuş ama sonradan yöntemini değiştirmiş.Nedeni yetenek sınavıyla gelenlerin niteliksiz oluşuymuş ve sayısalla alınan öğrenciler sonrası başarı verim yükselmiş....İç mimarlığın böyle bir bölüm olduğunu bilseydin keşke.Şimdi seninle meslek sohbetleri yapardık.Çok da güzel olurdu.Ama okuduğun bölümden mutluysan ki öyle olman gerekir ne mutlu sana:))
-
Selamlar.
Konuya bir yerden girmek isterdim ama uzun mesajları okumaya üşendim. :)