Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• GaZoLiN • 3 Mart 2009 18:02 • #422614
    Hoşbuldum....Ee nasılsınız bakalım...
  • KaranLık-göLge • 3 Mart 2009 22:03 • #422624
    şşş akıllı olun sakın siz bu manyaklara uyupta uzuunn uzunn mesajlar yazmayın oyarım.

Bu arada direnişci sende hoş gelmişsin. senin isim ne ?

Bende Uğur.
  • direnişçi • 4 Mart 2009 01:51 • #422660
    Cevap: -Konu içermez-

Adem benim adım da...
  • Shut Up • 4 Mart 2009 05:11 • #422662
    uzun yazma olayını şöyle açıklayayım hemen.. bir süre uzun uzun yazıp, uzun uzun yazılanları okuyunca gayet eğlenceli oluyor aslında.. bir süre önce daha fazlaydık ama Pınar ve ben hariç geri kalanlar pek internetle ilgilenemez oldular, o yüzden sadece biz uzun yazıyoruz ama hala eğlenceli :) yani belirli bir neden söyleyemem uzun yazı yazmamızla ilgili ama sanırım eğlenceli olduğu için yapıyoruz.. ilk gelenler genelde korkuyor bu yazıları görünce hehe Adem uzun yazılarımızdan korkmamıştı mesela ama o da uzun uzun yazarak bize eşlik etmeyince sanırım pek zevkli gelmedi ona :) sadece okumak ne kadar zevklidir bilmiyorum, çünkü gayet uzun yazan biriyim :) herneyse, herkes ne okumak ne de uzun uzun yazmak zorunda olmadığını biliyor, Pınar'ın da dediği gibi kendi çapımızda eğleniyoruz işte :) (bu son yazdığımda sanki sert bir çıkış yapıyormuşum gibi hissettim, eğer siz de benim gibi hissettiyseniz yok öyle birşey eheh yazıda mimikler olmadığı ve ben de Dostoyevski olmadığım için ordaki duyguyu tam veremedim)

bu konuyu da geçerek sevgili Pınar'ın mektubuna gelelim :D:D mektup dedim de cidden mektup yazmak da zevkli olabilir aslında (ve cümlemi yazarken anında üşendim, burda yazmak daha kolay.. diğerini elle yazacaksın, zarfa koyacaksın, postaneye götüreceksin falan ohoo uzun işmiş hehe)
    beni düşünerek coştuğunu anlamıştım zaten Pınar ama çaktırmadım işte hehe plan konusuna gelirsek, yok öyle birşey, iftira hep :D zaten sen de öyle olmayacağını söylemişsin, ortağız tabii :D

Uğur ayrıca sana manyak olmadığımı, belki biraz deli olabileceğimi daha önce de söylemiştim hehe karıştırıyorsun hep :)

GaZoLiN, bundan sonra Gamze olarak anıcam seni hehe iyice resmi olmaya başladım, cümlelere bak :D ben de Özcan bu arada, memnun oldum.. uzun yazma ya da okuma olayına pek fazla alışan insan göremedim, dediğim gibi 5 kişi falandık işte uzun yazan ve okuyan, sayı hiç çoğalmadı uzun zamandır, öyle açıklamış olayım durumu :) tekrar hoşgeldin..

son olarak da artık gidiyim diyim,(ilginç bir tonlaması oldu, gidiyim diyim) e zaten başka ne diyim ya.. hadi görüşürüz pek sevgili koloni insanları :)
  • -5gap- • 4 Mart 2009 13:46 • #422667
    Özcaaaaaaaan..
    bizi hic anLamıyoRLar bea hacı.. ahaua =D =D
    dün son mesajımdan sonRa eLektRikLer geLdi =D ama ben yatmıstım o yüzden biR isime yaRamadı.
    yine de.. sen kesen o kisiLere söyLe.. buLursam... ko$tuRcam onu.. auah =P =D
    oyy oyy .. bugun basıma neLer geLdi =P biRsey geLmedi ama ben yine de abaRtiiim..
    sabahın köRünde kaLktım,hazırLandım,okuLa gittim.. ki iki saat aRaba bekLedim.. bos geLmedi.. neyse .. tabi ki gec kaLdım.. zaten hep gec kaLıyoRum da.. deRse giRiyoRdum yine de =D ama hoca beni aLmadı deRse.. bu bana yapıLır mı yaaa .. deRs askıyLa yanıp tutusuyoRdum haLbu ki bende =D ögLeden sonRaki deRsim de yokmus.. pasa pasa geRi geLdim eve. bi daha okuLa gitmicem =P
    ama bu aksam konseRe gidiceeeem =D
    bu araLar cok geziyoRum,faRkındayım =D
    ama mühim oLan insanLık.. de mi Özcaaaaaaaaan =D
    uuuR..biLiyoRum.. biR gün sende üsenmeden yazıcaksın! =P hissediyoRum.. ahuah ..
    iste o gün tarihe gecicez =P
    ayRıcana,sen akıLLı oL.. buRda iki kisiyiz.. fena yapaRız =P =D
    heRkes isim söyLemis.. bende söyLiiim.. benim neyim eksik ki =P
    ben de pInaR (=
    memnun oLdum..
    bakaLım bize ne kadaR dayanabiLiceksiniz =P eheue =D
    eskiden cok daha kisi vaRdı.. cok daha kisi uzun yazaRdı.. ama bu kadaR kaLdık iste.. demiRbasLarıyız biz bu koLoninin =D
    cokta mütevaziyim =P
    ukaLa! =D
    eskiden buRası dutLuktu..
    dinLedigim saRkıdan aLıntı yapmak istiyoRum..
    *insan kendine Ragmen yasamayı biLmeLi bazen..
    neysem efenim.. huzuRLarınızdan ayRıLırım..
  • GaZoLiN • 4 Mart 2009 18:05 • #422696
    E bende o zaman gün içinde yaptıklarımı anlatayım bundan sonra...Sizinkileri okumak zevkli olmaya başladı.
  • GaZoLiN • 4 Mart 2009 18:10 • #422697
    E benim gün içinde yaptıklarımı merak eder misiniz o da ayrı konu!
  • direnişçi • 4 Mart 2009 18:29 • #422706
    Cevap: -Konu içermez-

olur tabi maksat muhabbet olsun:)

diğer arkadaşlarınkini okuyoruz seninkileride zevkel okuruz kendi adıma konuşsam belki daha iyi:)

okurum yani:)
  • GaZoLiN • 4 Mart 2009 18:30 • #422708
    Tamam o zamn başlayayım mı?
  • GaZoLiN • 4 Mart 2009 18:38 • #422710
    Şimdi ben iç mimarlık öğrencisiyim ve yeni proje konumuz otel odası...Hocamız arştırmanın yanında görsel zenginlik açısından otelleri gezmemizi istedi.Biz de grupça otel gezmeye başladık, bu arada bunu sabahın 9 'unda yapmaya başladık.Bir otel ki bu beş yıldızlı bizi reddetti,sinir olduk onun dışında diğer otellerde sorun çıkmadı...Ve biz anladıkki otel kültürü diye birşey yok.Oteller salak saçma dizayn edilmiş uyum felan hak getire.Hadi uyumu geçtim hangi iç mimar bunu otel yönetimine kakalamış...Şaka gibi ya...Belki de Trabzon'da durum böyle bilemem artık.Onun dışında bugün tam bir koşuşturmacaydı.
    Temel tasarım tam bir sanat işi onu anladım.Bu dönem bizim için yeni bir ders..Çıtalarla çizgi çalışması yaptık.O kadar yoruldum ki bugün aslında yazacak halim yok.Annemin yemek hazırlamasını bekliyorum.Çok açımmm....Açımmm.....