Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• keNnY6 • 22 Şubat 2009 22:10 • #421893
    tamam ulen
  • -5gap- • 24 Şubat 2009 15:58 • #422037
    Özcaaaaaaaaaaaaaaaaan.
    =D
  • Shut Up • 24 Şubat 2009 20:25 • #422058
    Pınaaaaaaaaaaaaaar :D

öncelikle puzzle için tebrik etmek istiyorum burdan da :D sonra ben de ders çalışmak gibi birşey yapıyorum ya, hiç güzel bir etkinlik değil, bitse de gitsek :D
    börek yapmayı öğrendiğine göre senden artık börek beklentisi içine girdim eheh hatta değişik bir tarif önericem sana; cinolu börek :D:D ama sanırım ayrı ayrı sevmeye devam etmeliyiz onları, düşününce ikisi birlikte güzel olmaz eheh neyse artık, sen yap da yeriz bir şekilde :D
    he bu arada The Curious Case Of Benjamin Button alamadı en iyi film Oscar'ını, istediğin oldu eheh Slumdog Millionaire aldı :D ayrıca benim istediğim de oldu, Sean Penn en iyi erkek oyuncu Oscar'ını aldı :D her ne kadar Oscar ödüllerinin taraflı olduğunu ve çok da birşey ifade etmediğini düşünsem de yine de takip ediyorum, ilginçlikler abidesi bir insan oluyorum gitgide :D

ve son olarak kolonideki tembellik konusunda benimle kimse yarışamaz diyerek konuya farklı bir boyut getiriyorum :D ve utanmadan iddia ediyorum, en tembel benim :D

hadi bakalım şimdi evli evine, köylü köyüne diyerek de yollara vurayım kendimi (yol dediğim de karşımdaki koltuğa kadar gidip oturucam sanırım ama olsun, sonuçta o da bir yol, küçümsememeli hehe) esen kalın diyerek Trt spikeri modunda mesajıma son verip, küçükleri kulaklarından, büyükleri şakaklarından öpüp giderim..
  • -5gap- • 25 Şubat 2009 13:35 • #422095
    sesimi cabuk duyup geLmissin,sagoLasın! =D hehe..

gazete okuRken oscaR haberLerini göRdüm.. baktım Sean Penn.. dedim özcanın istedigi oLdu =D sana mesaj atıcaktım ama ... teL.im saRjdaydı ve o kadaR üsendim ki.. onun yeRine teLepati kuRmaya caLıstım. hissettin de mi =D
    biLiyoRum hissettin! =P
    benjamin'inde iki ödüL aLdıgnı gördüm.. emek..saygı.. ne diim =P
    bRad pitt te angeLica da aLamadı ama oLsun =P hehe.
    neyse yaa .. ben anLamam bu isLerden =D
    cino'Lu böRekkkk.. o konuya simdi hic giRmiyiiiim. sonRa uzun uzuuuun $eederim =P
    deRs konusu .. aman ALLah^ımmm.. biLirim ne kadaR feLaket biRsey oLdugunu =P ALLah yaRdımcın oLsun..
    bu araLar deRse giRmiyoRum.. (bknz:bugun)
    kactım ve eve geLdim.. o da biR sey tabi =D
    asLında pek iyi degiLdim ama.. buRaya geLince iyi hissettim(=
    heRzaman ki gibi..
    simdik hastaneye gidiyoRum =/
    haydeeeee ..
    esen kaLın(=
  • direnişçi • 25 Şubat 2009 17:07 • #422099
    Cevap: -Konu içermez-

geçmiş olsun neyin var?

hastaneye gidiyorum demişsin de
  • -5gap- • 26 Şubat 2009 18:36 • #422177
    benim biRseyim yok,ben iyiyim (=
    annem icin gitmistik.
    ama önemLi biRsey yok cok sükür.

tiyatroya gidicez bugun,onu bekLiyoRuzz (=
    iLk ciddi tiyatro deneyimim oLcak,hehe =P
    bakaLım..

*yaLnız kaLdıysan,kaLkıp penceRenden biR bak..
    dinLegimiz saRkıdan aLıntı yapmak istedim =)
    meLankoLige bagLamadan kacıyoRum ben..
  • Shut Up • 26 Şubat 2009 21:37 • #422273
    hehe evet, sesini duyup geldim hemen :D ayrıca telepati yoluyla hissettim tabii ya, hep yaptığımız şey :P The Curious Case Of Benjamin Button, sanat yönetmeni, makyaj ve görsel efektte almış ödülleri, en iyi filmi almasın demiştin, o açıdan senin de istediğin olmuş işte hehe neyse, eskiden Oscar mı varmış hehe
    okuldan kaçma olayı.. ben artık okulun benden kaçmasını istiyorum, ben okuldan kaçamıyorum eheh
    annene de geçmiş olsun.. neyse ki önemli birşeyi yokmuş..
    tiyatro güzeldir ya :) benim bu mesajı yazdığım an tiyatroda olduğundan sen de farkındasındır zaten eheh
    ben de bugün birşeyler yapmayı düşünüyordum ama hava fazlasıyla soğuk olduğundan vazgeçtim, evde oturmak çok daha zevkli geldi eheh neyse, gidip kendime yapacak birşey bulayım.. hadi görüşürüz sayın seyirciler :)
  • direnişçi • 28 Şubat 2009 17:04 • #422356
    Cevap: -Konu içermez-

anladım ve iyi olmasına sevindim. tekrar geçmiş olsun...
  • -5gap- • 1 Mart 2009 13:55 • #422431
    sagoLun (=
    dün geLdim..giRdim gRj'a ama ne yapcagımı unuttum yaa .. vaR mı böyLe biRsey .. auhau =D ReziLLik.. ama tabi bunu buRda payLasmıyoRum =P
    akLım basımda mı yaa benim =P
    isim vaR gücüm vaR quizim vaR..
    bi de bunLarLa mı ugRascam yaaa =P hehe..
    tiyatRo cook güzeLdi.. cok begendim =)
    artık hep gitcem,cok cok gitcem =P (yaLan ama neyse..)
    fiLm'e saRıyım dedim..
    Özcan biLirsin ben pek izLemem,anLamam..
    büssüRü fiLm aLdım aRkadastan dwd ye cekcem.. ama geL göR ki beceRemedim.. ne kadaR beceRiksizim yaa .. aauhau =D pc dandik ben napiiiiim =P
    kaLdıRamıyoR beni ve yaptıkLarımı..
    neysem =P
    Özcaaan.. kafayı yedim.. Rüyamda biLem pasta böRek yapıyoRum.. auhaua =D =D
    ac gözLüLük böyLe biRsey oLsa geRek =P
    temizLik yapmayı sevmiyoRummmmmmmm.
    dagınık odamda mutLuyum kaRdesim ben! 8)
    dokunmayın bana =P
    oRda öLmek istiyoRum..
    haberLerde okumustum.. biRi evindeki cöpLerin hicbiRini atmamıs yıLLarca.. ve sonuc oLarak öLmüs!
    beLki bende öyLe oLurum ve ünLü oLurum =P ahauh..
    dün aRkadasımLa buLustum.. cino götüRiiim dedim ona.. icimden geLdi =P bi baktım oda bana getiRmis uahau =D degis tokus yaptk =D =D
    zenginLigin gözü cıksın =P
    Özcaaan,sana da getiRcem meRak etme =D
    icin Rahat oLsun =P
    Travian diye mi ne oyun vaR,onu oynayan vaR mı..
    vaRsa beni koRusun yaa .. bana hep saLdıRıyoRLar.. geLisemiyoRum.. öLdüRcekLer beni..
    Özcaaaan,yaRdımmmm =D =D
    auhau..
    Özcaaaaan,gözLerimi portLeteRek sana bagıRmak istiyoRum auhauh..
    tamam kafayı yedim ve gidiyoRum..
    beni bu haLe getiRenLer utansın beaa =P =D
  • KaranLık-göLge • 1 Mart 2009 22:31 • #422514
    offff !
    hiç birini okuyamicam :/
    ama gelenler hoş gelmişler, ben gidiyorum görüşmek üzere.
    iyi geceler millet...