Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• GaZoLiN • 6 Mart 2009 17:10 • #422844
    Arkadaşlar bende bu aralar Edith Piaf Kaldırım Serçesi'ni okuyorum.Şiddetle tavsiye ederim.Filminden de hatırlarsınız belki Marion Cottilard GEÇEN SENE BU FİLMLE EN İYİ KADIN OYUNCU OSKARINI ALDI.eDİTH pİAF DA DİNLEMEYE DEĞER DOĞRUSU...(bu arada günlük yaptığınız şeyleri okumak hoşuma gidiyor, en azından farklı hayatlara ortak oluyoruz)
  • Shut Up • 6 Mart 2009 22:01 • #422860
    selamlar pek sevgili koloni insanları, muhterem, değerli kişilikler eheh naber :)

Pınaaaaar sinirlenme Pınaaaar :D ben sana anlatıcam Lost'u :D yalnız o saatleri bazen yatmadan önce görüyorum Pınarcım :D ama bu sefer yatmıştım, sen yazmadan 45 dakika önce falan eheh ama rüyamda gördüm seni geçenlerde ya, cidden :D bu sabah gördüysem de hatırlamıyorum, hiçbir rüya hatırlamıyorum zaten bu sabah hehe sen de yolunu şaşırıp geldin herhalde o saatte :D yalnız rüyamda karşılıklı fransızca konuşmamız da ilginç olurmuş eheh nasıl göremedim ben bu rüyayı, hayret :D sürekli garip rüyalar gören bir insan olarak (sürekli çok abartı oldu, çok az rüya görüyorum ama gördüklerimin hepsi garip oluyor.. sanırım anladın sen beni hehe) nasıl göremedim bunu hala bilemiyorum :)
    Eskişehir'e gitmeyi sonunda başarıyorsun demek, tebrik ediyorum :D ne zaman gidiyorsun? hep ben gezmiyim, doğru diyorsun :P ama ben de geziyim be, yazık bana da :D koloni coşmasının neden ben yokken olduğunu çözmeye çalışıyordum ben de.. ama uğraşmak lazım, teori üretmek lazım işte ve ben tembel olduğumdan uğraşamadım, kaldı öyle :) he ayrıca sen döversin diye hep oluyorum zaten, yoksa çoktan gitmiştim Pınaaaar :D:D
    kitap okumak yaramıyormuymuş bana eheh olabilir tabii, mümkündür yani :) he sondaki yakalaaa tuuuut nidalarını da anlamadım, neyi tutup yakalıyorum, köpek gibi hissettim kendimi :D son olarak bağır, açılırsın diyorum Pınaaaar :D

Gamze, Edith Piaf'ı çok severim ben, bol bol dinlediğim biri zaten ama kitabını okumadım.. filmini tabii ki izledim :) Marion Cotillard'ı Edith Piaf olarak gördüğümde baya da garip gelmişti eheh neyse, öyle işte :)

canım sıkıldı benim ya.. ne yapsam canım sıkılıyor zaten bu ara.. (aslında çok oluyor bu bana ama çaktırmayayım eheh) gideyim de canımın sıkılacağı başka birşeyler yapayım bari.. kalın sağlıcakla (ısrarla TRT'ye katılmak istiyorum)
  • -5gap- • 6 Mart 2009 22:37 • #422861
    Özcaaaaan..
    gene güLdüRdün beni =D
    ben ne güzeL meLankoLi takıLıp kendi yagımda kavRuLuyoRdum..
    bu da ne demekse =P hehe.
    off..
    yaRın gidiyoRum eskisehiR'e (=
    beni göRdügün Rüyayı anLat,ben hemen yoRumLiyiim =P hehe..
    ben buRaya yazmaya basLaRsam,meLankoLik havamdan cıkmıs oLucam.
    uzatmadan gidiyoRum.
    ayRıcana mesajımda ki son nidaaLar gayet icten geLen bagıRma,sesLenme,coskuydu =D
    yani kısaca anLamsız =D
    heR$ey gibi! =P
    bak gene konusuyoRum..
    akLım baska yerLerde..
    gidiyoRum..
    hafta sonu yokum.
    umaRım;heR$ey güzeL oLucak!
  • Ranxi • 6 Mart 2009 22:50 • #422863
    Dil Bilimi filoloji değil. :) O İngiliz Dili ve Edebiyatı. Bu biraz daha bilimsel bir şey. :) Ben bu uzun mesajları okuyamıyorum, madem komiserimiz pek de tembel değil, bir buton yapsın böyle basınca mesajlar sesli olarak okunsun. Sessiz olarak da okunabilir mi bilmiyorum. Ayrıca komiseri tembel diye biliyordum. Aah, yazdıklarım uzuyor.
  • mazbut • 7 Mart 2009 00:06 • #422864
    selam koloni sakinleri ingiliz dil bilimi bu bölümde kelimerin kökeni başaka dillerle ilişkileri gramer özellikleri felan okutuluyo arkeoloji güzel bölüm zevkli neyse arkadaşlar malibu içecem bana musade gecenin ilerleyen saatlerinde tekrar görüşek dileğiyle esen kalın =)
  • GaZoLiN • 7 Mart 2009 08:27 • #422866
    Tamam anladım ben filoloji işini.(aslında pek anlamsamda)
  • GaZoLiN • 7 Mart 2009 10:54 • #422868
    Bu arada Eskişehir'e gidecek olan arkadaşım, maceralarını anlatırsın artık...
  • Ranxi • 7 Mart 2009 11:06 • #422869
    -Konu İçerir-

Boşver ben de anlamadım. Shut Up, hemen deşifre etmeseydin ya. :P Gerçi sadece Pınar'ı tanıyorum galiba. :)
  • KaranLık-göLge • 7 Mart 2009 11:19 • #422870
    artık mesajlarda adım geçiyo mu geçmiyo mu diye arama yaptırıyorum (: Allah belanızı vericek . görüceksiniz ey tembelim diye geçinen üyeler!
  • GaZoLiN • 7 Mart 2009 15:46 • #422882
    Tamam bundan sonra mesajların içinde seninde adın geçer karanlık gölge...Bak şimdiden geçti bile...