uzun mesajıma aynı uzunlukta cevaplar aldığımı görmekten mutluluk duyar, küçüklerin burunlarını sıkıp, büyüklerin de gözlerini oyarım gibi saçma bir başlangıç yapma isteğiyle kıvranıyorum.. ve sanırım yaptım.. o zaman devam edebilirim.. ayrıca one minute demek istiyorum.. diğerlerine 20 dakika veriyorsunuz, bana da bir dakika verin ya da ananızı da alıp gidin demek istiyorum.. bütün bunları neden dediğimi bildiğimi söyleyemem ama diyorum işte.. (ayrıca Haliye ve benden başka Uykusuz okuyan yok sanırım aramızda, o yüzden Haliye'ye hatırlatma yapmak istiyorum; Jean Claude Van Minüt :D)
bu saçma girizgahtan sonra gelelim günün gelişmelerine derdim ama demiyormuş gibi yapıyorum.. (burdan da anlaşılacağı üzere saçma girizgah, saçma gelişme süreciyle devam edicek ve sonunun da aynı saçmalıkta olacağını tahmin etmek için Nostradamus olmaya gerek olmadığını düşünüyorum) şimdi Haliye'nin suçlamalarına cevap vereyim hemen.. tamam, boş bıraktım biraz koloniyi ve virüs bulaştı ama hemen el koydum ve temizledim işte, daha nolsun ya, sahip çıkıyorum ben koloniye :) rakı-balık sefasında yetkili diye bahsedilen kişi benim galiba ya da çok yanlış anlayıp komik bir duruma düşücem ama neyse artık, söyledim gitti :D Pınar o kim diye sormasa direkt ben kendi üstüme alacaktım zaten ama Pınar o kim diye sorunca şüpheye düştüm (bknz. septisizm) bu kişinin ben olduğumdan emin olunca gerekli cevabı veririm ya da bir süre yer altında saklanıp geri dönerim tekrar, duruma göre artık :D
günün anlam ve önemiyle ilgili verdiğin bilgiler de ilginçmiş ayrıca ehehe günün şarkısı olarak verdiğin The White Stripes'ın Seven Nation Army şarkısıyla ilgili de ben bilgi vermek istiyorum :D aslında şarkıyla ilgili değil lan, sadece bu gruptaki baterist kişinin (bknz. Meg White) albümü yapmadan sadece bir yıl önce bateriye başlamış olmasını söyleyecektim eheh zaten albümdeki bateri ritmlerinden de çok bariz anlaşılıyor.. (ki aslında bu şarkı 4. albümlerindedir ama ne biliyim, hala basit ritmlerde ayak diretiyor Meg hatun kişisi) ayrıca şunu da belirteyim, biz çalmıştık bunu ve gitar kısmı da acayip sıkıcı, sürekli aynı ritm.. ama grupça çalınınca yine de eğleniliyor.. dinlenirken de ayrıca eğleniliyor, anlamış değilim.. hepsi ayrı ayrı sıkıcıyken birleştiklerinde eğlendirici oluyorlar eheh neyse.. bu gereksiz bilgiden sonra devam edeyim yoluma :) aa dur dur, devam etmeden önce bu şarkıyı beğenenler bunları da beğendi demek istiyorum :D The Gossip - Your Mangled Heart (ki aslında Yr Mangled Heart şeklindedir ismi) ve yine The Gossip - Standing In The Way Of Control..
ben sizin 7 aylık konuşmaları okuyorum lan,siz de benimkileri okuyun uzun falan demeden(=
demişsin ama herhalde bunu ibişe söylüyorsun :D ben şahsen üstüme alınmadım yani :)
Pınaaaaaar eheh amacımız ibişi kaçırmak mıymış :D tamam o zaman, bu mesajım yararlı olacak bu konuda :D ismini aratarak bulduğu için buraya anahtar kelimeler yazmak istiyorum bulsun da okusun bunu diye; Uğur, ibiş, votka :D
teşekkür etme olayına gelince, bir hata etmişim, affola Pınaaaaar :D yanlışlıkla Sarah Connor ve Cameron'ı önce yazmışım, terbiyesizlik etmişim :D:D
yandaki reklamlar da uyuz olunmayacak gibi değil, çok büyükler ya :) ama dediğin gibi en güzel reklam ramazandaki bira reklamıydı bence de :D:D
okula gitmeye çalışmışsın ama hoca yokmuş.. nedenini ben söyliyim.. şimdi normalde sen gitmiyorsun ve onlar geliyor ya hep, bu sefer de senin geleceğini öğrenince onlar gelmekten vazgeçmiş bence :D bildim mi ki :D
Özcaaan ama sana fıRıLdakdöndü diyoRum =D
ben de bırak dönsün diyim bari, ne diyim :D
abla meselesine gelirsek iki saattir onunla uğraşıyordum ben de eheh onu kendi haline bırakıp buraya geldim işte :D tam mesaj yazarken aldı, götürdü beni, 2 saat sonra ancak dönebildim de yazıyorum mesajın devamını :D he ayrıca her konuda kim kiminle anlaşabilir Pınar hehe boşver, böyle daha eğlenceli :D tabii ki seviyoruz kendilerini ama çok çaktırmamak en iyisi ehehe arada bir belli etmekle yetinmeli :D
sabahtan akşama uyumak da güzel bence ya, ben yapamıyorum birkaç aydır, özledim :D çözüm için de okula gitmeni öneririm :D son olarak canının istediği şeyleri yazmadığın için de teşekkür ederiz, yoksa bizim de isteyecekti gibi görünüyor :D
ve bitireyim bu mesajı da.. koloni tarihindeki en uzun mesajıma yaklaşabildim mi bilmiyorum ama o ne mesajdı be, bak aklıma geldi yine :D:D çok uğraşmıştım onu yazmak için ama :D:D bir gün o rekorumu da geçeceğime inanıyorum ama o gün hangi gün olur bilemem, takipte olun (biliyorum, siz de çok merak ediyorsunuz ahah) neyse efendim, gideyim artık.. yeterince yazdım (fazlasıyla da diyebiliriz) görüşürüz sayın seyirciler.. :)