Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• GaZoLiN • 21 Mart 2009 18:24 • #423849
    vallahi bu böyle uzar gider...dilerim sıkıntın neyse çabuk geçer...zira kendini üzmeye hiç değmez...ben üzüldüm de ne oldu...elimde hiç bişe yok ama kaybettiklerim çok...
  • -5gap- • 21 Mart 2009 18:31 • #423850
    sıkıntım yok.
    geRide bıRakmayı ögRenmeye caLısıyoRum sadece..
    ama onda da basarıLı oLucam! (=
    insan eLindekiLeri kaybetmeden kıymet biLmeLi..
    amaaaaan..
    hayat sevince güzeL =P
  • -sput- • 21 Mart 2009 22:59 • #423864
    hey :)

ben ben ben.
    geldim =)
    Özledinizzz miiii
    ama 10 dakka durucagımı bile sanmıyorum:D
    tam bi bucuk aydır girmiyorum sanırım degil mi ?
    amn ne gerek var.
    Özleyen mesaj atıyor zaten :)
    Dersler iyi.
    Ben iyiyim.
    Ve tabi ki enerjigim :)
    mutluyum da.
    sorun yok yani :D
    konusmaları özledim beeeaa :)

Yeni Gelenler Olmus, Onlarda Hosgelmisler.
  • -5gap- • 22 Mart 2009 17:31 • #423879
    anaaam..
    kuzen geLmis,sasıRdım! =D
    hehe..

dün duman'ın yeni aLbümüyLe meLankoLinin dibine vuRurken,simdi gene duman'ın yeni aLbümüyLe co$uyoRum! =D
    hobaaaa...

Özcaaaaaaan,bi dahakinde İstanbuLdayken canLı müzige gideLim,iceLim,co$aLım,egLeneLim =D =D
    icimde patLamaya hazıR eneRji vaR..
    hehe..

o beni bagLar..
    ben yine duRmamm..
    soR bana pisman mıyım..
    ooo..

arada deRste caLısmak Lazım.. bizde caLısıyoRuz .. de mi..
    Özcaaaaaan kayboLma,cık ortaya..

havaLar ısınsın istiyoRum artık.. soguktan bıktım,sıkıLdım,sevmiyoRum..

kacan baLık misaLiiii..
    $u giden kimin yaRiii..
    takıL agıma canımm..
    tadına bakacagmm..

duman'dan aLıntıLarrr =D

hayaL kuRmaya basLadım gene =D
    keyfim yeRinde yaa =P
    ahh ahh.. bu gencLik basa beLa,beLa =P
    eheh..
  • -5gap- • 22 Mart 2009 23:46 • #423882
    soL eLimin,isaRet paRmagının ucu..
    kasınıyoR! =D
    ama cok..
    auhaua ..
    anaaaa..orta paRmaga da sıcRadı..
    Özcaaaaaaan..
    öLcek miyim ben..
    dogRu söyLe..
    auhau =D =D =D
  • Shut Up • 23 Mart 2009 06:14 • #423887
    selamlar, sevgiler, saygılar ve bilimum başka birşeyler daha sevgili koloni insanları.. çok fena bel ve el ağrısıyla karşınızdayım (bel-el, kafiyeyi de yakaladım.. bu arada kal-el de Clark Kent'in (yani Superman'in) gerçek adıdır.. öyle bir saçmaladım işte, ne diyor bu diye düşünmeyiniz) ders çalışmaktan bitap düştüm bu gece.. hani çalışmamın karşılığını alacağımı bilsem neyse, kesin şaşırtmacalı sorulara kurban gidicem (böylece şimdiden dersleri veremezsem kendime kılıf bulmuş oldum, hep şaşırtmacalı sorular yüzünden hehe) neyse işte, bir bakayım dedim neler oluyor burda..

Selin uğramış, yolunu şaşırmış herhalde :)

Pınaaaaaaar, Duman dinlemektesin demek :) Duman diyince aklıma iki önceki buluşmada bulamadığım (daha doğrusu kapısının girişini karıştırdığım) Bronx geldi hehe (ne alaka diyen olursa diye not: Duman, özellikle meşhur olmadan önce orda çalardı efendim) hayır, işin ilginç tarafı oraya gitmemizden 3-4 ay önce biz de orda konser vermiştik, nasıl bir balık hafızası var bende, çözemedim gitti.. bir gün evi de bulamıycam diye korkuyorum :D

sol eline dikkat et Pınaaaaaaaaar :) bazen de ayakların altı kaşınır ya, çok fena o ya :D ama ölmeyeceksin merak etme eheh en azından yakınlarda değil.. gerçi biz uzun vadede de ölmüyorduk, birşey olmaz sana ya :D

ders çalışmaktan kitap da okuyamıyorum ya.. film falan da izleyemiyorum dememi bekliyor olabilirsiniz ama arada izliyorum yine hehe ama şöyle açıklayabilirim; ders çalışırken birşeyler okuyoruz sürekli, okumaktan baygınlık gelince bırakıyorum ve birşeyler izliyorum işte.. okumaktan baygınlık gelince kitap okumam saçma olur dimi :) bunu da çok merak ettiğiniz için (!) açıklayayım dedim :D

şu anda da ders mi çalışsam yoksa uyusam mı artık diye düşünüyorum.. şimdi herkesin uyumayı seçeceğimi düşündüğünü biliyorum ve yanlış tahmin ettiniz yurttaşlar, ders çalışıcam diyorum (ahah yalan yalan, uyurum az sonra :D:D sırf cümlenin sonu öyle gelecekmiş gibi olduğundan öyle yazdım.. biraz da şaşırtmacalı (!) cümle olsun diye yazdım, okurken çok şaşırdınız (!) eminim :D) bu arada ne kadar çok parantez içi ünlem yaptım bu yazıda, ilginçmiş.. bu arada biraz daha ders çalışıcam galiba.. kendi içimdeki çelişen düşüncelerimi (daha doğrusu karar veremeyişimi) neden buraya pıtı pıtı şeklinde yazdığımı da bilmiyorum ama bu beni yazmaktan alıkoymuyor görüldüğü üzere :) galiba birkaç gündür yazmadığım için yazmayı özlemişim de bahane bunlar :) neyse, galiba çalışıcam.. ya da yatıcam.. en iyisi ben bunu bir dahaki yazışımda bildireyim size.. çok merak ediyorsunuz ya (!) hehe bak yine yaptım parantez içi ünlemi.. sevdim galiba :)

neyse efendim.. gideyim ve ne yapacağıma karar vereyim ben.. sevgiler, saygılar.. ve son olarak domates (?!)
  • mazbut • 23 Mart 2009 14:04 • #423893
    hayat güzel parama kavuştum sonunda biraz taviz verdim ama olsun ailemin istanbula taşınmış olması beni çok derinden etkiledi bi başıma kaldım yaban ellerde neyseki alıştım artık neyse gitmem gerek görüşürüz =)
  • -5gap- • 23 Mart 2009 17:04 • #423896
    sinirLiyim..sinirLiyim..sinirLiyim..
    evet,bu araLar cok sinirLeniyorum.. faRkettim =P
    beni bu haLe düsüRenLer utansın beaaa!
    ayRıca;
    sıRf kavga cıkaRmak icin üyeLerin yapmıcagı sey yok! (beLirLi kisiLer)
    "aa" yazsan hayıR "a" derLer!
    onLarda deLi ediyoR beni!
    uyuzLuk yapmak hosLarına gidiyoR oLsa geRek.
    buLsam bi kacını bi kasık suda bogcam!
    ama tabi hepsi $akaaaa.
    (!)(!)
    ama kimseye cevap veRmicem!
    kuduRsunLar..

aRkadasımda bi kitap göRdüm.. "imkansız ask" diye..
    aRka kapagındaki yazısını okudum.. ve onu okumak icin sabıRsızLanıyorum!

ve son olarak domates (?!)

höööönk! =D

hayat güzel parama kavuştum sonunda

paRa..paRa..paRa..
    =)

Liseden bi aRkadasım vaR.. oLdum oLası zaRardır..ziyandıR.. ve buna benzeR biR süRü $ey!
    gecen göRüseLim dedik..bize geLdi.. ve bana uzun zaman sonRa gene zaRar oLdu!
    bi insan hic mi degismez!
    hep mi zaRar oLur..
    oyy..oyyy ..
    ama yine de;mühim oLan insanLık!

bu aRaLar insanLara tahamüLüm yok..anLadım!
    yakLasma yanaRsın..
    =P
  • Shut Up • 24 Mart 2009 05:02 • #423906
    kısa bir yazıyla (en azından başlarken öyle düşünüyorum) karşınızdayım sayın seyirciler :) ayrıca az önce banyodan çıkmış, pirüpak şekilde gelmiş bulunmaktayım (bu gereksiz bilgiden sonra devam edeyim yazıma)

Pınaaaaaar.. sinir yok :) hangi üyeler kıllık yapmış sana, göster dövelim hemen :P:D zarar ziyan arkadaşlardan herkeste 1-2 adet var sanırım.. çok uyuz insanlardır, katılıyorum kesinlikle..

ayrıca mazbut, halin burdan bakınca hiç de fena görünmüyor :)

neyse efendim, dediğim gibi kısa bir yazı olarak bırakayım ve gideyim.. sevgiler, saygılar.. ayrıca vanitas vanitatum efendim.. (bu sefer anlamlı bitirdim ama aslında domates de anlamlıydı bence.. evet)
  • -5gap- • 24 Mart 2009 15:05 • #423907
    hehe..
    dövmeyeLim Özcan,iskence yapaLım!
    ismaiL yk dinLeteLim onLara sabahtan aksama kadaR..
    kıvRansınLar..
    =D =D

nazaRa geLdim nazaRaa =P ahuah..
    sabah bi kaLktım.. gözüm kıpkıRmızı.. bi gözüm baska digeRi baska bakıyoR auhau =D
    kücük emRah oLdum bea..
    ama dısaRı cıkınca hic biRsey oLmuyoR,düzeLiyor =D
    tuhaf..
    eve geLince agRı yapıyoR =D
    cok soRunsun Özcaaaaan,cokkk =P

böRek yapmayı ögRendiydim gecen ayLarda.. söyLemez oLaydım.. aRkadasLar her gün istisnanız böRek istedi benden.. kafama kafama kaktı..
    ama ben hepsini duymamazLıktan,göRmemezLikten geLdim =)
    artık pes ediyoRum.. böRek yapmaya gidiyoRum =D

evet Özcaaan,sana da yapcam böRek,unutmadım! =D
    ama meLemen'im de güzeLdi de mi Özcaaaan =D

ve ben haLa hastayım!
    =/