Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• GaZoLiN • 17 Mart 2009 23:12 • #423749
    inşallah sende canım...şakır şakır ingilizce konuşuruz sitede bakarsın...
  • -5gap- • 17 Mart 2009 23:17 • #423751
    nasip,kısmet,hayıRLısı =)

hehe..
    akLıma geLdi de..
    gecen bi yeRde otuRuyoRuz..
    yan masamızdaki insan topLuLugu tabu oynama basLadı..
    bizde de bi sessizLik oLdu..
    biRden hepimiz gözgöze geLdik,noLuyoRuz gibisinden..
    bi baktık yandaki aRkadasLar ingiLizce-tüRkce kaRısımı tabu oynuyoR..
    auhahua =D =D
    komedi..
    seviyoRum yuRdum insanını =D =D
    (yaLandan kim öLmüs =P )
    bizde ona benzeR koLonide konusuRuz =D =D
    göRenLer anLam veRemez =P hehe..

hade,ben kactım..
    eyvaLLah =)
  • mazbut • 18 Mart 2009 01:01 • #423754
    work and travel belki italya başka bi yere gitmem gidersemde grappa içer keyfime bakarım papayla tavla oynarız roma sokaklarında fink atarım 700 avro devlet verse bi o kadarda peder gönderse yolumu bulurum bu arada bazen burda yazdıklarıma şaşırıyorum çakır keyf olduğumda bire bir koloniyi seviyorum tembellikte yeni buluşlar yaptım 4 kamışı birleştirdim bardan içine kadar uzanacak şekilde kolulmu hareket ettirmek zorunda kalmıyorum ama bardak bitinca tekrar doldurmak zorunda kalıyorum onunda bi yolunu bulucam evdeki Perlatörlerden birini şişeye taktığım zaman o işide halldetmiş olucak saygılar ıssa bizlerin yanında
  • Shut Up • 18 Mart 2009 02:26 • #423756
    selamlar efendim :) gece olunca buraya uğrayayım dedim yine.. bakalım neler olmuş neler dönmüş dedim ben yokken.. şimdi dönenlere göre ben de dönen cevaplar yazıcam (artık o ne demekse eheh)

senaryo olayına hiç girmeyelim işte Pınarcım eheh senaryo fikirlerim fazlasıyla çoğaldı ama ne yazacak fırsat bulabiliyorum, ne de tembelliğimden yazabiliyorum.. yaza yazmayı umuyorum (kelime oyunu gibi oldu :D) sen ilham kaynağı olursun artık o zamana kadar :P:D

hastalıkta da bence sen iyileşemediğin için ben de iyileşemiyorum :D karşılıklı birbirimize atalım suçu eheh sahi niye iyileşemedik biz ya :)

work & travel olayında zaten geliştirme kısmını yazmışız ikimiz de ama Gamze hızlı bir okuyuş yaptığından farketmemiş demek ki hehe neyse artık, sorun çözülmüş zaten :) ayrıca mazbut İtalya'ya giderim demiş ama italyancadan önce ingilizceyi bir bitirelim de, sonra geliriz ona da hehe ayrıca ben var sevmek çok italyanca (neden cümleyi böyle kurduğum hakkında en ufak bir fikrim yok hehe)

kitabın konusu ilginç bence de :) bahsettiğin film de Halka :) böyle anlatınca benzer konuda görülseler de alakası yok aslında.. yani Halka korkutmak amaçlı yapılmış ama kitap korkutmak amaçlı değil, yani bir gerilim havası yok :) daha çok kişinin psikolojisine inmiş.. neyse işte, öyle birşeyler :)

çok hapşuran çok mu yaşar? hmm, güzel soruymuş :D şimdi bu konuda saçmalamam gerekirse eheh bence doğru olabilir bu hipotez :D ben de bunu geliştirmek istiyorum izninizle.. çok yaşa denilen kişi karşılık olarak hep beraber falan der ya.. o zaman hep beraber sonsuza kadar yaşar mıyız acaba :D Pınaaaaaar ölümsüzlüğün sırrını mı bulduk, naptık biz :D:D:D (coşmanın son raddesi eheh)

çelişkiler güzeldir diyim son olarak :) hadi görüşürüz sevgili seyirciler :)
  • -5gap- • 18 Mart 2009 21:57 • #423778
    yoRgunum fazLasıyLa.. bi doLu isim vaR.. ama ben buRdayım =D
    ve bu duRuma sasıRmıyoRum..
    egeR yazmazsam,rahat edemiyoRum =D
    artık psikopatLık deRecesine uLastım =P hehe..
    tembellikte yeni buluşlar yaptım 4 kamışı birleştirdim bardan içine kadar uzanacak şekilde kolulmu hareket ettirmek zorunda kalmıyorum

hehe..bi keRe bende buna benzeR biRsey yapmıstım ama pek dayanmadı..sagLam oLmadı =D
    benim beceRiksizLigim oLsa geRek..
    bahsettiğin film de Halka :)

evet,akLıma geLdi ama emin oLamadıgımdan söyLemiyim dedim =D
    hani noLur noLmazzz =P
    cevapsız aRama diye bi fiLm vaRdı gaLiba bi de onunLa kaRıstıRdıgımı düsünmüstüm..
    of.. neyse.. öyLe biRsey iste =D
    bugun mutLuyumm (=
    suRatımda aptaL bi güLümseme =D
    heR zamankinden faRkLı =P =P ahuah..
    nedense artıkın =P
    o zaman hep beraber sonsuza kadar yaşar mıyız acaba :D Pınaaaaaar ölümsüzlüğün sırrını mı bulduk, naptık biz :D:D:D

Özcaaaaaaaan =D
    bunu buRda konusmayaLım =P ahuauh.
    dünyayı eLe geciRcez daha =P
    ayRıca;rüyamda İstanbuL'daydım!!! =)
    kız kuLesine kaRsı otuRmus,bir seyLer yapıyoRdum.. biriLeri vaRdı yanımda..
    hemen yoRumLuyoRum kendim,vizeLerden sonRa oLmadı mayısın sonuna dogRu bi İstanbuL yapıcam! 8)
    zaten 3ay sonRa buLusma yaptıgımız icin faRkında oLmadan,nisan oLması Lazım ama onu uzatıp mayısta yapabiLiriz..
    offf .. bugun iyice cümLe kuRma özürLüsü oLdum =D
    zate kuRamıyoRdum..
    Özcaaaaaaaaan..
    beni anLıyoRsun degiL mi_!? =D =D =Dauhau..
    ama,geLceeeeeem! =)
    bitti,o kaDdaRr!
  • Shut Up • 18 Mart 2009 23:16 • #423779
    selamlar, saygılar, sevgiler falan diye ilginç bir giriş yapayım :)

Pınaaaaar o kadar bağımlı olduysan bağımlılık yapar uyarısı yapsam mı acaba koloni girişine eheh

o sırrı da bir ara biz konuşuruz artık, çaktırmayalım :P:D farkında olmadan 3 ayda bir mi yapıyormuşuz biz buluşmayı, hmm.. hiç farkında değilim gerçekten :D he ayrıca anlıyorum ben seni cümle kuramasan da :)

ve şaşırtıcı birşey yapıcam şimdi.. bitiriyorum mesajı :) kısa oldu değil mi :)
  • -5gap- • 18 Mart 2009 23:31 • #423780
    Özcaaaaaaan!
    $a$ıRdım!
    =D
  • -5gap- • 19 Mart 2009 22:56 • #423790
    keyfim yok..
    canım sıkıLıyoR.
    yapcak biRsey yok.
    ..ve;
    *yaLnızLık payLasıLmaz!
  • mazbut • 20 Mart 2009 19:09 • #423807
    bu aralar çok yazar oldum ya yazıyorum ya da ne yazacağımı düşünüyorum geceleri bi başka oluyor beynimi boşaltmaya çalışıyorum kelimelerle ama bi türlü boşalmıyor ne yapacağımı bilmiyorum yazıyorum yazıyorum yazıyorum geçenlerde lisedeki yazdıklarıma bi baktımda aristoya küfür etmişim çok güldüm gençlik işte oluyor böyle şeyler ağlamaya ve sarhoş olmaya ihtiyacım var kendimi sansürlüyorum ayık kafayla sarhoşken daha bi özgür ifade ediyorum kendimi
    kendinizi fazla yormayın insan yorgun doğar dünya da dinlenir =)
  • GaZoLiN • 20 Mart 2009 19:11 • #423810
    ya benim bi arkadaşım var yönetmen olmak istiyo...acayip bağlantıları var...kısa film de çekiyodu bi aralar...sanki senden bişeler öğrenebilirmiş gibime geldi...