Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• KaranLık-göLge • 11 Mart 2009 22:03 • #423183
    Pinarrrr tabela as koloninin girişine. karantinaya alındığımıza dair bilgilendirme olsun dışarıya.
  • GaZoLiN • 11 Mart 2009 23:01 • #423185
    Peki virüsü kimlerin yaydığı da yazılacak mı tabelaya...!?
  • -5gap- • 11 Mart 2009 23:02 • #423186
    ciddi biR mesajdıR!

öhööm..
    bu göRevi üstLeniyoRum o zaman..
    koLoni komiseRimiz geLmeden (anaaaam iLk defa Özcan sana böyLe sesLeniyoRum =D =P ,neyseeem ) koLoniye giRmek,yazmak,okumak vs vs vs.. kısaca faaLiyette buLunmak yasaktıR,tehLikeLidiR,sakıncaLıdıR,yapıLmamaLıdıR..
    =P =P
    cezası,deneyin ve göRün =P demek isteRdim ama bu kıskıRtıcı oLur,demem..
    Özcan ne deRse o=P
    basımızda bi komiseRimiz biLe oLmazsa,oLacagı bu iste =P
    digeR koLoniLer ibRet aLsın..
    auhau =D
    dedigimi yapın,yaptıgımı yapmayın!

saygıLar..
  • Shut Up • 12 Mart 2009 00:12 • #423192
    yok yok, boş bırakmaya gelmiyor buraları :D hemen virüs falan yayılmış (Haliye de virüsle beraber gelmiş olmalı ahaha yolunu kaybetti de geldi herhalde aylar sonra koloniye :D gerçi geldiği gün söylemişti bana geldim diye.. çok uzadı yine parantez içi, kapatayım)

hemen bir konuşma yapayım salgınla ilgili, daha doğrusu bilgilendirme amaçlı duyuru yapayım.. :)
    pek sevgili koloni insanları; an itibarıyla virüsü büyük savaşlar vererek yok etmiş bulunmaktayım.. çok zorladılar beni ama koloniyi ve koloni sakinlerini bir virüse kaptıramam dedim ve amansız bir savaş içine girdim.. hatta destansı bile diyebilirdim ama övünmeyi sevmem bilirsiniz :D bana bu konuda yardım eden Sarah Connor ve Cameron'a da teşekkürü borç bilirim (büyük ihtimalle bu teşekkür göndermesini kimse anlamayacak ama ben yine de yazayım dedim eheh)

neyse, yeterli coşmayı yaptım konuşmamda ve yeterli olduğunu düşündüm.. şimdi diğer konulara eğilebilirim (ayrıca, ağaç yaş iken eğilir) öncelikle yokluğumda Pınar'ın yaptığı uyarılar ve aldığı önlemler için ona da teşekkür edeyim hemen burdan :D hep insanlık için çalışıyoruz, ne kadar insancıl insanlarız böyle eheh neyse, daha önceden de belirttiğim gibi artık korkmadan girebilirsiniz, virüsü evine gönderdim :) (he bu arada Haliye'yi de 7 aylık konuşmaları okuduğu için tebrik ediyorum ve oha diyorum kendisine burdan eheh)

ondan sonra başka ne vardı hmm, düşüneyim :) heh hatırladım birşey.. Gamze, boşuna uğraşma, Uğur ne okur uzun yazıları, ne de uzun yazar.. hani alışırsın demişsin ya, alışacak zamanı çoktan geçti, senelerdir bir alışma göremedik kendisinden :D Uğur bu arada bugün Absolut içerken aklıma geldin ahaha votka var mı votka :D:D ibiş insan seni :D

Pınaaaaaar.. yine çok erken mesaj atmışsın ya, baya baya kötü hasta olmalısın.. yoksa bu kadar erken mesaj mı atılır (bu mesaj, senin o mesajından çoook sonra (çok da değil aslında, 1-2 gün ya neyse eheh bu arada uzun zaman sonra yine parantez içinde parantez açmışım ve uzadıkça uzuyor parantezlerim eheh kapatayım) yazdığım için iyileşmişsin ama o anda okuyormuş gibi yap işte eheh)

Haliye insan nasıl katil olurmuş, ne anladın bakalım konudan, anlat :D

ve evet, Pınar'ı yalnız bırakmamak için hasta olmuştum, şimdi iyileşmiş olduğuna göre ben de düzelebilirim galiba :D

çok uzun bir yazı oldu dimi eheh uzun süre yazmayınca böyle oluyor (sürekli de uzun süre diyorum, göz göre göre yalan be :D 3-5 gün uzun süre midir ya.. ama tabii kime göre, neye göre diyebilirsiniz, o da doğru.. gittikçe cümlelerim zor anlaşılmaya ve fazlasıyla devrikleşmeye başlıyor, farkındayım eheh yine parantez içine girmişim ayrıca, kapatayım hemen)

yandaki U2'nun 3D konser haberini görüyorum.. aslında bunun haberini 2 gün önce gördüm ve benim fikrimi çaldıklarını söylemek istiyorum.. koloniden kimseye bahsettim mi hatırlamıyorum ama konserlerin sinema salonlarının en azından bir salonlarında gösterilmesinin güzel olabileceğini düşünmüştüm ve arkadaşlara falan anlatmıştım bunu.. düşüncem şöyleydi; mesela bir hafta boyunca Metallica'nın bir konseri verilsin sinema salonunun birinde.. diğer hafta başka bir grup, mesela Red Hot Chili Peppers diyelim.. bence ilgi çeker.. sonuçta bu gruplar sürekli ülkemize gelip konser vermiyorlar ve böyle 3D konser çekimleri olup da sinema salonlarındaki atmosferde verilirse bir nebze de olsa (nebze?) konser anını yaşayabiliriz diye düşünmüştüm.. sonuç olarak fikrimi çalmış bu U2.. hain Bono.. neyse efendim.. ayrıca bir de sadece gnçtrkcll'lilere olmasına da ayrıca uyuz oldum.. turkcell kullanmıyoruz diye göremiycez yani.. gerçi çok sevdiğim bir grup olsa bir şekilde giderdim ya neyse :D ne çok uzattım bu gereksiz konuyu eheh kapatayım bu konuyu da..

hatta mesajı da bitireyim.. abarttım resmen :D bu kadar yeter şimdilik.. sonra bir ara gelir yazarım, üzülmeyin (ahah coştum, üzülmeyin bile diyorum yani :D) daha fazla sululuk yapmadan gideyim en iyisi.. hadi görüşürüz sevgili koloni insanları, muhterem kişilikler :D
  • disprosyum_08 • 12 Mart 2009 11:27 • #423196
    noluyoooo burdaa =S
    ne bu ya herkes hasta.. iyileşin gelin lan,uğraşamam sizlerle =P hastaneye çevirdiniz lan burayı!
    Özcan gelmişsin,hoşgelmişsin de gelir gelmez coşmuşsun bakıyorum:D
    gaza gelmeyen insanlara da bak hele =Pp
    zaten hepsi senin yüzünden,bi kolonine sahip çıkamamışsın,koloninin haline bak :D

nasıl katil olunur anlatayım,çok basit,sanıldığı kadar zor değil,öyle bi sinirlendiriyolar ki sizi,tek şeye odaklanıyosunuz.. gidip o kişinin kafasını koparmak.. katil olacakmışsın,hapislerde çürüyecekmiş gençliğin.. umrumda olmuyo.. öldürürsen o anki mutluluk gibisi yok..
    nerden biliyorum? hiç adam öldürdüm mü? hayır,daha değil,ama yakında:DD
    herkes yapabilir:D

canım sıkılıyor eyy insanlarr.....!
    2 gün daha okul =/ akabinde yeni işim 8)
    ondan da uzun uzun bahsetmek isterdim ama gidip çalışayım geleyim,ayrıntılar ondan sonra..

rakı-balık sefası yapasım var şiddetle....
    bu aralar bu şiddet eğilimi neden nüksetti yine,bilemiyorum..
    ilgililere duyrulur,ayarlayın bi organizasyon,geleyim :D
    şiii yetkiliii,özellikle sana söylüyorum:D

hava da pek güzel.. okula gitmesem gidip gezsem mi diye düşünmüyor değilim =P
    pınaaaaarr fadime'nin düğününde halay çekelim:DDD
    saçım saçım saçmalayasım var,sanki çok farklı bişey yapıyormuşum gibi =))
    anaammm bu akşam aşk-ı memnu var 8) izleyin,izletin lan:D
    ayriyetten uykusuz ve penguen günüm:D
    durun tarihe bakıyorum günün başka bi anlam ve önemi var mı diye..
    sırf sizler için bakıyorum =P

1930'da Hindistan'da Mahatma Gandhi,tuz üretimindeki hükümet tekeline karşı çıkmak amacıyla,Ahmetabat'tan denize 300 millik yürüyüşe başlamışşşş....
    1966- 15 yaşında bir ortaokul öğrencisi komünizm propagandası yaptığı iddiasıyla tutuklanmış.Edebiyat öğretmeninin ''Atatürk'ü başka bir dünya lideriyle karşılaştırınız'' konulu ödevinde öğrenci Atatürk'ü Lenin'le karşılaştırmış.Öğretmen öğrenciyi ihbar etmiş ve öğrenci tutuklanmışşş..

Karınca: bir karınca ağırlığının 50 katı ağırlığı kaldırabilir,30 katı ağırlığı çekebilir.
    Bir karınca zehirlendiğinde her zaman sağ tarafına doğru düşer. Dünyada insan başına düşen karınca sayısı bir milyondur.Dünyadaki beyaz karıncaların toplam ağırlığı insanların 10 katıdır. ( höööh!)
    Bir karıncanın koku alma yeteneği en az bir köpeğinki kadar gelişmiştir. Karınca deliklerinin girişi her zaman kuzeye bakar (bunu biliyodum bee:D )

günün sözü: Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene,hiç kimse yardım etmez!! demiş Pestalozzi..
    demişse vardır bi bildiği =D

günün yemeği: yoğurtlu salma (bu ne be:S ) osmanlı yemeğiymiş,neyse tarifi yazmıyorum,uzun:D
    isteyen olursa msnden anlatırım,çok yoğun istek olursa,burdan da yazarım,neyse..

günün şarkısı: Seven Nation Army (birkaç sabahtır bunu dinleyerek başlıyorum güne,güzel oluyo,enerji veriyo,uykunuzu açıyo,tavsiye edilir =))

bilmiyorum daha ne yazsam:D okula gideyim bari =S peh..
    ben sizin 7 aylık konuşmaları okuyorum lan,siz de benimkileri okuyun uzun falan demeden(=
  • -5gap- • 12 Mart 2009 15:41 • #423201
    ohh bea..

mesajLarınızı göRdügümde ki tepki; "ohh bea.. sonunda eskiye dönüyoRuz" (=
    ..oLdu!
    özLemisim bu kadaR uzuuun yazıLar göRmeyi..
    amac;uguR'u kacıRmaaakk.. niahaha =D
    yazdıkLarınızı heR ne kadaR simdiye kadaR coktan unutmus oLsam da bunu caktıRmadan devam edebiLirim..
    koLoniyi kaRantinaya aLır aLmaz,pek sayın koLoni komiseRimiz oLaya eL attı ve tüm mikRopLarLa savasaRak ve tabi ki gaLip geLerek pek degerLi koLonimizi tekRardan hizmete acmıs buLunmakta =D buRdan tebRik ediyoRuz efenim =P
    ama.. ama..Sarah Connor ve Cameron'a bizden önce tesekkür ettin yaaa .. =P =P
    taaaamam dedim.. ortakLıgı bitiRiyoRum =P ahuau .. hemen sonRa bana ediLen tesekküRü göRünce sinirim yatıstı =P simdiLik biRsey demiyoRum =P eheeh..
    fadime'nin dügününde cekmem ben haLayyyy =D ama haLay bası oLursam neden oLmasın ki _!? =D
    ahh ahh.. Lise yıLLarımda az haLay bası oLmazdım ben ve kemiriLmis boRda kRavatım =D =D ne ikiLiydik beaa .. ne aLemLere akaRdık kRavatımLa birLikte =D bi tek boynumda duRmazdı ne hikmetse.. auahaua =D
    bende yandaki bu RekLamı göRüyorum ve uyuz oLuyoRum.. cek kaRdesim sunu suRdan yaa =D meRak edip bakmadım biLe üsengecLigimden =P
    o kadaR isimin aRasında bi de ona bakıcam.. dahaa neLeRrr =P
    ama.. gaRaj'ın geLmis gecmis en güzeL RekLamı... Ramazandaki soguk biRa RekLamıydı.. auahu =D
    anLadın sen onu Özcaaaan =D
    haLiye,canım..iLgiLi,yetkiLi,oRganizasyon,$i i sana sesLeniyoRum vs vs deRken _!? =D =D
    kime sesLeniyoRsun =D =D =D ahuauah.
    bugun uzun aRadan sonRa okuLa gidiim dedim,gittim.. deRsLerin hepsine giRermiyiim.. tabi ki de hayıR =D eve geLdim.. bi mesaj geLdi,hoca yok benzeRi bi mesaj =D saLı günüde geLmemisti. buRdan cıkaRdıgım sonuc,ben okuLa gitmeyince,hocaLarda deRse gitmiyoR..
    p -> (ise) q ..
    mantık deRsi..
    ahuaua =D
    kopyanın yaRarLarı =P haLa biRseyLer hatırLıyoRum.. =D =D
    tüm gün uyumak istiyoRum diye tuttuRmustum bi aRa.. bugun faRkettim.. hastaLıgım bu ise yaRadı =D sabahtan aksama kadaR uyuyup,iLac iciyoRum ahau =P =D
    bagımLı oLdum =P naiaha.
    günün yemegi;yoguRtLu saLma ... =S =S Resim oLsaydı yoRum yapaRdım..
    Özcaaan ama sana fıRıLdakdöndü diyoRum =D
    *kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene,hiç kimse yardım etmez!!
    bu sözden yoLa cıkaRak,teRzi kendi sökügünü dikemez ama .. ee noLcak =D
    acıkLayın bana =P
    (nebze?) *sebze demek istiyoRum.. iLk okudugumdan beRi akLımda.. demis buLundum.
    neysem efendim..
    hastayım ben,benden bu kadaR =P
    esen kaLın..
  • GaZoLiN • 12 Mart 2009 16:50 • #423203
    ya mesajları okudum da ablam bu duruma el atsın dedim...hazır şimdi TUS'a çalışıyo...teşhis koyabilir yani...yaaa özledim çok...tıpçılara hiç tatil yok...)):
  • KaranLık-göLge • 12 Mart 2009 17:26 • #423212
    Abla hasretinin nasıl bir şey olduğunu çok iyi bilirim. Çünkü bende ablamı 2yılda bir 3 4 gün max. 1hafta doğru düzgün görüyorum görmüyorum..
  • GaZoLiN • 12 Mart 2009 17:29 • #423213
    özlüyorum ya..ötesi var mı..gördüğümde diyorum sen ne kadar büyüdün diye...
  • GaZoLiN • 12 Mart 2009 17:38 • #423214
    Allah ayırmasın ablalarımızdan kara gölgecim...