Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -5gap- • 14 Mart 2009 15:20 • #423567
    =D
    dakikası da beLLi..
  • Shut Up • 14 Mart 2009 15:39 • #423568
    ben geldim ama herkes gitmeye başladı sanırım :D:D her ne kadar burda okunanlardan belli olmasa da ben hissediyorum gittiklerini (ahah yalana bak, nerden biliyorum acaba :D) neyse efendim hemen uzun yazıma başlayayım da görevimi yerine getireyim :D

ama öncelikle kısa olanları aradan çıkarayım :D ibiş insan, protesto iyidir, sebep ne bilmesem de :D
    Haliye, sanırım neden 7 dakika sonra kötü olduğunu anladım :D (bunlar da cidden çok kısaymış, bitti hemen be :D)

bugün film günümüzdü (bilen bilir, bilmeyenler için cumartesi arkadaşla film günümüzdür) ama dolu yağması günü sekteye uğratmış bulunmakta.. yoksa burda olmazdım zaten şu an :) arkadaş gelirken baya bir ıslanıp yarı yolda geri dönmüş eheh başka güne erteledik ve çok uzun bir zaman sonra cumartesi bu saatlerde film izlemiyor olmak çok garip geliyor bana, o yüzden az sonra kendim izliycem :D
    Özcaaaan,a$tın sen kendini faRkında mısın =P

aştım mı sonunda? yaşasın :P:D
    aksam koLoniye bi baktım ama yazmadım.. kendime söz veRdim =P notLarımı temize cekene kadaR gRj'a yazmıcam dedim.. ve basaRdım! 8)

vay be, tebrik ettim :D quizi de erken öğrenmişsin bence :D yeter sana o süre ehehe

sinirlenme Pınaaaaaar demek istiyorum.. insanlar garip, takma sen onları :)
    baaaak,bana seLin'in taktigini kuLLandıRttıRmaaa =D

hayıııııırrrr!!! :D ya hastayım fena, kitap okumak için aşağı doğru bakmam gerekiyor ve iğrenç olacak ama siz yabancı değilsiniz (meşrulaştırdım böylece) burnum akıyor, okuyamıyorum :D ders çalışmak zorunda olduğum için önce ona kasıyorum, sonra kitap okumak zor oluyor işte bu sebepten.. bir kurtulursam şu hastalıktan, hızlanıcam.. Grangé'a da geliriz Pınaaaaaar :D

Dövüş Kulübü'nü izlediğine de şaşırdım gerçekten ehehe demek ki dediğin kadar çok izlememezlik yapmıyorsun filmleri eheh ama iyi yapmışsın izleyerek :)
    iLk akLıma geLen.. o haa! 641 baLık..
    baLık aLmaktan hic mi bıkmaz insan.. oLdu =D

şimdi bunun kitap içinde bir nedeni var ama açıklamadım burdan okumak isteyen olur diye :)
    bu gaRibime gitti.
    biR gün denemek istiyoRum ama.. ekmege yazık oLmıcak mı öyLe de diye akLımdan geciRmiyoR degiLim..

evet ekmeğe yazık olur ama taktik mantıklı.. ekmeğe yapışır o küçük kırık cam parçaları diye düşünüyorum :)
    kuRu kuRu tebRik etmekte ne ise yaRıyoRsa aRtıkın..... =D =D =D =D
    auhauah..

ıslatırız bir gün Pınaaaar :D

neyse efendim.. gideyim artık ben.. kahve falan yapayım da film izleyeyim :) au revoir..
  • -5gap- • 14 Mart 2009 20:12 • #423574
    bugün aLıntı günümüz oLdu =D hehe..
    Özcaaan cumaRtesi cumaRtesi aRkadasıyLa fiLm izLeyemedi,napaLım napaLım dedik ve bugun aLıntı günü iLan ettik.. aahuauh .. =D
    öyLe mi oLmus demeyin..öyLeymi$$ =D
    bende yeni ögRendim =)
    ibiş insan, protesto iyidir, sebep ne bilmesem de :D

iyi degiLdiRrrrrr!
    Özcan,degiL! =D
    Dövüş Kulübü'nü izlediğine de şaşırdım gerçekten ehehe demek ki dediğin kadar çok izlememezlik yapmıyorsun filmleri eheh ama iyi yapmışsın izleyerek :)

gaza geLdim,hemen bi fiLm izLemeLiyim =P ehhe..
    aa.. gaza geLmek demisken..
    Özcaaaan..
    sana buRda cook mühim bi göRev düsüyoR =D =P
    yeni göRevine hazırLan =P
    acıkLıyoRum,yaz tatiLinde ingiLizce ögRencem !!! evet evet,been sasıRmayın..
    yaa haLiyee 'hade Lem oRdan' deme.. ve haLaa gaRip gaRip bakmaya devam etme,hıh!
    bu sefeR oLcak!
    inanıyoRum =P
    Özcaaan,ben vaz cayaRsam,kaRamsaRLıga bagLarsam..duRmak yok.. gaza devam..
    anLastık mı __!? =D ahuauha..
    Rüsvet oLarak,cino! =D
    az önce maRifetimi gösteRerek tatLı yaptım 8)
    hehe.. evet,beceRebiLiyoRum =D
    haLiyeee,ne yaptım biLiyoR musuuun =D auhau .. esRa'Nın anasının yaptıgı o bonbon'Lardan =D
    hemen anLatmak istiyoRum..
    Lise yıLLarında biz neRdeyse heR hafta yerLi maLı yuRdum maLı heRkes onu kuLLanmaLı günü yapaRdık =D =D
    ac gözLü insanLarın haLi bi baska tabi..
    bende o zamanLardan kaLma iste ac gözLüLük =P ahuah.
    heRkes sabah eLinde taze taze böRekti,kekti,tatLıydı aLır geLirdi..
    biz ac gözLü baykusLar oLarak,heRkesin yaptıgı seye bakaR ve duygu sömüRüsüyLe de tadına bakaRdık..
    bunLarı kim yapaRdı.. haLiye ve beeeeeen! auhauha =D =D =D
    bi tane aLır,kaRdes payı yapaR,kimseye caktıRmadan hooop mide yapaRdık =D
    ve sonRa tabi ki o pis güLüsümüzLe sıRıtıRdıkkkkk 8)
    ee heRKesten önce o güzeLim seyLeri yemis oLurduk tabi..
    cakaLLık böyLe biRsey 8)
    kimse hayıR veRmem de demiyoRdu..diyenLer de oLmadı degiL ama.. kim kazandı.. tabi ki de biiizzzzzzz! 8)
    ahh ahh.. ne günLerdi bea..
    kac cesit pasta böRek oLurdu..
    nasıL kapısıRdık vaR yaa ..
    bi de biz ikimiz cakaL varLıkLar.. fazLa fazLa aLır,sıRanın aLtında baska bi tabakta sakLaRdık ahuahua =D =D
    gözümde canLanıyoR Lem o anıLar =D =D
    yee yee bitmezdi =D
    cıkısta da baska sınıfta baska bi ac gözLü aRkadasımız vaRdı,ona veRirdik =D =D
    göRünüRde iyiLik yapaRdık ama konuyu deseRsek degisebiLir oLayLar ve nedenLeri =D ahuahua.
    tıka basa doyaR,hazım e deLim diye bi de üstüne soda iceRdik ahuauah =D
    bi de video cekmistik o göRüntüLeri..
    tam komedi aahuauh =D
    tamam,sustum .. bu konuyu kapatım.. daha sonRa baska konuLarı da anLatıRım auhau =D
    siz yeteRkim isteyin =P

sabıRsızLıkLa bekLemekteyim efenim =D
  • -5gap- • 14 Mart 2009 23:32 • #423582
    hapsuRurken öksüRebiLir misin..
    ben yapaRım..
    ama..tavsiye etmem!
    soRumLuLuk hic kabuL etmem =D
    ama yapaRsan da benim yanımda yap ki,güLiiim baRe bea hacı =D
  • -5gap- • 15 Mart 2009 14:26 • #423598
    meydanı bos buLmusken saLdıRiiim baRem =P
    hehe..
    dün,meRak ettim,üsenmedim ve aRastıRdım..
    meRak iste =P
    Chuck Palahniuk..
    Özcaaaaaan okuyoRsa bi biLdigi vaRdır dedim,bakiim bi dedim =D =P
    baktım..
    kitapLarından aLIntıLarı okudum biRaz..
    ve o kadaR etkiLendim ki..
    Özcaaaan'ın yaptıgı aLıntıLara,bende bi kac tanesini ekLemek istiyorum izninizLe =P

“Biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olmayacağız... Hepimiz heba oluyoruz... Bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... Nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz... Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız... Bir amacımız yok; ne büyük savaş ne de büyük bir buhran yaşadık.... Bizim savaşımız ruhani savaş... Ve bunalımımız kendi hayatlarımız..

faRkında oLmak güzeL =)
    bizde kendi icimizde faRkındamıyız acaba..

- İnsanlara nasıl olduklarını sormamızın sebebi, kendi hakkımızda konuşmak istememizdir.

kaRsı taRafı düsünüyoR imajı veRiyoRuz.. ama asLında kendimizi düsünüyoRuz..

Kendi sorunlarınızı paylaşamadığınız zaman, başkalarınınkini dinlemeye dayanamazsınız

benciLLikten midiR acaba..
    hep ben.. iLk ben.. önce ben..
    vs vs..
    Bir insanı ne kadar severseniz sevin, kanı size doğru akmaya başladığında geri çekilirsiniz.

geRcek anLamda da,mecazi anLamda da düsünmek mümkün..
    Dinleyin sürüngenler;
    Sizler özel değilsiniz, Sizler güzel ya da eşi benzeri olmayan kar tanesi de değilsiniz, sizler işiniz değilsiniz, sizler paranız kadar değilsiniz, bindiğiniz araba değilsiniz, kredi kartlarınızın limiti değilsiniz, sizler iç çamaşırı değilsiniz, Sizler herkes gibi çürüyen birer organik maddesiniz..!

Bizler bu dünyanın şarkı söyleyip dans eden pislikleriyiz.

Hepimiz aynı pisliğin lacivertleriyiz ...!

öyLe iste..
    ne anLam cıkaRtıRsanız kendinize .. (=
  • GaZoLiN • 15 Mart 2009 15:19 • #423599
    öhömm....ben de bişeler karalayayım o zaman...
    Palavracılar,tutkulu aşıklar,gezginler ve fahişeler,katillerle hilekarlar,sadistlerle,diktatörler...hepsi bir zamanlar çocuktu...Büyümek icat edilmeden çok çok zaman önce susmak,yaşamak,görmek zorunda bırakılmamışken....
    Çıplak ayaklarıyla taşlarda dolaşır,canavarlardan korkar,ağaç dallarını atları yaparlardı.Cesaretlerini besleyen hayalleri vardı.O zamanlar özgürlerdi....
    Bir gün seçim vakti geldi.İnsanlar kimliklerini seçti.Ressamların eline boyaları,şoförlerin altına arabaları,politikacıların diline sözleri verildi...
    Yazarlar kalemleriyle ne yapacaklarını bilemeden birşeyler olmasını beklediler.Bazen hiçbirşey olmadı ve giderek küçüldü umutları.Bazen de yıllarca yüreklerinde taşıdıkları bir günde aktı kalemlerine....

• GaZoLiN • 15 Mart 2009 15:35 • #423602
    Bu arada grange'a zamanında merak salmış biri olarak favori kitabım....leyleklerin uçuşudur...aa bi de siyah kan...
  • Shut Up • 15 Mart 2009 21:07 • #423625
    eheh coşan insanlar sizi :D ben gelmeyince coşuyorsunuz diyordum ama dün de gelmiştim, iki gelmemin arasında yine coşulmuş :P hep kaçırıyorum ben, coşma bitince geliyorum :D neyse, kaderim bu demek ehehe

Gamze, o alıntı nerden ola ki? merak ettim (merak kediyi öldürürmüş diye de bir söz var ama ben anlatmak istediği şey yerine düz anlam alarak kedi olmadığımdan birşey olmaz bana demek istiyorum eheh)

Pınaaaaar.. Chuck Palahniuk da araştırırmış, aman da aman :D:D iyi yapmışsın araştırarak eheh okumuştum ben bu alıntıları da.. hatta bazılarını kitapların içinde de okudum, bazılarını sadece nette okumuştum, daha kitabına sıra gelmemiş demek ki eheh ben sevdim ama bu adamı ya.. evet, karamsar ama bu dünyada karamsar olmaktan başka pek çare yok gibi.. karamsar olmamak için herşeye gözünü kapatman gerekiyor, dünya çok güzel bir yer değil çünkü.. neyse, benim karamsarlığımla Chuck'ın (samimi olduk eheh) karamsarlığını birleştirmeyeyim, çok büyüyecek yoksa :)
    Kendi sorunlarınızı paylaşamadığınız zaman, başkalarınınkini dinlemeye dayanamazsınız

benciLLikten midiR acaba..
    hep ben.. iLk ben.. önce ben..
    vs vs..

ayrıca genelde kendi anlatacağınız şeyin daha önemli olduğunu düşündüğünüzden karşıdaki birşey anlatırken siz de ona kendi anlatacağınız şeyi düşünürsünüz ve karşıdakinin dediklerinin yarısını anlamazsınız.. hiç yapmadım desem büyük yalan söylemiş olurum.. hatta herhangi biri hiç yapmadım derse de büyük yalan söylemiş olur diye düşünüyorum.. acı ama gerçek (burda Metallica'nın Sad But True şarkısının fon müziği olmasını istiyorum eheh)

ve tekrar üstüne basarak Chuck Palahniuk süper bir yazardır demek istiyorum ama herkese göre olmadığını da eklemeliyim sanırım.. hatta Tıkanma (orijinal adı Choke) kitabının giriş satırlarından alıntı yapayım hemen;
    "eğer bu kitabı okumaya niyetliyseniz vazgeçin. kendinizi kurtarın. televizyonda mutlaka daha iyi birşeyler vardır. burada anlattığım şeyler önce sizi kızdıracak. sonra herşey daha da kötü olacak..."
    şeklinde bir giriş yapmış.. ayrıca televizyon göndermesi de bence "cuk" oturmuş :) herneyse, öyle işte.. ne övdüm adamı arkadaş, para alsam bu kadar övmezdim herhalde :D:D

bugün aLıntı günümüz oLdu =D hehe..
    Özcaaan cumaRtesi cumaRtesi aRkadasıyLa fiLm izLeyemedi,napaLım napaLım dedik ve bugun aLıntı günü iLan ettik.. aahuauh .. =D
    öyLe mi oLmus demeyin..öyLeymi$$ =D
    bende yeni ögRendim =)

ben de az önce okuyunca öğrenmiş oldum eheh bu arada film gününü bugün yaptık.. bir gün sarkmış oldu işte :)

ingilizce görevini de hemen aldım Pınaaaar eheh bundan sonra seninle ingilizce konuşucam :D ya da kursa başladıktan sonra diyim, şimdi niye başlayalım, mantıksız oldu dimi :D ayrıca çok da zevkli ya eheh bence sen hemen öğrenirsin Pınaaaar :D:D hatta biliyorsundur da bence ama birinin hatırlatması lazım işte.. gidince hatırlatırlar artık :D (cino rüşveti olmadan da yapardım bunu ama artık söyledin, isterim cinomu eheh)

lisedeki yerli malı yurdun malı haftasını da iyi abartmışsınız.. Haliye ve senden beklenmeyecek şey değil gerçi :D:D hiç şaşırmadım desem yeridir :D:D yemek manyakları :D

sabıRsızLıkLa bekLemekteyim efenim =D

ben de aynı şekilde efendim :D

hapşururken öksürme olayını başarabileceğimi sanmıyorum.. ama üst üste 17 kere hapşurabilir misin diye sorsan, kesinlikle, diye yanıtlardım :D hastalıktan hapşurup duruyorum ve hiç hoş değil ya eheh geçse de kurtulsak artık :D

son not olarak; protesto iyi değilmiş ibiş, yapma :P:D (Pınaaaaar, mutlu musun :D:D)

evet efendim.. geldik bir mesajın daha sonuna.. sürç-ü lisan ettiysek affola diyip sahneden çekiliyorum :D
  • -5gap- • 15 Mart 2009 22:22 • #423629
    off offf ..
    bugun nette öyLe doLanıyoRdum.. kaRnım ac,gözüm hepten ac..
    dedim,böyLe bos bos duRmakLan ne kaRnın doyaR,ne gözün..
    aska geLdim,hazıR netteyim bi yemek taRifLerine bakiiiiiim.. hani.. beLki yapaRım..
    doLanıRken bi baktım.. mantı*
    biLdigimiz mantı*
    dedim yapsam mı,yapmasam mı..
    yapmasam mı,yapsam mı..
    "meLek bi yandan,seytan bi yandan"
    aauahuh =P =P
    anama soRdum,ben kaRısmam dedi.. ama kıymayı buzLuktan cıkaRıp cözüLmesi cok uzun süRermis..
    neyse efenim,onu erteLedik baska bahaRa..
    ama bi gün.. yapıcaaaaaaam!
    ve tabi ki yiceem =D
    sonRa doLanıRken doLanıRken..
    annem mantaR vaR onu yap dedi..taRifLere baktım,bi tane buLdum mantaR sote taRifi.. bi de oktay ustanın yanii! boRu degiL =P auah.. ne aLakaysa..
    yazdım bi köseye..
    dedim bi de coRba yapiiiiiim..ResimLerden,yoguRt coRbasını sectim..
    onu da ekLedim Listeye..
    anam geLip demez mi,bezeLye yapcaktım ben.. tamam dedim,onu da ben yapaRım ( hayıR,kendimi ne zannediyoRsam.. kızııııım.. senin ne haddine!!! )
    tabi bunLarı o aRa düsünmüyoRum..
    yaRın mühim bi quizim vaR.. baba bi deRs..
    ben napıyoRum.. yemek yapıyoRum.. caLıstım mı,hayıR!
    takan vaR mı_!? hayıRr =D
    neysem..
    eLLerimi bi güzeL yıkayıp,sacımı basımı topLayıp,önLügümü de takıp,isime giRistim =D
    basLarda heRsey cok güzeLdi =D
    ne yazıyoRsa onu yapıyoRdum..
    iLk önce bezeLyeden basLadım..yaptım..bitti..
    sonRa mantaR'a gectim.. yaptım..bitti..
    patates kızaRtmak geRekiyoRmus.. bak,onu güzeL yapaRım.. yaptım..bitti..
    coRbaya geLdi.. onu da yaptım .. bitti..
    dedim,saLata da benden oLsun hadi..yaptım..bitti..
    sonRa,ben de bittim =D
    sen de 2bucuk ben diyim 3saatte mutfaktan cıktım..
    yemekLeri zoRda oLsa yaptım..
    sekiL oLarak güzeL..göRüntüsü yani..
    neysem bi yaRım saat gecti.. evdekiLer acıkmamıs (!)
    niyeyse artıkın,hıh!
    ben yiiim baRem dedim..
    önce,coRba..ictim.. gayet güzeLdi..begendim =D
    sonRa,bezeLye.. patates pismis,havuc pismis,bezeLYesi pismemis tam =D
    ama sonRa anam eL attı,oLdu =D
    yeniR yaniiiiii...
    mantaR,saLcası fazLa kacmıs.. ama güzeL..
    sonRa babam yedi..
    hayatında yedigi en güzeL mantaRmıss ..
    öyLeee dedi.. ben onun yaLancısıyım..
    babam bunLarı söyLerken.. ben; "yok beaa, güzeL oLmamıs.."
    oRdaki beaa noLuyoRsa babama kaRsı =D
    ALLah'tan babamda caktıRmadı =D
    begenmis..
    öyLe dedi iste =D
    biRaz kassam oLcak ama inanıyoRum =P
    Özcaaaaan,sen simdik yemek yiyoRsun.. afiyet oLsun..
    yemek yapmayı biLmeyen biRinden sen gene de biRseyLer yeme emi =D =D
    ama tatLıydı,pastaydı,böRekti yapaRsa yee =D =D

"it's tRue.."
    again pLease..
    "it's tRue.."

oLcak bu i$ Özcaaaaaaaaan..
    güveniyoRum sana =D
    heR gün biRsey ögRensem böyLe böyLe..
    ooo.. kimse duRamaz kaRsımızda =D auhua..
    geLeLim aLıntıLarımıza =D
    Gamze, o alıntı nerden ola ki? merak ettim

bence,kendi yazmıs =)
    nacizane fikRim (=
    ama üst üste 17 kere hapşurabilir misin diye sorsan, kesinlikle, diye yanıtlardım :D

ohaaa..
    ben 6keRe mi 8 keRe mi hapsuRmustum aRd aRda...
    ve gebeRiyoRdum..
    icim cıkmıstı aRtık =D
    17 keRe.. düsünemiyoRum.. uhhh!
    biRseyin noRmaL oLsa,sasaRım zatiiiiiii =D =P
    (Pınaaaaar, mutlu musun :D:D)

bu gaRibanı sevindiRdin yaa .. ALLAh tuttugunu aLtın etsin..
    ahuaau =D =D
    öksüRürüm,mikRobumu da yaRarım,öyLe gideRim..
    =D
  • Shut Up • 16 Mart 2009 05:34 • #423642
    selamlar sevgili seyirciler.. gecenin bu saatinde tabii ki yine ben geldim :) herhalde hepiniz uyuyorsunuzdur ama olsun, ben sizin yerinize de oturuyorum, hiç merak etmeyin :)

Pınaaaaaar, yemek yapmayı bilmeyen biri sen miymişsin :D:D ben de söylediğin zaman başka birisi yaptı da beğenmedin sandım :D neyse, kötü birşey söylememiştim herhalde :D:D
    yemekler için tebrik ediyorum seni (hatta bugün onlarca defa tekrarladığın şekilde söyleyeyim ben de; congratulations eheh) baban da beğendiyse sorun yok.. ama sen alıştırma yapmaya devam et, yalnız yemekler için değil de börek olsun, ne bileyim tatlılar olsun, pastalar olsun ahaha bunlar üzerinde alıştırma yap.. çünkü bana börek yapıcaktın, unutmam bak, haberin olsun :D bu balık hafızamla herşeyi unuturum ama böreği unutmam :D

ingilizce olayını da kotarıcaz biz seninle, merak etme eheh şimdiden baya öğrendin bence :D

Gamze kendi de yazmış olabilir tabii, ben hep alıntı yaptığımız için direkt öyledir diye atladım ama birşeyler karalayayım demiş.. doğru diyorsun, kendi de yazmış olabilir.. bakalım, cevap gelince öğrenicez :D

sonra yine hapşurma olayına gelirsek ben başarabiliyorum böyle garip şeyleri demek istiyorum hemen :D baya bir yoruyor insanı 17 kere hapşurmak (yalnız bu sayı tamamen uydurmadır, belirteyim eheh saymadım yani ama 10'u geçtiğimi biliyorum, gerisini bilemiycem eheh) ayrıca hiç eğlenceli de değil.. ama benim annem de bu hapşurma olayında garip bir duruma sahip olduğundan mı bana da böyle oldu diye düşünmedim değil.. mesela annem hapşurduğu zaman asla bir kere hapşurmaz.. en az iki :D genel ortalaması 2-3 arası.. böyle bir annenin evladı olarak hapşurma standartımın normal olması beklenemez dimi :D

ve az önce sevgili Chuck Palahniuk'un (trt'yi seviyorum be) bir kitabını daha bitirmiş bulunmaktayım ve sonlara doğru bir paragraftan bir cümlelik daha alıntı yapıcam (yapmasam şaşardınız, biliyorum eheh) "doğumunuz, hayatınız boyunca düzeltmeye çalışacağınız bir hatadır."

bunu da yazdıktan sonra koşar adım uzaklaşıyorum.. hatta seke seke uzaklaşıcam, canım öyle istedi bak :) görüşürüz sevgili komün hayatı yaşayan koloni sakinleri :) (nasıl bir cümledir bu ya eheh)