Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -5gap- • 24 Mart 2009 22:50 • #423961
    =)
    anLadk.

• Ranxi • 25 Mart 2009 02:32 • #423963
    bence de kimse kimseyi ciddiye almamalı, sonra ortalık karışıyor, tilkilerin kuğruğu birbirine dolanıyor falan...
  • Ranxi • 25 Mart 2009 02:49 • #423964
    damak kaşıntısını dünyadaki en sinir şeyler listesinin başına alıyorum.
  • mazbut • 25 Mart 2009 13:47 • #423968
    yeni uyandım cemil meriç beynimi yoruyor dumanın yeni şarkılarıyla ve anathemayla kafayı buldum hayat güzel param var içkimde var dünya güzel ama damağımda kekremsi bi tat var çözemedim neyse biraz kızcağızı 14 saat oldu aramayalı
    baba kaçar =)
  • -5gap- • 25 Mart 2009 14:04 • #423969
    hehe..ögRenci doyuRdum..cok büyük bi iyiLik yapmısım =D
    aRkam yeRe geLmez =P
    ne aLaka_!? =D auhau.
    oLsun,sonunda maRifetLerimi gösteRdim uahua =D
    heRkesi sasıRttım 8)
    Özcaaaan.. sen de yiceksin meRak etme =D

diRec-t konseRine gidiyoRum.. (=
    affet..
    nefRet ettim senden!
    ;)

ve..
    giiiiiiit.. sakın dönme bana ..
    giiitt.. hakettim gaLiba..

az oLaLım,öz oLaLım..
    kitap okumiim saat geLene kadaR baRem =)

..iyiLik yapmazdım kimseye..kendime biLeeee..

cok dandik bi mesaj oLdu =D
    evet,heR zaman ki gibi..

*ba$a dönebiLir miyiz_!?
  • Shut Up • 25 Mart 2009 19:59 • #423974
    dün gece yazmayı unuttuğumdan bugün erken uğrayayım dedim.. yaklaşık 10-12 saat sonra bir daha yazarım herhalde :)

az önce kısa yazı-uzun yazı olayıyla ilgili uzun bir yazı yazdım ama sonra sildim.. söylediklerim yanlış anlaşılabilir gibi geldi çünkü.. takılmayalım artık bu konuya, isteyen istediği gibi yazar, okur, cevaplar ya da bazılarını yapar, bazılarını yapmaz.. hatta isterse hiçbirini yapmaz, önemli bir konu değil.. böyle bir açıklama yapmak zorunda hissettim kendimi her ne kadar şaka yoluyla söylenmiş olsa da.. umarım gergin bir hava yaratmamışımdır bu paragrafla :)

Pınaaaaar börek demişsin ama ya!! gözlerim yerinden fırladı bak yine :D getirmiyorsun buraya, ortaya da getirmedin zaten, fır döndüler elimde kaldım öyle :D öyle menemenle falan sıyrılamazsın bu işten artık, söyliyim :D

Kübra, rest & travel süper olurmuş be :D olsa da gitsek eheh ayrıca İtalya'da süper.. daha ne diyim yani :) (bu arada milyonda bir kullandığım süper kelimesini 2 kere kullandım az önce, ilginç) damak kaşıntısı da çok ilginç bir şey bu arada.. kaşıyamıyorsun da.. ayrıca neden kaşınır ki damak? hatta herhangi bir yerimiz niye kaşınır ki? bak merak ettim şimdi ama hiç araştıracak halim yok.. çok yorgunum öf..

6 gündür günde 4-5 saat uyuyorum ve uzun süre böyle gidecek gibi.. ölmek üzereyim, bana 8 saat uyku lazım, eksik kalan saatler beni öldürecek..

dün gece Donnie Darko isimli filmi izledim.. filmle ilgili değil de sonundaki müzikle ilgili bir bilgilendirme yapmak istiyorum.. Gary Jules - Mad World.. dinlemeniz lazım :) film de güzeldi, ilginçti ayrıca ama o müzik.. o müzik :)

seçim hakkında da birşeyler söylemek istedim şimdi nedense.. aslında seçimle değil de şu propaganda olayıyla ilgili.. hangi yarım akıllı sokaklarda bütün gün gezip de bir sürü saçma sapan sözler vererek ve iğrenç müzikler çalarak oy toplanabileceğini düşünmüş.. ayrıca bu nasıl bir propagandadır? propaganda mıdır? bitmiyor arkadaş bütün gün.. yok belediye, yok muhtarlar.. sürekli bir gürültü kirliliği.. herhangi birisi şu gürültüyü yapmasa da ona oy versek.. şehre huzur getireceğini söyleyen adamların böyle gürültü kirliliği yapması nasıl bir ironidir ya.. bir huzur verin arkadaşım.. he sadece gürültü kirliliğiyle bitse o da iyi.. bir de her caddeye asılmış bayraklar, karizmatik durmaya çalışıp koyun gibi bakmış olan adamların resimleri.. hatta bugün bir tanesinin karizmatik bakmayı herhangi bir müzikholde çıkıp şarkı söyleyen adamların verdiği pozu takınarak sağlayabileceğini düşündüğünü gördüm.. profilden durmuş ve bir elini çenesine koymuş.. yok artık ya :) sonra bir de sokakta çevirip çevirip anket yapmaya çalışanlar ya da partilerine katılmamızı talep eden parti üyeleri.. bütün bu işkenceyi bize yaşatıp oy istiyorlar.. yarattıkları bu saçma kaos ortamıyla yaşamak zorunda olmak istemiyorum ben.. bunları neden yazdığımı da bilmiyorum ama fazla sinirlendim galiba bu saçmalığa, yarattıkları bu aptal kaos ortamına..

neyse efendim, gideyim de bir kahve içeyim.. (aslında gideyim de -kafe in- yüklemesi yapayım yazmak istedim ama o iki tire içindeki pek sevgili kelimeyi yanyana yazmama izin vermedi garaj bey) sonra lütfedip de susarsa şu koltuk sevdalıları ve arkadaşları, ders çalışayım.. herkese propagandasız günler diliyorum..
  • Ranxi • 25 Mart 2009 20:45 • #423975
    donnie darko'nun başını o kadar sıkıcı yapmamış olsalar, uyumadan izlemiş olup güzel film diyebilirdim :) ama şarkı iyiydi gerçekten.
  • Ranxi • 25 Mart 2009 22:30 • #423976
    U3'ün konser filmi varmış, üstelik 2D!
  • -5gap- • 26 Mart 2009 20:25 • #424010
    2günde 2kitap bitiRdim..
    sasıRtıcı oLanı da ask kitabı oLması!
    ben biLe okuduguma sasıRdım =P
    noLuyoR bana =P hehe.
    asLında cok sey söyLemek istiyoRum..
    icimdekiLeri avaz avaz bagıRmak istiyoRum..
    ama..
    susuyoRum!

Hayat zamanda iz bırakmaz
    Bir boşluğa düşersin bir boşluktan
    Birikip yeniden sıçramak için
    Elde var hüzün
    A. İLHAN
  • -5gap- • 26 Mart 2009 20:40 • #424014
    o zaman saRkı söyLemek Lazım avaz avaz!
    ..