Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• Shut Up • 7 Nisan 2009 21:04 • #424711
    ehm selamlar ey büyük koloni halkı :D niye mesaj başlarında ve sonlarında coşuyorum acaba (şimdi ortalarında da coşuyorsun diyecekler için cevap veriyorum; evet, doğru diyorsunuz hehe ama başlarında ve sonlarında daha çok coşuyormuşum gibi geldi bir an.. öyle işte hehe) dün gece yazmamışım, hatırlayınca erken gelip yazayım dedim :)

Pınaaaaaar! çok istatistik çalışmışsın :D ya ben geçen hafta günde 5-6 saat çalıştım, beynim eriyordu az daha ama söyledim sana işte, sınavın yarısı sözel soru çıktı, uyuz oldum.. ki bu durumu sen de biliyormuşsun zaten.. o yüzden küstüm ben istatistiğe, 15 dakika çokmuş bile yani (bağlayabildim gibi oldu sanırım, konu bu haldeyken bırakıp kaçayım hehe)

bir mesajda aç, diğerinde tokmuşsun ki tok olduğuna inanamayacaktım tam ama baktım ki daha yeni yediğindenmiş :D:D cidden duyan 100 kilosun sanacak eheh o kadar yemek yemek diye gezdiğin halde nasıl o kadar zayıf kalabildiğini de anlamış değilim.. nasıl bir bünyeyse artık seninki :D

fiziki olarak fır döndüleri sana yetiştiricem diye yoruldum, doğru tahmin :D ama bak bir dahakine ortaya kadar geliceksin, sonuna kadar beni koşturuyorsun hep :P:D

Pınaaaaar, peki sana soru, kaç kere patlatabildin sakızı :D o kadar anlatmışsın ama sonucu söylememişsin, olmaz ki böyle :D

bu aralar yine Machu Picchu'ya gidesim var hehe Pınaaaaar oraya kadar da koşabilir miyiz sence :D bence yapabiliriz ama okyanustan falan nasıl koşarak geçicez onu daha tam çözemedim.. gerçi gerekli ivmeyi yakalarsak su üstünde de koşabiliriz diye düşünüyorum.. yaparız bence :D ayrıca bir ara bir çekik gözlü (çinliydi galiba) suda yürümek için bir alet yapmıştı.. olmazsa onlarla da koşabiliriz ama bence onlar olmadan bile koşarız yani :D

neyse ya, bu kadar saçmalamadan sonra gidip ders çalışayım bari (Allah'ım, resmen sürekli ders ders diye gezen insanlara döndüm, bu günleri de mi görecektim hehe) hadi görüşürüz sevgili seyirciler.. yayında (gerçi bu durumda yayımda demem daha mantıklı sanki) ve yapımda emeği geçenlere teşekkür eder, meçhule giden yolculuğuma devam etmek üzere aranızdan ayrılırım..
  • -5gap- • 7 Nisan 2009 22:54 • #424724
    cok pis isyanLardayım =/
    heRseyin iyi gitmesine Ragmen =)
    bana yaranıLmıyoR kaRdesim!
    bıktım benden :D

neyse..
    sonRa uzun uzun yazaRım.
    simdi keyfim yok.
  • systematic_ • 7 Nisan 2009 23:11 • #424734
    sayın arkadaşlarım bakiyorum eskiden 24 saat geyik kolonisinde bolca tembellik yaptiğimiz arkadaşlar artıkın bizle hiç takılmıyore.. :/ 24 saat geyik kolonisine yazmıyore... :/
    biz size niddik?simidimizin susamlarını paylaşmadıkmı?
    farklı klayvelerden aynı kelimeleri yazmadık mı?
    hanimiş böyle mi olacağıdı :/

neyse hastasıyım kendisimin.24saat geyik kolonisinden tanımıyanlar için ben hakan.
    pek bir memnun oldum efenim..saygılar.
  • -5gap- • 7 Nisan 2009 23:13 • #424735
    =)
    $a$ıRdım nedense..
    eheh.
    ama sevindim.
    hem biz sizi (24saat geyigi) uzaktan takip ediyoRuz =D
    gözümüz üstünüzde =P
  • systematic_ • 7 Nisan 2009 23:17 • #424737
    aaa olur mu öyle pınar yaw? uzaktan uzaga anca üzüm üzüme baka baka kararır.
    ne alakaysa bunu çok yazasım geldi.bizim orlarda manyak üzüm olur he.böyle kara kara
    tadından yinmez.harbi bize küstünüz mü yaw?birden böyle bi grup çekildi gitti.
  • -5gap- • 7 Nisan 2009 23:20 • #424740
    ehhe..
    üzüm mü..
    hımm.. oLsa da yesek =D
    agzım suLandı hee =D
    bi ac gözLüye söyLenmemesi geReken seyLer bunLar =P hehe.
    küsmek mi..
    cıkk cıkk! ne ayıp! =D
    hiiic oLur mu öyLe sey =D
    hepimiz kaRdesiz..
    ve;
    mühim oLan insanLık! >:)

ekLermisim aRkasından..aRamızda soguk savas vaR diye ahuaua =D
    aman $akaa.. =D
  • KaranLık-göLge • 7 Nisan 2009 23:23 • #424744
    hiç bir yere çekilmedik:) takipciniziz. gerekli yerlerde konuya dahil oluruz her zaman ;) sadece ordaki muhabbetler ve geyik farklı oluyor o kadar.
  • systematic_ • 7 Nisan 2009 23:26 • #424750
    ben senden daha açgözlüyüm.tüm üzümler benim benimmmmm nihaha :)
    soğuk savaş da ne demek.birinci üzüm savaşlarını başlattın işte...
    ayağını denk al bundan sonra. :D
  • -5gap- • 7 Nisan 2009 23:26 • #424751
    takipciniziz.

8)
    biRden bizi hayaL ettim =D
    siyah takımLarı cekmisiz.. gözLükLer feLan. tabi sapkamızda vaR.
    ahau =D
    izLiyoRuz onLarı.
    neyse,sustum.
  • KaranLık-göLge • 7 Nisan 2009 23:27 • #424753
    uçuşlardayız :)