Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -5gap- • 3 Nisan 2009 19:33 • #424467
    bu havaLar beni daha da bi dengesiz yaptı yaa =S =D
    noLcak benim sonum..
    hee Özcaaan.. soRarım sana =D
    ayRıca gecen akLıma biRsey geLdi..
    dedim kesin Özcaaaan buLur =D heheeh..
    namüstesna! =D =D
    empati,sempati,teLepati..
    baska _!?
    -pati oLan =D

sık sık yaptığım bişe...ne varki ben onu adam yerine koyuyorum...o da bi canlı...

mühim oLan insanLık sonucta! =D
    bi dene valla çok zevkli...

Özcaaaaaan,hayıR! =P =D
    3 günlük dünyada yaşamaya bakalım dün geçti yarın meçhul biz bugünü yaşayalım

anı yasamak Lazım tabi..
    ama..
    ..
    =)

• mazbut • 3 Nisan 2009 21:07 • #424475
    Cevap: -Konu içermez-

bugün bir ayrılık gerçekleşti gözlerimin önünde engellemek için hiç bir şey yapmadım büyümeleri lazımdı aşkı bilmeleri yanlız kalmaları gecenin karanlığında birbirlerini bulmalarını ve salya sümük ağlamaları gerekti büyümeliler altından kalkamıcağı işler yapmamalılar
    neyse efendim yarın sünnet var arkadaşın kardeşinin bir erkeğin unutamıcağı günlerin başında gelir sünnet beni havuzdayken kandırmışlardı bilsem kaçardım ama kaçamadım aptalca gülmelerin arasında oluverdi işte hala bi anlam veremem ya neyse =)
  • -5gap- • 4 Nisan 2009 00:07 • #424477
    Özcaaaan..
    gaza geLmem Lazım.
    =D
    habeRin oLa..

*bazen ne yapaRsan yap,oLmuyoR bazen..
    dinLedigim saRKıdan aLıntı =)
    neyse.
    gitttttim.
  • Shut Up • 4 Nisan 2009 04:31 • #424479
    ben buraya uğramayı unutmuşum ya :) ama şimdi aklıma gelince bakayım dedim hemen ve işte burdayım sevgili bel ağrım ve artık hiçbir şey almayacak hale gelmiş, pelte olmuş beynimle birlikte..

Pınaaaaar, Haliye çok kızmıştı gerçekten :D ama sen de bir türlü yer beğenemedin canım :D hele ki oturup tekrar çıktığımız zaman baya komikti benim için :D ayrıca durağın da tapusunu alıcam ben, artık her istediğimizde gider otururuz (yoksa yayılırız mı demeliydim eheh) ayrıca tapusunu almadan da yayılabiliyoruz, ne gerek varsa.. laf olsun işte :)

400 resim.. tebrik ediyorum sadece :) ama bakılmaz o kadar resime ya hehe yalnız merak ettim kaç saatte çektiniz 400 resmi diye hehe dakika başına kaç resim düştüğünü hesaplıycam :D (çok ders çalıştım, çok :D:D)

Gamze, deneyecektim ama ya direğe birşey olursa diye kaygılandım şimdi ya :D Pınar da denememem tavsiyesinde bulunmuş, sanırım o da direk açısından benimle aynı kaygıları taşımakta :D

mazbut, ben geçen gün çekildiğim fotoğrafa bile baktığımda çok aptal çıktığımı görüyorum hehe ama bu benden kaynaklanıyor tabii, neyse :) ama dediğin gibi zaman geçtikçe yaptığımız şeyler hep saçma geliyor her ne kadar o an çok doğru gibi görünse de.. büyük ihtimalle (ne büyük ihtimali, kesin) şimdi yaptığımız birçok şey de ilerde saçma gelir.. hep 10 yıl sonraki halimiz 10 yıl önceki halimizi salak olarak görecek.. alışmak lazım :)

Pınaaaaaar, senin sonun nolacak söyliycem ben sana bir ara, yorma kendini :)

pati olayına gelirsek; antipati, psikopati, sallapati :D ya yapma bana bunu, bulana kadar kasıyorum, biliyorsun Pınaaaar :D Pınarpati :D

ayrıca gaza ihtiyacın varmış, şimdi geç oldu ama en kısa zamanda isteğini göz önünde bulundurucam eheh istediğin gaz olsun Pınaaaar :D

ve son not; bir gün sen de doyacaksın Pınaaaaaar :D:D

hadi görüşürüz sevgili seyirciler..
  • -5gap- • 4 Nisan 2009 14:22 • #424492
    aLıntı yapcam =D
    ben buraya uğramayı unutmuşum ya :)

Özcaaaaan.
    hep deRs caLısmaktan biLiyoRsun de mi =P
    ama az kaLdı =D
    Pınaaaaar, Haliye çok kızmıştı gerçekten :D

aaa .. Özcaaaan.
    normaL seyLer bunLar =D
    su icmek,yemek yemek,uyumak gibi =D ahuahua.
    haLiyeeeeeee,nabeR,nabeR,nabeR =D =D =D
    hele ki oturup tekrar çıktığımız zaman baya komikti benim için :D

biz aLısık oLdugumuz icin soRun degiL =D =P
    seni de aLıstıRırız meRak etme.
    takıL bize hayatını yasa.
    uahaua =D= D
    durağın da tapusunu alıcam ben, artık her istediğimizde gider otururuz (yoksa yayılırız mı demeliydim eheh)

Özcaaaaaaaan.
    akLıma hep o fotogRaf geLiyoR duRak deyince uhauaha =D =D=D
    bi tek o isLemis beynime =P =D
    unutmam onu! =D huaaha.
    anLadın sen =P
    400 resim.. tebrik ediyorum sadece :)

tesekkür ediyoRuz efenim =D
    ehhe.
    kac saatte.. sanıRım 6-7 saat.
    5tane fotogRaf makinesi vaRdı ve gün sonunda saRjLarı bitmisti hepsinin =D
    yoksa ohoooooo.. daha cok cekiLirdik =D
    face'e de ekLedim azıcık =D
    Pınaaaaaar, senin sonun nolacak söyliycem ben sana bir ara, yorma kendini :)

ahh Özcaaaaaaaan,ah..
    bi off ceksem kaRsı ki dagLar yıkıLır beaa =P =D
    pati olayına gelirsek; antipati, psikopati, sallapati :D ya yapma bana bunu, bulana kadar kasıyorum, biliyorsun Pınaaaar :D Pınarpati :D

auhauha.
    pnaRpati*
    bittigim an bu andıR..
    ahuaua =D =D=D
    istediğin gaz olsun Pınaaaar :D

bizde gazdan boL ne vaR de mi ama =D
    ve son not; bir gün sen de doyacaksın Pınaaaaaar :D:D

buna sende inanmıyoRsun.. biLiyoRum..
    auhauhau =D =D= D

*kendime Ragmen duRmam..basaR giderim!

cok seRt oLdu beaa =P =D
    hehe..

• mazbut • 4 Nisan 2009 16:42 • #424528
    yorucu ve sıkıcı iki saatin ardından evimdeyim bitmesi için çok dua ettim aklımda ayla teyzenin ağlaması ve zavallı bi çocuğun erkekliğe ilk adımı atarkan bana bakışları kaldı masum ve acınası neyse efendim yinede gelecek güzel olucak onun için =)
    kelebeğime kavuştum uzunca bi süreden sonra eskisinden daha iyi olmuş biraz pahalıya patladı ama bana olsun onun için değer mümkün olsa aynı yatakta yatacam ama mümkün değil 4.kat nasıl çıkaracağım =)
  • -5gap- • 4 Nisan 2009 22:07 • #424553
    =/
    of!
  • Shut Up • 5 Nisan 2009 02:33 • #424587
    aloha.. değişik bir giriş yapayım dedim ama değişikten çok saçma oldu gibi geldi ve ben buna rağmen değiştirmeden bırakıyorum.. (çok uzun bir cümle kurmuşum ya, okuyunca yoruldum hehe)

Pınaaaaar nerdeyse yaptığın bütün alıntılarda aynen bu cümlenin başındaki gibi bir sürü a'yla yazılmış adın var :D biz neden seninle a'ları uzatıyoruz bilmiyorum zaten ama sen başlattın galiba :D

ve evet ders çalışmaktan oluyor hep bunlar.. istemiyorum artık ders çalışmak, hemen yaz gelse ve bütün dersleri vermiş olsam, oh ne güzel hayalmiş bu ya :D

duraktaki o fotoğrafı hafızandan silmek için daha da absürt bir fotoğraf bulucam sana :D ya açıklamıştım ama ben o resmi, flaş gözüme geliyor diye öyleydi :D:D

dakika başına düşen resme gelirsek :D 6-7 saat dediğin için sınıf ortasını alarak aritmetik ortalama yaparsak dakika başına 0.975 resim çekmişsiniz demektir hehe nerdeyse her dakika bir resim çekmişsiniz hehe sakin olsaydınız biraz, o kadar coşmasaydınız :D

Pınarpati de iyi oldu bence.. hatta açıklamasını da yapayım, tam olsun..
    Pınarpati: Pınar'ın doymak bilmez gaz isteğini telepati yoluyla doyurmaya çalışma işlemi :D

ve ayrıca doyacağına inanmadım ama çaktırma işte :P

son olarak da çok yoruldum ben yine.. sürekli aynı şekilde bitiriyorum dimi hehe son zamanlarda mesajlarımın değişmez iki kelimesi var: ders ve yorulmak :) ama bu seferki sadece dersten yorulmak değil, fiziki olarak da yoruldum.. neyse, ne diyorum ben ya :D gideyim en iyisi, içim geçmiş benim :D görüşürüz pek sevgili koloni müdavimleri..
  • -5gap- • 5 Nisan 2009 17:11 • #424612
    Pınaaaaar nerdeyse yaptığın bütün alıntılarda aynen bu cümlenin başındaki gibi bir sürü a'yla yazılmış adın var :D biz neden seninle a'ları uzatıyoruz bilmiyorum zaten ama sen başlattın galiba :D

=D =D
    biz neden a'Ları uzatıyoRuzz ..
    biLmiyoRum.. a'Lara özeL bi duRum oLsa geRek..
    auahauh =P =D
    hem böyLe iyi iyi.. degisikLik oLuyorrr .. Özcaaaaaaan =D
    ve evet ders çalışmaktan oluyor hep bunlar.. istemiyorum artık ders çalışmak, hemen yaz gelse ve bütün dersleri vermiş olsam, oh ne güzel hayalmiş bu ya :D

bu hayaLine bende takıLmak istiyoRum =D
    yan geLip yatmak,hic biRseyi düsünmemek istiyoRum..
    keyfime bakmak istiyoRum..
    duraktaki o fotoğrafı hafızandan silmek için daha da absürt bir fotoğraf bulucam sana :D

auhau.. buL buL.. benim isime geLir..
    seviniRim..
    uguR'un da abzüRt bi Resmi vaRdı =D auha..
    zate o uyuyoRdu yaa neysee =D
    dakika başına düşen resme gelirsek :D 6-7 saat dediğin için sınıf ortasını alarak aritmetik ortalama yaparsak dakika başına 0.975 resim çekmişsiniz demektir hehe nerdeyse her dakika bir resim çekmişsiniz hehe sakin olsaydınız biraz, o kadar coşmasaydınız :D

istatistikkkkk......
    hayıRrrrrrrrrr! =D
    koRkuLu Rüyam =P
    ehhe..
    ama bugun 15 dakka doLu doLu istatistik caLıstım =D
    evet,evet,15dakka =D
    sonRası... yok!
    Pınarpati: Pınar'ın doymak bilmez gaz isteğini telepati yoluyla doyurmaya çalışma işlemi :D

euheue..
    hemen sözLükLere ekLenmeLi =D =D =D
    ve ayrıca doyacağına inanmadım ama çaktırma işte :P

acım desem,inanıRsın bence =D
    cünkü,acım! =D
    göRende sancak ki bunu evde hiic doyuRmuyorLar =D
    ac bıRakıyoRLar.. kiLodan haReket edemiyoR..
    ahau =D
    kendimi düsündüm bi an öyLe..
    ama bunu söyLemiyoRum size =D

ben sizin babanızım ben ne deRsem o oLur..
    ahuahu .. anLadın sen =D
    fiziki olarak da yoruldum..

fiziki oLarakta ben yoRdum seni =D
    fıR döndü..
    =D =D =D

15dakka istatistik caLıstıktan sonRa dogaL oLarak sıkıLdım.. sakız cigniiim dedim =D
    odamda,tek basımayım..
    bi de sakızım =D
    basLadım baLon yapıp bakaLım en cok kac keRe patLatıcam,ses cıkcak diye saymaya =D =D
    iceRden annem bagıRıyoRr.. (ses iceRi kadaR gidiyo,yuuh =D)
    pınaaaaaRrrrrrrr.. sakızı dogRu cigne..
    ahauhau =D
    ama napiiim.
    canım sıkıLıyoR,deneme yapıyoRum.
    hic anLamıyoRLar,hiiic =D =D
    ama agzım yoruLdu =D
    hicte sevmem heee yanımdaki biRinin ses cıkaRta cıkarta sakız cignemesini.. =D =D
    normaLde ben cignemiyoRsam,yanımdakinin de cignemesini sevmem =D
    ama kendim yapınca soRun oLmuyoR =D =D =D
    eheh..

havaLar güzeLkende insan deRs caLısamıyoR ki canım aaaa.. =P =D
  • -5gap- • 6 Nisan 2009 16:55 • #424675
    Özcaaaaaaaaaaaaan..
    tokum!
    inanabiLiyoR musun_!?
    ac degiLim..
    az önce yedim.
    auhahua =D =D
    neyse,gidiiiiim de deRs caLısiiim baRem (!)
    aa,bu aRada..
    sana mesaj atcaktım.
    üsendim =D