Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• GaZoLiN • 1 Nisan 2009 18:09 • #424368
    biraz saçma olacak belki ama bende kaç defa elektrik direğine çarpıp özür diledim...o kadar dalgınım yani..
  • mazbut • 1 Nisan 2009 19:38 • #424371
    bugün vize vardı girdim ve anlımın akıyla çıktım uyuz olduğum bi emoya yanlış kopya verdim sonra üzüldüm ama olsun emo sonuçta insan değil neyse sınav mükemmeldi bildiğim yerden sormuş =) hayatımda eksik olan bi şeyler var ama hala anlayamadım neyse efendim uyumak istiyorum bu aralar mevsim değişimi yıprandım gözlerim kızarıyor sulanıyor doktor zamanla geçer diyor artık yeter günümü dolu dolu geçirdim rahatça uyuyabilirim
  • -5gap- • 1 Nisan 2009 23:06 • #424373
    off.
    yeniLdik! =/
    ahh bea voLkan.
  • Shut Up • 2 Nisan 2009 05:09 • #424404
    selamlar efendim.. bir mesajla daha karşınızdayım hehe

duran kamyona çok güzel kafa atarım Pınaaaar :D ama yok ya, yamultamamıştım kasasını, sağlammış :D

ayrıca hala nasıl açsın ya, arada yeseydin eheh sen o kadar aç kalmaya alışık değilsin Pınaaaar :D ve kırmızılıkların da geçmez kolay kolay, dost acı söylermiş :D:D

Kübra, kendi kendine yapsaydın şakayı hehe sen uygun durumdaymışsın bence :)

Gamze, seni de tebrik ediyorum :) şimdilik sadece kamyon kasasına çarptım ama artık hedefim elektrik direği :)

yenilme konusundaysa birşey diyemiycem, hiç şaşırmadım yani.. hepsini izlemedim maçın ama eminim saçma bir yenilgi olmuştur.. amansızlar..

neyse, gideyim artık.. hadi iyi geceler size.. ya da iyi sabahlar da olabilir sizin için tabii :)
  • -5gap- • 2 Nisan 2009 16:29 • #424408
    biraz saçma olacak belki ama bende kaç defa elektrik direğine çarpıp özür diledim...o kadar dalgınım yani..

buna simdik güLmek istiyoRum izninizLe..
    auhahu =D
    caRpmak tamam da,özüR diLemek..
    =D =D =D

sen o kadar aç kalmaya alışık değilsin Pınaaaar :D

akLıma taksim'de ki doLanmaLarımız geLdi..
    acLıktan gebeRdigimiz ama benim yeR begenememem..
    auhauha =D =D
    ve tabi ki haLiyeyi sinİRden kuduRtmam..
    ki onu hiiiiiiiiiiiiiiiiiic söyLemiyoRum =D =D
    auhaahu.
    ne gündü ama.
    duRagı mesken tutmustuk..
    ahuahau =D =D
    İstanbuuuuuuuuuuuuuuuuL! (= (=

evet,ben de faRkettim,mutLuyum!
    ama;
    mutLuLuk bizi bozaR!
    ehehe..

bi günde döRt yüz kadaR-daha fazLa oLdugu konusunda göRüsLer vaR- Resim cekiLmisiz..
    hepsine bakaRken fenaLık geLdi =D
    bunaLdım.
    ama tekRar bakmak istiyoRum.
    o yüzden cesaRetimi topLuyoRum=P ahuah.

*yine de sen..
    (;

dinLedigim saRkıdan aLıntı =)

son not;Özcaaaaaaaaaaaaaaan,acım! =D =D =D =D
    vaLLa..
  • GaZoLiN • 2 Nisan 2009 18:32 • #424414
    *yine de sen..(;

en önce sen....ALTINCI CADDE....
  • GaZoLiN • 2 Nisan 2009 18:47 • #424416
    buna simdik güLmek istiyoRum izninizLe..
    auhahu =D
    caRpmak tamam da,özüR diLemek..
    =D =D =D

sık sık yaptığım bişe...ne varki ben onu adam yerine koyuyorum...o da bi canlı...
  • GaZoLiN • 2 Nisan 2009 19:11 • #424421
    Gamze, seni de tebrik ediyorum :) şimdilik sadece kamyon kasasına çarptım ama artık hedefim elektrik direği :)

bi dene valla çok zevkli...
  • mazbut • 2 Nisan 2009 22:14 • #424437
    selam =)
    şu günlerde geçmişime ait fotoğraflara bakıyorumda zamanında istanbul lisesinin yaptığı kısa film yarışmasına katıldığımz gün çekilmiş fotoğraflar varda çok aptal çıkmışım sonra kendime sordum 10 yıl sonra eğer ölmezsem ( ki yarının garanti değil ) bu günlerim hakkında ne düşünürüm acaba neyse efendim 3 günlük dünyada yaşamaya bakalım dün geçti yarın meçhul biz bugünü yaşayalım
  • -5gap- • 2 Nisan 2009 22:38 • #424443
    fazLa kaptıRmamak Lazım ;)
    di mi.

-kesinLikLe!