Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• Ranxi • 31 Mart 2009 00:13 • #424316
    ders kelimesini yasak olsun bence. ders ne ki hem?
  • Ranxi • 31 Mart 2009 00:16 • #424317
    laşantemi kantarrre.
  • Caıliflower • 31 Mart 2009 01:33 • #424318
    128mb.
    Yoldan çıkmadım yoldayım:)
  • Shut Up • 31 Mart 2009 02:00 • #424319
    selamlar sevgili koloni halkı.. bu seçimde de beni seçtiğiniz ve başa getirdiğiniz için çok mutlu oldum, duygulandım, ağlayacaktım da ama çok fazla su içmedim bugün, o yüzden sıvı kaybetmek istemiyorum (yalanın önde gideni.. bugün her zaman tükettiğimden çoook daha fazla sıvı tükettim ve kendinin yalanını ortaya çıkartmak gibi saçma bir eylemde bulunuyorum şu an, farkındayım hehe) sevgili koloni halkı diyince coşup seçimlerle ilgili bir cümle kurmuş bulundum bu arada, neyse, o da ilginçlik olsun :)

Pınaaaar sağol :) Lost'un yeni bölümü çıksa da biz de izlesek :)

Kübra ders ne demek ben de emin değilim, araştıralım bence..

ve sevgili 128 mb'lık insan :) (kendisi arkadaşım olmakta, daha önce de bir ce-e diyip gitmişliği var, unutanlara veya bilmeyenlere hatırlatayım veya söyleyeyim (nasıl bir cümle yapısıdır bu)) aloha diyorum sana 128 kere..

ve koşarak uzaklaşıyorum şu an.. görüşürüz (sesin gittikçe uzaklaşmakta olduğunu düşününüz bu son paragrafı okurken, etkili olsun :D)
  • GaZoLiN • 31 Mart 2009 10:30 • #424322
    selamlar sevgili koloni halkı.. bu seçimde de beni seçtiğiniz ve başa getirdiğiniz için çok mutlu oldum, duygulandım, ağlayacaktım

acaba hangi partiden adaydın...? bağımsız mı acaba...
  • mazbut • 31 Mart 2009 20:30 • #424344
    Cevap: -Konu içermez-

bugün saçımda 3 tane beyaz saç gördüm yaşlanıyorum evlenmeliyim çocuk sahibi olmalıyım ama o saçları gördükten sonra bi olgunluk çöktü üzerime haydi hayırlısı =)
  • -5gap- • 31 Mart 2009 20:47 • #424347
    ben gene yoRgunuuuum! =D
    sasıRmadınız biLiyoRum.
    bugun bi aRkadasın dogum gününü kutLamaya Sapanca'ya gittik =)
    cook egLendim.
    neRdeyse heR kaRede Resim cekiLdik auhauha =D
    ve yandım!
    yüzüm kıpkıRmızı..
    cok komik oLdum.. ahuauha =D =D
    aRada böyLe güzeL günLer insana iyi geLiyoR =)
    akLım koLonide diye geLdim hehe =)

deRs... yakında bundan doLayı anam agLıcak ama .. neyse..
    Yoldan çıkmadım yoldayım:)

ALLah yoLundan ayıRmasın auha =D
    ve koşarak uzaklaşıyorum şu an.. görüşürüz (sesin gittikçe uzaklaşmakta olduğunu düşününüz bu son paragrafı okurken, etkili olsun :D)

düsündüm =D
    ama hayaLimde kosaRken aRkana baktıgın icin düstün =D =D
    bugün saçımda 3 tane beyaz saç gördüm yaşlanıyorum evlenmeliyim çocuk sahibi olmalıyım ama o saçları gördükten sonra bi olgunluk çöktü üzerime haydi hayırlısı =)

bende beyazLadım yaaa .
    bi kac tane mevcut.
    faRkLıLık katıyoR..
    auahu =P =P

hade eyvaLLah.
  • Shut Up • 1 Nisan 2009 00:26 • #424354
    selamlar sevgili insanlık (iyice coştum, daha yazmaya yeni başlarken hem de hehe) nasılsınız efendim? ehm.. neyse..

bağımsızdım ama önümde başka aday da yoktu Gamze :D aslında o yazının devamında çok uzun bir şekilde saçmalamıştım bu konuda da sildim sonra :D zaten demokratik gibi görünüyor ama gayet mutlak monarşiyle yönetiyorum ben koloniyi :D neyse, çaktırmayın hehe

mazbut, çoluk çocuğa karışma hemen, daha gençsin hehe

Pınaaaaaaaar bugününün anılarını dinleyip yorum yaptığım için şimdi burdan çok şey yazmıycam :D zaten hepsini yazmamalıyım hehe yanık insan seni :D yoğurt sür yoğurt :D
    düsündüm =D
    ama hayaLimde kosaRken aRkana baktıgın icin düstün =D =D

haha çok güldüm ya :D:D büyük ihtimalle öyle olurdu zaten :D:D hatta bu mesajı düzelterek tekrar yazıyorum aklıma gelen bir anımı yazmak için.. ben 7-8 yaşlarındayken (bakın bunu herkese anlatmam, ona göre hehe) okuldan eve doğru yürüyordum.. o arada arkada ne vardıysa artık, şu an hatırlamıyorum ama arkama bakarak yürümeye başladım bir an.. biraz yürüdüm yürüdüm, sonra kafamdaki acıyla kendime geldim :D önümde bir kamyon park etmiş, ben de onun kasasına kafa atmışım efendim :D bu aslında hiç hatırlamak istemediğim anımı da böylece anlatmış oldum :)

neyse efendim, gideyim, bir ara yine uğrarım artık.. sevgiler, saygılar, maygılar, kaygılar (diye uzar gider..)
  • Ranxi • 1 Nisan 2009 02:18 • #424357
    bir nisan dolayısıyla eşek şakası yapabılabilecek uygun insanlar arıyorum.
  • -5gap- • 1 Nisan 2009 11:17 • #424359
    ahuaauh.
    Özcaaaaaaaaaan.
    duRan kamyon kasasına kafa da atmı$ın ya,daha ne diyim ki ben sana =D
    esneRken güLemiyoRum da bak simdi =D
    ehhe.
    ama biLiyoRum ki sen kafa atınca,kamyon kasası yamuLdu =D
    di mi.
    =D

koLoniye günaaaaaaaaaaydın diye biR giRis yapcaktım ama oLmadı =D

Özcaaaaaaan,son konustugumuzdan beRi haLaaa acım!
    öLüm gRevine basLadım =D
    beni aRanızda bi süRe göRemezseniz biLin ki,gökyüzündeyim =D ahauha .

yoğurt sür yoğurt :D

kaLkaR kaLmaz ayna kaRsısına gectim,bakaLım kıRmızıLıkLarım gecmis mi diye.
    ama ne yazık ki =D
    haLa kıRmızıyım! =D huauhaa.
    komiiiiiiiiiiiik.
    okuLa da gitmedim zate.
    uyudum.

anam agLıcak 2haftaya kaLmadan ama oLsun..
    mühim oLan insanLık sonucta (=