-
Cevap: -Konu içermez-
bugün bi başka karanlık göktürk bi başka sessiz oda biliyor kalbimin karanlıktan korktuğunu yapayanlız bi çare olduğumu kendime kızıyorum sevdiciğimin kalbini neden parçaladım ama cevap bulamıyorum ama aşığım ondan başkasına bakmadım bile bi çırpıda silip atamaz beni küçük hatalarımın bedelini çok ağır ödüyorum ben ona aşığım
-
bunLarı,düsünceLerini o biLiyoR mu,payLastın mı_?!
diye soRsam..
-
utanıyorum söyleyemem yeni bi hayatı var artık onun tekrar hayatına girip alt üst edemem buna hakkım yok
-
beLki biLmeye hakkı vaRdır dicektim ama.
oLayLarı biLmedigim icin..
sen öyLe diyoRsan öyLedir.
ama,heRkes hataLarının bedeLini hak etse de,etmese de biR sekiLde ödüyor.
=/
-
çok doğru ama ben çok ağır ödüyorum ve kaldıramıyorum
-
bu kızlar niye kötü bu kadar onlara tapmamıza rağmen bizi cezalandırıyolar hemde çok ağır
-
beLki size hafif geLen bi hata,onLara cok daha agır geLiyordur.
kızLarLa erkekLerin düsünme taRzı,sekLi farkLı ne de oLsa!
insan heRseyi kaLdırır,kaLdıRabiLir!
-
hayır abi yaa olay farklı bak bu kızlar tanrının biz erkeklere bi armağanı bence bi erkeğin kadını o erkeğin en kutsal varlığıdır yani biz onlar kadar düşünemiyoruz belki ama onlar bilmeyolarmı bizlerin aciz olduğumuzu ve aslında onlarsız yapamıcağımızı ama haklısın farklı düşünüyoruz kızların düşünceleri katı hiç esnek değil
-
biLmek farkLı.
insan bazen biLdigi seyLeri de unutabiLiyor,hatırLarıLması geRekiyor..
söyLenmesi geRekebiLiyor.
sadece biLmek yetmeyebiLir.
-
olmuyor işte insan aşık olunca bedenen ruhen ve kalben sevdiceğine bağlanıyor işte onu bilmesi gerekmiz mi söylemeye ne gerek var kalbim beynim herşeyim onun zaten o bilmeden ben bilemem kiii