Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -5gap- • 24 Temmuz 2008 02:11 • #398770
    bu duRumLara da mı düscektik biz diyesim geLdi nedense =P =D
  • Shut Up • 25 Temmuz 2008 03:59 • #398887
    düşmediğimiz hal mi kaldı Pınar :) ya birkaç saat önce kahve yapayım dedim, sonra şeker koyacakken şekerliğin kapağını yere düşürdüm ve tabii ki kendileri 8352 parçaya bölündüler.. onları toplamaya uğraşırken elimi kestim falan.. sonra annem geldi gece gece ne oturuyorsun, git yatsana, bak şekerliği de kırmışsın falan diye bir süre konuştu falan.. öf ya, birşey kırmak zaten fena da bir de gece kırmak daha fenaymış.. bu arada kestiğim parmağım yüzünden de yazarken zorlandım yahu, küçücük birşey ama yine de insanın canını yakabiliyormuş, ilginç..
  • -5gap- • 25 Temmuz 2008 23:30 • #398946
    oRası da öyLe tabe .. heR haLe giRdik =P
    önceLikLen gecmis oLsun diyoRum ama bu duRumda öyLe bi$i mi deniR biLmiyorum.. emin degiLim =P batan cam kıRıkLarı acıtıyoR hakket kücükte oLsa.. ya da bizim canımız kıymetLi oLdugundan da böyLe oLuyoR oLabiLir..
    gece bi$i kıRmak kötü.. temizLemek daha kötü.. bende 5 kiLoLuk bi kavanozu gece vakti kıRdıgımdan biLirim.. hemde bogazım icin.. o saatte.. nesem ayRIntıLara giRmiim =P reziL oLmak istemem..
    hem tembeLiz,hem sakaRız desek dogRu oLur sanıRım..
    cam kırıkLarı deyince akLıma sebnem feRah'ın biR saRkısı akLıma geLdii.. tabi ki de can kıRıkLarı.. aLıntı yapmak isteRim efenim izninizLen =P
    ....
    Benim beLki de gizLi bir biLdigim var..
    ELbette agLarım..
    Benim can kırıkLarım var!
    Senin gördügün yanagımdan süzüLenLer..
    AsıL icimde icinde yüzdügüm bir deniz vaRr!
  • Shut Up • 26 Temmuz 2008 00:49 • #398955
    sağolun Pınar hanım, ben de bilmiyorum ne dendiğini ama bence uygun olmuş bu :) ve evet sanırım gerçekten hem tembel hem sakarız.. aslında çok fazla şey kırmam ama sakar olmak için çok fazla şey kırmaya gerek var mı emin değilim.. mesela ben yemek yerken kesin dökerim üstüme, özellikle yanımda birileri varsa kesinden de öte bu ihtimal.. bu da bir çeşit sakarlık sayılır sanırım.. neyse işte.. cam kırığından kurtuldum, artık acıtmıyor.. dün acıtmasının nedeni de tam tuşlara bastığım yere denk gelmesindendi, yeni kesildiği için herhalde.. bu arada 5 kiloluk kavanoz kırmak da zor bir işmiş, tebrik ediyorum hemen :)
    hmm ne desem başka.. bugün sinemaya gittik arkadaşlarla.. imdb'nin altını üstüne getirip çok uzun zamandır birinci olan Godfather filmini geride bırakan ve daha ilk gününde birinciliği alan The Dark Knight filmine.. nasıl oldu anlamadım, Amerika'da gösterime girdiği gün imdb top 250'de bir numara oldu.. çok şaşıraraktan gidip görmek lazım bu filmi dedik.. işte Türkiye'de de Amerika'dan bir hafta sonra yani bugün (ya da saat geçmiş 12'yi, dün de diyebiliriz, cuma günü işte) gösterime girdi.. gittik, izledik, puanı ve 1.liğini biraz abartılı bulduk ama güzel filmdi yine de.. diyeceksiniz ki bize ne arkadaşım, doğru, haklısınız, ben de niye anlattım bilmiyorum zaten, neyse.. sonra bir de aradığım kitabı buldum ama az önce kızdığınız için bunu anlatmıycam :)
    evet, yeterli bu kadar yazı bence, aklıma çok da birşey gelmiyor zaten.. hadi görüşürüz pıtırcıklar.. (pıtırcık? pıtırcık ne?!)
  • -5gap- • 27 Temmuz 2008 02:33 • #399020
    hehe .. kitabı da anLatsaydın keskem.. kızan yoktu =D =P
    fiLme geLince.. onLarLa pek aRam oLmadıgından anLamadıgımdan biRsey diyemicem..
    fiLm o kadaR biRinciLige cıkmıssa vaRdır biRsey tabi..
    özcan iki gündüR msnde senLe konuscam.. akLımda.. ama bi türLü nasip kısmet oLmadı.. nasıL oLuyoR o deRsen.. bende anLam veRmis degiLim.. yogun oLdugum zamanda bakıyorum vaRsın.. tamam diyoRum biRazdan Laf atcam.. bi bakıyoRum gitmissin.. iki gündüR aynı $ey oLuyoR.. geRi sayımın bugun biRi gösteRiyoRdu..heycan vaR mı heycan dicektim.. ama geLdin zate .. göRdüm seni.. bu sefeR yakaLıcam!!! =D =D
    nese bu yazdıkLarımı siLmiyim baRem kaLsın.. ugRasamam bidaha siLmekLe ve tekRar yazmakLan.
    bu aRaLar face'teki oyunLara saRmıs buLunmaktayım.. cok cocukca ama napam.. maksat zaman gecsin =P bi de oyunLarda sıraLama neyin oLuyo.. insan hıRs yapıyoR bi yeRde auhaua =D =P
    acım..acsın..ac..
    diyeRekten son veRiyorum..
  • -5gap- • 27 Temmuz 2008 23:00 • #399059
    öhöm..
    simdik bu mesajımı göRünce sasıRabiLirsiniz .. ama sakiin.. panik yok =P bi süReLigine oLmıcam.. cumaya kadaR feLan.. dedim o zamanki kuLLanamıcam hakLarımı simdik kuLLanamda biRseyLer yaziyim.. uzun süRe ne de oLsa =P
    noLdu neRee deRseniz (siz demeseniz de ben söyLiim ) yaz okuLum bitti.. yaRın sınav oLucam.. ki sınava topLasan 10dakka caLısmamısımdıR .. heR neyse.. bitisi kutLamak icin (!) bi deniz yapam dedim.. bakaLım noLcak =P
    bu aRada deginmeden gecemicem.. su saatLer de özcan beyimiz konseRde .. sabıRsızLıkLa o anın geLmesini bekLiyoRdur kesin.. egLencenin dibine vuruLmustuR..vuruLcaktıR =P umaRım heRsey güzeLgidiyoRdur.. geLdiginde tüm ayrıntıLarı aLırız artıkın..
    hep bavuLumu aLıp bi yeRLere gitmek istemisimdiR.. tek basıma.. uzun bi süReLigine.. keske baska bi sehiRde üni. okusaydım.. ama böyLe de güzeL.. yine de insanın icinde kaLmıyoR degiL.. bu konuya da neRden geLdiysem..
    oje süRmek cok kötü bagımLıLık yapıyoR bu aRada =D =D =D
    kitap okumak istiyoRum.. evet.. evet.. ne zamandıR okuyamıyorum.. poLisiye cinayet kitapLarı.. Jean Christophe Grange kitapLarı süpeR oLuyoR.. siddetLe tavsiye edeRim.. o cinayet pLanLarı yok mu .. heLe anLatısı..insan hööönk diye kaLıyor ve o ana esLik etmek istiyoR =D icimde biRaz psikopatLık vaR.. sakLamıyoRum.. =D dan bRown'un kitapLarı da güzeL .. da vinci sifResinin kitabı fiLmine göRe cok daha güzeL ve akıcıydı ayRıca beLirtmeden gecemicem =P meLekLer ve seytanLar kitabıysa bi soLukta okuncak cinsten..
    cok güzeL rekLam yaptım sanıRım =P
    tatiL moduna giRmem Lazım hemen =P
    ee benden bu kadaR efenim.. kaRsınızdan saygıyLan ayrıLıyorum.. yokLugumda usLu duRun =P
    esen kaLın..
  • letmefree • 28 Temmuz 2008 23:27 • #399133
    garip tepkilerim var tabii Ezgi, tebriğini kabul edip teşekkürlerimi sunuyorum (ne kadar da kibarım hehe) Duygu kişisi yapar öyle şeyler hehe sınav sonuçlarına falan mı bakıcaktı acaba (ne kadar da meraklıyım diye bunu da bağlıyım bari)

doğru tahmin sınav sonuçlarına bakıcaktı :D
    ________
    ezgi sınavdan heec koRkma .. heLe ki sansLıysan vaR yaa .. ben sahsen sınavda döRt ayak üstüne düstüm.. gözetmenLerden biRİ motoR hocasıymıs .. sagoLsun beni sevdi heraLde .. ben di iim 5 siz di in 10 oRtada buLusaLm 15 soRunun cevabını neyin söyLedi ben soRuLarı cözeRken =D ahh bak bi keRe daha minnet duydum kendisine .. ALLah tuttugunu aLtın etsin!! =D
    ezgi i$aLLah istanbuLa gideRsin de bigün koLoni topLanması yapaRız .. bi geRcekLestiRemedik zate onu =D o zaman bogaza kaRsı Rakı baLık .. ohh miss .. bak gözümde canLandı =D oooff .. istiyoRum.. istiyoRum.. =D

şanslı köftem benimmm =)
    vaLLa süper olar.. Valla hep beraber toplaşırızz hipper süpper filan olaaar :P
    tiki oldum ben zuhahah :D:D
  • Shut Up • 29 Temmuz 2008 02:00 • #399151
    Pınar tatile çıkmış, Ezgi uğramış.. ben bir süre gelemedim tabii, birşeyler olmuş hemen :) tahminim de doğru çıkmış ama bakın ne kadar iyi sallıyorum yani hehe
    sonunda yakaladın beni msn'de, tebrik ediyorum öyleyse Pınar :) tatile de çıktın demek, gez bakalım hehe daha doğrusu yüz bakalım da olabilir :D sınavlardan da kurtulmuşsun oh, daha ne olsun :)
    bavulu alıp gitmek de çok güzel ama her zaman yapılamıyor maalesef (zaten her zaman yapılsa böyle güzel olmazdı sanırım) oje sürmekle ilgili yorum yapamıyorum, hiçbir fikrim yok, öyle diyorsun öyledir :D
    içindeki psikopatı da biliyorum, yakından tanıyorum :D tatildeyken bir yandan da oku işte kitabını.. ben de başladım işte aldığım kitaba sonunda :)
    ve konsere gelecek olursak süperdi diyebilirim kısaca :D çok aksilik yaşamamıza rağmen sonunda mutlu mesut ayrıldık :D ilk önce yanlış kapının önünde beklemişiz.. ne kapısı diyecek olursanız şimdi şöyle oluyor.. stadyum konseriydi ya bu, baya bir kapı vardı dolayısıyla, biz de yanlış olanda beklemişiz ama görevli adam burdan demişti, biz de bekledik.. yakalasam dövücektim, sinirlendirdi beni ya.. neyse sonra gireceğimiz yerdeki turnikeler bozuldu, bütün herkes girdi ama bizim kapının turnike bozulduğundan yapılmasını bekledik.. sonunda yapamadılar, başka kapıdan aldılar bizi.. neyse girdik zor da olsa sonra.. güneş tam olduğumuz yere geliyordu, amele yanığı olduk :D 1 saat kadar bekledikten sonra The Sword çıktı sahneye.. beğenmedim kendilerini, bir daha karşılaşmamayı umuyorum hehe 5 şarkı falan çalıp gittiler.. yarım saat bekledikten sonra bu sefer Pentagram çıktı :D onlar her zamanki gibi iyiydi, coştuk falan hehe sonra onlar da gitti tabii.. neyse efendim sonra bir süre bekledikten sonra Down çıktı.. onların şarkılarını bilsek, daha önceden tanısak grubu sevebilirdik gibi ama hem o kadar saat beklemekten, hem de Metallica'nın çıkmasını sabırsızlıkla beklediğimizden pek sevemedik kendilerini :D onlar biraz daha uzun durdular işte, gitmek bilmediler :D onlar da sahneden indikten sonra 45 dakika-1 saat arası bekledik.. beklerken ne yapmadık ki kendi kendimizi eğlendirmek için :D stadyumda olmamız dolayısıyla meksika dalgası bile yaptık yani :D:D maç tezahüratları falan yaptık ama tabii takım ismi yerine Metallica'yı kullandık :D ve sonrasında beklenen an geldi, ışıklar söndü ve Metallica çıktı sahneye :D ondan sonrasını hatırlamıyorum desem nasıl olur :D ondan sonrası tabii ki çok güzeldi.. özellikle One'daki sahne şovu çok iyiydi.. ateşler, alevler, havai fişekler :D bütün şarkılara eşlik eden bir kitle, hatta soloları bile oooo şeklinde eşlik eden bir kitle :D doğal olarak onlar da memnun ayrıldılar, en azından bize öyle dediler :D:D evlerinde gibi hissettirmişiz hehe James önümüzde diz çöküp alkışladı bile bizi, daha ne olsun :D baya espri de yaptı kendisi hehe güldürdü beni :D Metallica'nın her konserde yaptığı birşey var, işte çalıyorlar çalıyorlar sonra gidiyorlar ve bir süre alkış, tezahürat falan yapıldıktan sonra gelip tekrar çalıyorlar.. işte yine aynı şekilde gittiler baştan, tezahüratlardan sonra geldiler.. sonra James siz hala burda mısınız dedi, herkes yeeahhh :D sonra beni güldürdüğü sorusu geldi; why? hehe manyak insan :D neyse, bir sürü şey söyledi zaten.. daha da uzatarak anlatmıyım, bu kadar kısa şekliyle kalsın (size göre uzun olabilir ama anlatabileceğim çok şey var hehehe)
    konser sonunda ayaklarım tutmaz olmuştu uzun süre ayakta hareketsiz kalmaktan :D kollarım da aynı şekilde havada kalmaktan yorulmuştu :D boynum sallamaktan ağrıdı hehe sesim kısıldı falan ama hepsine değdi ya :D çok güzel bir gün oldu benim için :D işte öyle ya, yeter ya gidiyorum ben :D:D
    hadi görüşürüz insan kişileri :D
  • KaranLık-göLge • 30 Temmuz 2008 11:56 • #399309
    sizi tembellik kategorisinden çıkarıyorum arkadaşlar. yuh yani lan insaf, yüreğiniz hiç mi sızlamıyo bu kadar uzun yazınca _?
  • Shut Up • 1 Ağustos 2008 01:46 • #399538
    sen kendini kategoriden çıkar ibiş insan :) yüreğimiz sızlaya sızlaya yazıyoruz, neler çekiyoruz bir bilsen :D