-
öncelikle ben de belirtmek istiyorum ki şaşırdım gerçekten yazılanları okuyan başka biri olduğuna :D Pınar'ın da dediği gibi uzun yazan kimse yok gibi birşey :D hatta görüldüğü üzere kısa yazan da yok şu sıralar hehe
sonra o konuya ben de geleyim hemen.. birbirine laf sokmaya çalışanları ben de anlamıyorum gerçekten.. sürekli bir yerlerde duyup okuduğumuz gibi bir özgüven eksikliği falan herhalde, bilemiyorum.. bir de şuna uyuz oluyorum.. mesela sevmediği bir grup hakkında falan yorum yazıyorlar ya, hiç anlamıyorum.. sevmemek çok normal, herkes herşeyi sevmek zorunda değil tabii ki ama eğer sevmiyorsan neden ilgileniyorsun ki o anketle? geç gitsin yani.. ama yok, illa ki oraya girip çok kötüler, berbatlar diye yorum yazmak zorunda.. mesela bir süredir moda olan bir grup var laf sokulup duran; Metallica.. yok James çok kötü, Kirk gitar çalamıyor falan filan diye.. yazanların ya müzikten anladığı hiçbir şey yok ya da kıskançlık yani :) sen adamların yaptığının yarısını yapabiliyor musun arkadaşım? yapamıyorsan niye konuşuyorsun? müzik gurusu musun? garip işte.. neyse yeterli bu kadar sanırım :D
sonra diğer konuya geleyim.. Pınar bence istedikten sonra yaparsın ya, karamsar olma (biliyorum ben diyince pek anlamlı olmuyor ama olsun) çalış sen, başaracağına inanıyorum ben senin :)
burda da bitireyim yazımı.. sevgilerle efendim :D görüşürüz..
-
$imdik efenim.. geLdik mi fasuLyenin faydasına =P
diye bi giRi$ yaptım.. iLk akLımdan gecen oydu cünküm..
gönüL isteRki uzun bi yazı yazmak.. ama $uan akLımda hicbi$i yok.. yaptıgım biRsey de yok.. canım sıkıLmakta ..oyaLancak sey cok asLında ama ..
neysem.. akLıma geLdi.. benim yaRın diReksiyon deRsim ba$LıyoR.. off .. ne kadaR igRenc bi duRUm.. 5gün boyunca 4 saat.. haftada 20 saat! ohaa .. yuhh .. insanım ben yaa .. sıkıLgan bi insanım bi de .. düsünemiyoRum kendimi =S napcam ben yaa .. yazık degiL mi bu cana da =P
akLıma geLdi de.. ben hic bi hocama asık oLmadım ya .. su an onun eksikLigini yasamaktayım ..
auhauha =D niye ben yaa .. ben de hocama asık oLmak.. o deRsi daha iyi dinLemek .. daha cok caLısmak istiyoRdum.. neden oLmadı =D geRci oLmadı ama bu oLmıcak anLamına da geLmiyoR =P hemen umutsuzLuga kapiLmiim demi =D daha önümde uzun seneLer vaR.. beLki Lise de oLmadı ama üni.de oLabiLİr .. ehehhe =D =D
bu araLar heRkes öss teRcih yapma teLasında.. heRkes bana bizim üni.yi soRu =D yok efendim iktisat mı daha zoRmus isLetmemi.. tabi hepsine eLimden geLdigince yaRdım etmeye caLısıyorum.. onLarı anLıyoRumda ..ne de oLsa bu yoLLardan bende gectim.. ama hayatta ne koLay ki.. hepsi zoR kaRdesim.. ama tabe kendi böLümüm diye söyLemiyoRum.. iktisat daha zoR =D
-
oh maşallah yavrularım bu uzun yazma sevdanız ne zaman ve nasıl başladı bilemiyorum önceden böyle bir şey olmazdı bu kolonide ama tabi ben biraz geri kaldım..
aaa pınar ben de başladım ehliyet kursuna ama ben daha teorik dersler kısmındayım ve çok sıkıcııı :D:D
öss tercih telaşındayız ya hiç sormayın =) ama ben sonucumdan gayet mutluyum yani :D seneye rakı balık boğaz seansınıza katılabileceğim yanii ..
Laf sokmak.. Bazen gerekli yav =) Özellikle seni sinir eden biri olduğunda şöyle içindeki zehri ona akıtıyorsun ya süper.. önce bi ferahlama hissediyor insan sonra oh iyi dedim filan diye düşünüyor ve en son aşama eğer durumu abarttıysak len keşke o kadar ağır söz söylemeseydim diyor insan ama tabi bu karşımızdaki kişi arkadaşımızssa.. netTen herhangi biriyse hiç umursamıyorum valla =)
eh pek uzun olmadı ama idare edin kuzular =) seviyorumm hepiciğniziii :P
-
fasulyelere ben de geliyim :D şimdi taze ve kuru fasulye var bilirsiniz :D kalorileri çok azmış, onu öğrendim, gayet hafif yaz yemeği olurlar yani, afiyetle yiyiniz (Ümit usta gibi konuştum eheh)
şimdi pek sayın Pınar kişisi, madem sevmiyorsun niye alıyorsun ehliyet :D ayrıca ben de hocama aşık olmadım hiç, yalnız değilsin ehehe ama illa ki olmak istiyorsan olursun ya, dediğin gibi uzun seneler var önünde :D öss telaşına hiç girmiyorum bile :D
Ezgi hanım kişisi de milyonlarca yıl sonra tekrar siteye teşrif etmişler ehehe bu arada öss puanın için burdan da çok çok tebrikler, süpersin :D ayrıca Pınar'a da söylemiştim, sana da söyliyim Ezgi, kitaptaki soruların aynısı çıkıyor, teoriye kasmana gerek yok, ki zaten kasılacak birşey de yok :D uzun yazma sevdamız ne zaman başladı onu da bilmiyorum ama arada hep uzun yazardık ya :D sadece bu sefer hepsi üst üste oldu, ondan garip geldi sana :D tabii çok uzun zamandır da girmeyince :D
rakı-balık olayına da bekleriz tabii :D süper bir olay kendisi her zaman :D
laf sokma olayına tekrar dönecek olursak da şimdi bazen gerekli olabiliyor tabii ama ben gereksiz zamanlardakileri söylüyorum zaten, mesela Metallica örneğimdeki gibi :D ayrıca ankette kavga etmenin de hiç manası yok :D istisnalar kaideyi bozmaz diyim hemen :D
son olarak da mee diyorum Ezgi, ne diyim :D:D
-
yani benim kuzuLar sevgi sözüme meee diye cevap vermek de enteresan bir şey olmuş özcan abi e bu da senden beklenir tebrik ederim..
evet ya anketteki gereksiz.. Kişilik bozukluğu o :D
milyonlarca yıl sonra merhaba madem :D:D
Şimdi uzun yazamıycam duygu kişisi başımda okulun sitesine bakıcakmış gitmem gerekiyormuş :D
ya zaten 3 gün gittim ehliyet kursuna dönünce bir daha uğrarım artık ama bende kitaptan çalışmayı düşünüyorum belki motor derslerine girerim :D
-
okumaya üsendım resmen nasıl tembellık bu yafff
-
bu yazıları tembel olmayan biri bile okumaya üşenir bence xD o laf sokma olayı ; tamam eğlenceli oluyo,sitelerde bende takmam ama,anketlere ne diye taşıyosun anlamıyorum,yani amacın ne? ama bak bana biri laf sokarsa ankette susup kalmam, bende sokarım xD o kadarda di.il hani xD
-
garip tepkilerim var tabii Ezgi, tebriğini kabul edip teşekkürlerimi sunuyorum (ne kadar da kibarım hehe) Duygu kişisi yapar öyle şeyler hehe sınav sonuçlarına falan mı bakıcaktı acaba (ne kadar da meraklıyım diye bunu da bağlıyım bari)
kitaptan çalışmana da gerek yok ayrıca ya, sadece sorulara bakmak bile yeter ehehe
perra üşen üşen, tembellik güzel şey eheh mervesp doğru söylemiş zaten, normal insan da üşenir :D
gördüğünüz gibi bugün uzatmadım da, değerini bilin :D:D
-
bi gün ugRamadım.. koLoniLer aLmıs basını gidiyoR vaLLaha =D aman ma$aLLa di iim de nazaR degmesin.. bi zaman gitsin böyLe =D
yazıLanLarı okudum ama hicbiRi akLımda degiL simdik.. unuttum gitti ..
bugun diReksiyon basına gectim.. güzeLdi yaa .. cabuk ögReniyoRmusum.. hehe .. hocam öyLe dedi =D =D sevdim aRaba kuLLanmayı..
ezgi sınavdan heec koRkma .. heLe ki sansLıysan vaR yaa .. ben sahsen sınavda döRt ayak üstüne düstüm.. gözetmenLerden biRİ motoR hocasıymıs .. sagoLsun beni sevdi heraLde .. ben di iim 5 siz di in 10 oRtada buLusaLm 15 soRunun cevabını neyin söyLedi ben soRuLarı cözeRken =D ahh bak bi keRe daha minnet duydum kendisine .. ALLah tuttugunu aLtın etsin!! =D
ezgi i$aLLah istanbuLa gideRsin de bigün koLoni topLanması yapaRız .. bi geRcekLestiRemedik zate onu =D o zaman bogaza kaRsı Rakı baLık .. ohh miss .. bak gözümde canLandı =D oooff .. istiyoRum.. istiyoRum.. =D
bugun nedense kıpıR kıpıRım! =) mutLuyum da ..
hade hayırLısı deR ve gideRim..
-
evet, koloni coşması oldu bugünlerde :D özellikle Ezgi'ninki fena coştu, iyi oldu ehehe
araba kullanmak zevklidir zaten, niye sevmeyesin zaten Pınar :) ve baya şanslıymışsın ki soruların cevaplarını vermişler ama zaten yapardın ya ehehe inanıyorum ben buna :)
sonra bakayım ne yazsam.. hmm.. bulamıyorum aslında birşey.. neden kastırdığımı da bilmiyorum aslında ama uzun yazma olayı var diye galiba, emin değilim :)
küçük dilimle oynamak istiyorum ben, bundan konuşalım diycem ama konuşucak birşey de yok tabii, oynamak istiyorum, o kadar işte.. ama oynanmıyor, tutamıyorum, aslında tutmayı da denemedim ama tutamam diye düşünüyorum.. aslında çıkabilse mesela yerinden, çıkarıp oynasam, sonra yerine takarız.. olsa güzel olabilirdi, belki de iğrenç olurdu ama beni ilgilendirmiyor, istiyorum işte :) aslında sırf saçmalamak adına böyle birşey uydurdum evet :) ama olsun ya, olabilirmiş yani, bence olabilir, sence? hı? neyse, boşver :)
bir de şu konuya değinmek isterim.. neden küçük çocuklara çok çikolata yedirilmez? dişlerin çürür diyip duruyorlar ama küçükken zaten o dişler dökülüp yerine yenileri çıkmıyor mu? çürüsünler, nolcak yani.. nasıl olsa yenileri gelicek.. küçük çocukları çikolatasız bırakmayalım bence :) hem belki çikolata yedikçe daha tatlı olurlar hehe ilginç bir teori oldu tabii :)
neyse ya, yeter bu kadar saçmalamak sanırım, yeterli uzunlukta olduğunu düşünüyorum ve sevgiler, saygılar diyip kaçıyorum burdan :)