-
geLsin biRi gitsin biRi siLicem geLmisi gecmisi..
diye bi saRkı sözünden aLıntı yapmak istedi canım nedense =P
-
sen bile şaşırdıysan bizim şaşırmamız çok normalmiş o zaman Pınar :D
öss herkesi yaşlandırıyor zaten Kübra, yaşlandırma sınavı sanki :D
-
Gerçekten ya sen nasıl şaşırdın Pınar? :D
Off evin içinde telefonum kayboldu, aramaya üşeniyorum. Aramakla da bitmiyo ya, bi de bulması var. :P
-
icimden upuzuuun bi mesaj yazmak geLiyoR .. ama bi o kadaRda ü$enmekteyim.. yine de kendime engeL oLamıyorum =P
önceLikLen sizin soRuLarınıza cevap veRem.. seLin'Len kuzen oLu$umuza nasıL $a$ıRdım.. o oLay biRaz kaRı$ık .. iLk günLere dönmek geRekiRse ben daha buRda cömezken .. mini mini biRiykene bu sitede.. havaLar da soguktu =P kar yagıyoRdu.. bi simsek cakıyoRdu gökLer yaRıLıyoRdu .. neysem efenim.. ben dandik bi insan ve daha rütbem cöm oLdugundan doLayı nick kısmında adımı ve soyadımı yazmısım .. hec faRkında degiLim =P o sıRada seLin beni göRmüs .. bakmıs soyadLarımız aynı.. mesaj atmıs .. öyLe öyLe konusuRkene .. uzaktan da oLsa akRaba oLdugumuza inandık.. ama öLeyizde .. böyLeLikLen biRbiRimize kuzen demeye basLadk.. ve kuzen oLduk! =D
ama kan bagımızda vaR inanıyoRum.. benzeR özeLLikLerimiz mevcut.. sonucta hepimiz kaRdesiz .. aa ne dicem egeR mesajımın hepsini okuduysanız hepimiz kaRdesiz deyin bi daha ki mesaja ki bende anLiim neyin ne oLdugunu =D
i$tee böyLe hikayemiz son buLmaktadıR efenim.. ne yazıkki =P geRci anLatıLcak daha cok ve iLginc seyLerde mevcut ama neysem uzatmiim daha fazLa =D
evet sizi daha mesajımın iLk kısmında uyaRmıstım uzun mesaj yazıcam diye =P
bu aRada teLefon geReksiz bisidiR =P bu söyLedigime ben biLe inanmadım ya nesem.. kayboLsada bisi faRketmez dicem ama bu daha da büyük bi yaLan oLcak.. ondan yoRumsuz..
ee aRtık ben susiiim demi..
evet.. evet! sustum! =P
tabi ki de bi dahaki mesaja kadaR...
-
hepimiz kardeşiz hepimiz kuzeniz. (evet okudum)
telefonun gereksiz olduğunun farkındayım, hattım kapandı zaten kontör almaya da üşendiğim için. üşengeçlik mi tembellikten doğar tembellik mi üşengeçlikten doğar konulu bi münazara da yapabiliriz hatta:P
-
baska bi secenek fakirLikten dogan bi üsengecLik ya da tembeLLik oLabiLir mi =P
dip not .. paRanın gözü köR oLsun!
euheuh =D
-
uzun uzun yazmak istiyorum ben de ama şimdi ne yazsam aklıma gelmiyor.. şimdi yazarken fark ettim ki aslında yazabilirim ve yazıcam tamam ısrar ettiniz madem :D
şimdi öncelikle Pınar hikayen ilginçmiş, şaşırman da normalmiş bu durumda :D
sonra Kübra sana da hemen önerdiğin münazarayı yapmamıza hiç gerek olmadığını söyliyim, çünkü cevap basit, herşey tembellikten doğar :D
sonra bakalım başka ne söylesem hmm :) sakız geldi aklıma evet, nerden geldi derseniz hiçbir fikrim yok ama geldi işte :) onunla ilgili yazıcam ben de, manyağım biliyorum :D
sakız çok saçma birşey bence.. insanın çenesini yormaktan başka bir işe yarıyor mu? yaramıyor.. insan niye sakız çiğner? ben bu soruyu merak ederim hep (aslında şimdi geldi aklıma ama olsun, böyle yazınca daha etkili oluyor hehe) hiçbir zaman da cevabı bulamıyorum.. enerjini başka şeylere harcasana arkadaşım, niye sakız çiğniyorsun, derdin ne senin? he? cevap ver! (yalnızmışım pardon, coştum bir an öhöm) neyse ya, çiğne sen sakızını, değmez sana bunun gereksizliğini anlatmaya.. (hayalimdeki karakter sinirlendi biraz ve gitti, sakızı bırakmaz bence, çünkü anlayamadı olayı, neyse)
son olarak şunu söylemek istiyorum ki ey sakız çiğneyenler, çiğnemeyin! :D
-
asLında uzun mesajLar yazmak kötü =P
hehe ..
yazıyı okuRken sankim benim agzımda sakız vaRmıs ve saatLerce cigniyoRmus gibin hissettim ve agzım agRımaya basLadı .. simdik bu ne oLuyoR_!? bunun hesabını bana kim veRicek_!? daha cok fazLa soRu soRmak isteRdim ama günün iLk saatLeri oLmasına Ragmen zoR bi gün geciRdim! o yüzden daha fazLa uzatmıyorum.. ama dip not oLarak düsmek istiyorumki bi kisi ne kadaR uzun süRe tanıyoR oLsanızda bu deviRde kimseye güven oLmaz .. bosuna dememisLer babana biLe güvenme diye! bi biLdikLeri vaR de mi _!? niye sen inanmıyosun da heRkese inanıyoRsun degiL mi_!? saLakLık bende .. neysem bu böyLe uzaR gideR .. ama biLiyorumki eden buLur .. buda fakiRin ekmegi!
-
hmm sakız olayı için ben hesap verebilirim ortaya attığım için ama saçmalamak için güzel bir konuydu :)
sonrasına gelirsek neden zor bir gün geçirdin Pınar? hemen yardım edelim, edebilirsek tabii ama elimizden geleni yaparız, en azından bunu söyleyebilirim (tabii kendi adıma)
ve bunun da sonrasına, mesajımın da sonuna gelirsek, güvenilecek insanlar da var tabii ama onları aradan bulup seçmek çok zor, hatta belki de imkansız.. yani bir insan iç güdülerine ne kadar güvenebilir? ya da iç güdüler ne kadar doğru çıkabilir? doğru çıktığını düşündüğümüz bir iç güdü sadece o an şansa olmuş bir şey olamaz mı? bence herşey mümkün.. güveneceğin kişiyi ya da kişileri seçmek çok zor.. en güvendiğin kişilerin aslında bile güvenilmez olduklarını çok sonra anlayabiliyorsun.. neyse, lafı çok uzattım, aslında ben de birşey bilmiyorum ama sanırım şunu söyleyebilirim; güvenmek gerçekten çok zor ama güvenmeden yaşamak çok daha zor..
-
uzun mesaj devRi yeniden acıLmıs vatana ve miLLete hayırLı oLa =P
ama bu güven konusunu siddetLe kapamak istiyoRum..
mühim oLan insanLık demek isteRdim ama bu konuda pek uygun duRmaz..
hatta yeni sözüm hepimiz kaRdesiz demeyi de isteRdim ama .. öyLe bi kaRdes kimse istemez..
konuyu biR türLü bagLayamadıgımdan..
susuyoRum!