-
doğru özcan haklısın hem kısa hemde öz yazmıstım..
nse sizlere hoşcakal demeye geldim kendinize iyi bakın uur u goremedim ghelirse bendende selam söyle byyyyyyyyyyyyyy
-
evet baya uzun mesajlar oldu dimi :D şimdi bu yüzden daha kısa mı yazıcam dersiniz? duyamıyorum :D kendi kendime bile gaza geliyorum burda, ne adamım ya :D neyse diyeceğim şudur ki, tabii kısa yazmayı düşünmüyorum.. ayrıca neden kısa yazayım ki? bence bir neden yok.. uzun yazmak için neden var mı derseniz onun için de yok ama canım öyle istiyor.. keyfimin kahyası mısın arkadaşım? he? yine coştum, tamam :D
Pınar konuyu kapatıyorsan üstelemiyim o zaman ama ne zaman istersen burdayım diye de ekleyip prim yapayım :D
şimdi uzun uzun ne yazsam diye düşünüyorum ama pek bir şey gelmiyor aklıma.. aa buldum.. şunu duydunuz mu bakalım :D Nokia marka telefon satılıyormuş, 4 kamerası varmış.. baya bir türk almış bunu (tabii Türkiye'de satılıyor, kim alıcaktı hehe) neyse efendim sonra bu alanlar Nokia'ya şikayet dilekçesi yazıp durmaya başlamışlar.. sizin şöyle şöyle bir telefonunuz var ama tek kamerası çalışıyor diye.. Nokia bizim öyle bir modelimiz yok diye resmi bir açıklama yapmak zorunda kalmış :D telefonu tabii ki türkler yapmış ve tek kamera gerçek, diğerleri sadece görüntüymüş :D:D ama benim asıl güldüğüm şey bunlar da değildi.. hangi akla hizmet ederek alır bir insan 4 kameralı telefon :D bir kamera kime yetmiyor :D hepsinin megapixel'i farklı desek o zaman da en yüksek megapixel'lisini almak mantıklı değil mi? 4 kamera nedir ya ehehe bunu yiyen insanları kutluyorum burdan ve yazımı bitiriyorum bir not yazarak.. :D
Not: bu yazdığım olayı bir internet sitesinde okudum, onun yalancısıyım :D ama başka bir arkadaş da gazetede okuduğunu söylemişti, ayrı iki kaynak olduğu için ve doğru olmasa bile komik olduğu için yazayım dedim :D teşekkürler, sevgiler, saygılar :D
-
ben uzun yazımı yazarken araya Ceren de girmiş :D sen de iyi bak kendine, görüşürüz bakalım Ceren hanım.. ibişi görünce selamını iletirim :D
-
buRdan cıkaRdıgım sonucu hemen payLa$mak istiyoRum..nede oLsa biz payLa$ımcı bi koLoniyiz =P
ne dicemi unuttum ya baska bi$i dü$ünüRken vaR mı böyLe bi$i =/ ama oLsun.. caktıRmadan yazıma devam ediyoRum.. hııh .. tamam .. simdi buLdum.. heR an onun adı geLir eti eti eti.. diye RekLam yapmak istemiyoRum ve kaLdıgım yeRden büyük bi ciddiyetLe devam ediyoRum.. bu teLefon oLayı zate sadece tüRkiye de tüRkLer taRafından geRcekLestiRiLik .. bi insan ac gözLü oLuRda bu kadaR beLLi etmez ki canım aa .. insan biRaz da yetinmeyi biLmeLi bazen (!) de mi ama .. bi kameRa neyine yetmiyoR da daha fazLasını istiyoRsun da aLıyoRsun .. hade tamam 2 tane oLsa bu kadaR oLay yapmıcam ama 4 tane yaa .. ohaa .. hem soRmadan da edemicem 4 tanesini minnacık biseye nasıL sıgdıRmayı basaRmısLar_?! tuhaf ..bi de göRüntüsü nasıL bi$eydi acaba =D ama bu da bi yetenek bi yeRde .. buRdan da oLsa onLarı gönüLden kutLuyoRum (!) ALLah onLarı basımızdan eksik etmesin (!) bu eneRjiLerini,akıLLaRInı böyLe doLandıRıcıLık haRici biseye haRcasaLar bence cok daha zengin oLurLar ama cakaLLıktan baska biseye basmıyoRduR kesin beyincikLeri =D ama hic yoktan iyi tabe (!)
neyse efenim bu konuyu buRda kesmek istiyoRum.. sabah sabah .. hic oLmuyoR =P
isim gücüm vaR benim de bi yeRde.. gidem onLarı haLLedem.. yogun bi insanım ne de oLsa ben =P gidem de maRifetLerimi konustuRam az biRaz .. aa insanLar hizmet bekLer =P hic aLaka oLmadı ama oLsun..
bu aRada canım o kadaR cok bisi istiyoRki.. ama ne istedigini biLmiyoRum! =D =D
... deR ve huRmetLe kaRsınızda ayrıLıRım efenim..
akLıma geLmisken de ..
** istanbuL'a gitmek Lazım.. Rakı baLık Lazım..
iLk kısım geceRLi benim icin .. ikinci kısımda oLursa fena oLmaz hane .. bogaza nazıRrr .. geL keyfim geL .. yaa bak askım kabaRıyoR böyLede (istanbuL'a kaRsı) =D .. oLmaz ki ama ..
-
cok kısa yazmı$ım..
tadını cıkaRın..
koLay geLe =D
-
şimdi sen söyleyince benim de canım çekti rakı-balık :D en kısa zamanda gidiyim :D
bu arada Metallica konserine de az kaldı (aslında bana hala çok geliyor ama az kaldı diyor herkes) 18 gün var.. gelse de gitsek ya, bekle bekle perişan olduk buralarda ehehe
neyse efendim şimdi uzun uzun yazma kısmına gelirsek ne yazacağımı yine düşünmem gerekicek, çünkü ne yazacağımı her zamanki gibi bilmiyorum :) düşündüğüm halde de bulamıyorum, eğer bir süre daha bulamazsam zaten bildiğiniz üzere saçmalamaya başlarım yine :D bu da hiç kimse için iyi olmaz diye düşünüyorum :D
düşündüm düşündüm bir şey bulamadım ya.. bu sefer kısa yazıyım bari.. çok ilginç ama bugün saçmalayamıyorum (yazdıkların saçma ya işte, daha ne yapacaksın derseniz uzun uzun saçmalayamadım yani, onu kastediyorum hehe)
bu seferlik bu kadarla bırakıyorum, alacağınız olsun (deyimdeki gibi değil, gerçek anlamda heheh)
son olarak bir de küçük bir not: Pınar sadece biz yazıyoruz sanki ama olsun, bir sürü insan varmış gibi yazmak eğlenceli oluyor bence ehehe
-
bizim mekan.. istedigimiz gibin takıLabiLİriz sonucta..
hehe bu aRada söyLemeden gecemicem ekRanda bi tane sivRisinek öLdüRdüm! bu bende aLıskanLık oLdu =D gecen bi tane daha öLdüRmüstüm.. ama bi süRe soRa etkiLigini kaybediyoR.. cok baneL.. yeni taktikLer geListiRmem Lazım.. yaLnz ekRana haLa yapısık duRuyoR oRda bıRaktım cesetini =D üsendim napam.. deRken düstü =D ne kadaR igRencim yaa .. ama oLsun ben böyLe mutLuyum (!) bu araLar paRantez icindeki ünLemi cok kuLLanıyoRum.. ama sevdim.. oRdaki ima güzeL.. neReye cekeRsen.. psikoLojiye göRe.. ya ne tam benLik (!)
Rakı baLık konusuna geLince.. hayıR yaa.. onu kendim icin söyLemistim ama ben =D evet benciLim.. ama napam onun o kadaR hayaLini kuRmustum.. söyLe biRsey vaR ki,bu dünyada hangi hayaL geRcekLesmis,geRcekLestiRiLmis_!? kendim taRafından ya ne.. kendi adıma.. baskaLaRını biLemem..
bunaLım takıLasım vaR.. ama bunu hic yansıtasım yok.. bi yandan hic konusmak istemiyoRum.. bi yandan susmak biLmiyoRum..
bugun cok güLdüm.. ve sanıRım cok güLmek bana yaRamıyoRum.. ne demisLer heRseyin fazLası zaRar.. ama bi yandan fazLa maL göz cıkaRmaz demisLer.. ceLiski!
bende basLı basına bi ceLiskiyim ne de oLsa (!)
ooo daha konseRe cok vaRmıs bu aRada onuda aRaya sıkıstıRam dedim =D ama eminimki bekLedigine bekLeniLe degeR! en azından öyLe ümit ediyoRum..
metaLLica konseRi..bogazda Rakı baLık.. ohh daha ne oLsun.. masaLLah..
basımın agRısı bi türLü gecmek biLmiyoRum..
nazaRa geLdim =P
-
son olarak bir de küçük bir not: Pınar sadece biz yazıyoruz sanki ama olsun, bir sürü insan varmış gibi yazmak eğlenceli oluyor bence ehehe
yoo ben okuyorum xD hatta bigün uzun uzun bende yazabilirim xD
-
bigün diil simdi xD
öhöm,öncelikle saygılarımı sunuyor ve konusmaya baslıyorum..
bi konuya değinmek istiyorum..abi niye herkes bi laf sokma yarışı içinde ? hala anlayamadım ben..hayır yani laf sokunca basbakan falan olunucaksa hepimiz birden birbirimize laf sokalım,o zaman tamam..ama nedir bu laf sokma yarışı ? bıktım lan,her ankette birbirlerine laf sokuyorlar,anket kısmına giresim yok inanın..allah bilir bi de şimdi "ne laf soksamda kavga çıkarsam,dikkat çeksem,konu dışına çıksam,ne yapsam ? " diye düşünen vardır,eminim..bırak ankete yorumunu yap,ne uzatıyosun ki ? eğer çok kavga istiyosan bi koloni kur madem,ya da özelden gir..tamam bi bakıma hak veriyorum zevkli oluyor,ama bunu herkesin içinde niye yapıyorsun,amaç gösteriş falan mı ? geçen zaten böyle bi olay yüzünden donduruldum,boktan bi sebep yüzünden..hatta o olayıda anlatıyım ; (hey yarabbim,hala sinirleniyorum) geçenlerde bi kızla özelde 3-5 kavga etmiştim,kız bana takmıs haberim yok..söz-nota kısmına hakaret içerikli bir sürü sey yazmıs,benim haberim yok ! neyse benim tepem attı tabi.. " ne diyosun beyin özürlü xD kendi kendine konus sen xD kırık.." diye bir yorum yaptım,5 dk sonra donduruldum xD ama o sinirle ne diyeceğimi bilemedim,garaj kuralları aklımdan uçup gitti,ama sonra o kızın icabından geldim o ayrı tabi..bu arada kızın profiline baktım,sizde bakın belki benim gibi şaşırırsınız,şok oldum resmen kız takmıs bütün garaj biliyomus benim yine haberim yok xD neyse devam ederim sonra xD
-
anaaa .. $a$ıRdım.. bizi okuyan biRi vaRmıs =P ayRıca beLirtmek istiyoRum ki bu kadaR üye icinde uzun yazan 4. kisisin =D sanıRIm.. egeR yanıLmıyoRsam.. meRvesp*
bende uyuz oLuyoRdum.. zamanında bakaRdım anketLere.. ama yoRum yapmazdım.. okuRdum.. bakaRdım ne düsünüyoRLar diye .. ama cogunLukLa bi Laf sokma oLuRdu.. fazLaLasmaya basLadıgında bıRaktım.. aRtık iLgimi cekmiyoR... eskiden (bizim zamanımızda) gaRaj daha bi iyiydi sanki.. ya da ben öyLe sanıyoRdum.. daha gözüm acıLmadıgından =P hehe..
ama bak canım simdik Laf söyLemek istedi biRine =P Laf kavgasında buLunmak feLan =P eheh .. hicte bana göRe biRsey degiL ama .. istedi iste canım napam engeL oLamıyoRum.. beLirtmem Lazım ki ben baRıstan yanayımdıR =D ama bu kavgayı sevmedigim anLamına geLmiyoR yanLıs anLasıLmasın =D
ben bu havada yaz okuLuna gidiyoRum.. ne acı degiL mi_!? biLeydim böyLe oLcagını hic bi deRsten gideRmiydim.. ama yapcak bisey yok.. cogu gitti azı kaLdı.. yaRın sınavım vaR.. caLısmaya caLıstım biRaz ama .. biLemiyoRum noLur.. gecsem yeteRLi.. oysaki dönemin basında ne hayaLLerim vaRdı.. gecis yapcaktım güya uLudag ya da anadoLu üni.sine.. caLıscaktım cabaLıcaktım ve bunu yapıcaktım.. sakaRya üni.sini kazandıgımda iLk düsündügüm sey buydu.. gecis yapmak.. ama noLdu.. zaman gecti.. bazı seyLeri ögRendim.. zoR oLdugunu.. hatta benim acımdan imkansız oLdıgını.. pes etmedim ama umudumu yitiRdim.. oLmıcanı biLİyoRum ama denemekten biRsey cıkmaz heraLde.. ne kaybedeRim ki.. ama gitsem bi hocayLa konusmaya anLatsam duRumu neyine güveneRek gecis yapmak istiyoRsun deRse veRebiLicek bi cevabım yok.. oRtaLamayı ucundan yıRtmıs bi ögRenci oLarak.. o yüzden yüzüm yok ..
konu neRden neReye geLdi yaa ..
neyse efenim basınızı sisiRdim.. susuyoRum..
ama uzun yazmayı seviyoRum! (: insanı bi yeRde RahatLatıyoR..