-
bu gaRaj cok cakaL =P isi biLiyoR..
tüm sayfada biR süRü keLime vaR ama gitmis benim son mesajımdaki *aLtın keLimesini aLmıs kıRmızı yapmıs =D =D =D cakaaaaaaaL!
gözüm tuttu! =D
özcan kücük diLini bi tutmaya caLı$sana... bak hic caLı$mamı$sın.. iLk oLcaaa söyLiim ben sana .. diRek kusaRsın =D rahatLarsın hem de .. denemek Lazım =P
ama yok öyLe oLmasın deRsen sana bi tane oyuncan kücük diL buLaLım onLan idaRe et =P
cocuk konusuna geLince .. aman onLara veRmesinLer zate cikoLata neyin.. yedikLeri yok ki.. cogu ziyan oLuyoR.. onun yeRine bana veRsinLer ben yiiim.. daha iyi oLur bence =D
ama ciddi bi acıkLama yapmak geRekirse =P cok fazLa cikoLata yediRmiyoRLar cünküm aLısmasınLar diye =P hehe .. yok yok .. $eyden.. cikoLata neyin yedikten sonRa dogRu düzgün biRsey yemiyorLar ondan.. neRden biLiyoRum ama =P hehe..
off.. günLerim cok yogun geciyoR =P ben tembeLLige aLısmısım.. bünyem kaLdıRmıyoR =P
ama bugun tRafige cıktım.. kazasız beLasız =D 4 saat kuLLandım.. ayRıca beLirtmeden gecemicem ki .. aRaba soLLamak cok zevkLi bi$eymi$ =D =D =D
yak$amLar efenim...
-
hehe garaj işi biliyor tabii, ona söylenecek laf yok :D ama bence kendi adı geçtiği zaman da altını çizebilirmiş :D
sonra küçük dilimi tutma meselesine gelince kusacağımı bildiğim için tutmuyorum zaten ama belki bir sazan çıkar, tutmaya çalışır da deneyimlerini anlatır, biz de güleriz diye söylemiştim :D ama yakalayamadık sanırım sazan falan :D tebrik ediyorum koloni halkını, sazan yokmuş aralarında okumadıklarından veya tembelliklerinden denememelerinden de olabilir tabii ehehe hatta büyük ihtimalle öyle ama yine de tebrik ediyorum işte :D
çocuklar çikolata yedikten sonra birşey yemiyorlar pek evet ama yine de haftada bir gün çikolata günü olabilir bence :D istedikleri kadar yesinler :D napıyım ya, çok seviyorum çikolatayı, yazık bari çocuklar da yesin diyorum :D he ama yemeyip de bana verirlerse daha güzel, o ayrı :D ama geçen gün bir tane bebek gördüm, o yesin bence, çok tatlıydı :D onunkini almam :D
bir tembel için zor günler yaşıyorsun tabii Pınar :D ama demiştim sana araba kullanmak zevklidir, bak yavaş yavaş anlıyorsun olayı :D tebrik ediyorum ayrıca kaza yapmadığın için de :D
son olarak ne diyim bilmiyorum, zaten kahvem de soğuyor (sanki içerken yazamıyormuşum gibi hehe) gidip içeyim ben, film izliyim falan :)
hadi görüşürüz, (trt tonlamasında okuyun şimdi yazacağımı) sağlıcakla kalınız efendim :D
-
akLımda o kadaR cok sey vaRki yazıcak.. ama bi o kadaRda ne yazıcagımı biLmiyoRum.. sacmaLamak istiyoRum.. onu biLe yapabiLicegimden emin degiLim.. neye üzüLüp,neye sevinecegimi biLe biLemiyoRum.. heRsey o kadaR hızLı oLuyoRki.. kimi zaman ayak biLe uyduRamıyoRum.. keske kücük kaLsaydık.. ya da kücükLügümüzdeki safLıkLa.. büyüyoRuz ve kirLeniyoR dünya..
neyse .. bunLarın ne yeRi.. ne de zamanı..
iyi geceLer efenim..
-
ehem selamlar sevgili koloni insanları :D naber? hehe
Pınar noldu bakıyım sana? yine felsefik bir insan olmuşsun :) küçük kalamıyoruz maalesef, olsa güzel olabilirdi ama yani, rahat rahat :)
şimdi ben de ne yazsam diye düşünüyorum ama aklımda şu an birşey yok, yazı kendi kendine ilerler diye umuyorum, bakalım nolcak..
çok sıcak olduğundan zaten pek çalış(a)mayan beynim iyice durmuş durumda.. ama görüyorsunuz ki sizin için burdayım, biliyorum ki yazmamı bekliyorsunuz (çok fena gaza geldim sanki eheh)
yok yok, birşey bulamıyorum sanırım, bu sefer hayal kırıklığı olucak galiba bu yazı.. ama bak hala uğraşıyorum birşeyler bulmak için :)
heh buldum sanki.. (çok zorlama da olsa) marka simgeleri var ya hani, değişik değişik hayvan simgeleri kullananlar var, ne biliyim işte kanguru, sincap, kedi, penguen falan bir sürü hayvan kullanıyorlar.. ama ben ayı kullananları anlamıyorum.. (aslında anlamadığım daha çok var da buna değinmek istiyorum da diyebiliriz hehe) garip isimler verenleri de var mesela yumoş gibi.. şimdi onu hayal etmek zor oluyor tabii.. ayı denince genelde insanın aklına vahşi bir hayvan geliyor çünkü.. düşünsenize, bir ayı olucak, adı yumoş olucak ve evde sağa sola atlayarak yastıkları falan koklayacak, ne ki bu :D panda var sonra.. pandanın isminde sorun yok ama onun da hareketlerinde sorun var yine.. konuşmasında da.. konuşan ayı görmedik ama hadi neyse diyelim de hiç yarım yarım konuşan bir ayı da gelmezdi yani aklıma :) ve sürekli dondurma istiyor.. bal sevdiklerini falan biliyorum ama dondurma yiyenini hiç görmedim tabii.. bir de o reklamdaki panda çok itici ya.. halbuki sevimlidirler normalde :) son olarak bir de BearShare'in ayısına takılmak istiyorum.. BearShare'in ayısının da kulaklarında kulaklık var.. müzik dinleyen ayı.. bir an için bir gönderme falan mı var acaba diye düşünmüştüm ama yoktur herhalde.. dimi? yoktur yoktur :D ama yani o ayı da ilginç aslında.. neyse, BearShare'i sevdiğim için bu ayıyla fazla uğraşmamaya karar verdim.. ayrıca çok da uzun oldu zaten hehe
yazımı burada bitirir ve kaçarım.. sevgiler, saygılar :D
-
biri şu konusmaları özetleyebilir mi ?
-
bu kısa hali ibiş.. daha fazla kısaltamıyoruz :D bunun daha neresini kısaltabiliriz yani :D
-
bunları okumaya ömür yetmez ^^
-
evet sayın koLoni haLkı..
uzun zamandıR istedigim biR$eyi dün geRcekLe$tiRmi$ buLunmaktayım.. ve bu duRumdan oLdukca mutLuyum.. dün istanbuLdaydım.. ve sonunda $u gözLer taksimi göRdü.. bi kez daha hayRan kaLdım.. heRseye Ragmen cekici bi sehiR.. heLe gün batımı.. baLık ekmek yiyemedim bi ona yanıyoRum =P hehe.. oda bi daha ki sefeRe i$aLLa .. 12 saat istanbuLda ne kadaR gezebiLirsem o kadaR gezdim.. duR duRak biLmeden.. tabi eve geLdigimde haLim kaLmamıstı.. yastıga basımı koyaR koymaz deRiiiin bi uykuya daLdım =P en kısa zamanda tekRar diyoRum =P
ve simgeLer konusuna geLiyoRum.. akLıma hemen $ey geLiyoR.. ama unutuyoRum yaa =/ nesem geLince söyLerim..
uuR sana geLince senin bunLarı okucagını sanmıyoRum ondan sana sadece asdfgh diyoRum =P
ve ekLiyoRum.. mutLuyum.. bi de akLım bi yeRde oLmasa (!)
ayRıcanaa .. cok güzeL magzaLar vaRdı.. hayRan kaLdım.. tabe aLısveRis yapmadan dönmedim.. ayıp oLmasın diyee =P jack vaRdı bi tane kocamaaan.. cok $ekeRdi! =) istanbuLda yasamak vaRdı anasını satiim.. insan bi süRe kendine geLemezdi.. kendi adıma konusuyorum tabi ki de .. gez gezebiLdigin kadaR.. eLini saLLasan tuRist ayRıyetten.. cok güzeL konusuyoRLar yaa .. bende ingiLizce konusmak istiyoRum.. "what is up man_!?" demek istiyoRum onLara =D =D =D
-
ahaha Pınar çok güldüm ya, ibişe güzel cevap vermişsin sorusu için "asdfgh" diye :D:D
Taksim'i de sonunda gördüysen sorun yok ya :D güzel yer tabii, benim en sevdiğim yer diyebilirim belki de :D uzun süre görmeden duramıyorum hehe İstanbul'da yaşayınca araya açmamak da kolay oluyor tabii, o yönden şanslıyım :D kısa zamanda istediğin gibi döner gezersin, balık ekmeğini de yersin diye umuyorum :D
turist olayına gelince gerçekten fazlasıyla var :D grup için her hafta sonu Taksim'e gittiğimde arkadaşları beklerken çok soru soruyorlardı, sonra stüdyoda buluşmaya başladık zaten :D bir tanesi broşürdeki her yeri sormuştu nasıl gidicem diye, en son Truva Atı'nı gösterince çok gülmüştüm eheh dedim o İstanbul'da değil bir kere :D çekik gözlü kişilik ya :D:D
Jack olayına hiç girmiyorum :D girersem çıkamayacağımı herkes biliyor çünkü :D
son olarak görüşürüz diyim :D yeter bu kadar (Pınar için de see you later meeeen diyim eheh)
-
pınar tebrıklerr sana ozaman hacı olmus gıbı oldun sen sımdı:D