Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -5gap- • 3 Ağustos 2008 21:32 • #399687
    eveeeet..
    uzun zamandan sonRa =P ben geLdim.. hoj geLdim.. sefa getiRdim..
    güzeL bi hafta geciRdim.. heRseye Ragmen.. simdik özet gecmek isteRdim ama üseniyoRum.. hic haLim yok =P
    özcan konseRin iyi gecmesine cok sevindim.. heR zaman heR seyde aksiLik oLur zaten.. oLmazsa bi soRun vaR demektiR =P en azından benim icin..
    dün diReksiyon deRsine giRdim =D nasıL gecti.. bende biLmiyoRum.. iyiydi.. yoLda bi cukuR vaRmı bende aRkadakiLeri biRaz saLLandıRam dedim.. biRaz saLLadım ki benden deRs aLsınLar =P yaRın acıkLancakmıs bakaLım..
    dün hayatımda cok önemLi biRsey oLdu.. akLıma koydugum bi seyi tüm aksiLikLere ragmen geRcekLestiRdim ve mutLuyum.. nasıL oLdu bende anLamadım.. hic böyLe oLabiLcegini düsünmezdim..
    neyse efenim..bugun annemLe yüRüyüse cıkiim dedim.. hemen tıkandım.. yoRuLdum.. yasLıLık böyLe biR sey oLsa geRek =P hehe .. utanıyorum kendimden ama caktıRmıyorum =P hehe .. ama napam spoR yapmaya üseniyoRum..
    ezgi tikican oLursa ki oLmus .. bende kokos oLcam =D ahahaha ..
    simdiLik bu kadaR efenim..
    esen kaLın..
  • KaranLık-göLge • 4 Ağustos 2008 12:01 • #399708
    sizin yazarken yüreğiniz sızlamış, ben görünce az kalsın kalp krizi geçiriyodum (:
  • Shut Up • 4 Ağustos 2008 14:35 • #399718
    hoşgeldiniz Pınar hanım :) tatiliniz iyi geçmiş, ne güzel :) aksilik olmadan ben de birşey yapamıyorum zaten, doğal birşey benim için ama en son turnikeler bozulduğunda arkadaşlar beni ortadan ikiye bölecek diye bir tırstım işte hehe kalabalıklar tabii, teker teker gelin len eheh coştum yine.. ehm.. neyse, önemli olan sonuç, risultato importante :D eğlendik biz de, sorun yok..
    direksiyon sınavında çukura girdin demek, güzel bir deneme olmuş bence hehe ama merak etme, çukura girmekten bir sorun çıkmaz, geçersin her türlü :) ayrıca ders vermek için yapmışsın, toplumsal da bir olay olmuş yani, daha ne olsun :)
    spor olayına hiç girmek istemiyorum ama bunu yazarak girmiş oldum sanki :) arkadaşlarla feci gaza gelip arada çeşitli spor dallarını en fazla 3-5 gün olmak suretiyle yaparız biz hep :) sonra gaz bitiyor yani, bizim yapabileceğimiz birşey yok.. mesela gazlı olan arabalar (ki hiç sevmem gazlı arabaları) gazı bittiklerinde durmuyorlar mı, hiç gazı biten araba gitmeye devam eder mi (yedek olarak benzinle de çalışıyor ve benzin deposu da dolu değilse tabii hehe yani sadece gazla çalıştığını düşünün) etmez yani dimi.. bu arada kendi söylediklerimi kendim çürüterek ilerliyorum, çok ilginçmiş bu da :) neyse işte, bizim de gaz bitince duruyoruz öyle :)
    ibiş insanı sana birşey olmaz, olmayan şey kriz geçirir mi :p
    ve son olarak şunu söylemek istiyorum; tiki ve kokoş olmayın efendim hehe aman aman diyorum sayın Pınar ve Ezgi hanım kişileri :) hadi eyvallah :)
  • -5gap- • 6 Ağustos 2008 19:31 • #399875
    bu aRaLar pek nete giRemiyoRum.. canım istemiyoR .. o yüzden de yazamıyoRum.. kusuRa kaLmayın =P kim kaLcaksa =D yine de söyLiyim dedim ..
    2 hafta sonRa aLıyoRum ehLiyetimi.. ama bakaLım.. kendi aRabamızı kuLLanamıyoRum biLe =D nası ehLiyet aLıcaksam.. bu konuya giRersem cıkamam .. o yüzden susuyoRum..
    uuUR beyciiim.. size geLince .. bi$i oLmaz sana .. koRkma o yüzden.. kaLp kRizi geciRceksende bizim yazıLarımız icin geciR canım noLcak =P
    asLında yazıcagım o kadaR cok sey vaRki neRden basLıcagımı biLmiyoRum..
    $u aveanın gözünün yagını yiiim.. cok ise yaRıyor.. =D
    koko$Luk konusuna geLince de öyLe oLcam gibin duRuyoR =P beni bu haLe düsüRenLer utansın efenim diyoRum bu konu hakkında da =P
    bi de heR gecen gün gaRip bi huyumu ögReniyoRum.. insan cok istedigi bi seyin oLması sonucunda neden mutLu oLamaz_!? =/ aksine mutsuz oLur .. cok fazLa soRunum ben.. bu dünyaya fazLayım =P
    aRkadasLarımı özLedim yaa .. geRci daha yeni göRdüm ama oLsun..
    bu aRaLar rüyaLarımda da dandik dandik seyLer göRüyorum zaten.. kafayı yicem =P
    sudokuna saRdım.. iki saatte bi tanesini anca cözüyoRum.. ama iyi kafa dagıtıyoR.. zaman geciyoR.. sıkıLan oLursa tavsiye edeRim.. aRada cakaLLık yapıp cevabına da bakıyoRum tabe =D
    neyse efenim benden bu kadaR simdiLik.. göRüsmek üzeRe..
  • Shut Up • 7 Ağustos 2008 00:38 • #399916
    hemen nete girmemenle ilgili birşey söylemek istiyorum.. aslında nete girmemenle değil de netin kendisiyle ilgili ama bir yandan da senin nete girmemenle ilgiliymiş gibi de sanki gibi.. ehm.. ee.. evet.. :)
    ne diyorduk.. net.. net aslında çok garip birşey bence.. olmadığı zaman kendimi eksik hissediyorum ama olduğu zaman da hiçbir işe yaramıyormuş gibi, sanki sırf can sıkıntısına sebep oluyormuş gibi oluyor.. ilginç yani.. evet sizin de fark ettiğinizi düşündüğüm için itiraf ediyorum, nereye varmaya çalıştığımı unuttum sanki.. ya da ulaşmaya çalıştığım yeri geçtim gidiyorum, emin değilim.. ama geldiğim yer de bir sonuç sayılabilir bence.. idare ediniz.. :)
    ehliyet konusundaysa şunu söyleyebilirim ki araba kullana kullana öğrenirsin yavaş yavaş (çok ikileme yaptım, ikileyip gitsem mi diye düşündüm ama sonra vazgeçtim.. tim.. tim burton) zaten genelde insanlar ehliyeti aldıktan sonra öğreniyorlar araba kullanmayı hehe boşver :)
    sonra göz yağı yemek konusunda birşey söylemek istemiyorum, zira gözünden öpmek, gözünü sevmek, göz kulak olmak, göz göze gelmek falan gibi saçma sapan bir sürü deyim geliyor aklıma.. ama gerçekten komikler şöyle bir düşününce yani :) yeme bence göz yağı, aids yapıyormuş :D
    kokoşluk konusunuysa "koşarak kaçarım" deyimiyle süslemek istiyorum (biliyorum yok öyle bir deyim ama ben dedim oldu.. du.. dustin hoffman)
    şimdi birşeyin olmasını isteyip de olduğunda neden mutlu olamama konusunuysa sana daha önce de söylediğim gibi cevaplandırayım tekrar.. ya yanlış birşey istemekten ya da beklentinin çok yüksek olmasından dolayı duyulan hayal kırıklığından olabilir.. ya da birşeyler istemek herşeyi elde etmekten daha keyifli olduğundan olabilir.. ya da öyle birşeyler işte.. te.. terrence howard
    arkadaşlar özlenir.. buna birşey demiyorum (aslında diyemiyorum.. rum.. rumeli hisarı)
    rüya göremeyen bir insanım.. asıl ben kafayı yiycem.. en sonunda rüya görme makinası yapıcam.. cam.. cameron diaz..
    sudoku bana göre değil ya, bir sürü sayı aman aman, kaçalım hehe.. he.. he-man
    neyse ya ben de gideyim, baya bir saçmaladım.. görüşürüz.. rüz.. rüzgar.. :)
  • LP_fortune • 8 Ağustos 2008 16:10 • #400140
    ewlatlarım sız bukadar yazı nasıl yazıyorsunuz.....insan üşenir yaa.. :D
  • -5gap- • 8 Ağustos 2008 22:12 • #400194
    özcannnnn..faRkettim yaptıgın seyi =D simdik neyi diceksin ama anLatabiLicek miyim biLmiyoRum.. iLk göRdügümde aLLaaLaa noLuyoRuz böyLe dedim.. iLkinde anLamadım tabi.. ikincisinde biRseyLer cakmaya basLadım.. ve gözLerim diRek baska vaR mı acaba diye aRamaya basLadı.. ücüncüsünde de oLayı cözmüs buLundum! =D ne mutLu .. ne büyük bi oLay .. ama daha ne oLdugunu söyLemedim =D cümLenin sonundaki keLimenin son hecesinden yeni $eyLer türetmissin.. acıkLamam umaRım düzgün oLmustuR =D oLmamıssa da anLamıssınızdıR zaten.. ama yok anLamadıysanızda benim soRunum degiL,hıh! =P
    deyim konusuna eL basmıssın.. ben cok seveRim onLarı yaa =D =D euhehe .. ama söyLemeyi.. bana söyLenmesini degiL .. ko$aRak kacaRım deyimi de cok bi havaLı oLmus =P yeni moda deyim =P
    yazı aRasında aLıntı yapıcam..
    birşeyler istemek herşeyi elde etmekten daha keyifli olduğundan olabilir
    bu hipotez ( ne deniR biLmiyoRum,söz,buLgu,oLgu,doLgu =D =P ) cok hosuma gitti .. ve kesinLikLe bana uyuyoR.. bence istemek daha güzeL.. heLe heLe uLasamayıp istemeye devam etmek cok daha güzeL.. acı cekmeyi seviyoRum ben.. psikopatım biLiyorum.. ve bunu da payLasıyoRum.. gocunmuyoRum uahauha =D =P
    acı cekmek deyince de akLıma hep // acı cekmek özgüRLükse,özgüRüz ikimizde.. // demek geLiyoR ve diyoRum =D
    Lostu izLeyemiyoRum ne zamandıR ya .. zaman oLmuyoR.. unutcam böyLe gideRse =P
    yeni bi kitaba basLadım.. eski dönemi osmanLı zamanını anLatan bi kitap.. ama taRihi bi kitap degiL yanLıs anLasıLmasın..
    bu sıRaLar müzikte dinLeyemiyoRum.. noLuyoR bana ya =S kopuyoRum kendimden =P
    cocuk seviyoRum.. onLarı ısıRmak cok ama cok güzeL oLuyoR! göbekten ısıRıyoRum. nihahaha =D =D
    sertac koLoniye yazaRken ki üsengecLigimizi attık artık üzeRimizden =D a$tık o konuyu =P eskiden üseniRdik kısa yazaRdık.. beLki haLa üseniyoRuzduR bu haLde biLe.. heRsey oLabiLir =P
    su an dinLegidim bi saRkıdan da aLıntı yapaRak yazımı bitiRmek istiyoRum..
    *ahh a$k.. sen neLere kadiRsin..
  • letmefree • 10 Ağustos 2008 00:50 • #400493
    aLLam yarabbim =)
    özcan abi pınar ikinizi böyleyürekten tebrik ediyorum bu ne azim yav (=
    bir yazma aşkı gelmişsize uzuuun uzun destanlar döktürmüşsünüz... maşallah nazar değmesin..
    şimdibir tembel olarak son zamanlarda habire uyuyorum takdire şayan bi durum.. Bıraksalar yirmi dört saat uyurum.. Merak ediyorum da benden başkacanı sıkkınken uyuyabilen var mıdır acaba... Canım sıkkınken vururum kafayı uyurum.. Uyuyamıyorsam bile çevreye uyuduğum izlenimini verrim süperolur :D
    uf öyle işte...
    acıkTım ama bir şeylerhzırlmaya üşendiğimiçin genelde aç yatarım.. Başka bir tembellik belirtisi :D
    hee pınar tikican olmadım ya sadece taklit=) allah korusun ya tık tık tık :D iyraaaannnç :D zuhahah
  • Shut Up • 10 Ağustos 2008 17:26 • #400612
    ehehe doğru tespit etmişsin Pınar :) aslında bu kendi bulduğum birşey değil, Alpay Erdem diye bir yazar-çizer var Penguen'de, o yapıyor böyle, o gelmişti de aklıma :) ama ben biraz abarttım eheh neyse, sonuç olarak doğru tespit ve iyi de anlatmışsın :)
    Ezgi sorma ya, çok fena coştuk biz :) uyumak da güzel tabii ama sıcakta zor oluyor ya, bir de canımın sıkılmasına en çok uyumaya çalıştığım zaman canım sıkılıyor (öehh nasıl bir cümle bu hehe) yani canım sıkıldığında uyumaya çalışırsam uyuyamıyorum ve iyice canım sıkılıyor bu olaya.. sonra sıkılıp da uyuyamadığım için sıkıldığıma da sıkılıyorum.. (daha uzatmak istemiyorum eheh) işte böyle katlanarak gidiyor ve uyuyamıyorum, çok uyuz bir durum.. ne mutlu ki sen uyuyabiliyormuşsun :)
    hmm sonra alıntı yapıtğın konuya geliyim Pınar :) o hipotezden çıkacak sonucu da çıkarmışsın zaten; acı çekmeyi sevmek.. işte zaten o yüzden birşeyler istemek herşeye sahip olmaktan daha güzel :) hepimiz biraz mazoşistiz sanırım :) (tamam tamam genelleme yapmıyorum, hepimiz değil)
    Lost'u ben de izleyemiyorum uzun zamandır ama 5. sezon başlamadığından ehehe başlayamadı gitti ya, halbuki ben Emilie De Ravin'i özledim :D tamam ya Lost'u özlemiş gibi yapıyım da kızmasın kimse :D
    müzik dinleyemediğim zaman yoktur, onun için birşey diyemiyorum bu konuda, zira anlayamıyorum o söylediğin olgunun nasıl birşey olduğunu :)
    kitap konusunda ben daha da gerilere gitmiş bulunmaktayım, eski mısır dönemine, Kleopatra dönemine diyim hatta :) benimki tarihi bir kitap ama gerçekten olmuş olaylar değil de yazarın hayalgücüyle yapılmış bir kitap.. yani tarihsel kurgu işte :) iki cilt, biraz önce ilkini bitirdim, ikinciye başlarım artık :) eski zamanları seviyorum ya, bence çok gizemli ve ilgi çekici.. en çok orta çağı seviyorum ama hehe
    çocukları ben de çok seviyorum ya hehe ama sen sevmezdin Pınar, noldu bakıyım :D
    son olarak da kış gelsin artık diyorum ve gidiyorum sayın iki ayaklılar :)
  • mervesp • 10 Ağustos 2008 18:52 • #400614
    arkadaşlar kusura bakmayın,artık okuyamıyorum,çok ileri gittiniz ayol xD (hahayt)