Pınaaaaaaar :) sağolun efendim, zaten Pınarpati sayesinde geçtiğimi düşünüyorum eheh denizden verdiğin kopyalarla geçtim :D ve anladım tabii seni, yukarı çıkıp tekrar okumak zor oluyor gerçekten, en iyisini yapmışsın yukarı çıkmaya çalışmayarak :)
gülmekten sıfatın kayıyor demek, ne güzel ya eheh uzun zamandır bu kadar mutlu olduğunu hatırlamıyorum :) çok sevindim bu duruma :)
msn'e de nerdeyse hiç girmiyorum ya, bu aralar girmeye çalışayım bari, rastlaşırız umarım Pınaaaar :)
bir sıcak günde yazılan mesajın daha sonuna geldik :) yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim eheh hava da biraz daha az sıcak olsa çok güzel olacak diye düşünüyorum :) neyse sevgili seyirciler, hadi öpüp gidiyorum sizleri :D