Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -5gap- • 24 Haziran 2009 23:58 • #427600
    Özcaaaaaan yazdıgını nete giRer giRmez okudum ama hemen cevap yazamadıgımdan unuttum =D
    ehhe.
    simdik yukaRı cık oku o kadaRzoR geLiyoR ki =D
    ama biLiyorum beni anLıyorsun,o yüzden Rahatım.
    ayRıca,tebRik ediyorum,tüm dersLerden gecmissin,ee o kadaR pınaRpati yaptık,oLsun o kadaRr =D
    ben isin icine giRdim..bi zahmet! =D

güLümsemekten sıfatım kayıyoRrrr =D
    Özcaaan,seni msn de bi göRsem de,iki kaynatsak =D =D
  • Shut Up • 25 Haziran 2009 04:14 • #427604
    Pınaaaaaaar :) sağolun efendim, zaten Pınarpati sayesinde geçtiğimi düşünüyorum eheh denizden verdiğin kopyalarla geçtim :D ve anladım tabii seni, yukarı çıkıp tekrar okumak zor oluyor gerçekten, en iyisini yapmışsın yukarı çıkmaya çalışmayarak :)

gülmekten sıfatın kayıyor demek, ne güzel ya eheh uzun zamandır bu kadar mutlu olduğunu hatırlamıyorum :) çok sevindim bu duruma :)

msn'e de nerdeyse hiç girmiyorum ya, bu aralar girmeye çalışayım bari, rastlaşırız umarım Pınaaaar :)

bir sıcak günde yazılan mesajın daha sonuna geldik :) yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim eheh hava da biraz daha az sıcak olsa çok güzel olacak diye düşünüyorum :) neyse sevgili seyirciler, hadi öpüp gidiyorum sizleri :D
  • -5gap- • 25 Haziran 2009 14:10 • #427605
    Özcaaaan,sende biR haLLer mi vaR,bana mı öyLe geLiyoR =D
    eheh..
  • disprosyum_08 • 25 Haziran 2009 20:06 • #427615
    var var da msn'e girmiyor ki beyefendi,alıcaz ifadesini..
  • -5gap- • 25 Haziran 2009 22:43 • #427620
    ekRanın ortasında keLebege benzeR bi böcek vaR.
    oRaya kondu.
    öLdüRmeye üseniyorum =/
  • Shut Up • 25 Haziran 2009 23:56 • #427624
    sorguya alınıcam sandım burayı okuyunca, girmeye korkuyorum diycem ama yalan, önce msn'e girip sonra buraya geldim :D ama siz öyle değil gibi düşünün, eğlenceli olur belki.. baktınız olmuyor tam tersini düşünün eheh o da mı olmadı? o zaman hiç düşünmeyin, belki o zaman eğlenceli olur :D ya da ben bu konuyu uzatmıyım ki iyice iğrençleşmiyim :D

Haliyeeee, sırf cevap olsun diye yazıcam şimdi sana :D ama yazabileceğim birşey de dememişsin ki eheh ifade mifade, bırak bu işleri ya :D

Pınaaaaar kelebeğe benzer böceği ben gönderdim sana, bir mesaj iletecekti ya, öldürmemişsindir umarım eheh eğitmek için çok uğraştım ya :D

he bir de roko reklamı gelmiş yine sağ taraftaki köşesine eheh Allah'ından bulsun diyorum :D
  • -5gap- • 26 Haziran 2009 00:07 • #427625
    buLsun..evet evet ALLah'ın dan buLsun =D uahua .
    mesajın sonu güzeL oLmus =D =D

öLdüRmedim öLdüRmedim,üsendim.
    zate gitti.
    ondan sonRa yenisi kücügü geLdi,onu biLe öLdüRmedim.
    ben de diyoRdum ki niye icim ısındı,öLdüRmüyorum.
    megeRsem sen yoLLamıssın =P
    duR bi daha göRince öLdüRiim =D auaha .
  • disprosyum_08 • 26 Haziran 2009 00:08 • #427626
    pişman olupp bir gün dönerse geriii
    yıllar geçtii unutmadım ihanetini
    ben affetsem de yalan gözleriniii
    Allah'ından bul ben susuyorumm...

ya öyle cümleler sarfediyosunuz ki beni böyle şarkılar söylemeye endeksliyosunuz:D
    Özcan sorguda döktüğün terleri burda gizlemeye çalışma böyle ifadelerle:D
    Pınar böcektir gelir gider.. sen takılma ona çok:D
  • -5gap- • 26 Haziran 2009 00:11 • #427627
    aa aama bu Roko RekLamında da bi degisikLik yok mu sizce =D
    duRma ısıRMaya devam.
    vaRmıydı bu =S
    ben mi hatırLamıyorum.
    oLsa,cok daLga geceRdim.
    gecmedim mi_!?
    kafayı yedim,tamam.
  • Shut Up • 26 Haziran 2009 00:15 • #427628
    mesajın sonu yanlışlıkla güzel olmuştur Pınaaaar :D

Haliyeee, senin içinde bir arabeskçi var ya kesinlikle :D çok uğraştın mı bu şarkı için :D ayrıca o terler sıcaktandı bir kere :D

Pınaaaar, öldürme onu, ölümsüzlük iksirinin nasıl yapıldığını anlatacak sana :D bak burda da söyledim, tüh, herkes öğrenecek şimdi böyle birşey olduğunu :D:D