Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• disprosyum_08 • 30 Haziran 2009 19:35 • #427747
    Cevap: -Konu içermez-

ilgilenenler için dipnot: kitabın normal fiyatı 70 lira olup ( Pınar derin nefes al,küfretme:D:D ) Alkım'da kampanya nedeniyle sadece 35 lira.. Alkım kartınız yoksa bi de onu çıkartın 5 taksit yapın,mis gibi hemen alın,fırsatı kaçırmayın !!
    bana nooooluyosa :D
    sanal reklam uygulamasına geçtim ben de ehuehue:D
  • Shut Up • 1 Temmuz 2009 02:51 • #427751
    Haliyeeeeee ne diyorsun sen ya :D Alkım Kadıköy'de değil miydi ama ya? çok uzak lan resmen.. ama yarı fiyatına mı veriyorlarmış meğersem.. bak gözüm döndü iki dakikada :D ablam doğum gününde alıcam sana dedi ama yarı fiyatınaysa da kaçırılmaz ki be eheh ve evet kitabın normal fiyatı 70 lira maalesef.. bir de onun ciltsiz olanı var, yani ayrı ayrı 5 kitap halinde basmışlar, her kitap 20 lira o şekilde de.. tabii ki ciltlisini almak çok mantıklı :D ben Douglas Adams'ın Otostopçunun Galaksi Rehberi serisini aldım, 6 kitap ama 5 tanesini birleştirmişler, 40 lira normal fiyatıydı ama %50 indirim varmış, güzel olmuştu.. onda da ayrı ayrı olunca 6 kitap ve her biri 15 liraydı (tabii indirim onlara da var, yani 7.5 lira) insan yarı fiyatına olunca çok seviniyor tabii hehe ama çok uzak ya öf.. ayrıca tam da paramın olmadığı zamanlara denk geldi, daha yeni bir sürü kitaba yatırmıştım parayı eheh

sonuç olarak Edgar Allan Poe süper bir insan ve ben o kitaba bir şekilde sahip olucam :) en geç 6 ocak 2010 :D ama kaçmaz yani eheh bu arada sağol bilgi için Haliye, gözlerinden öpüyorum :D

he bir de dip not kitap için; ya benimsin ya toprağın lan! :D
  • disprosyum_08 • 1 Temmuz 2009 14:00 • #427752
    senden önce alıp hava atıcam lan sana:D:D
    bugün alacaktım,farklı bi yoldan geldim eve.. yarına kaldı =)
    ya Alkım sadece burda değil,Beşiktaş'ta falan da var,şubelerine bak bi,sana yakın olanı elbet vardır:D
    ne demek her zaman böyle sevindirmek dileğiyle sizleri.. nitekim ben bunun için varım=P
  • Shut Up • 1 Temmuz 2009 19:26 • #427757
    yerim senin havanı lan :D ben uzun zamandır alıcam onu ama alamadım bir türlü, gözlerim dolu dolu oldu bak :D neyse bakarım ona ayıracak para bulabilirsem artık :) mesajın sonunda da coşmuşsun, gözden kaçırdığımı sanma Haliyeee :D
  • disprosyum_08 • 1 Temmuz 2009 20:11 • #427759
    Özcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan kitabı aldım laaaaaaaaaaaaaan ahuahuhau:D
  • -5gap- • 1 Temmuz 2009 20:13 • #427760
    ohaa.
    yuuh.
    duRr.
    zate yeni uyanmısım kendime geLememisim,ayRıca üsümüsüm.
    tepki veRemiyorum.
    bi kitap mı 70 tL, ya da 70 ytL =D
    geRci artk ytL kaLktı ama oLsun,caktıRmayın =P
    yaa bıRak yaa =P
    cahiL kaLmayı teRcih ediyorum sonuna kadaR =P
    yuRdum kitapLarını aLın okuyun =P
    koRsana yönLendiRmek istemiyoRum sizi tabi (!)
    cok ayıp!
    auhaua .
    ya da o paRayı bana veRin,koca sevap isLemis oLun,cennete gidin.
    secim tabi ki sizin =D ahuahau .
    baaak,bi taRafta da cayıR cayıRrrr yanmak vaR,hatırLatmak gibi oLmasın =P
    sonsuz saygı ve sevgiLerimi sunuyorum =D
    huzuRunuzdan ayrıLıyorum..

*doubLe kaRameL.. magnum..
    siddetLe tavsiye!
    =D =D =D
    paRanızı böyLeee güzeL seyLere yatıRın =D ahuah .
    fani dünya yani =P
  • Shut Up • 2 Temmuz 2009 04:12 • #427770
    selamlar sayın koloni insanları :)

Haliyeeeeeee sus lan sen! çok pis dövücem seni zaten! ama alıcam ben de dur sen :D

Pınaaaaaaaaar, tek kitap ama cilt halinde 5 kitap aslında hehe ondan o kadar pahalı :) yarı fiyatına, yani 35 tl olduğu için de kaçırmayalım diyoruz eheh şimdi mantıklı geldi mi :D

şu an çelişkili bir durumdayım.. daha yazmak istiyorum ama üşeniyorum.. ve bilin bakalım hangisi kazanıcak :D hadi görüşürüz efendiler :)
  • -5gap- • 2 Temmuz 2009 10:23 • #427771
    hobaaaa...
    haydeee..
    tüm eLLer havayaa =D =D =D
    ibRahim tatLısesLe cosma dakikaLarı huahauhuhau =D =D =D
    sabah sabah..
    rüyanda mı göRdüün kızııım =P
    eRken uyandım napiiim =S
    haftasonu icin size özeL pLanLarım vaRrrrr..
    nihahahah =D =D =D
    bekLeyin beni! 8)
    gözümüz aydın,Roko tekRardan aRamıza katıLmıs =D
  • Shut Up • 3 Temmuz 2009 05:51 • #427781
    Pınaaaaaaar, yapma bunu :D
  • disprosyum_08 • 3 Temmuz 2009 13:47 • #427783
    lan kendinize gelin ! kısa yazıp durmayın,bu kadar kısa yazacaksanız hiç yazmayın lan bu ne böyle :S
    nerde o eskiiii günleeeeer :D
    Özcan halaaaaa kitabı alamadın de mi sen:D:D:D:D
    of çok sıcak,gidiyim lan..